Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adyy
Ez baj U'42. Most nem lesz kivel versenyezzünk . Sok sikert a jövõben!!! De addig is szurkoljatok nekünk, hiszen mindenkinek célja az hogy a magyarok jól szerepeljenek a ladderben. Szal ahogy Max-D mondaná jobban tovább!

TS Zolly
Nocsak! Mi történt u42??

saját vélemény

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

genRob
...hiszen akik megmaradtunk nem csak gamerek, de barátok is vagyunk:-)!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
De fogunk. Csak a tétgamák maradnak el. Tovább funolunk.

Cobra.
Már hiányoltalak titeket a szerverekrõl, de ez azt jelenti, hogy a jövõben se fogunk sûrûn találkozni

Hide and fear, Cobra Commander is here !

genRob
Ámen!

Tisztelt DC közösség!
Az Unreal1942 csapata bizonytalan idöre befejezte a tétjátékot!
Természetesen a Csapat nem szünik meg.
Indok sok van ,de felesleges feszegetni!
Bizunk egy szebb jövöben...addig is önfeledten játszadozunk
Ahogy azt az alapitáskor kezdtük!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

FactorG
Ha nem akarnának még kiadni valamit akkor szerintem nem lennének ezek a modellek. Szóval nem hiszem hogy ilyen bonyolult lenne a dolog, mindössze elveszi az idejüket a BF2. Lassan de meglesz az szerintem.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

TS Zolly
Ööööö 0.8!

saját vélemény😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Csak tudod már régóta hitegetnek minket a 0.7-es dc-vel. Csak képeket látunk, de pontos dátum a megjelenéshez sehol. Én ezt akartam mondani.

saját vélemény😊

FactorG
Én pl. ezeket még nem láttam...

Ez is 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

TS Zolly
Ilyeneket már sokat láttunk.

saját vélemény😊

Cobra.
Úgy látszik, belehúztak a DC dev-ek, vannak új képek a www.desertcombat.ch -n.

FactorG

FactorG

grat FB-nek, jobbak voltatok

FactorG
nice ,)

Max Damage
FRX vs FB ClanBase meccs végeredmény:

* DC Al Khaifi Docks
176-0 (FB win)
110-0 (FB win)

* DC No Fly Zone
172-0 (FB win)
159-0 (FB win)

Végeredményben 617-0 az FB javára! kösz a meccset FRX!!!!

Deniboj
Heli Gazala nem annyira jó. Viszont a Flight Gazala jól sikerült, pörgõs a játékmenet.

Lacc
TS Zolly
Na ne mond!

Lacc
No mi ez a pangás? Most visszatérek kicsit én is, megjött hozzá a kedvem.
Cobra.
Már leszedtem Murry ftp-jérõl, nekem tetszenek a mapok, bár tényleg inkább fun vagy training mapok. Azért benne lennék egy 20 fõs Heli Gazalában

Murry
Igen fenn vannak a volt ACC ftp-n az ftp://bbc.tx.hu/ -n

Ninja
Letöltésnél nálunk semmi trükk nem volt! Beirtuk a megadott kodot s már jött is! De ha minden igaz volt ACC nyilt ftp-rõl leszedheted!!!

FactorG
Nekem bejött valami kis ablak és utána simán letöltöttem. Pontosan már nem emlékszem.

Cobra.
Ti hogy töltöttétek le ? Engem mindig visszarak a fõoldalra, amikor megnyomom a letöltést (természetesen beírtam a kódot)

FactorG
Leszedtem, este ha lesz idõm kipróbálom. Azért arra a 12 vadászra erõsen kiváncsi vagyok! Nyami!

Ninja
A nevébõl adodoan, egyiken csak repcsik vannak a másikon csak helik és semmi más! Két hid alatt valamint a bázisokon a foglalható zászlók. A bázisok felett egy kör mig a hidak alatt csak el kell repülni a foglalás megtörtént! Szóval olyan repülös gyakorló pályák! Helik s repcsik nagyon jól néznek ki, terepszinü festést kaptak, minimap zöldben pombázik. Alap bázisokon két sorban 12 repcsi illetve heli. valamint minden bázison 2-2 pályától függõen. Szerintem gyakorlásra jók, de sok jövöt nem josolok nekik. Akik kiszeretnék probálni BB 2-es szerveren fent vannak!

Cobra.
ACC..izé..BB-sek, milyenek a pályák? Nekem valamiért nem sikerült letöltenem õket

FactorG
Köszönjük az információt! 😉 Rosszabb vagy mint a Budapest TV!

FactorG
Hát én eddig csak low gravityban próbáltam azt a pályát, kicsit elszédültem. 😄 De hangulatos lett. 😉

Max Damage
ja egyébként KoD vs FB gyak, kb 400 pont az FB-nek. Pontosan nem néztük, de nem volt túl komoly gyak. A fõmesterek nem voltak és kevesen is voltak a jóarcok. 😊

Max Damage
ha már itt tartunk szerintem a BB-re fellehetne nyomatni a FB Lost Village Night-ot, mert azt egyszer kikell próbálni mindenkinek! Ahol az hangzik el leggyakrabban: "most meg honnan a jó ... szedtek le" 😊

TS Zolly
Ige a te tiszteletedre

Igaz mást jelent

Ninja
Köszi a tippet! Pályák leszedve BB 2-es szerveren kiprobáljuk, amennyiben tettszik s jól üzemel BB 1-re felkerül!

Látod nem védetted le és most tessék!

Cobra.
Ez már bennem is felmerült
Kérdés/javaslat a BB-s szervertulajnak: a Gulfwar szerintem egy nem túl sikerült pálya (fõleg az akadozás miattt), szerintem le lehetne szedni és helyette, ha csak kipróbálásra is, de felrakhatnátok a www.desertcombat.ch-n frissen kihírezett Air Gazala és Heli Gazala pályákat.

BurnBaby
a BB remek klánnév ,)

www.battlefield.hu

genRob
Reméljük ez jobb lesz mint az ACC

Na már csak ez hiányzott!

FactorG
Mindent bele!

Ninja
Szevasztok! Ugy néz ki én csak bejelentésekkel jelentkezem!
A volt ACC tagok egy csoportja mai nappal megalakította a
( BB ) "Bad Bones" csoportot! Szóval hajtunk tovább!
A képekkel kapcsolatban AZ AMINEK LÁTTSZIK !

Murry
Szerintem az aminek látszik

Murry
a 373 as kép magáért beszél

U42MAD
Hát ez elég szép fogás ha igaz. 😊 Mr. Steel-nek sasszeme van 😄

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Adyy
MAD én mondtam ha nem tetszik akkor ne olvasd el .