Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adyy
Így van. Jövõhéten az assaultos team következik és asszem azzal szívni fogja az ellenség a faszt

genRob
Re. Nos én úgy látom, hogy uralták az eget a kibaszott légbédelmük miatt. Mindíg legalább is többnyire azok szedték le a piklótáinkat. Ezt kell tennünk nekünk is. A V1-nek igaza van nem számíthat a válogatott OC-ben az NFZ-re. Szal gyúrni kell a többi mapra is keményen. Leginkább azokra a mik nem mennek. A Bocage nem megy az már biztos. Az amerikai oldal elejét én kúrtam el de hibámon kívül mert mikor kiugrottam a kishelibõl akkor hozzáértem és végem lett. Na egy szónak is száz a vége, gyakni kell a többi mapot is ezerrel. Az NFZ mellett. Lehet az õszi OC mapokban benne sem lesz:-)Javaslom legk. válasszuk EL-alamein-t. Nézzük meg egy abszolút vegyes mapon mit tudunk. Vmint eröltetni kell a 10v10et mert OCben asszem az az alap. Egy stratégia meg megdölhet azon hogyha nem annyi emberre van kitalálva amennyien vagyunk.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

FactorG
Na ahogy én láttam (most már higgadt fejjel):

Nem volt jó repülõsük. Az oxygen nevû pilótájuk szerintem egérrel repült, legalábbis ugy fordult. Ugye enyém volt a vadász, Cs-é pedig a bombázó. Namost ha nem szedett le shilka, zpu, stinger vagy AA akkor földön voltak a repülõik, viszont általában leszedtek az elõbb említett kélytárgyak.

Iraki oldalon 1x külsõnézetbe kapcsoltam közép felett és amit láttam, azt le kellett volna fényképezni. A migem seggében 3 mágikus sárga csík találkozott. 😄 És ez az állapot uralkodott végig. Közép felett ha elrepültem és félig szedtek csak szét, akkor bontottam a pezsgõt.

Nem tudom Cs hogy látta, de én repülhetetlenné nyilvánítottam Bocaget-t tegnap. Ha nem is 2 de legalább 1 embernek légvédelembe kell magát rendszeresíteni. Legalább a Vulkánnal el kell bujni valahova. Ha meg közép megvan akkor ott is az egyik védõnek be kell ülni AA-ba vagy zpu-ba. Nagyon meg lehet vele keseríteni a repülõsök életét.

A TS-rõl meg csak annyit, hogy még ha használható infók közül a leghasználhatóbb a "Su közép felett" volt is, nem volt vészes, legalább nem ordibált rajtam kívül senki. 😊 Viszont ha valaki repülõt lát akkor HASZNÁLJA A RÁDIO GOMBOKAT mert azzal sokkal többre megyek, mivel látom minimapon. Arrol nem is beszélve hogy TS-en addig se dumál.

Hát kb ennyi. Tegnap kicsit felbaszott, hogy földrõl szedtek le folyton, ezért bocs. De látom értelmét a folytatásnak, mert skill az van. ,) Most már csak ésszel kéne használni.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Biri, Neked pedig gratulálok!
Azt elhiszem,hogy a baba szép, de a mondat folytatásában erõsen kételkedek.
Persze Danny,nem Te tehetsz róla,ezért nem is vállaltam,hogy repülök.Bocage leginkább az a pálya, ahova egy összeszokott csapat kell. Igaza van V1-nek: légvédelem,SA,vulkán stb. kezelése is legalább olyan fontos.. és ne felejtsük el a kommunikációt, ami elég halovány volt a ts en, ahogy hallgattam. Semmi pontos cél meghatározás (nem feltétlen a tüzérségre gondolok): ott jön a su 😊 . Ebbõl lehet tudni hol jön a su, hol a tank, hol a vulkán.
Szerintem mindenekelõtt a bombázónak ki kell iktatni a vulkánt vagy a shilkát.
TS Zolly
Mit ér egy jó repcsis az SA-val szembe? Ha elsõre nem is de második alkalomra leesik mint a kemotoxos légy.

saját vélemény😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

V1
Én ugy láttam ,hogy mi nem igazán használtuk ki a légvédelmi ágyúk, stingerek, vulkán adta lehetõségeinket ellentétben a NID-el. Nem tudjuk, ki hova milyen mapra jó még. Ez a kezdet, nem a vég. Iraki oldallal nem lesz gond szerintem. Bocage egy jól összeszokott csapatnak való map. Megoldjuk

