Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

U42MAD
Nekem is volt már ilyen. Javítanod kell a regedittel a regisztrációs adatbázisban.

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

genRob
Ez nagyon régi story.Tudhatnád, hogy ez már csak így megy

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Adam5
Mitõl van hogy én a BF-et eredetibe vettem meg és régebben simán neteztem most meg sehova sem enged fel mert "invalid cd-keyt" ír! hívjam fel a magyarországi forgalmazóját? a cd-keyt senkinek sem adtam oda!

Ott komoly csapatmunka szokott lenni, az elit akármi klán szokott rajta nyomulni, nagyon ügyes repülõsök. Sajnos a gépem kicsi a repkedéshez, viszont a föld levegõ raki gyakorláshoz hibátlan az a pálya. Mindíg a gyengébb oldalra állok, mert ott jön jó sok ellen a hatótávolságba és jókat lehet gyakorolni rajtuk. Ott tényleg tiszta játék megy mindíg.

Ez mondattanilag helyes volt?

Cobra.
Jó, csak a CTF-hez kell rendes csapatmunka. Vagy inkább ott is csak a Dogfight megy?
Egyébként csak azért vagyok "repülõs", mert ott kevesebb a nálam erõsebb játékos és több esélyem van a túlélésre Ha nincs repülõ, akkor se vagyok elkeseredve, tankkal is tudok harcolni, csak a gyalogos harcot nem szeretem, mégis volt már hogy benntmaradtam Berlinen vagy LV-n és bent voltam az elsõ 3-ban. Szóval az ellenfelektõl függ, hogy miben vagyok jó.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Te repülõs vagy ha jól tudom. Én egy német szerverre járok fel, a Kampfgruppe DUNAUWALZER nevûre. CTF no fly megy rajta, non stop. Komoly repülõsök járnak oda, szinte mindíg vannak rendfentartók rajta, de amúgy sincs sok rendbontás.

Cobra.
Tegnap kb 5 percet voltam a Bb szerveren Battleaxe-on, de mivel megint full camp volt, ezért megint hanyagolom egy darabig azt a szervert. Nem értem, hogy a normális magyar játékosoknak miért nem lehet egy bfhu-s szervert fenntartani. Mostanában még a német szerverek között is jó ideig kell keresgélnem mire találok (már ha találok) olyan szervert, amin egy jót lehet játszani. Ott is folyamatos a dtk, a basecamp vagy egyszerûen olyan ember viszi el a jármûvet, aki meghal mielõtt 1 lövést is leadott volna. A csapatarányokról nem is beszélve (és itt nem a létszámarányról beszélek).

Nevetségesek és szánalmasak azok az emberkék, akik TEAMS!-et kiabálnak míg vesztésre állnak, da ha az õ csapatuk áll nyerésre, vagy vannak többen, csenben hallgat, de az istennek sem jönne át. Nem mondok nevet, ha olvassa tudja kirõl beszélek.

Na, félreértés ne essék abszulute nem húznak fel ezek a dolgok, csupán a véleményem írtam le.

Amúgy az url-rõl levettem már ezt a giga képet, de úgy látszik ez kevés...

Dehogy, csupán repkedtek a jó magyar szavak. Hihetetlen, hogy ezt otthon nem lehet lerendezni, miért kell beírogatni ilyet, engem nagyon zavar. Tutira szétrúgnák a seggét ha otthon megengedné ezt magának, én meg persze olvassam a káromkodásait.

Hát én ezt a beillesztést picit elnéztem, de már írtam moderátornak, hogy szedje ki.

ghost cb
Ez nagyon szemét. Káromkodik? Pff... De Te mindent megtettél
Egyébként cheatelt? Vagy miért vagy felháborodva?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Hihetetlen, hogy nem bírtam feltenni értelmes méretben, ezért mindenkitõl bocsánatot kérek.

Éjjel mikor hazaértem felmentem a BB szerverre, azonnal ezeket bírtam készíteni. Nem kenyerem az árulkodás, de az érintett úriembert figyelmeztettem, hogy ha nem hagyja abba, berakom a képeit, erre azt válaszolta, hogy kíváncsi lesz kit érdekel ez egyáltalán.

Most már engem is érdekel ki mit szól hozzá.

Cobra.
Ja, amit írni akartam eredetileg, hogy találkoztam egy nagyon durva pilótával, a neve -==- Blackhart. Ha látjátok, jobb, ha nem ültök repülõgépbe, helibe meg pláne nem

Cobra.
Most néztem meg, ha a minimap transparency-t felrakod 100%-ra, akkor csak a zászlók és egységek látszanak.

TS Zolly
Ja mégegy! Teljesen el lehet tüntetni a minimap hátterét. És akkor még a hálozás sem látcik. Ez benne van a játékba.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Nahát ezaz. A minimaprol csinál képet a pb. És ahogy tudjuk ot nincs célkereszt.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Bammeg! Megelõztél!

TS Zolly
Hááááátttt!!!!!!!!

