Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CAD
Jelen haverem, jelen..

caddie

Nah megyek haza lassan, majd onnan folytathatjuk. A legközelebbi bf talira kimegyek már, hogy megismerhessem a társaságot személyesen, ki az aki le seggez engem.

Ez mondattanilag helyes volt?

TS Zolly
Kristo4o-nak teljesen igaza van. Én sem értem miért kell egy szerveren káromkodni, utánna azt az embert baszogatni aki fel merte hozni ezt a kényes témát.

BB szerveren van egy olyan szabály, hogy csak a játékkal kapcsolatba lehet használni a c6-et. És ebbe nem fér bele az anyázás. Tegnap ezért egyszer figyelmeztettem egy Csokisbugyi nevü emberkét, és utánna káromkodásért ki is kikkeltem. Mindeni jöhet a szerverre harcolni, de a kocsis dumát hanyagolja.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Áruld már el miért fáj ez neked?

Me0w
Cad lataskepes (meg), szal a TV-ben akar latja is a dolgokat. Kispajtas.

Together we'll fly someday...

CAD
Jah, ez dicsosegesen kiderult a "kis trefad" eseteben 😊

caddie

Kispajtás kicsit sértõek a megjegyzéseid, ennyire futja? Mi vagy te itt istencsászár? Meg ne mond már nekem, mit csináljak és mit nem!
Fogadjunk azt sem tudod mi az a skizofrén, csak a tv-ben hallottad, és ez megragadt benned hogy biztos valami borzadály lehet, mert még azt sem tudod mit jelent de jól hangzik.

Én megtisztellek azzal, hogy emberszámba veszlek, te is megtehetnéd.

CAD
Te cigány munkavállalási engedély, ne akarjad amit nem akarnál ha normális lennél.!

caddie

Me0w
Semmi baj zimbike 😄

CAD
Gepu bazzeg ne légy már SÖTÉT! baeg... ez de szar 😞

caddie

Me0w
PARÁZS

CAD
Te rákócugigyikhereverés ;> Te csak programozzá - he!

caddie

Me0w
Hol? Zimbabebabe? 😊)

CAD
BB 😊 - nem az zavar, hogy ezt a segget zavarja... zavarja, es kussoljon ahogy eddig tette, ahogy irtam zimbabeba sem megy cimlapsztorira, ha valaki ehenhal.

Amugy ez valo igaz, en nem vagyok uriember.

caddie

ghost cb
FLAME POWA 😄D

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

BurnBaby
nem látom be mitõl hüje valaki, ha zavarja az anyázás a szervereken? cserébe itt is elfelejtettétek, h uriemberek lennétek...

www.battlefield.hu

Me0w
Ne ird oda hogy jezusmaria, mert ez a gyenge emberek kapaszkodoja. Van ra tudomanyos magyarazat.

CAD
Kristof a te agyad szegeny annyira el lehet defomalodva, hogy jezusmaria.

Ne olvasd el bazdmeg, ennyi, es foleg kussolj tovabbra is, ahogy eddig tetted.

caddie

Me0w
Nem, csak sikhulye.

CAD
Kristof te skizofren vagy bazzeg?

caddie

Nem szoktam a játékban beszélgetni, az ominózus esetben sem velem volt összetûzése az úriembernek, nem nekem írogatott. Jelenleg azért nem játszom, mert dolgozom, majd talán este mikor hazaérek arra is sor kerül.

Cad

Az volt benne sértõ, hogy nem tartom normális embernek, aki bármi efféle dologban hisz. Még a középkorban elment, mert nem tudtak tudományosan megmagyarázni dolgokat, de ma már szerintem a gyenge emberek kapaszkodója bármi féle vallás. Elnézést a hívõktõl, nekem ez a véleményem.

A káromkodás szimplán azért zavar, mert nem tudhatod, ki olvassa, és kit mennyire zavar. Felesleges dolognak tartom, aki nem tudja visszatartani, az otthon szitkozódjon, majd mama nyakon vágja. Miért kell 30 embernek olvasnia két ember vitáját. Teljesen felesleges a semmitmondó mocskokkal telenyomni a játékot. Mindenki indulatoskodjon otthon.

Káromkodni nyilvánosan igénytelenség, olyan, mint mikor túrod az orrod mindenki elõtt. Magyarázd meg miért az.

ghost cb
Ja meg nem tartanak meg semmi ünnepet, szoval nincs szülinap, karácsony, és NINCS AJÁNDÉK!!! Uristen. Egyik osztálytársam ilyen. Elég sz@r lehet...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

CAD
Megis mi a franc volt azon serto, hogy megkerdeztem, hogy jehova tanuja vagy? Azoknak az idiotaknak van ilyen faszsagaik, hogy nem lehet karomkodni, meg olyan allatot enni amelynek hasitott korme van...

caddie

ghost cb
Valószinûleg te vagy tûl érzékeny. Miért zavar hogy kibaszottul rondán ir valaki basszameg? Miért? Mert kicsit gyenge a lelki világod. Na ide se muszáj többet irnod 😄
Egyébként meg a DC egy játék. Nem pedig chat. Más kérdés hogy bele van épitve. De szerintem inkább játsz vele.

