17064
-
#8900 Csak 25k lefelé a sebesség a fileplanetról!
Tuti hogy a leglassabb servert fogtam ki. -
#8899 Ez olyan szomorú vaze! :-( -
Rafia #8898 fpscentral.com - ról is letölthető.
innen
360mega, de ez a 0.7-est peccseli. Úgy tűnik, az utolsó percig fejlesztették, szóval lehet számítani bugokra. Ja, és Vulcan-Shilka lövedékeknél elvették a splash damage vs infantry-t :((( -
#8897 Na Uraim! Lehet kezdeni letölteni DC Final-t! :))
http://www.fileplanet.com/files/140000/146785.shtml -
#8896 DCF Server Files being sent to mirrors now... -
#8895 rofl cumma -
#8894 IMÁDOM AZ AK-SOKAT!!! Olyan édes pofik. :) -
#8893 dc will be released on the 17th! -
#8892 Az atw már megint sz@rakszik ! -
#8891 -
TaiSabaki #8890 thx
ööö izé bf42-t mintha már láttam volna asszem:)))) -
Rafia #8889 Várj még 3 napot, addigra talán elérhető lesz a DC_Final, valszeg minden DC-s arra fog átállni. A 0.7-es az aktuális, magyar linket nem tudok, planetbattlefield.com - ról pár kattintás és egy sorbanállós-szívatós fileplanet-szerverről letöltheted. no-cd patch nem kell hozzá, ha az alapjáték már megvan. ha nincs, akkor goto cdgalaxis.hu, vagy goto bfhelp.try.hu -
TaiSabaki #8888 Hali urak és hölgyek:)
No tegnap addig fűtötték az agyamat,hogy ismét előveszem a DC-t :)
De vki adjon már egy linket,hogy éppen mit is kellene letöltenem,mivel a DC-t a 0.38-nál temettem el:)
De tegnap Némó barátom kihívott egy online párbajra és ezt nem utasíthattam vissza:)
/mondjuk DC-ből talán a kést ismerem már meg a többinek még a nevét sem tudom:)/
Szvsz egy linket plíz meg egy leírást:)
Jah meg egy No-CD patchet hozzá,thx urak. -
#8887 mostmár én is tom, mert rögtön benéztem oda is... -
#8886 Pepti volt. Erről írtam is egy kis szösszenetet a sima BF fórumon:-) -
#8885 Csak azt sajnálom hogy a bemutatkozásból nem lett semmi, mert valaki megerőszakolta a mikrofont... -
#8884 Rob hát furcsa lett volna ha nem merünk beszivárogni :DD -
#8883 Csatlakozom Danny-ékhoz én is! Köszi mindenkinek a frankó bulit:-) Megint nekünk volt a legjobb helyünk. Legk. ha ugyanide megyünk, ki kell írni az ajtóra U'42's private room:-)
Megint megkedveltek egy páran
Sajnos Drop-Table egy kicsit mellre szívta a vicceimet ami egyrészt az alkoholnak köszönhető ami benne volt, másrészt VK-nak mert nem jött el. Így Drop barátunk 30 percen keresztül taglalta, hogy VK milyen is valójában:-) Na nemy baj remélem azért nincs harag köztünk. Jó volt látni az FB-t és az FRX-et. Sajnos csak az frx mert hozzánk bejönni, pedig jó lett volna ha az FB is beszívárog főleg a vezetőség:-) Na ennyi FÉl3-ra voltam itthon. Jók legyetek -
#8882 Ez mi? Csak egy riport nem? -
Rafia #8881 http://fpscentral.ampednews.com/?game=1&site=news&id=7729 -
#8880 Egészségetekre !
Kár,hogy nem lehettem ott :(!
Na majd legközelebb,addig isezerrel! -
#8879 Köszi az estét mindenkinek, főleg a pénzmagvetőknek (Robzie, Clay) :-). Sok hasznos dolog történt velem ma este. Ellestem Gorotól a Szuhojból ejtőernyő nélkül kiugrós hajbelövés tudományát és DonCival kőműves céget alapítunk, melynek a szlogenje a "Beton - Mindent Bele" lesz. :DDD Jó éjszakát, vagy reggelt vagy valamit. -
#8878 én sem voltam ott, csak valami... mittudomén..
DRÓTKOSZORÚÚÚ
:) -
#8877 kérem kapcsója ki! -
#8876 Huh! Azért így a végére lehúzott ez a pár sör. Köszönet Tibának, hogy hazatranszportírozott, köszönet Claynek a sörökért, köszönet egy fb-snmek (talán droptable) a sörért. köszönet ... Zsír volt... most így többet nem tok mondani... -
#8875 !
-
#8874 Jajaja :D -
#8873 Szerintem majd hétvégén beindul a fórum -
#8872 Az gagyi ! -
#8871 Mindenki a CSS-t buzerálja :) Többek között én is :) -
#8870 Na mivan nuzi kérsz egy pofont? -
#8869 MI ez a punnyadás emberek? Mindenki kipiheni magát a bf-talira ?
Nincsen vezérkutya , nincsen egy jó flame ? -
#8868 Hát azért a HL2 még felbukkanhat idén, mint bokorból a vodafonos faszi. A Stalker viszont jövőre sem biztos hogy megjelenik... -
#8867 Néha nekem is lehet szerencsém! -
#8866 De én láttam neked jól ment :) két arany. -
#8865 A HL2-vel a Stalkerrel kapcsolatban meg annyit, hogy szerintem sosem fog megjelenni. Láttam ezt már 97-ben a team frotress 2vel. Szintén géb nyúvell produkció mint a HL2. -
#8864 Te már csak ilyen kis csíter vagy -
#8863 szokásos, ha lelövök valakit a levegőből, tankkal csíter vagyok...
Ha elmegyek helivel beugrok 1 t72-be hogy kivágjam a BC-ző SCUD ot majd még suicidolom magam, szintén csíter vagyok...
-
#8862 Hogy ment az sfg-n?
Láttam voltatok vagy 3-4-en frx-esek! -
#8861 Az is lehetne!
Egyik sem akkor jelent meg mint először mondták!