Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Nem volt jó repülõsük. Az oxygen nevû pilótájuk szerintem egérrel repült, legalábbis ugy fordult. Ugye enyém volt a vadász, Cs-é pedig a bombázó. Namost ha nem szedett le shilka, zpu, stinger vagy AA akkor földön voltak a repülõik, viszont általában leszedtek az elõbb említett kélytárgyak.
Iraki oldalon 1x külsõnézetbe kapcsoltam közép felett és amit láttam, azt le kellett volna fényképezni. A migem seggében 3 mágikus sárga csík találkozott. 😄 És ez az állapot uralkodott végig. Közép felett ha elrepültem és félig szedtek csak szét, akkor bontottam a pezsgõt.
Nem tudom Cs hogy látta, de én repülhetetlenné nyilvánítottam Bocaget-t tegnap. Ha nem is 2 de legalább 1 embernek légvédelembe kell magát rendszeresíteni. Legalább a Vulkánnal el kell bujni valahova. Ha meg közép megvan akkor ott is az egyik védõnek be kell ülni AA-ba vagy zpu-ba. Nagyon meg lehet vele keseríteni a repülõsök életét.
A TS-rõl meg csak annyit, hogy még ha használható infók közül a leghasználhatóbb a "Su közép felett" volt is, nem volt vészes, legalább nem ordibált rajtam kívül senki. 😊 Viszont ha valaki repülõt lát akkor HASZNÁLJA A RÁDIO GOMBOKAT mert azzal sokkal többre megyek, mivel látom minimapon. Arrol nem is beszélve hogy TS-en addig se dumál.
Hát kb ennyi. Tegnap kicsit felbaszott, hogy földrõl szedtek le folyton, ezért bocs. De látom értelmét a folytatásnak, mert skill az van. ,) Most már csak ésszel kéne használni.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Azt elhiszem,hogy a baba szép, de a mondat folytatásában erõsen kételkedek.

Szerintem mindenekelõtt a bombázónak ki kell iktatni a vulkánt vagy a shilkát.
saját vélemény😊
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
. Iraki oldallal nem lesz gond szerintem. Bocage egy jól összeszokott csapatnak való map. Megoldjuk
M1A1 abrams néha nagyot lő :)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

! Annyit mondtam, hogy nagyon jól nyomják a repcsit, mindent szétszednek vele. Erre kezded itt a sírást
. Üldözési mániád van, csak tudnám miért?!? Kicsit vissza vehetnél !!!!M1A1 abrams néha nagyot lő :)
pedig my Flyin'DJ clan mate nem is volt ott. Lesz ez még durvább is. 😊Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
ha esetleg edzõ meccsre, az aNTiba kellenék, szivesen.
/remélem, hogy annyi közöm lehet a játékhoz 😉 /
jaa, és bocs az off-ért, de most értem haza 😉
¥ xfire: kistekila
Hide and fear, Cobra Commander is here !
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Annyira nem jó a "klánélet", hogy ezt még zülleszteni kellene. Induljon mindenki a maga nevében és nyerjen. De könyörgöm ne tegyünk tönkra több csapatot egyszerre egy ilyen ötlet miatt, ami azért nagyon nem lesz szerintem tartós.
Tudjátok: sok ember, sok probléma....
Meghát, hogyan útáljuk a másik klánt ha csak egy csapat van ?

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
Szeressük egymást gyerekek !

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ha mindenki ugy viselkedik velem mint egy normalis emberrek es mindent kitorol az emlekezetebol akkor megprobalok emgvaltozni es nem bunkozni senkivel... Foleg nem fenyesiteni a FB-t vagy a KoD ot. OK?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Max egyebkent fel se vedd.
Together we'll fly someday...
caddie
http://fb.uw.hu/kepek/RIMG0022.JPG
http://fb.uw.hu/kepek/RIMG0069.JPG
max ismerose lollll 😄