Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
végezetül, ha nem tudod kikerülni ugord át:

http://GOro.hu
Na szóval amit mondani akarok:
-To U'42: Toborzódal; kibaszottul über cár, grat a U'42 leánykórusának!
-To Cad vs. Kristo4o: Hát a végén má annyira eröltetett volt ez a cigánykodás vagyis cickánykodás hogy basztam elolvasni, szóval áldásom rátok, de köszönettel nem leszek nyoszojólány!
Ui.: Ha rossz leszel ignoréra raklak!
http://GOro.hu
Ez mondattanilag helyes volt?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
"Magamat kigúnyolhatom ha kell, de mástól ezt nem tûröm el!"
(CAD kedvéért: ez csak vicc volt, nevetni kell rajta, tudod amit úgy csinálnak "hahaha")

😉!DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Kristo4o ;> annyira orulok, hogy forumon keresztul mar sikerult teljesen kianalizalnod, te nagy ember vagy, mehetsz az atv-be a tav-gyogyito melle ;>
caddie
reszemrol tema lezarva, meg annyi hogy 1 korrekt CB meccsen sem megy anyazas erdekes modon ...
peace
Arról pedig, hogy mi az, hogy skizofrén maradjunk annyiban fogalmad sincs.
össz tudásod az olcsó horrorfilmekbõl szerezted ezzel kapcsolatban.
Ha nem tudsz vitázni szerintem neked nem kellett volna hozzászólnod, olyan vagy mint a homokozóban a kisgyerek aki ezt tudja csak hajtogatni: Az én váram a nagyobb.
Felvilágosítanálak ez a fórum nem a te kizárólagos birtokod, pont ugyan akkora senki vagy itt mint én.
Valaha megtudom mi bajod volt a fórum széthúzással, vagy ez már örök titok marad? Esetleg már elsírtad a pcihológusnak?
A a a a TS az más kérdés.
Ott én is szoktam anyázni játék közben. Ám a TS-em nyomogombon van.BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Hat baratom pedig az vagy, skizo de fullosan. Eloszor valami parókiáról beszélsz, ami allitasod szerint "ott van nallatok" - ket hozzaszolassal kesobb pedig lehulyezel mindenkit aki valamilyen vallast magaenak vall. Hat ha ez nem tudathasadas... akkor majd te kitalalod mindjart mi az.
caddie
Azert van itt ez a szar, hogy ilyen vitak is lefolyjanak rajta. Alszentkedest pedig nem szeretem, akik pedig ugy erzik, hogy nekik ez komolyan serti kozerzetuket - bar ezt erosen ketlem - akkor ne olvassak csetet es meg van oldva a dolog, foglalkozzanak a jatekkal, van ott pont eleg erdekes dolog.
caddie
Úgy látszik arra pedig soha nem kapok választ miért fájt a széthúzós hozzászólásom. Arra volt csak indok, hogy leseggez meg leskizofrénezz...
Na ennyit rólad kis fórum nagy császára.
kristoforo - magad is elpihenhetsz, fölösleges azért visszajönni meló után otthonról is, h megnézd, h van-e kivel flémelni.
ghost - mi már csak ilyen szarok vagyunk, elmegyünk bf talikra örülni egymásnak ahelyett h anyáznánk. bocs. neked a jövõben sem kell eljönnöd.
www.battlefield.hu
Kezcsokom minden erzekenylelku hulyegyereknek.
caddie
És az U'42ööö kimarad belöle 😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Örülök, hogy ezt más is így gondolja.
ugy latom ez egy forumon sem megoldott dolog akkor mi legyen jatek kozben egy szerveren ???
mind1 tovabbi jo jatekot mindenkinek !
te hivatkoztál vitád alatt végig erre!
"Ird be rendesen bazdmeg, majd utanna elolvasom a behanyasod, hat tiszelj mar meg minket azzal, hogy ertelmes formaba hanyod ide a szarjaidat.
Ok, ahogy erzed, lehet kicsit hijjan vagy komunikacios csatornaknak, ugyanis egyetlen kerdesem volt uzenetemben, valasz helyett szetbasztad a forumdesignt..
Jah, ez dicsosegesen kiderult a "kis trefad" eseteben 😊"
Szóval ezekre gondolok. Te jelentkeztél be a pszihológusodhoz emiatt.
MIÉRT? 15:13 óta várom erre a választ, mindíg elkanyarodunk innen.
caddie
A véleményem a káromkodásról pedig, hogy virtuális orrturkálás, mindenkinek a maga dolga, hogy bevállalja vagy sem mennyire igénytelen.
CAD! MeOw!
Áruld már el, miért fáj neked, hogy széthúzta a topicot a hozzászólásom? Nem igényel sávszélességet, nem érzem, hogy kibabráltam volna bárkivel is. Indokold már meg a felháborodottságod, mi az amin ennyire ki kell fakadni?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
!DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
HKEY Locval machine/software/electronic arts/ea games/battlefield1942/ergc. Ott a cd kulcs ha azt keresed.
Ráspu szociálisan alkalmatlan, Kristo4o meg túlérzékeny. FLAAAMEEEEE!!!Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)