Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Fogalmam sincs. De ebbe a fórumba megkérdezheted.
http://morfi.uw.hu/forum/index.php

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Higher
Most nézem CB-n, hogy Vezerkutya a KoD-hoz és az FB-het is reggelve van. Jó lenne ha eldöntenéd melyik csapatot választod mielõtt vmi admin észre nem veszi és majd dönt a sorsod felett.

Sziasztok!

Miert van az ha folakarok meni a ( BB )Clan's DC.7 Publicra akor kapcsolodok es azt irja ki hogy Kicked from server.
Nah mar most ez annyit jelent (szvsz) hogy kitetek a serverol UGYE? ha igen akor MIERT??

Thx a valassszt elore is 😉

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

TS Zolly
Nem rossz! Sõt!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Mas-Thief
Ha van idõtök, kukksi meg:

Desert Combat Trailer ;-)

Rövid DC video. 10MB

vezerkutya
aha

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

TheGOro
Sinclair te nagyon lámán nyomod! Azt kellet volna mondani hogy tõlem akciósan 8k ért megkapod!

http://GOro.hu

TheGOro
Heee? nem mintha ebbõl bármit is értettem volna (ami természetesen az én hibám)m de ha azt mondod hogy 1 szerveren nem lehet szavazni, az elképzelhetõ mivel valószínûleg letiltották, de ha azt mondod hogy a szavazás ablak marad fenn, akkor bf reinstall... bla... bla... bla..

TS Zolly
Most öleb FB-s vagy nem?

saját vélemény😊

Inferno
Sziasztok nekem problémám van a 0.7 desert el mert valami ( no vote map berlin tdm de nem birok szavazni az ott marad oszt játszani se áááááááá H E L P ! ! !

PS3/X360 user: Infernohun

SinClaiR
Magyar szerverekre is.
4 ezer Ft a CD galaxisban. Ennyit megér.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Magyar szerverekre is??

Me0w
Eredeti kell mindenhova.

Together we'll fly someday...

Köszi!!Mind a három megvan,de mégse müxik!!
Bf bõl másolt van,és a bf patch felrakása,és crackelése után sem indul!!

FactorG
alap bf
bf 1.6 patch
dc 0.7

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Segitséget szeretnék kérni,abban a témában,hogy még régebben játszottam ezzel a játékkal,de azóta sok minden változott,és az alap Battlefilden kivül mi kell mostanság ahoz,hogy szereveren tudjak játszani??
Ha valaki lenne olyan jó irja már le a folyamatokat a legelejétõl!!
Ja és ha letölteni való van,akkor a cimeket is megköszönném!!

FactorG
Megtörtént.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Deniboj
Változtasd meg.

FactorG
Nem tudom ki szórakozik ClanBase-en azzal, hogy megtudja a jelszavam, de szeretném ha tudná, hogy nagyon nem tetszik a dolog. Nem szeretnék azzal foglalkozni szabadidõmben hogy kiderítsem melyik barom próbálkozik ilyen szánalmas módszerekkel. Szóval easy.

genRob
:-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

TS Zolly
Mégicsak rövidebb mint az oszmabinladen

genRob
Zolly, úgy egy kcsit hosszú lenne:-)

TS Zolly
Vietnám?? Milyen játék az a vietnám?!

BurnBaby
tiszta mázli, h nem vietnamot játszotok - ott ennyi klánjelzés mellett már ki se férne a user neve 😊

www.battlefield.hu

TS Zolly
Na akkor ezt egyelõre megúsztam😊

Javaslat a válogatott tagjainak. A fõ klán jelzését is hadjátok meg. Például: UCH:|😞 BB ) Ninja.

Ninja
Semmit! Hiszen az a dolgod, ha ellenfél vagyok, hogy lelõj!
De ugy sem hagyom! Ha egyszer még is sikerül, háromszor kapod vissza!😊

TS Zolly
Ok. Ugyis szeretem lelõni Ninját.

Húú, ezért én mit fogok kapni a TS-en!

genRob
Igen a Ninja már tolta is velünk és a nem is rosszul (annyira) Azért mert nem nyomjátok a válogatottban, nincs és nem is lesz harag közöttünk. Ápoljuk a jó viszonyt továbbra is:-)

DonC
Feltehetõleg valami félreértés lehetett itt a kommunikációt illetõleg, tehát ami a vége: FRX egyenlõre nem szerepel a projektben, viszont sok sikert kíván a válogatottnak. Ha kell akkor aNTi szerepkõrbe szívesen jövünk ha éppen nincsen meccsünk (ez nekünk is edzés). Akár úgy is tudunk jönni, hogy a BB meg FRX összeáll 10v10-hez ha nincs elég ember (végülis úgy olvastam Ninja azt nyilatkozta segít õ is szívesen Nektek).