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

FactorG
Egyébként meg szarok a farmra bazmeg megyek aludni!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

V1
Azért mert van egy klánnak 2 jó repcsise, nekünk meg 4 esetleg mellé még vagy 6 közepes nem hiszem hogy melldöngetésre ad okot !! Elképzelhetettlen, hogy sorsoláson mindig kifogjuk, szal erre a mapra épiteni baromság. Az nagyon jó, hogy nincs talán még egy klán ennyi jó repcsissel, de ez édes kevés lesz oda. Össze lehet szokni idõvel, és ennél csak jobb lehet.

FactorG
Kisnyuszi faszáé! Mert idegesítõ és nem meccs közben kell megbeszélni. Egyébként ha tudom, hogy te vagy akkor nem basz fel az ideg, de aszittem nem Te vagy te maki!

FactorG
Örülök, hogy nem haragudtál meg. 😊 Ha érdekel a dolog, akkor néha nézz fel az irc-n a quakenet szerverre és gyere be a #bf.unreal1942 csatira. Nem tudom ilyen aNTi dolog lesz -e (lehet hogy csak klánok ellen lesz), de ha igen, akkor ott kiderül. 😉

V1
Nem akartam játék közben mondani, de nem vagy normális, ezt már tisztán látom ! Annyit mondtam, hogy nagyon jól nyomják a repcsit, mindent szétszednek vele. Erre kezded itt a sírást. Üldözési mániád van, csak tudnám miért?!? Kicsit vissza vehetnél !!!!

FactorG
Hát ott izzadtak szegények pedig my Flyin'DJ clan mate nem is volt ott. Lesz ez még durvább is. 😊

Yan
és Valennek BSZN!!

¥ xfire: kistekila

Yan
ez igy totál korrekt, és mindjárt másként hangzik 😊
ha esetleg edzõ meccsre, az aNTiba kellenék, szivesen.
/remélem, hogy annyi közöm lehet a játékhoz 😉 /

jaa, és bocs az off-ért, de most értem haza 😉

¥ xfire: kistekila

Max Damage
tudom jól! 😊 mit gondolsz miért a repölõsök mindig a legrosszabbak egy klán szemében, s valyon miért õk azok akik soha nem csinálnak semmit? 😄 De azért No Flyon ahol csak repültünk odapörköltünk a fejüknek! 😉

Cobra.
A sima BF-esek is indultak vegyes csapatban, mert máshogy nem is tudtak volna jó eredményt elérni. Kérdezzétek BB-t vagy valamelyik de-st, de szerintem nem volt senkinek baja abból hogy összeválogatták a legjobb játékosokat egy csapathoz.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

FactorG
Ezt az igét azért még kicsit terjeszd, mert ha balfasz a banda, akkor a végére mindig a repülõs a hülye. 😉

Max Damage
utálni meg lehet, csak arra a 2 órára nem! 😊 De mondom olyan mint a publik: játszani mennek, nem veszekedni! 😊

Max Damage
csak mondom hogy a ladder 4. helyén álló csapatot sikerült a válogatott ELSÕ MECCSÉN, mindnféle ÖSSZESZOKÁS NÉLKÜL hozni és megnyerni. Ha a csapat összeszokik és ha a magyar klánok megtanulnak bocage-n játszani akkor reményeim szerint sikerül jó eredményt hozni majd a kupában. Egyébként nem látom Droptable aggodásának okát, mivel minden klán maga gyakorol és éli életét. Szóval egyik klánt sem taszítjuk szét szerintem ha egy héten 2 órára 5 ember elmegy egy másik TS-re és játszik. VEhetjük úgy hogy mennek publikra játszani és gyakorolni erõs ellenfelek ellen! 😊 Ez nem kell hogy érintse egyik klán belügyeit sem.

FactorG
Semmit sem értesz.

