Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez mondattanilag helyes volt?
BB szerveren van egy olyan szabály, hogy csak a játékkal kapcsolatba lehet használni a c6-et. És ebbe nem fér bele az anyázás. Tegnap ezért egyszer figyelmeztettem egy Csokisbugyi nevü emberkét, és utánna káromkodásért ki is kikkeltem. Mindeni jöhet a szerverre harcolni, de a kocsis dumát hanyagolja.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Together we'll fly someday...
Fogadjunk azt sem tudod mi az a skizofrén, csak a tv-ben hallottad, és ez megragadt benned hogy biztos valami borzadály lehet, mert még azt sem tudod mit jelent de jól hangzik.
Én megtisztellek azzal, hogy emberszámba veszlek, te is megtehetnéd.
Amugy ez valo igaz, en nem vagyok uriember.
caddie

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
www.battlefield.hu

Ne olvasd el bazdmeg, ennyi, es foleg kussolj tovabbra is, ahogy eddig tetted.
caddie
Cad
Az volt benne sértõ, hogy nem tartom normális embernek, aki bármi efféle dologban hisz. Még a középkorban elment, mert nem tudtak tudományosan megmagyarázni dolgokat, de ma már szerintem a gyenge emberek kapaszkodója bármi féle vallás. Elnézést a hívõktõl, nekem ez a véleményem.
A káromkodás szimplán azért zavar, mert nem tudhatod, ki olvassa, és kit mennyire zavar. Felesleges dolognak tartom, aki nem tudja visszatartani, az otthon szitkozódjon, majd mama nyakon vágja. Miért kell 30 embernek olvasnia két ember vitáját. Teljesen felesleges a semmitmondó mocskokkal telenyomni a játékot. Mindenki indulatoskodjon otthon.
Káromkodni nyilvánosan igénytelenség, olyan, mint mikor túrod az orrod mindenki elõtt. Magyarázd meg miért az.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
caddie
Egyébként meg a DC egy játék. Nem pedig chat. Más kérdés hogy bele van épitve. De szerintem inkább játsz vele.
Nem gondoltam hogy felforr az agyvizetek egy kis tréfától. Gondolom nem éltétek túl, hogy szétnyomta a fórumot, nagy melót csináltam nektek igaz? elrontottam a játékotok? nem bírja a sávszélesség, vagy mi a bánat gondotok van?
caddie
na mindegy, valahogy majd csak túlélem, ha nem olvasod el.
caddie
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
😛
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Tenyleg nem akarok belemenni semmilyen vallasi kerdesbe, de te veletlenul nem jehova tanuja vagy?
caddie
Nálunk a parókián 70 miatyánk és 25 rózsafûzér jár káromkodásért.

caddie
caddie
Zimbabebabe? 😊)