üdv és sok sikert
DonC

FactorG
Vaze, hogy én milyen árulkodós vagyok!

Higher
Rob, nem tudom miert mondta ezt MeOw, mi frx ami idonk van azt sajat csapatunknak szenteljuk es ez miatt ne legyen harag! 😊

genRob
Hey!
Emberek nem tudom ki mondta, hogy az frx-tõl csak egy vezetõt várunk ill ezt beszéltük volna meg válogatott ügyben. De a Meow azt mondta Danny.nek, hogy ezért nem jöttök. Ez nem igaz. Az frx-tõl valóban egy vezetõt IS vártunk de emellett minden klán maga dönti el, hogy mennyi játékost és milyet küld. Szóval az frx-et is várjuk sorainkba sõt sajnálojuk ha nem jöttök!

FactorG
Ha ez nem alkalom a berúgásra, akkor semmi. 😉 Idd le magad és táncolj az asztalon, az a minimum! 😄

Köszi Mini a gratulációt! És én is szép vagyok!! Vagy majd lásd meg péntek este, na akkor leszek igazán szép!!! Alig fogok hazatlálni, hisz ritkán iszok alkoholt!
FactorG
😊

FactorG
Na ne mondd...

FactorG
Vagy én lennék FB-s? :|

FactorG
Nyau! Vezérkuty mióta U42-es hogy tudja mikor van nekünk meccsünk? :|

TheGOro
faszom megint megy a kavarás

Me0w
Danny nekem azt mondta van...

TS Zolly
Mond meg neki te.

vezerkutya
meow mehet ma is. Ma nincs mecsunk de mind1

TheGOro
Higher nem igaz mert az a 3Zi! Másrészt Danny a légvédelmik ellen a legjobb ha kilövöd õket!

Me0w
Ma szerettunk volna gyakot veletek de sajnos 9-tol meccsetek van, talan holnap! LV - Ala mehet ha az jo nektek.

vezerkutya
Zolly mond meg Ninjanak: Csak annyit akartam tegnap este a BB serveren h bocsanatot kerjek tole...

Max Damage
ezek után én egy Lost Village és El Alemin gyakot szeretnék látni, mivel Bocage-t csak egy remekül összeszokott csapattal lehet nyerni. Szóval a DC-s mapok közül ott van legnagyobb szerepe az összeszokásnak. Ezt még halasszuk egy ideig, viszont érdemes lenne begyakorolni a Shilkázást és a ZPU-t mindenkinek, mert remekül jöhet. A többi szerintem korrekt volt! 😊

Higher
A NID-es vulkánozások és shilkázáson nem kell csodálkozni mert náluk vannak a legjobb emberek ebben a tekintetben! 😊

Miért jövõ hét? Nap mint nap játszik 8-10 ember a "válogatottból" + elég sokan jelezték, hajlandóak volnának segíteni gyakolni.Gyüljünk össze valamelyik szerveren eténként, hátha egyszer-egyszer szervezett meccsen kivül is összejön a létszám.
Más.
Valaki, aki menedzseli a BB szervereit, legyen oly kedves és vegye már le a szavazásokat és az autobalance-t! Miután folyamatosan sokan vannak rajta, semmi értelme,viszont annál bosszantóbb mikor betakarja a 8-ad képernyõt.
Minap javában C4 ezem a tankot, pont robbantok, erre átrak a másik csaptba. Naná, hogy tk-nak veszi és a sok láma természetesen egybõl indítja a szavazást. Király dolog.
TS Zolly
Ahogy elolvastam az irásotokat, észre vettem, hogy az sv-ket sem használtátok ki. Pedig foglalás elött ha meg van szórva a zászló környéke, akkor sokkal könyebben be lehet foglalni. Ja és frag-nek sem kutya.

genRob
El Alamein-re kell minden kaszt(rált). Azért javasoltam azt. Utána jöhet LV meg minden ismertebb map. De OC-ben lehetséges, hogy lesz kevésbé ismert, kedvelt map is.