17064
-
#9662 Elég érdekes kis köcsög vagy. ,) -
Duel #9661 Kutya szombaton otthon vagy leugrok dunaharasztiba aztán megbeszéljük a dolgokat -
#9660 Nincs csak baromsagokat beszelsz
-
#9659 nem , hanem van pl 3 csati és én a 3. ba vagyok de lássam azt aki az 1 és 2. csatiba joinol... ! azt hogy lehet megcsinalni ? (TS) -
#9658 kutya flame kényszered van? -
#9657 azt akarod hogy mindenki hallja mikor belehanysz a ts be? -
#9656 ja téleeg azt akartam kérdezni , hogy hogy lehet megcsinálni azt hogy bejon egy user azt lehesen latni mindegyik szobába ... :) csak közbe belebüfögtem jót :D /de választ most se kaptam :P/ -
#9655 Jaj ezt a dumat. Ha egyszer veletlen nyernetek ellenunk akkor is felirnatok. 100Szazalek (bar ez nem tortenhet meg)
Nah jo ma este
COR vs s^FB (csiter team)
Remelem nem lesz 1 anyazas se mint amien a frx warokon szokott lenni :))))) -
#9654 tegnap 18:25 kor -
#9653 belebüfögök a mikrofonba ?
---
Hehehehehe , :)
mikor büfiztem bele a mikrofonba ? :D -
#9652 Nekem is megvan a legujjab csít,talán ismeritek: iddqd
Moste elárultam magam.... -
FBplayercs #9651 latatol mar olyat hogy scud követi a repülőt -
#9650 nem is az egy M1A1 lövedék hangsebességgel -
TS Zolly #9649 Az nem nyilacska, hanem csik! -
#9648 bazz nekem még sárga is! -
TS Zolly #9647 Naugyi! Beismered, hogy csitelsz? Hisz a dominoba nem is lehet beépített ionizáló-destabilizátor-nanobicskával golt rugni! Csak csittel. -
#9646 az csak a beépített ionizáló-destabilizátor-nanobicskám prototípusa volt -
TS Zolly #9645 Nekem a piros és kék nyilacskák mellett még ződ is van. Ugyhogy nyilacskák terén én nyertem! -
TS Zolly #9644 De bizony! Multkor is késsel kilyukasztottad a tankom lánctalpát! Pedig ködhatáron kivül voltam. -
FreddyHawk #9643 Ólálk ólálk !
-
#9642 Combat aréna már most tele van külföldivel..
Egy szerveradmin cincs hogy az 1 karakteres szarokat kivágja -
#9641 Mondjuk ezt eddig is tudtuk -
BBZozo #9640 Eddig hallgattam, de most elmondom. Én csitelek mint az állat MOHA-ban, meg Callof Duty-ban, meg CS-ben, meg Quake III-ban, meg BFV-ben, meg még vagy 10 játékban, de Desszert Kombatban soha nem tenném mert én becsületes vagyok. Ott sohasem. Na ugye !
Most is becsületesen játszom, csak szkilles vagyok mint az állat, 0 halállal 100 fragnál tartok.
Hmmm.... Nektek is vannak piros meg kék nyilacskák a minimapon ? -
#9639 ööö. nem is -
#9638 Frankie -
#9637 Látom a scene nagy öregjei is itt olálkodnak :) -
TS Zolly #9636 Frenkie egy csiter. -
#9635 balhét akarunk. Már itt van mellettem a pattogattott kukorica és a sör.
Hol a műsor?? Ezért fizettem?? :D -
#9634 kúl ,) -
#9633 -
Pepti@work #9632 nálunk nincs most :-)
De ha gondolod, adok neked jogot bfvnt csapat forumahoz, es ott olvashatsz ;-) -
#9631 nah el is ült a flém? :(
akkor körbenézek a többi topicban...
,) -
#9630 Ez hihetetlen:egyszer együtt isztok,utánna meg anyázzátok egymást!
Ezért aztán marhára megéri klántagnak lenni!
Komolyan mondom óvoda kiscsoport!
Aki játszani akar az játszon,aki meg csak a feszültséget gerjeszti az
..........! -
TS Zolly #9629 Mi is köcce FRX! Végülis 3-1 lett.FRX javára. Tényleg jó hangulatu volt, egész mecs alatt a tökeimröl folyt az izzadság. -
mini #9628 Pash! Én már réges rég próbállak Titeket is belekeverni, de nem jön össze. Segíts már! -
Pash #9627 az előző robnak ment értelem szerűen... -
Pash #9626 Te Rob, neked nincs hiányérzeted? Nem mi vagyunk a csíterek... és még sárga csík sincs :D -
#9625 Én sem:-) -
FBplayercs #9624 en mar nem mondok semit -
FBplayercs #9623