Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
caddie
LOLLER

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nem tudjátok véletlen, hogy miért banoltak HF szerverérõl ?
Nekem halvány fingom sincs 😞
M1A1 abrams néha nagyot lő :)
Lehet U'42.:.Jawbreaker nem olvasta még ezt a fórumot!!!
PT-6| Rodat
Idézet:
"Hali!
A BB szerveren játszottam és szokás szerint bekempletek a BBsek és a többi.Ez volt az utolsó.Azt írtam,soha nem megyek fel játszani a BBre,erre morfi és Murry örültek neki és meg sem kérdezték miért!Ez aztán az admin hozzáállás.
Az ACC egy kaki volt.BB az utódklán....
Lejáratjátok az egész bf közösséget,a játék lényegét már el is felejtettétek,nem tom,tudtátok-e valaha mi az.
Egyszer eszembe jutott miért nem indultok Kupákban,hisz van emberetek,szerveretek,stb.Rájöttem:ott szabályok vannak,nem lehet kempelni.
Ja most jönne a válasz,engedélyezett a szerveren.És?Ha le van írva,akkor már jó is?Az összes kemperállat euróbából idejött a BBre..Hajrá!
Ez nem normális dolog,amit Ti lemûveltek játék és admin címszó alatt.
Mentem hányni.
U'42.:.Jawbreaker "
Na ez van! Arra lennék kíváncsi, hogy a mi lehet a megfelelõ szabályzat?! Ha nincs szabályzat akkor ugye káosz van. Ha van szabályzat az nem lesz jó mindenkinek! Sokan azt mondják, hogy a szabályzat legyen CB szerint. Nos ez sem megoldható mivel a CB szabályzat sem "kerek", sok hiányosság van benne. Ugye a CB szab-ban benne van az, hogy a 2 klán megegyezés szerint (Lehet BC, bug kihasználás stb.) játsza le a war-t, csak a szerver beállítások vannak kötelezõen elõírva és a csapat létszám + 1-2 dolog.
Ha valaki úgy gondolja, hogy tud egy elég korrekt szabályzatot az ossza meg velünk a BB klán fórumán! http://morfi.uw.hu/forum/index.php
Remélem mielöbb megoldódnak a gondok és egyre kevesebb rossz kritikát kapunk!
Kérem azokat akik esetleg hozzászólnak a szabályzathoz nem hülyeségeket írjanak. HOLD vagy más néven Unicorn ne küldjön szabályzatot lehetõleg!
( BB ) Swindler
PT-6| Rodat
Ezt azért irtam megint, mert U'42.:.Jawbreaker a Battlefield.hu-n a BB klánt kezte el megint szidni ezmiatt. Fehívnám az u42 klán vezetõségének figyelmét, hogy azt hiszem elég jóban vagyunk, semmi surládás mostanába nem esett, és egy ilyen ujjonc el akarja baszni a két klán, mondhatom ugyis, barátságát. Mikor elkértétek mára a szerverünket, Morfi gondolkozás nélkül odaadta nektek admin eléréssel együtt. Szerintem beszéljétek meg a dolgot Jawbreakerrel.
Ja és a VIP szerver is BB. Nemtudom hogy fog ott ma Jawbreaker warozni, mert irta, többett nem megy fel BB szerverre.
Ja és még egy ja! A VIP szerver Magyar klánnak csak gyöznie szabad! Ugyhogy u42 ehez tartsátok magatokat!
Hajrá ma estére az u42-nek és az FB-nek!
Legalábbis én a dolgok pozitív oldalát nézem.
Unicum.
Jaj, bocs, nem reklám akart lenni 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Több mint 2 hete nem megengedett egy BB-nek sem, hogy BC-t nyomjon! Ha valaki külsõs nyomja azt elõször figyelmeztetjük aztán ha nem ért a szóból 1 perc kick. Az igaz, hogy elég lassú lesz normális játékot elérni. Sajna mindenkinek más a felfogása a játékról. Rendesen át szeretnénk gondolni az új szabályzatot, hogy az lehetõleg a legtöbb embernek megfeleljen!
PT-6| Rodat
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ts-t még nem használtam,de már éppen ideje lesz 😊 !
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Próbáld ki addig az ujratelepítést.
A helyzet a következõ:elköltöztem és nem tudok a BB serverre felmenni 😞!
A punkbusterre hivatkozva kick!
Ne monjátok hogy frissítsem,mert a régi helyen megy gond nélkül (ADSL)!
Még a routerre gondolok,de egy ideig itt is ment!
Nem lehet,hogy másik portot használ a pb mint a dc?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Tetézi még a bajt, hogy a klánotokból is erõsen nyomják holott többször kértük ne csináljátok.
Magam részérõl egyelõre kerülöm a BB szervert mert játszani és nem mérgelõdni szeretnék az unfair játék miatt.
Bye ! Jó BC-t !

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
12 (/csapat) fõnél még lehet valamit kezdeni, ha rádióznak az emberek. Lesz VIP szerver?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ok