17064

• vezerkutya
    Adyy: Szerintem orulnenek neki Sok frx-es bekerulne a war team be :))))
  • Svindler
    Adyy Te most fenyegetsz?
  • Svindler
    Mire, hogy elverik Kutyát? Ne csalódjak már Adyy! Értelmezd már a leírtakat! Itt 2 emberröl van szó! Nem az FB-ről! lol
  • Adyy
    Ja erről jut eszembe, az FB nem kívánja magát tovább szerepeltetni a Nations Cup-ban. GG srácok sok szerencsét.
  • vezerkutya
    !!!Vegre egyetértunk Adyy!!!

Jah es mért turitek meg a csitereket Nation Cup ban??? :))
    Addig csiter az ember amig nem a te oldaladon all mi??
  • Adyy
    Jólvan svindli kemény gyerek vagy te is, csak aztán mondjuk lehet hogy te fáznál rá
  • Adyy
    Na ezzaz végre kimondták pff. Lebuktunk a nagy csíter FB a sok csíter emberével pff SZÁNALMAS!!!! Gyerekek rendezzünk egy lant aztán megbeszélhetjük a dolgokat.
  • Svindler
    Szerintem esélyed sem lenne bizonyítani mert az eddigi beszólásaidért még mielött összeraknád a gépet megruháznának!
  • vezerkutya
    Higher csinalj egy Lanparty-t DC-st Budapesten es ott meglatjuk ki a "pro"
  • vezerkutya
    Svindler. En azert vettem a CS-t hogy csiteljek egy jót :)))
    Utalom a Half-Life -ot :)
  • vezerkutya
    Evvel azt ismeretm el h CS ben csitelek. Lamakiraly tanulj meg jatszani ezt is ird oda. :)))
  • Higher
    Kutya ezt a beírásodat rögzítettem szépen és továbbítom ClanBase-nek ill. klánok felé is hogy tudják kivel állnak szemben. Check diz: http://www.clanbase.com/laddernews.php?nid=152195
    ... ne lepődj majd meg ha bannolnak.

Csalsz CS-ben és azt mondod hogy DC-ben addig nem vagy az amíg PB meg nem fog?! Kösz, hogy elismerted!

Az FB többi tagját nem értem hogy csítereket megtűr maguk között... Hallgatás egyenlő beleeegyezés?!
  • Svindler
    Vezérkutya Te csiter vagy és kész! Meg player_cs is az! Ne szépítgessélmár nekem itt te kis faszfej! CS-sek 90% nem csitel! Értsd már meg "ember" multiba ne használj csitet, mert nem az a faszláma aki lecsiterez hanem te mert használod! Azért 1-2 emberrel CS brigádban beszélek majd, hogy figyeljenek oda rátok! Kis pöcs vazzeg már akkor cs-tem amikor beszélni tanultál! Te magyarázol a CS-röl? Csit nélkül a bombát nem tudnád letenni!
    A legszebb, hogy nyomjátok a dumát " Csak azért csitelünk mert la akarjuk alázni a sok pro-t" !
    Na erröl beszélünk vazzeg! Nem attól leszel jó mert csittel leszeded hanem attól ha anélkül teszed!
  • vezerkutya
    Nah irok nektek egy regenyt :)

Donc: Cheating Death egy rakas szar. Olyan csitem van cs ben ami megkeruli ezt is. De sztem cs-ben az emberek 90 szazaleka csiter. Tehat en ott mert ne csinalhatnák? DC ben pedig mig meg nem fog a PB addig nem vagyok csiter. Es nem hasznalok semmit... Szerintem nem veletlen h jó játékosok vannak az FB ben. Kb 1 éve (vagy tobb) Minden tagunk szinte ÉJJEL NAPPAL játszik. Ti meg sose jatszotok. Nalatok szerintem a csapatjatek egy nagy 0-a. Tegnapis ki kezdte a cheat-eles es dumat??? FRX!!!! Azert nem kell összekeverni a jó játekosokat a cheaterekkel. (es ez nem csak ram vonatkozik hanem az osszes jo jatekosra akar fbs akar nem) Ti azert mentek fel a waron jatszani h "jót játszunk" és nem azert h "NYERJUNK" nagy a kulonbseg. Mi még a HFD ellen is regen ugy mentunk fel h szetverjuk a lamakat. Nem sikerult de lagalabb megprobaltuk.

kulonben szerintem duel Laggoltal!!!

