Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen keress hibát Gorómanó!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
...
Mondom astra lámpát azt meg egy közeli parkolóban be lehet gyûjteni, csak egy kicsit kézmûves munka
http://GOro.hu
Anno nekem eszembe sem jutott sg re írni a szóbakerült db meccs riportal kapcsolatban.
Persze én már nem vagyok u'42 😊
Logo t meg azért nem cserélek, mert majd ha felnövök, megint az leszek.😊
remélem😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Na a következö itt a történet. Ha jól értelmezem akkor a DDA 1 menetet nyert összesen FB ellen Lost Village-n !? Mert akkor ha jól értelmezem, akkor jól is írtam, lévén egyetlen harapással "kettéharapták" az FB-t. Most mi itt a probléma? Mi nem tetszik, nem tetszik a szó vagy mi?
Ha ez kell akkor bocsi, remélem megnyugodott a kicsi lelketek.
Valahogy ti sem törtétek magatokat (talán 1 ember) hogy az egész cikkel kapcsolatos gondolataitokat megosszátok a szerzõvel, hanem ide az SG-re basztátok.
http://GOro.hu
Pl. DonC nem egyenlõ frx, számtanilag pl. az frx áll n emberbõl, nem pedig 1-bõl. Ha valakinek valamit címzel akkor címezd pontosan. Ha velem van bajod akkor nekem írjad és ne a többit fikázzad. Ennyi. Ezért vagyok mérges. Vágod?
Én a részemrõl befejeztem ha ti még akarjátok ölni egymást akkor hajrá, de ez már tényleg kezd szánalmas lenni.
Ha sajtószabadságról beszélsz akkor mit arcoskodsz itt. Az életetek az FB-nél abból áll, hogy másokat lefikáztok. Ha valaki rólatok ír valamit, vagy egyáltalán hozzátok szól, akkor a qrva nagy mártírságban haltok meg a scene elött, és csak sír a szátok. Marhára nem tudlak sajnálni egyikõtöket sem.
1. Ugynézem már fejeltél le szart, mert azt írtad! Nem is csodálkozok rajta.
2. Marhára megijedtem tõled, rendesen félek és reszket a lábam. Jegyezd meg egy életre: mindenkinek van embere és ne adj isten egyszer elmegyek egy BF Talira, nem hiszem, hogy azzal kezdem, hogy veled fogok bunyózni hanem a csapattársaimat megismerjem. És persze nincs kedvem se veled verekedni - mert szerintem verekedés lenne és nem verés - meg nem akarom a kezemet bepiszkítani.
3. Normális hangnemben beszéltem csak te fogtad fel másképpen.
4. Különben is berágatsz és lelõlek mint egy kutyát

a csatatéren!Ez az egész téma már kezd Rejtõ Jenõi magaslatokba szárnyalni.
Szerintem páran már arra sem emlékeznek, hogy mivel is kezdõdõdött. (Õk majd elolvassák ha akarják.) De remélem Te emlékszel.
Ha igen akkor kérdezném, hogy az egyébként normális hangú bírálatból hogyan jutottál el addig, hogy megvered a fél FB-t?
Mivel úgy tudom sajtószabadság van, ezért Te azt irsz amit akarsz, én meg azt mondok róla amit akarok. Már a jóizlés határain belül. Na ezt a határt ma nagyon áthágtad...
A primitív veréssel fenyegetõzésed helyett jöhettél volna irc-re vagy fórumra vagy akárhova és megbeszélhettük volna. A fene sem haragudott rád csak éppen a stílus nem tetszett. Fikázod az FB fiatal tagjait (mellesleg sem Biriboy sem én nem tartozunk a túl fiatalok közé) de közben ovis stílusban agresszívoskodsz itt. Akkor most ki a gyermeklelkü ?
Én bármikor leültem volna veled megbeszélni, még akár meg is gyõzhettél volna hogy nincsen igazam és akkor bocsánatot kértem volna. Aztán meg jól söröznénk együtt..
Mostmár elérted, hogy nincs mit megbeszélni. A verésrõl meg annyit, hogy nem javaslom... És mondjuk ettõl még elmegyek a következõ BF talira ha tudok. És szerintem Adyy is.
A kisköcsög és hasonló jelzõket meg otthon alkalmazd.... Amíg tõlem ilyeneket nem láttál addig legalábbis.
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
(Ha hû a nevéhez akkor visszajön...) 😄DD
----------------------
Hetfõ van... ej de utálom ezt a napot, de mint kíválló-mérvadó rozsomákidomár önkéntes, írok néhány sort DC-s ügyekben.
