Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CAD
Ize a tortenelmi huseg miatt, valaki tarthatna nekem egy kis tortenelem orat, hogy ki is a hold admin, mert mar nagyon nem emlexem ra >(

caddie

Danny

LOLLER

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Ezt hogy érted?

kz
Mégis hibás a rendszer...

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Danny
Javítva.

Danny
Kicsit el is van avulva mint azt az aláírásom is mutatja. 😄DD

Danny
Képzeljétek mi történt vaze. Visszakaptam a márciusban bannolt regem.

kz
Ülve kellett vóna nyalni vazze!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

TS Zolly

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

V1
A holdat csak bámulni szoktam 😊 Ártatlan vagyok

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

TS Zolly
Csak egy hüje kérdés! Nem löttedd le véletlenül Holdat valamikor?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Svindler
UNICORN = HOLD ADMIRÁLIS
Az egész FB bannolva lett onnan! Elég a magyarázat?

PT-6| Rodat

V1
Hali !
Nem tudjátok véletlen, hogy miért banoltak HF szerverérõl ?
Nekem halvány fingom sincs 😞

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

Svindler
ok

PT-6| Rodat

TS Zolly
Éééééén?????? Mivel szítanám a feszültséget? Nem vagyok én generátor. Egyébként meg ha Jawbreaker nem olvassta ezt a fórumot, arról nem tehetek.

Svindler
RE

PT-6| Rodat

Svindler
Zolly a cinizmusod korlátlan! Lehetõleg ne szítsd a feszültséget!!!
Lehet U'42.:.Jawbreaker nem olvasta még ezt a fórumot!!!

PT-6| Rodat

CAD
Egy kiló boldog szuletesnapot max-dámágé ;>

caddie

Svindler
Sajna megint kaptunk egy elég erõs kritikát bf.hu-n! Nem értem! Bár igaz, hogy az emberek elöbb észreveszik a rosszat mint a jót!

Idézet:

"Hali!

A BB szerveren játszottam és szokás szerint bekempletek a BBsek és a többi.Ez volt az utolsó.Azt írtam,soha nem megyek fel játszani a BBre,erre morfi és Murry örültek neki és meg sem kérdezték miért!Ez aztán az admin hozzáállás.
Az ACC egy kaki volt.BB az utódklán....

Lejáratjátok az egész bf közösséget,a játék lényegét már el is felejtettétek,nem tom,tudtátok-e valaha mi az.
Egyszer eszembe jutott miért nem indultok Kupákban,hisz van emberetek,szerveretek,stb.Rájöttem:ott szabályok vannak,nem lehet kempelni.

Ja most jönne a válasz,engedélyezett a szerveren.És?Ha le van írva,akkor már jó is?Az összes kemperállat euróbából idejött a BBre..Hajrá!

Ez nem normális dolog,amit Ti lemûveltek játék és admin címszó alatt.

Mentem hányni.

U'42.:.Jawbreaker "

Na ez van! Arra lennék kíváncsi, hogy a mi lehet a megfelelõ szabályzat?! Ha nincs szabályzat akkor ugye káosz van. Ha van szabályzat az nem lesz jó mindenkinek! Sokan azt mondják, hogy a szabályzat legyen CB szerint. Nos ez sem megoldható mivel a CB szabályzat sem "kerek", sok hiányosság van benne. Ugye a CB szab-ban benne van az, hogy a 2 klán megegyezés szerint (Lehet BC, bug kihasználás stb.) játsza le a war-t, csak a szerver beállítások vannak kötelezõen elõírva és a csapat létszám + 1-2 dolog.
Ha valaki úgy gondolja, hogy tud egy elég korrekt szabályzatot az ossza meg velünk a BB klán fórumán! http://morfi.uw.hu/forum/index.php

Remélem mielöbb megoldódnak a gondok és egyre kevesebb rossz kritikát kapunk!
Kérem azokat akik esetleg hozzászólnak a szabályzathoz nem hülyeségeket írjanak. HOLD vagy más néven Unicorn ne küldjön szabályzatot lehetõleg!

( BB ) Swindler

PT-6| Rodat

TS Zolly
Mint ahogy Swindler irta! Tilos a be nem foglalható bázis lövése tüzérséggel! Ez a modositás még nics korigálva a szerverszabályzatba, de ettöl függetlenül már rugtunk ki embereket a szerverrõl ezért.