Jah es a Nemet jatekosokrol mi már tudtunk csinalni screen shotot. HFD rol es az UTGN rol is. Ugyhogy ok se csalnak vagy legalabbis akkor nem csaltak.

Ezt a csiterezos dumat a lamak szoktak nyomni akiknek nincs tehetseguk jatszani. Meg azok akik cheatelnek!!! (Cs ben en is latom h ki csitel es ki nem) Nem veletlen h Ninja mikor meg ACC-s voltam mindig felment a masik gepevel es nezte azt akit o csalonak hitt.

Kulonben en is csiternek hittem az U'42-t ezt tanusithatjak is. De mar ra jottem h lehet JÓL jattszani...

Na ennyit errol.

!!!species^Firebirdben senki sem csitel ezt garantálom!!!
    Jah es barhogy is csititgatnak a FB tagjai ok ugyanugy rohogtek TS en rajtatok !!!

• TS Zolly
    Köt a szavam.
  • mini
    Nem ezt pofázom én is???!!!
  • DonC
    LOL :) Amúgy rossz a példa, de hozzáteszem megnyalhatjátok a talpamat is bazmeg. :) Hát a faszt érdekel rajtatok kívül ez a téma?

Zolly nevezd meg a playert szerintem. Ez a scene amúgy is arról híres, hogy megy a flame. Most 5 üzenettel több vagy kevesebb nem érdekes.
  • Unicorn1979
    Ki az a FanTomas ?
    csak nem Ninja álruhában ?
  • Beers
    Én is ilyen melóhelyet szeretnék !
  • Beers
    Tudom,na majd estére....!
    Azért egy kicsit felugrok a hollandokhoz!
    Még jó hogy én szabin vagyok!
  • mini
    Jelen formában a levegőbe beszélsz. Add "közkinccsé" a nevet, felállítunk 1 vizsgálóbizottságot, majd kizárjuk akármelyik klánból.
    Gondolom lehet normális formában beszélni erről, pl. így: Te DonXXX, véletlenül nem javította valaki a tankodat hátulról, mert én meglőttem 26x, mégis Te öltél meg 2 lövésből,mert ha nem, véletlenül nem használsz valami segédprogramot, hiszen úgyis benne vagytok a legjobb 5-ben.
    Ő pedig nagyfiú és megvédi Magát. Szerintem ennyire egyszerű.
    Nekem is mindenki gyanús, aki lelő.
  • Unicorn1979
    már kétszer kimentem a térképről
  • TS Zolly
    Csak el ne tévedj! :)
  • TS Zolly
    Szerintem sokan nem a saját gépükről vannak. Suli, melo, stb. Spec én melohely. Estére viszont sokan lesznek mint mindig.
  • Unicorn1979
    egyedül lövöldözök a BB szerveren ejnye
  • TS Zolly
    Igazad van. Csak levegőbe beszélek.
  • Svindler
  • DonC
    Mire gondolsz amúgy? :)
  • Beers
    Megnéztem :magyar szervereken players=0!
  • mini
    Közöm sajnos nincs hozzá, lévén nem vagyok aktív tag. Ezért játszom más néven. De majd egyszer ismét eljön az idő és reszkessetek csíterek. Addig is szorítok az összes magyar bandának, aki helyt áll nemzetközi porondon.
    u.i.: Így is van,legalább senki sem mondhatja, ránk aztat. :) Adunk a látszatra, nemúgy, mint DonC-ék. :)
  • Beers
    Én mennék,de a 9700-amat elvitték az új meg nem jött meg!
    19"-es monitoron nem játszok 800*600-ba!
    Pont elég netezni is :( !
  • Unicorn1979
    Most ha felmennénk egy szerverre játszani lennénk vagy 10 en :)
    Na ki kezdi a sort ? vagy sört ?
  • Beers
    Mi van itt?
    Miért nem játszotok!
    Mindig csak a fórum?
  • mini
    Legalább nem fájt, ha meglőttek. Igazán jók lehettek a reflexeid. :)
  • Higher
    Lehet nekem se kéne sörözöm meg szívnom meccs alatt/előtt ... az lenne nekem az igazi cheat hehe! :)
  • Svindler
    Szerencse, hogy Ti vagytok a 6-ok!
  • DonC
    Úgy van! :) Én pl. metaxa cheatot használok, tegnapi eredményemen látszott is: 2 - 1 - 18
  • mini
    A farncba, ilyen láma vagyok. Ennyire futja nekem. :)
  • Svindler
  • mini
    Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mindig tudtam ,hogy csaltok...