Adyy
Na ez is megvolt! Megtörtént az UHC elsõ meccse a NID klán ellen. Bár vannak még hiányosságok bõven,de a csapatnak így is sikerült nyerni!

genRob
Nézzétek, abban az esetben ha nem megy a válogatott dolog akkor természetesen abbahagyjuk. De ne törjünk sztem túl korán pálcát felette. Az az egy biztos, hogy az OC nem ladder, csak erõs cspattal lehet keresnivalónk ott. Ezért született az 5let, hogy válogatott legyen. Így a magyar szineket fényzhetjük majd, reményeink szerint.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

DropTable
Amúgy meg az UCH-val valahogy nem tudok egyetérteni. Mindek az amúgy egészen jól mûködõ klánokat a felbomlás felé taszítani egy ilyen "válogatott" csapattal ? Én azt gondolom van elég jó játékos itthon hogy minden klán tudjon belõlük magának szerezni megfelelõ embereket a játékhoz. Akkor meg mindek az válogatott ??
Annyira nem jó a "klánélet", hogy ezt még zülleszteni kellene. Induljon mindenki a maga nevében és nyerjen. De könyörgöm ne tegyünk tönkra több csapatot egyszerre egy ilyen ötlet miatt, ami azért nagyon nem lesz szerintem tartós.
Tudjátok: sok ember, sok probléma....

Meghát, hogyan útáljuk a másik klánt ha csak egy csapat van ?

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

Nehéz szülés egy nehéz esettõl! Remélem tanultál valamit Kutya!!!! Ne menj fejjel a falnak!!
DropTable
Mellesleg kérem a megsértett klánokat, hogy a Kutya ban-ját oldják fel a szervereken. Aztán majd meglátjuk.

Szeressük egymást gyerekek !

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

vezerkutya
Nah szoval.... Ez valami bocsanatkeres akar lenni... Jo szar hetem vagy inkabb 2 hetem volt... Szoval anyamek valtak ugyhogy kicsit ideges voltam... Ez van... Mindenkinek lehet rossz napja... Szoval bocsanatot kerek mindenkitol.

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

vezerkutya
megkerestem
jofej

Azért Csernus dokit keresd +!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

vezerkutya
Halljatok emberek
Ha mindenki ugy viselkedik velem mint egy normalis emberrek es mindent kitorol az emlekezetebol akkor megprobalok emgvaltozni es nem bunkozni senkivel... Foleg nem fenyesiteni a FB-t vagy a KoD ot. OK?

vezerkutya
mert bunko vagyok.

FactorG
Te kutyu. Miért nem szeretnek téged? Mi a baj?

FactorG
UCH ,)

vezerkutya
zolly honnan tudod h nem egyezett bele?

FactorG
Hány éves ez a Vezér kutyu? :|

FactorG
LOL!!! UHC-t viccnek szántam makik! 😄DDDD De ha tetszik hát legyen... 😉

TheGOro
vagy az se

http://GOro.hu

DonC
Zollynak mellesleg igaza van, honnan veszel te bátorságot ilyenekhez?

DonC
A maxféle kép beidézéshez annyit csak, nem tudom mi ebben a LOL. Miért lenne LOL ? Mert neki van nõje is esetleg, neked meg csak a pöcsöd van?

CAD
Jezusom de igazad van ;> roller kapitany ;>

caddie

TS Zolly
Ha a képeken Max és az ismerõse látható akkor kutya te egy nagy genny vagy. Honnan veszed a bátorságot te kis köcsög, hogy valakinek is a képét kirakd a fórumra! Fõleg a beleegyezése nélkül?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TheGOro
neked cad lakatosok, lukácsok, kolompárok ;>

Me0w
Tudod, egyikunk masikunk lassan eljutunk oda hogy nem a fiuk tarsasagat keressuk, tudom ez neked meglepo, de latom meg mindig ott tartasz, hogy ciki ha valaki lanyokkal csinal dolgokat.

Max egyebkent fel se vedd.

Together we'll fly someday...

CAD
Latom max eletrajzirojava leptel elo ;> Szinte varom, hogy nekem milyen ismeroseim lehetnek ;>

caddie

Max Damage
nagyon LOL! 😄DDDDDDDD a hét vicce

vezerkutya

vezerkutya
Nezzetek ezeket a kepeket nagyon fun:
http://fb.uw.hu/kepek/RIMG0022.JPG
http://fb.uw.hu/kepek/RIMG0069.JPG

max ismerose lollll 😄

Max Damage
LOL! 😄

TheGOro
Ilyen gecifejû rühes buzit mint vk? Magam basznám le a Taigetoszról

Kutya!! Mondtam, hogy normálisan menj el és ne ócsárold ay többieket!!!! Legyél már normális!!!!