Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheGOro
Ezt dannyinak ment

http://GOro.hu

TheGOro
ilyen DF színvonalú üvöltözõs "anyádhooogy lelõttem bazdmeg de jó voltam úgy seggbe kurtam hogy húúúú...." ????

http://GOro.hu

FactorG
Mély sajnálatomra az Unreal nem az én világom, sajnos földhöz ragadt vagyok. 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Játsz 1-2 év UT-t és gyere hozzánk "piszkos csalokhoz"..

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

FactorG
Köszi a meccset U'42. Nekem ez volt az elsõ meccsem az FB-vel. Megkértek hogy segítsek kicsit be és ha van kedvem csatlakozhatnék. Ezek után ezt kizártnak tartom. Nekem semmi fura nem volt az U'42 játékában. Nem mennék jobban bele a dologba itt nyilvános fórumon, mert van 1-2 ember FB-ben akit becsülök és nem akarom õket megbántani. De ez egy katasztrófa volt a TS használattal együtt.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

U42MAD
El Alamein

U42 FB
52 64
16 76

Lost village

U42 FB
136 0
148 0

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

U42MAD
Jó meccs volt. El Alameinen legyaktak bennünket. Sajnos.
Lost villagen viszont hoztuk a formánkat. Viszont az a mocsok áradat amely néhány embertõl jött az gyalázatos és nevetséges. A legmocskosabb szájú ellenfelünk címet kiérdemli az FB. Így is lehet. De inkább ne. Milyen lett volna amikor El Alameinen mocskoltunk volna benneteket ?
Tisztelet a kivételnek. Gondolom elbeszélgettek majd, hogy így azért nem lehet meccset nyerni. El Alameinen jók voltatok. Grat !

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Nemértem...el alameinen semmi beszólás. Aztán lvn meg mi nyerünk, akkor meg jön a flame. Sajnálom azokat, akiket a klántársaik ilyen mértékben lejáratnak....
GG

Butaby
De beszotak megen,de tisztelet a kivételnek.

Csak nem beszoltak megint?
Még jo ,h nem voltam....

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Butaby
Jötünk.láttunk-nameg szokásosan gyöztünk!!!!!!!!Eltekintve a beszolásoktol jovolt.Thx FB MUHAHA

ghost cb
Go haditechnika topic, oda kellenek az ilyesmi képek, majd szolunk ha megunjuk ott is

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Max Damage
köszencs az egész ACC-nek, remélem lesz még ilyen gyakorlás!

Pályák: El Alamein és Lost Village
--------------------------------------
El Alamein:
FB (Opposition) 106-0 ACC (Coalition)
FB (Coalition) 88-22 (Opposition)

Lost Village:
ACC (Opposition) 46-0 FB (Coalition)
ACC (Coalition) 34-0 FB (Opposition)

összesítésben 194-102-re az FB nyert! thx még1x a meccset!

DropTable
vs ACC gyakorlás
El Alamein 2:0 javára
Lost Village 0:2 ACC javára

A meccset pontozással az nyerte.

Köszi a játékot ACC! Jó meccs volt !

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

Lekai
akkor adjál link-et és megnézzük

Yan
végre vmi jót is írsz

¥ xfire: kistekila

AnarchoiD

jeee wegre van legitem bf1942-m, jeeeee

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
hagyjuk a flame-t 😉 vannak meg jo kepeim , pl terepszinu papi reverendat meg nemlattam sehun 😉 es nincs szivem a szep kepeket lealazni holmi konvertel, mert van aki 14" -esen nezi .. 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Lekai
nem semmi képek

