Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nagyon király muvi mindenkinek csak ajánlani tudom.
egy link, de gugli talal parat
tsak ennyi meg en sem lattam, de dc.com on azt irjak franko, h alejtot majd megirom milyen
tsa all
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Az hogy ki anyázott, az meg köztünk marad, de remélem az üzenetemet megkaptad az adyytól te kis szar.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Jo lenne egy embert elobb megismerni es utanna anyazni neki...
Ezt mindenki fogadja meg ha lehet.
En se anyazok csak a ACC-nek. En ismerem oket. Egy normalis ember van MURRY.
\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"
HFD
Igazad van duel, utánanéztem. Szóval ha megverjük tényleg nem leszünk elsõk, hanem 5. leszünk, mert 120 pontot kapunk a gyõzelemért, és elveszti elsõ helyét a HFD, mert a 3Zi lesz az új bajnok autómatikusan. Azt viszont nem írja semmi pontosan hogy jár pontveszteség a vereségért? csakmert a CB szabályzat azt írja hogy nincs változás. Akkor ezek szerint nem vonnak le pontot. DE én úgy tudom hogy aki nincs a top5-ben attól -10 pontot levonnak. Aki tudja írja már meg, thx! 😊
.Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
sry
Amugy FB-t nem kevertem FRX-szel!!! Mibõl következtettél?
FB
HFD
frx|Duel
Amugy minden klánnak szive joga eldönteni tart-e fekete bárányokat, az más kérdés hogy a fekete bárányok vagy a fehér bárányok vannak e többségben a szobanforgo klánban.
Tilos obszcén szavakat és kifejezéseket használni
Tilos minden olyan beírás, mely a másik személyét vagy személyiségét sérti.
Tilos a másik játékos etnikai, vallási és nemi hovatartozásának a megsértése
Büntetése: Kick
Ismételt megszegése : 2 napos Ban
2. Cheat
Tilos minden szoftveres segédprogram ( Pl: Cheat, Trainer ) használata.
Tilos megváltoztattni és bõvíteni a játékot ( Pl: Nem eredeti textúrák, Átállított ködhatár )
Tilos a játékban lévõ bugok tudatos kihasználása.
Büntetése: Örökös Ban!
3. TK
Tilos a SZÁNDÉKOS “Teammate Kill”, vagyis a csapattárs sebzése és megölése.
Büntetése: 2 napos Ban!
5x-i véletlen Teammate Kill után a szerver automatikusan Kick-el
4. Egyenlõtlen Csapatok
Törekedni kell a csapatok egyenlõ elosztására, és erre már a csapatválasztásnál is figyelemmel kell lenni.
5. Nick
Tilos a csak speciális karakterbõl álló Nick használata
Tilos a kiolvashatatlan és értelmezhetetlen Nick használata
Tilos az egy betûbõl, illetve egy karakterbõl álló Nick használata
Tilos minden olyan Nick használata, amely az “Erkölcsi és Etikai magatartás” bármelyik pontját sérti.
BaseCamp
Tilos az ellenség nem elfoglalható ( Fõbázisában ) a javítópadon tartózkodni s ott megszületõ játékosokat sorozatosan irtani.
7. Egyéb Etikátlan viselkedés
Tilos jármûvel parkolni a repülõk elé.
Tilos a csapattagod jármûvét elvinni, miközben kiszállt javítani.
Tilos szándékosan csapattagodra valamint játmüvére rálõni,
Nem megengedett akkor sem, ha esetleg a jármüvet elvitte elöled. )
Tilos elvinni a tüzérségi jármûvet, miközben valaki a másodlagos funkcióját használja.
Tilos a saját bázison „Spawnoló” jármûveket kilõni. ( Kivéve, ha egyértelmûen látszik rajta, hogy erõsen megrongált! )
Lehetõleg játék közben csak a játékkal kapcsolatban írj s ne Chat -elj!!!
Sorozatos megszegése esetén : 2 napos Ban
Ban-t csak KÉTSZER oldjuk fel! Utána a szerverrõl végleg kizárjuk!
A szerveren a Ping határ 150.
Felette 3-szor figyelmeztet, majd automatikusan Kick-el.
Felhívom a szervereken játszó társak figyelmét, elõfordulhat, hogy nincs Admin jelen, ezért kérek mindenkit, észrevételeteket írjátok meg nekünk az BBC.tx.hu Fórum oldalra! Csak az itt megírt véleményeket vesszük figyelembe!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Talán azért van mindenki a BB szerverén mert nem laggol.
saját vélemény😊
Az U'42 aktív tagokat keres soraiba. Várjuk a jelentkezéseteket.
irc.quakenet.org
#bf.unreal1942
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Cad: jó látni (hallani) hogy visszatértél. 😊 Aztán nem bizergálni a repülõgépemet a levegõben! 😊
Mossberg: hát kifejezhetjük úgy hogy levertük õket 765-78-ra, de nem ez a lényeg hanem hogy egy izgalmas remek gyakorlás volt, amely segít felkészülni a vasárnap 20.00-kor következõ mérkõzésre a HFD ellen. 😊 Na ha õket megverjük akkor istenek vagyunk... Egyébként AWFL még mindig a TA tagja. 😉
Mellesleg ajánlom figyelmetekbe Vasárnap 20.00-tól a mIRC Quakenet szerverén a #firebird-clan szobát, mivel metchboton követhetitek figyelemmel a HFD vs FB mérkõzést. Ha nyerünk CB elsõ helyzettje leszünk, ha nem vesztünk 10 pontot. Szóval a tét nagy, remélem nyerünk! Nagyon remélem nyerünk! Nyernünk kell! stb. lehet fokozgatni! 😊 Lényeg hogy nekünk drukkolni, nem a HDF.Go2Host-nak, mert õk túl jók! 😄
Még hogy mi a finnekkel tesók vagyunk...
Remélem szétrúgtátok a töküket

