Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max Damage
nem kamu a hír! 😊 a cb oldalon is megnézhetitek. nagyon lol! 😄

Higher
Na kutya ezzel a beírással is csak ellenszenvet keltesz, mint minden megmozdulásoddal. Ezentúl ne várd, hogy bárhol is jókat mondjunk rólad. Az ellenkezõjére számíts ezután és hidd el nem beszélek mellé. Kezdheted elásni magad de jó mélyre a szégyentõl és a mérhetetlen infantilitástól. Tiszteld a magyar DC scene-t mert asszem sokunk az apáid lehetnénk, de ki akarna egy ilyen gyereket?! 😊

DonC
Sajnáljuk nagyon pinafej, hogy elhagytad a kihalófélben lévõ BF társadalmat. MEGALOL, remélhetöleg a KoD-ot is szét bírod majd zülleszteni :-) bár nem tudom, hogyan fogsz ott kommunikálni amikor magyarul se nagyon tudsz, nem hogy angolul, max majd ugatsz mint itthon... hehe :-) Sokat emelkedett a szememben az FB ha tényleg kihajítottak téged, ha viszont kiderül(ne) ne adj isten, hogy kacsa a hír, akkor az egész társulat hitelét veszti.

Ennyi.

CAD
Te kis rollerfeju ;> Szegeny kod nem tudja mit valallt be.

caddie

Me0w
Apad fasza kis goreny geci vagy VK.

Together we'll fly someday...

ghost cb
Nem csak az õ véleménye. Én már korábban igérgettem neki, azota kussol. Jól is teszi.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

TS Zolly
Csatlakozok Murry kérdéséhez én is: Csotány! Voltál már ugy igazán pofán verve?

na ez kivételesen nem saját vélemény szerintem.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

vezerkutya
Öruljetek férgek kileptem a FB bol. Atmegyek a KoD ba. Es errol ennyit remelem sokszor elverjuk a FRX et. Meg akik utalnak azokat. Ennyit a magyar bf tarsadalomrol ugyis mindjart kihal ugyhogy ennek mar mind1

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

Me0w
Mivel az FRX nem lett megkérve hogy vegyen részt benne 😊

Adyy
Már megvan a név. UCH lesz és kész. Ha ilyennel találkoztok pl: UCH:|:nick , akkor ne lepõdjetek meg

Miért nem használunk / bocs használtok /mindhárom klán nevébõl 1 betût pl: UFB / United Fighters Brigade gyk: U=U42, F=FRX, B=FB/?????
Max Damage
jó akkor megbeszéltük. Ez nekem teccik! 😊

TS Zolly
Talán az UCH lényegre töröbb lenne. Legalább tudni az a sok külföldi, hogy ez egy válogatott.

Saját vélemény😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

FactorG
LOOOOOL baze egyre jobb! Akkor esetleg UCH? United Clans of Hungary?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

ghost cb
jaja

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Me0w
Apam mint egy b kategorias csaknorisz film cime 😄

Adyy
Na asszem megszületett a nagy név!!! Ha nincs már ilyen (remélem nincs), akkor az OC-s csapat neve uHw lesz (United Hungarian Warriors).

Köszönöm mindenkinek Urak!
Ha látnátok milyen szép........ teljesen olyan mint én.
5 év és jobban játszi DC-n mint az egész csapat együttvéve
TS Zolly
Akkor a 4. keze fog lassan kinõni.

Ninja
Ment neked egy Privi!

Adyy
Szerintem ezt már Biri tudja (nem ez az elsõ).

TS Zolly
Remélem ti rugtátok ki!

Biriboy gratula! Most jönnek az átvirrasztott éjszakák, kialvadtlan szemek napjai. De ennyit nagyon megér. 2 év mulva elkezd kinõni a harmadik kezed, fõleg mikor játék közben a tronörökös megtalálja a gépeden a reset gombot. Saját tapasztalat.

saját vélemény😊

ghost cb
HunPowa powa

Legyen egyszerûen HunPowa, a külföldiek meg érezzék megtiszteltetésnek hogy veszíthetnek ellenetek

genRob
Más lesz a neve. "Hungarian Elite Forces"
Ilyen van? Ha nincs, mit szóltok?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
Ip-t akkor és megkereslek Ninja.

genRob
Grat Biriboy!

ghost cb
De nem értem miért akadtatok ki azon, hogy nem magyar neve van. Még az én hozzászólásomból is azt vette ki sinclair, pedig én artra célozgattam, hogy a magyar válogatott neve, NEM ETIKUS, hogy egyezik egy másik játék KLÁNNEVÉVEL. Aki kitalálta annak az lett volna a minimum szvsz, h utánanéz. Erre senki nem reagált (najo goro, de az a sok smile... nem véletlenül forum, ird a véleméyned goro, ne rajzold).

FactorG
Yan vaze! Nem akartam úgy írni, hogy azt érezd beléd folytottam a szót. Természetesen mondd el a véleményed. Én is azt tettem.