Lekai
ez nem DC vagy bármely más játék kérdése ezt ugy hivják hogy kulturemberként való viselkedés

ez a forum topikja ahol ha valakinek valami nem tetszik annak hangot adhat és vagy igaza van vagy nem
én a BB véleményébõl azt szûrõm le hogy volt abban valami amit irtam
azt hogy te ezt nem tudod vagy akarod megérteni ( amit ugyebár már napok ota többen is szová tettek ) ez csak te rólad állit ki bizonyitványt és akárhogy is nézzük nem igazán pozitiv irányban

na de hagyjuk mert ami nem megy azt ne erõltessük

Zs0lt1
Rátaláltam egy külföldi fotós weboldalára.
Rengeteg kép található rajta az iraki háborúról.
Vannak nagyon jók is, tankok harci jármûvek stb... viszont vannak rajta nagyon durva képek is.
Szóval erõs idegzetûek elõre:
Erre!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

BurnBaby
én nem tudom, h mitõl vicces b*szottnagy képeket betenni, amik mind adatméretben, mind szélességben messze meghaladják a jó izlés határát, annak ellenére, h az elmúlt napokban többen kérték normálisan, h hagyd abba. szerintem Lekai meglehetõsen finoman fogalmazott ahhoz képest, amit pl. én is gondolok...

www.battlefield.hu

AnarchoiD
bar DC-ben jeleskednel igy 😉

AnarchoiD
ugyremlik en nem szemelyeskedtem... 😉 de ha lehet 😉 ...

milyen erzes hulyenek lenni ? 😊 mindig szerettem volna megkerdezni 1-et errol, de meg sosem kerultem akkora taplo kozelebe mint te, szal neked mint erintettnek mi a velemenye ?😊 fajdalmas ?😊

Lekai
mi van AnarchoiD álmodik a nyomor ????
látszik hogy magadbol indulsz ki és álmodozol !
és képzeld milyen jó lehetne neked is ha nem lennél impotens és nem igy élnéd ki magadat ( ekkora bazi nagy képek beszurásával )
komolyan erre már tényleg csak azt lehet mondani hogy tényleg nagy az uristen állatkertje ha te is belefértél

Yan
szép, kép mérete több mint 1 mega,
modemmel 4-5 perc alatt be is tölt. 😞

¥ xfire: kistekila

Hamed
Legalább helyes arcú nõt tenne be, nem ilyen szõke Miss Jégcsapot😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Mikor banolják már ezt a majmot?

Zs0lt1
Ez de csúnya ;-)

SinClaiR
hmmmmmmmmm ... 😊)

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

AnarchoiD
bocs ha off voltam 😉

AnarchoiD

grr

AnarchoiD
hat akkor marad az eredeti linkeles 😉

AnarchoiD
szemetek kinyirtataok kenny-t!

AnarchoiD
"sziluettek" 😊

AnarchoiD

AnarchoiD

AnarchoiD

AnarchoiD

FactorG
Boldog névnapot minden DC-snek

Gugger
kacsaszájú amcsi vitéz katona! 😄DD

Zs0lt1
Baromi jók ezek a képek.
Te honnan szerzed õket?

AnarchoiD
Ugynezem - mivel kormos a toronybaloldala- balrol bekaphatott valami panceltoro/tankelharito lovedeket es kemenyez szetzuzta az a jarganyt de belulrol...

AnarchoiD
bazz pedig atkonviztam 800x600-ra 😉

AnarchoiD

AnarchoiD
nemtom, meg ahoz kepest is tulsagosan torz 😉

AnarchoiD
ja lattam ilyen kodgranatos filmet, marhajol nezett ki 😉 olyan gyorsan beteritettek fustel a tankot hogy csak neztem 😉

SinClaiR
Mert ez úgy néz ki tengelylövést kapott, azért van megereszkedve, vagy egyszerûen nem is kapott lövést?😊 Csak eltört a tengely azt jóvan?😊 Vagy akna? Inkább akna mi?
De jól eltalálgatok itt magamban 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Tényleg, ezeket még az amik távozás elõtt belezik ki mi?
Aztán otthagyják? Vagy azért elvontatják?😊 Vagy mi lesz ezekkel.. ?

Hamed
Kit érdekel milyen burzsuj vagy? A többi fórumozó nem ekkora monitort használ. Igazi közösségi ember lehetsz...