Tök normális lenne a kép, ha a minimap közepén nem lenne célkereszt. Amugy a 3. képen még ok, mert ott esetleg ki van nagyitva az egész pálya. Ám ettöl függetlenül akár lehet nem csit is.

Szerintem olyan ember mint Adyy tudja mi az a budylist.

ghost cb
Mondjuk akkor a hálozás hiányzik. Meg tudtommal a pb csak a minimapot fényképezi le.
De mire lenne jo? Mire használ?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
Pass.
Ha elõhozod "m" betüvel a mapot akkor nem ez jelenik meg? Eszes!

Adyy
én nem azt mondom te eszes. hanem hogy van neki egy szép mapja a célkereszt körül, de lehet hogy én nem tudtam hogy ezt be lehet állítani

ghost cb
Igen, ezek tök normális képek.
Csak a TA klán valszeg használja a buddy list-et.
Abban az esetben lenne cheat az 1. eset ha iraki lenne SPY66 de ebböl a képbõl ez nem derül ki.
Ne legyél paranoiás.
Consol:
ab_#
# helyére berakod a társad id számát, és te is zölden fogod látni.

Adyy
Ezek azok amiknek látszanak?

1 pb kép
2. pbkép
3. pbkép

(FB vs. TA meccs)

FactorG
Kicsit sok a baj a kisfiúval nem?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

DropTable
Az FB pár tagja próbál pályákat csinálgatni, van pár ígéretes darab már készen. Próbáljátok ki õket...
Letölteni a dcmaps.atw.hu és a hdca.uw.hu címen tudjátok. Itt megtaláltok pár olyan pályát is amit nem mi csináltunk de a szerverünkön fut néha (pl. Kandahar). A néha futó 'FB Custom map' szerveren mindig valamelyik saját gyártású pálya megy.

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

TS Zolly

Adam5
Segitsetek!
Már tuduok botot beálitani te úgy szeretném hogy az ellenfélnél legyen 4 nálunk meg ne legen bot csak mi ketten, ezt hogy lehet beálitani?

DropTable
A BB clan ban-ját kiszedtem a FB szerverrõl. Kutya seggét meg szétrúgtuk tegnap...

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

Kaplan
Cobra-nak van igaza Multiplayer->Local host game->Co-op ennyi
(én már próbáltam)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Cobra.
Coop mód, és a beállított létszámot kitöltik a botok (elvileg, én még nem csináltam)

Adam5
Lenne 1kérdésem:
Hálóban lehet valahogy botokat berakni? Mert nem találtam azt a bot százalékosos dolgot.

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DonC
Na újra él a bf.hu, csak most www.battlefield-vietnam.hu címen.

Szomorú szívvel kell tudatnom veletek, hogy egyik régi és oszlopos,meghatározó tagunk Ninja mai napon saját elhatározásából elhagyta a BB klán sorait.
Beers
Remélem nem gondoljátok komolyan!
Inkább hívjátok ki egymást!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Ez király!
Mint az oviban. Elvetted a babámat, megmondlak a mamának!
Egyre inkább kezdem azt érezni,hogy 22-25 év alatt nem szabad játszani a pisiseknek. 😊 Tisztelet a kivételnek.
...és ez a mi pisiseinknek is szól. 😞
Cobra.
Látom már csak külföldön fogok DC-zni. Tisztára mint az ovodások

FactorG
Akkor most háború lesz?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Mivel sajnálatos módon egy köcsög balfasz bannolta a BB klánt az FB klánszerverrõl mert ettõl tud csak elélvezni, így válaszképpen mi is kénytelenek vagyunk ugyanezt tenni velük, amíg valamelyik jobbérzésû klántag helyre nem hozza a hibát. Vezérkutyán kívül senkire sem haragszunk az FB-bõl,de ha harc,legyen harc. Sikerült kihozni a béketûrésbõl.

Beers

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Nem rossz!

FactorG

genRob
U'42 toborzódal
Cher a búcsú koncertjén ezt mondta: ezt csináljátok utánam ribancok.:-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

TS Zolly
Ja. Félig volt csak a szerver, de ez sokkal jobb mint ha fullon lenne lámákkal.

Beers
A BB most megy,de nem volt tolongás

Beers
Még most sem megy! 😞

TS Zolly
2-es TS ment csak. 1-es nem. Vagy forditva? Már nemtom. Na mindegy! Amelyik szerver állt, annak a ts-én szoktunk lenni. Tegnap amelyik ment, annak a ts-é voltunk. Azon van a GS dc szerver is. És a GS dc szerver ment.

Érdekes, hogy a TS ment, vagy az nem ugyan azon van?

Én is azt gondoltam, hogy majd oda özönlenek a népek, de mikor megnéztem (csúcsidõben) voltak rajta vagy legalább 8-an, ezért mivel nincs tömegiszonyom, fel kellett keresnem valamelyik jólbevált, minima 30 fõvel nyomuló germán szervert.