17064
-
#9140 egyébként kutyu, nem vagy túl erős matematikából LOL :D -
Duel #9139 Grat kutya csak az probléma hogy egy akkor egy tuskó vagy hogy az ellenség fűrészel megy neked hugyoztak -
#9138 újabb gyöngyszemet olvashattunk :-) -
#9137 Nemmondok semmit mert vita lenne es ezt nem akarom.Mert egyesek azt mondtak abbol a csoporbol soha nem fogunk kijutni. -
Unreal1942 #9136 Grat FB!
Abbol a csoportból mind az FRX mind az U'42 továbbment volna!
Persze ez mit sem von le az érdemeitekből!
GL a továbbiakban! -
#9135 no comment addy. Ez nem bunkosag csak Doncel egyszer ezen vitatkoztunk. Es mostmar minden eldolt. -
#9134 na a bunkó -
#9133 Hivatalosan is bejelentem: FRX , U'42. Kiesett az Őszi Open Cup ból.
Egyeduli továbbjutó a s^FB csapata. Sokak szerint esejunk se volt. Ugye Donc? :) Najo ez csak vicc ne vitatkozzunk :).
s^FB mar csak azon valtoztathat h 2. vagy 3. helyezett lesz. -
#9132 -
#9131 :) Najo ez rossz vicc -
#9130 Én beléphetek? -
Morfy #9129 -
Morfy #9128 Csak tájékoztatás képpen: A BB klán nem szűnt meg,csak van néhány megüresedett hely az elszánt harcosok számára...ugye értitek? -
Morfy #9127 én beleférek kor szerint,kinél kell jelentkezni? :) -
#9126 Saját elhatározásomból a mai nappal "megalapítottam" a XXX-on
túliak klánját.(Öreg reflexek,rossz szem,fájó derék...)
-
#9125 Nem húztátok sokáig! -
#9124 fura.. megint feloszlik a dreamteam? -
#9123 Én tegnap szintén megtettem ugyanezt!!! Nem kívánok nekik semmi jót! -
TS Zolly #9122 Mai nap saját elhatározásból kiléptem a ( BB ) klánból. Kivánok nekik további jó játékot, és nagy sikereket a ClanBasén.
-
#9121 Te nem tevesztetted L a forumot?
Vagy csak flemelni ugrottal be? -
#9120 Nem csak utálom ha valaki álszent. ;) -
#9119 Hát miután megmondod, hogy 30 vagy nem merik azt mondani, hogy 50-nek néztek -
#9118 Az a kemény aki káromkodik? :))
A keze kapcsolatban van a szájával?
Az én kezem más szájával szokott összekapcsolodni :)) -
#9117 Azt a telibevert kurva élet, nehogymá elpuhuljunk kérem szépen, mi lesz így buziland? Komolyan mondom, ne legyetek már ilyen jólneveltek, mert elszégyenlem magam. :-) -
suncee #9116 Cobra figy en nem akarok se flamet se semmit, csak 1szeruen nem ertem ezeket a dolgokat ... sztem hagyjuk az egeszet faradt is vagyok ehhez ...
Legyen igazatok -
#9115 Csak szólok, hogy normális német szerveren ha van fent admin, akkor azt is kickelik, aki folyamatosan káromkodik. -
suncee #9114 komolyan mondom ez 1 feka vicc ...
soha nem m1ek magyar serverre, most latom ASE ban Meow-t, mondom benezek oda...
"vannak idegesito emberek a szerveren" Ninja talan azokat kellene kirugdalni, es megszunnenek a karomkodasok ... at kellene ezt gondolni, igy ebben a formaban a jatek elveszti a lenyeget es inkabb idegesit mintsem szorakoztat, ajanlom mindenkinek inkabb menjen nemet serverekre ott ilyeneken nem problemaznak, karomkodas miatt legalabbis nem :) ...
1ebkent Ninja te a kick el elersz vmit ??? (Ninja oszinten az eletben haverjaid nem szoktak karomkodni ?? vagy akkor acc nekik 1 maflast ? :) vagy hogy van ez ?
Tovabbi kellemes fraggokat mindenkinek -
#9113 Köszike! Egyébként Káromkodáséert kaptad a Kicket! Ne tedd legközelebb! Tudom vannak "idegesítő emberkék a szerveren, de probáld lenyelni! Nem hiszem, hogy káromkodással elérsz valamit!
-
#9112 Had gratulaljak Ninja, igazan ugyes vagy :) -
TS Zolly #9111 xp? -
#9110 Szerintem a BF-et -
#9109 degeci vagy? -
#9108 Uhhhm.... a bf/patch/7/final negyesbol a patchet es a .7-et felejtetted csak el, vagy mi? :)) -
#9107 Akkor köszönd,ha megy!
Egyébként nincs mit! -
#9106 HM egykét dolog kimaradt kiprobálom hajrá és köszönöm -
#9105 Uninstall-Restart-Install
Origi a game?
1. Bf telepít
2. 1.6 update
3. DC 0.7 full telepít
4. DC final telepít -
#9104 Kezdem elveszteni a türelem minnyá szétöröm ezt a szar cd-ét mi a lófaszért nem látja a dc ha egyszer fenn van 2gb már a mappa . -
#9103 Egyszerüen nem megy mintha nem iss lenne gépemen amikor az asztalon lévő ikonra kattintok akkor is ez a régi ramaty jön be hogy miért nemtom ilyen nekem még nem volt -
#9102 The all-seeing eye!
Ezzel is próbáltál belépni? -
#9101 Aktíváltad a dc-t?