Kezdjük mindjárt az U'42-vel. Március 21-én lejátszották az elsõ meccsüket a ClanBase BF1942 / DC ladderjében. Hallotok fanfárokat? Nem? Hát, ez így van. Sajnos nem alakult túl jól a meccs, mondhatni rosszul 😞. A db klán légi fölénye érezhetõen agyonnyomta az U42 flying squadját, és mit mondjak úgy tûnt földön sem halakként közlekednek a fiúk.
A pályák Battle of 73 Easting és El Alamein volt, összesítve 599 - 109 kaptak ki a lányok.
Okok? Jobbak voltak, nem kevéssel. De az U'42 védelmére legyen mondva, lehet hogy elsõ nekifutásra nem a 9. helyezettel kellet volna megküzdeni, de így legalább felmérték a Top10 erõsségét 😊.
Másik hír az U'42 - FRX DC liga meccs, amely már nem ma volt ugyan, de hát azért elmondom, hogy az U'42 nyerte. Az FRX-s ráspolyok küzdöttek keményen, így az El Alamárián betudott légibrutalizálás után, a Lost Village-n szépítettek, de sajnos nem eleget, így a végeredmény: 271 : 164 . Gratula 😊 - utálunk titeket 😊).
Nah, zárom soraimat, amolyan József Attila hangulatban, így megemlítem, hogy az U'42 után az FRX is úgy döntött, hogy megméreteti magát a CB-ben... csak ügyesek legyünk 😊.
Hazudtam, még van egy hír 😊 - nevezetesen, hogy az FRX újabb két taggal bõvítette rozsomák idomárainak számát, TheGoro ráspolyal aki exDF-es(ráspoly becézve ráspu) és Tnias-al, aki némileg skizofrén, így ircen a SAINTes néven dinamózik.
Ráspu veletek!
-------------------------------
Nah, ezt anno az U42 ugy fogadta, hogy en utalom oket... meg hogy fujok rajuk meg ilyesmi. Aztan szepen irc-n megkerestuk egymast, es megbeszeltunk, hogy semmi ilyesmi cel nem volt, egyszeruen ilyen az egesz hirnek a stilusa.
Leirom a FB-s gatyamanók kedvéért meg1x: "Aztan szepen irc-n megkerestuk egymast, es megbeszeltunk, hogy semmi ilyesmi cel nem volt, egyszeruen ilyen az egesz hirnek a stilusa."
Nah, szal kb zongorazni lehet az intellektualis kulonbsegeket az FB-s rózsalelkü kisasszonyok es az U42 kozott, hozzateve, hogy szerintem ha ilyen jellegut irtam volna az FB-rol, ilyen "hangvetelbe", akkor helyben keresztrefeszitettetek volna a forumon, feljelentettetek volna a BSA-nal, hogy a windows commandert 30 nap utan is hasznalni merem, es hogy pedofil kepekkel kereskedem.
Konkluzio: ha ti a donc irasat sertonek talaljatok, annak egy oka van, hogy a max alltal kicsit egyoldaluan kozvetitett dicshimnuszokat egy realistabb megkozelites valtotta fel. Es ugyanmar, a teny az teny, megbasztak titeket homokkal vagy nem? Ne ferditsetek, es foleg ne probaljatok ravenni a bf.hu-s irokat, hogy ilyet tegyenek, mert garantalom, hogy ott tovabbra is inkabb kicsit csipos lesz a hangvetel, minthogy egymas herejet nyalogassuk napi 24 rollerórában.
Nem mondom, hogy peace veletek, meg hogy igyunk meg valami lónyálat egyutt, mert a csiterezes, az alapveto hozzaallasotok a temaban unszimpatikussa tett mar reges regen titeket, de gondolom ez kolcsonos... ami nem baj, igy legalabb senki nem vadolhat reszrehajlassal 😊.
caddie
Zolly: én is leszoktam róla... de itt nem is errõl van szó.
A megvert ellenfélnek még akkor is igaza lehet, ha te erösebb vagy. Csak nem tudja az igazát elmondani. Anno még fiatalabb koromba én is hasonloan gondolkodtam mint te. Csak már azért ütöttem, ha valaki rosszul nézett rám. Pláne ha valaki ellent mondott nekem. Csak tudod most 30 évesen családdal a hátam mögött már máshogy látom a dolgokat.
Szerintem rendezzétek le egy war-al az egész vitát. Hisz ez az egész lényege nem?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Hülyeség. Az egész. Félreértett mondatok, gondolatok. Bár a verés elég egyértelmû
Egyszerûen csak olvasni kell megtanulni. Soxor nem azt olvassuk ami le van írva, hanem azt amit olvasni szeretnénk. Ugye a kettõ nem ugyanaz. Ebbõl adódik a félreértés. Kár ezt ennyire véresen komolyan venni.
Szóval ték it ízi ecséim !

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest
Fiacskámról mint kifejezésrõl ne is beszéljünk. Szerintem ha annó két percel hamarabb érkezek akkor én vagyok az apád... flamepowa