Mindössze én ezt nem tudom ennyire nemzeti érzéssel felfogni. Ezt mindössze kommunikációs nehézségek elkerülésének tartom és szarok én az angolokra.

Büdös Rooney! Szép volt Horvátország! ,D

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Yan
igazad van nincs közöm hozzá, és döntsétek el Ti,
de akkor is ez a véleményem,
és ha magyar a csapat legyen a név is az!
/Koppány ota megy ez a nyalás, egyesek szerint "tisztelet".!? nevetséges/

jaa:
saját vélemény (by Zolly). ezt ugy látom ide kell írni, mert rögtön belefojtják az emberbe a szót.

¥ xfire: kistekila

FactorG
Egyébként az angol nyelv használatának itt is mint általában mindenhol az az oka, hogy a külföldi klánok szeretik tudni (kiváncsiság?) hogy mit jelent a név. Az angol nyelv használata azt hiszem egyre inkább alap lesz, ennek lehet örülni vagy utálni, de ez van. És jobban belegondolva, ennyivel megtisztelhetjük külföldi játékostársainkat. Gondoljatok bele hogy egy francia odabiggyenti nektek franciául, hogy Vágtázó Gyilkos Csigák. 😉

FactorG
Ne haragudj Yan, de a CB mit jelent? Egyébként bízzátok már azokra akik a csapatban fognak játszani. Nem akarlak megbántani, távol áll tõlem mert kedvellek, de seközötök perpillanat hozzá.

Yan
már megint nyalunk külföldre? :/
ha magyar válogatott akkor magyar név illik hozzá!
kit érdekel, hogy értik, vagy sem.

¥ xfire: kistekila

FactorG
Jövök!

FactorG
Naaa! Sok boldogságot mamának, babának és persze apucinak!!! Good work soldier!

Ninja
Amennyiben a válogatottnak bármiben segíthetünk TS-en megtaláltok bennünket!

Ninja
Biriboynak, gyermekének s családjának gratulálunk! Sok boldogságot kiván nektek BB Klán!

Max Damage
és gratula még1x biriboy-nak 😊

Max Damage
Akkor ami a válogatott légi részét érinti, holnap várjuk az U'42 és az FB játékosait, hiszen a NID ellen játszunk barátságos mérkõzést 20.45-tõl.

A mi pályánk No Fly Zone, az övéké Bocage.

Az FB No Fly Zone-ra: Mini, Lancelot, Player_cs, Max-Damage-t küldi
U'42-tõl várjuk: Tiba, Pampalini, Danny

Bocage-re az FB küldené: Terror, Lancelot, Player_cs és Highlander (márha ráér)
Az U'42-tõl is kellene játékos a pályára. Kellene egy jó pilóta meg tankos, és egyebek! 😊

de a játékosokatz még megbeszéljük úgy is.

Köszönöm
Adyy
Ja egy nagyon fontos hír -<<*Biriboy*>>- -nak fia született gratulálunk neked!!!

Max Damage
szóval a BB-bõl és a GS-bõl is várunk embereket ha akarjátok delegálni magatokat és segíteni a válogatotat majd.

Adyy
Akkor csak 2-en maradtunk az ÚÚÚÚÚÚ42-vel, de hát ez van.
Mellesleg kinek öröm kinek nem (speciál nekem nem) Vezérkutya eltávozott köreinkbõl és átment a KoD klánba.

genRob
Ja szinkler, hogy mindenki értse CB-ben, ugye?
Egyébként is alig DC-zel. Neked nem mind1?

genRob
Az frx sajnos visszalépett az 5lettõl mert egyéniben indúlnának. "Csak" az FB ill mi leszünk???

ghost cb
Azzal nincs baj szerintem, hogy nem magyar, csak hogy már van egy ilyen magyar klán.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

SinClaiR
igen, mondjuk egy magyar válogatottnak illene egy magyar nevet találni..

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

TheGOro
ll

http://GOro.hu

ghost cb
Hungarian Special Forces néven már van egy Raven Shield klán, kb 2 éve. Szerintem nem etikus ugyanolyan klánt létrehozni még ha õk nem is DC-znek.

HSF Website

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

genRob
Hali!

Emberek (DC-sek). Megalakúlt a magyar DC válogatott, Hungarian Special Forces azaz néven. Eddig az FRX az FB és az U'42 jelezte delegálási szándékát a válogatottba. A válogatott csak OC-ben játszik a CB-ben, tehát mindenki marad a klánjában ladderben. Minden klán a legjobb pléjereit küldheti. Azt pedig, hogy ki érdemes erre az adott klán vezetõsége döntheti el. Mindenki posztja és tudása szerint játszik majd a NT-ben. A jövõhéttõl megkezdõdik a rendszeres felkészülés az OC-re (egyenlõre heti 1 alkalom de aug.-tól 2-3 legalább). A többi klán vezetõit kérem, hogyha akarnak delegálni játékosokat keressenek meg engem vagy a MAX-ot ill. a DonC-t!