Amúgy számomra kérdésed kissé sértõ volt, amit amúgy nem vettem fel, de biztos én vagyok túl érzékeny.

ehh, nem vagyok jehova tanuja. Gondolom nem ezt a választ vártad.

Nem gondoltam hogy felforr az agyvizetek egy kis tréfától. Gondolom nem éltétek túl, hogy szétnyomta a fórumot, nagy melót csináltam nektek igaz? elrontottam a játékotok? nem bírja a sávszélesség, vagy mi a bánat gondotok van?

CAD
Ok, ahogy erzed, lehet kicsit hijjan vagy komunikacios csatornaknak, ugyanis egyetlen kerdesem volt uzenetemben, valasz helyett szetbasztad a forumdesignt...

caddie

jaj istenem mit tettem.

na mindegy, valahogy majd csak túlélem, ha nem olvasod el.

én is szeretlek benneteket.

CAD
Ird be rendesen bazdmeg, majd utanna elolvasom a behanyasod, hat tiszelj mar meg minket azzal, hogy ertelmes formaba hanyod ide a szarjaidat.

caddie

Me0w
Bravo. Bevallom inkabb egy 'kurva anyad' mint egy ilyen forumdizajn-szetnyomo faszkalap uzenet.

FactorG
Engem személy szerint nem zavar hogy valaki akit nem ismerek egy utolsó kis mocskosszájú tetû. Az a helyzet hogy leszarom. Te sem tudsz mást tenni. 😉

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

ÁÁÁÁmen õõ izéé ánem.

Nem gyermekem.... de hát mibõl is gondoltad?

Amúgy tényleg elszomorít, hogy ez úgy látszik csak engem zavar.

deigenésezennelszeretnémfigyelmedbeajánlaniújkönyvünkbibliaháromcímmelmelymegjelentkazettaéscdformábanismostcsakakciósan9999forintérttudomnekedajánlaniismerdmegazújvallástazúrnakújötletetámadújtörténetrégiszereplõkvegyélmostháromakciósbibliahármatésmegnyerhetedagrafitszürkepápamobilt

Miért, a Jehova Tanúinak mi köze a valláshoz?
😛

FactorG
Mé te pap vagy? Vagy mi? 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Nem. Õ mormon... :p
Gyere a miénkre...ott megveheted búcsúcédula formájában! 😊
CAD
Zavarhat, de minekutan az eszaki sarkon sem hokolnek hatra latvan, hogy minusz 30 van, így felesleges neked itt alszenteskedni.

Tenyleg nem akarok belemenni semmilyen vallasi kerdesbe, de te veletlenul nem jehova tanuja vagy?

caddie

Azért még zavarhat, és ahogy a olvastam nem voltam ezzel egyedül. Nemrég próbáltam cs-zni de nem igazán tudtam megbékélni a mocskosszájú mutáló tinikkel akikkel szinte minden szerveren összefutottam. Szerencsére a BB-szerveren kick jár a káromkodásért,ezért nem is nagyon találkozom vele. Én láma vagyok netes játékból, mást nem játszom csak bf-et. Az bosszant csupán, hogy ha otthon ezeket szóban ki merné ejteni anyu apu kivalagázná, és gép elé sem ülhetne egy hónapig, ha meg idõsebb, akkor asszony kivágná mint azt a bizonyos macskát dolgát végezni. A Tíz a kedvenc parancsolataim...

Nálunk a parókián 70 miatyánk és 25 rózsafûzér jár káromkodásért.

ghost cb

CAD
Krisfot felesleges alszentkedni, nincs uj a nap alatt. Kb evek ota ez megy minden egyes netes jatekba, ha neked ez csak most tunt fel, akkor vagy nem volt bekapcsolva neked a chat szovegek megjelenese, vagy mostanra sikerult kiolvasni a 10 parancsolatot 😊

caddie

CAD
Hat igazan nem akarok bantani senkit, de az FB klanbol lehet masoknak is el kellene olvasni, mert mintha u.a. ezekkel a kepekkel mar mas FB-s is felhozta volna a csiterezest.

caddie

Adyy
Köszi Me0w ez jól esett.
Egyépként nem tudtam hogy el lehet tüntetni a hátteret a mapon.

Me0w
Hm, mielott szenne egeted magadat publicban, elolvashatnal egy Playing-Battlefield1942-How-To-t.

Lteebee
Csak a nagyot töröltem okés?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Adam5
Azt meg hogy/hol?

FactorG
Jaj ne bántsad már szegény degenerált kis pöcsjankót. Valószínûleg 12 éves szegény és másra még nem tudja rángatni a kezdeményét. 😉