Ha valaki esetleg érdekel....

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
Szal minden tisztelet gratula, hogy igy megvertek mindenkit, DE! ugy emlexem mas klan amikor szarbatiport titeket nem jott ide minden szarnak lehordani titeket, foleg nem egy darab nyert vagy vesztett mecs alapjan.
Amugy udv mindenki ;> kb fel ev kihagyas utan ujra jovok irtani a levegoben ;>
caddie
caddie
Hihetetlen nagyot csalódtam benned. Tudod jól, hogy én mindig kiálltam melletted, amikor hülyeségeket csináltál, de most átléptél egy határt, amit nem kellett volna.
Már több embertõl hallottam, hogy marhára beképzelt lettél, és teljesen el vagy szállva magadtól, és az FB-tõl, de EDDIG én ezt, nem vettem észre.
Tegnap megkértek rá, hogy nézzem vissza a BB1-es szerver Log-ját mert az FB-s vezérkutya benn idegesítette az embereket a folyamatos ön és az FB fényezésével erre meg ma olvasom a beírásodat. Hmmm véletlen egybeesés?
Szóval ezt mondták nekem: Benn volt a vezérkutya a szerveren, és rögtön azzal kezdte, hogy mekkora fos ez a szerver. Így indított. Utána folyamatosan dicsekedett az FB eredményeivel, meg hogy õ milyen istencsászár játékos, és hogy mindjárt itt is elsõ lesz a frag vadászatban. Majd bejelentette elõre, hogy valakit le fog lõni, és 2 mp múlva tényleg le is lõtte. Szóval ilyen ügyes volt. Ja és utána rögtön pályát akart váltani No fly zone-ra mert azt õ szereti. Persze nem jött neki össze. Azután valakinek azt hazudta, hogy õ itt admin, és majd jól ki fogja bannolni. stb, stb, stb.
Komolyan alig hittem a fülemnek, bár az itteni üzenetedet olvasva, már nem vagyok meglepve.
Szóval megnéztem a log-ot.
Idézek belõle:
2004-06-17 21:33:54 : #
2004-06-17 21:34:24 : #
2004-06-17 21:34:37 : #
2004-06-17 21:35:07 : #
2004-06-17 21:35:18 : #
2004-06-17 21:56:25 : #
2004-06-17 22:01:42 : #
2004-06-17 22:01:45 : #
2004-06-17 22:02:00 : #
2004-06-17 22:03:09 : #
2004-06-17 22:04:13 : #
2004-06-17 22:04:44 : #
2004-06-17 22:04:51 : #
2004-06-17 22:05:36 : #
2004-06-17 22:05:42 : #
2004-06-17 22:06:03 : #
2004-06-17 22:06:09 : #
2004-06-17 22:06:14 : #
2004-06-17 22:06:33 : #
2004-06-17 22:06:36 : #
2004-06-17 22:06:39 : #
2004-06-17 22:06:42 : #
2004-06-17 22:07:12 : #
2004-06-17 22:07:23 : #
2004-06-17 22:07:29 : #
2004-06-17 22:09:41 : #
2004-06-17 22:09:50 : #
2004-06-17 22:09:53 : #
stb…
Azok után, hogy Ghost hülyeséget csinált és utána rögtön „Meglett mondva neki ha meg egyet beszol egybol repul...”. Kíváncsi lennék vajon Adyy kirúgná-e vezérkutyát a saját klánjából, ha nem változtat a viselkedésén?
ui: BB lesz gyakorlás

