Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Más: az oldalatok már jó néhány napja nem jön be nekem (legalábbis egy része)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Megnéztem desertcombat.ch-n a többit is, de ennek a nyomába sem érnek.
Komolyan mondom lehetne ez a DC hivatalos trailere...
Cobra, most a 0.8 letöltési linkjét is légyszi

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
😞
eskuszom ilyen
jo videot
en meg nem lattam !
nezzetek meg mindenkeppen
Kíváncsi vagyok, milyen configja lehet annak aki ezt csinálta.
Tudsz még ilyen moviekat?
Csak ne legyen a Stinger ebben is hõkövetõs mint a BFV-ben különben végleg szögre akaszthatom a joyomat
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
iSS!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
(ladder 6.-ik helyezett)
Életem legelsõ online DC mapját az õ szerverükön játszottam/szoptam végig
Utálom amikor egy jó klán megszûnik

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
nah en tenyleg tovabbi jo jatekot kivanok mindenkinek ezzel a szerintem fantasztikus jatekkal !!!
BYE all

akkor ne érdeklödj! 😉
¥ xfire: kistekila
átállok, le TK-zom, utánna vissza, fórumban büszke vok a tettemre --- ezt meg annyira itelem el mint funon a pixel shutot ennyi !!!
Két okból: egyrészt a játék normálisan tudott folyni tovább, másrészt a pixeles csóka elgondolkozhatott hogy ezt vajon miért kapta. Azt hiszem ehhez nem szokott a kis drágám
. iSS!

mert ebböl indult ki az egész.
Soha nem írtam olyat, hogy pixelshot = magyar játékos és még csak a látszatát sem keltettem annak, hogy bármilyen szinten össze akarnám mosni a kettõt.
Pont arról beszélek, hogy a fórumhangulattal ellentétben ma már egyáltalán nem olyan bazi elterjedt szokás a pixel, sõt egyre inkább kihalófélben van.
Persze hogy játszottam külföldön, nem szokásom olyasmirõl írni amihez nem értek (ne vedd magadra, egyáltalán nem rád gondolok)
Külföldön is vannak szar szerverek szar gamerekkel,de vannak nagyon jó szerverek is ahol a játékért játszanak.
u.i.
Mielõtt belekötnél
Magyarországon is vannak nagyon nagyon jó szerverek

1ebkent a magusa TE vagy ennek a jateknak, mert siman kimesz a bazisrol amit raadasul nem csak a SCUD lo 😊 hmmm az mar mas kerdes hogy azon a kb 3-4 tankon es 2-3 bredlin hogy verexed at magad es mire mesz a homokfutoval ... DE hangsulyozom nem en mondom hogy jo vagyok szoval alt+f4 et hidd el hogy hasznalom ha ilyen "mesterekkel" talalkozom, te meg majd orulhetsz hogy milyen ugyes vagy mikor ketten lovitek majd 1mast (mert mas nem lesz bennt)
jo lenne ha kulon lehetne valasztani a funt es a war-t ennyi...

De szerintem probált ki Yan tanácsát. alt+f4

Te vagy a legjobb

A Scud tényleg azért van a játékban, hogy lehessen használni, a kérdés csak az, hogy mire? Attól, hogy megtehetsz valamit még nem kell feltétlenül meg is tenned.
Én hülye lammer meg tankkal megyek zászlót foglalni, ahelyett, hogy az ellenfél alapját pixelezném
Még valami bölcsesség?
Pl. az üresen parkoló repülõk szétlövése milyen skilles, vagy hogy néhány mappon azért hibásak a falak, hogy át lehessen lõni rajtuk és csak az idióta kezdõk nem csinálják, erre csak egy vérprofi képes, vagy például az az igazi, amikor az egész klán ugyan arra az oldalra áll publicon és jól megszopatja a csürhét!?
Lehet mocskosan is játszani, végül is ez is benne van a játékban és baromi jó statot össze lehet vele hozni DE MEGBECSÜLÉST A ROHADT ÉLETBEN NEM FOGTOK KAPNI SENKITÕL!!!
Remélem amikor külföldön játszotok nem teszitek ki a nevetek mögé a (HUN) jelet, nem szeretek más miatt égni.
aki szereti az csinálja, aki nem annak javaslom a legjobb védekezést a répázás elkerülésére /alt+F4/ 😉
Orulok hogy neha latni ilyen embereket
is akik elaruljak nekem , hogy hogyan menjek ki a bazisrol!
A marios dolgot megfontolom, de adhatnal nekem vmi jotanacsot ott is, elore is koszi szepen!!!
Amugy speciel utoljara leirom szerintem funon elveszi a jatek oromet, de ez nem vita kerdese ez az en velemenyem a tied ettol kulonbozik, de en nem mondom hogy ezert valts jatekot jatsz ugy ahogy neked tetszik !!! MESTER (tsak ugyesen)
bye all
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Pixelshot az a tudomány mikor az ember tudja hová állitsa mondjuk a scud rakétát különféle tereptárgyak, vagy felhõk alapján, és be tudja vele lõni az ellenség bázisait. Ez a programmnak a hibálya amit sokan, köztük én is kihasznál. A lényege, hogy nem kell célt adni nekik. Pixelshot alapján még be lehet lõni még a rohamlövegeket, sorozat vetõket.
1ebkent a SCUD-os temahoz :
en ugy gondolom, hogy publicon nem kellene hoskodni a SCUD-al, maradjon az "rendes" warokra, voltam mar en is olyan csapatba hogy esely nem volt kitoresre, nem szeretem ha vki azzal kezd el hoskodni publicon h. belovi az ellen bazisat es szerzi a fragokat (es mellesleg azt hiszi jo player) ... nah mind1 bye all
es Penge elore is tHX
A legvégén a db-s srác megjegyzését is.
Ti kitörtetek, mármint TI AZ U42 KLÁN, egy összeszokott jó képességû csapat törtetek ki.
Most képzeld el az egészet úgy, hogy csak te egyedül vagy beszorítva számodra tök ismeretlen ki tudja milyen skill-û publicosokkal, akikre egy kitörési kísérletnél nem igazán számíthatsz, miközben egy klán Scudoz titeket. Persze ki lehet jutni és meg lehet fordítani az egészet, de a public sokkal inkább a szórakoztató játékról szól mint a minden áron nyerni akarásról. Tartós répázásra a csak simán játszani akarók rossz szájízzel és tömeges lelépéssel reagálnak. Nem véletlen lett kitalálva a klánoknak a war és a bajnokságok.
Lehet, hogy én látom rosszul, de számomra ez az egész oldalnyi szenvedés nem a módszerrõl szólt, hanem a tett okáról: vagyis bunkóság-e a publicot ipari szinten szopatni és ezzel tönkretenni a "felejtõs tudásúak" kikapcsolódását.
thx.