"Az acc-seket ugyse birom tul newbie-k"
Tisztában vagy ennek a szónak a jelentésével? Azt jelenti, kezdõk, újoncok. Nos azért mert valaki nem hasít a sztratoszférában skill terén még lehet jó ember. Ennek az ellenkezõje is igaz. Ne azért bírj valakit mert jó gémer és ne azért ne bírj mert nem az! Picsába kutya így mindenki megútál!

Ami a volt acc-t illeti megkérdezném tõled te nem voltál valaha acc-s? Ha jól tudom onnan is passwordlopásért és egyéb hackertevékenységért távoztál...
Errõl ennyit.
Egy feltétellel! Vezérkutya semmilyen formában nem játszhat!
Még más nevében sem! Ha igy jó neked, keress fel!
Vezérkutyát már nem elöször Banolta a TS, mert kodok megfejtésével probálkozott! Eddig töröltük a BAN-t. De tegnaptól, hogy olyan neveletlen.....(s sorolhatnám)!
Kutya NEM ILLIK mások gyakjára akár Nézöként is bejönni engedély nélkül! Ugyan is a szerver üzemeltetõje, valamint az Admin nem engedélyezte! De mondhatnám a többi baromságaidat is! Szóval a BB vezetõsége ugy döntött, hogy elég! Mind TS-rõl, mint valamennyi BB szerverrõl BANOLUNK VÉGleg! Probálkozhatsz egy darabig aztán meglátod! És én kérek elnézést az összes EB miatt, mert õk sokkal inteligensebbek mint te! Szóval legjobb lesz, ha neved CSOTÁNYRA változtatod! Ennyit rólad, továbbiakban egy szót sem érdemelsz!

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
Naszóva! Tegnapi csak gyakorlás volt, hogy a GS dc klán össze szokjon. Tehát talán csak ez volt a tétje. Semmi más! Nagyon kellemes csalásoktól mentes kis gyakorlás volt. Élveztem nagyon, söt még a házak alá sem ment be senki. Ismerõs? Nem? Ez olyan dolog amikor nem használja ki senki sem a bugokat.
Emberek! El kell mondanom nektek, hogy mi BB-sek olyan bugot találtunk a NO fly zonon, hogy akár fele annyi ember megnyerheti a meccset. Ugye az fb-nek az egyik kedvenc pályája. Multlor véletlenül kikotyogtam ölembnek, és egész nap nem hagyott bennünk békét, hogy mutassuk meg. Ott PITIZETT a ts-ünkön, de hiába. Szerintem még most is azt keresik. A régi ACC-sek és a mostani BB-sek nem használják a bugokat. Szerintünk lehet normálisan, csalásmentesen is játszani.
Tegnap délután elég sokáig fent volt nálunk Adyy a ts-en. Megbeszéltünk egy gyakorlást az fb-vel, de öleb miatt szerintem tárgytalan. Ugyhogy Addy köszönd Vezérkutyának. Esetleg ha kutyi jön pitizni akkor talán, és a fórumba 100 szor leirja, hogy többé 1 klánt sem cikizek, föleg a BB-t mert ök nagyon jó fejek!
saját vélemény😊
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
ott pilants ra a warokra látod az ACC-t? 😄
Ismeros? Nah akkor ki pitizzen?
Kulonben is nincs tet nelkuli mecs.
Ha a BB kikap akkor en csalodok bennetek *urva nagyot....
Kiváncsi lennek most egy BB vs FB re.
és igazad van.