Ezt azért irtam megint, mert U'42.:.Jawbreaker a Battlefield.hu-n a BB klánt kezte el megint szidni ezmiatt. Fehívnám az u42 klán vezetõségének figyelmét, hogy azt hiszem elég jóban vagyunk, semmi surládás mostanába nem esett, és egy ilyen ujjonc el akarja baszni a két klán, mondhatom ugyis, barátságát. Mikor elkértétek mára a szerverünket, Morfi gondolkozás nélkül odaadta nektek admin eléréssel együtt. Szerintem beszéljétek meg a dolgot Jawbreakerrel.

Ja és a VIP szerver is BB. Nemtudom hogy fog ott ma Jawbreaker warozni, mert irta, többett nem megy fel BB szerverre.

Ja és még egy ja! A VIP szerver Magyar klánnak csak gyöznie szabad! Ugyhogy u42 ehez tartsátok magatokat!

Hajrá ma estére az u42-nek és az FB-nek!

CAD
Ize'... markota'ny. Ez i'gy van!

caddie

SinClaiR
Szerintem ez jó hozzáállás.
Legalábbis én a dolgok pozitív oldalát nézem.
Unicum.
Jaj, bocs, nem reklám akart lenni 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Svindler
lol

Több mint 2 hete nem megengedett egy BB-nek sem, hogy BC-t nyomjon! Ha valaki külsõs nyomja azt elõször figyelmeztetjük aztán ha nem ért a szóból 1 perc kick. Az igaz, hogy elég lassú lesz normális játékot elérni. Sajna mindenkinek más a felfogása a játékról. Rendesen át szeretnénk gondolni az új szabályzatot, hogy az lehetõleg a legtöbb embernek megfeleljen!

PT-6| Rodat

Beers
Sorry mindenkitõl,de nem volt nálam a mikrofon és csak egy teszt volt!(nem bunkóból nem köszöntem 😊 )

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Beers
Ok,addig próbálkozom!
Ts-t még nem használtam,de már éppen ideje lesz 😊 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Negedis csak azt tudom mondani, gyere fel a BB1-es ts-re, keresd meg Morfit, ö meg tudja mondani mi a gondod. Igaz csak majd leközelebb vasárnap lesz.

Próbáld ki addig az ujratelepítést.

Beers
Hi All!
A helyzet a következõ:elköltöztem és nem tudok a BB serverre felmenni 😞!
A punkbusterre hivatkozva kick!
Ne monjátok hogy frissítsem,mert a régi helyen megy gond nélkül (ADSL)!
Még a routerre gondolok,de egy ideig itt is ment!
Nem lehet,hogy másik portot használ a pb mint a dc?

TS Zolly
Elég ha csak az utcsó tizet olvasod. Ugyan az mint a többi több ezer.

Nem3sis
Annyit floodoltok ide hogy alig bírom Lolvasni

Minden csak nézőpont kérdése.

TS Zolly
ok

DannyL
Jóvan azé annyira nem vágyom rá!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

TS Zolly
Sajna az csak személyesen a BB 1-es ts-en kapsz.

DannyL
Van most egy VIP szerver, valaki dobjon már rám egy privit itt a jelszóval plz.

TS Zolly
Ja csak az a kérdés, hogy eredeti e?

Me0w
Minden ertelmes magyar jatekosnak van CD kulcsa...

Together we'll fly someday...

Adyy
Szerintem ha ennyi embert érdekel ez a VIP cucc akkor az egyik TS-en létre kéne hozni egy VIP channelt és akkor ha valakinek éppen kedve lenne nyomulni az felmehet oda megnézheti ki van ott kérhet pass-t és mehet játszani. Vagy ha ez nem jó akkor nem tom mi.

Félreértettél! Ha nem eredeti a kulcs akkor minek???
A van rajt sapka nincs rajt sapka alapján mehet.

Sajnos ez ilyen.Ha csinálok egy passwordos magyar elit szervert oda meg senki nem jön fel. Ha bevezetem a cdkulcs ellenõrzést,akkor szintén nem. Szerintem a BB ma este visszafogta magát,de lehet,hogy TE másként látod... Tudod,mindenki csak mond valamit kritikát,de igazából a szerver nem tõlem lesz olyan amilyen,hanem Tõletek,játékosoktól. Csak egy megoldás van, gyertek minnél többen normális emberek, nekem meg el kell kezdeni bannolgatni az embereket. Csak hát mi alapján???
U42MAD
Mi más mint ismét a BC. Sajnos a BB szerverén változatlan a helyzet. BC és BC. Morfi hiába próbálsz rendet teremteni ez lassú és nehézkes lesz. Az összes BCs köcsög Európából már ideszokott és ezeket nem hajtod el egyszerûen, hiába írod, hogy NO BC !
Tetézi még a bajt, hogy a klánotokból is erõsen nyomják holott többször kértük ne csináljátok.
Magam részérõl egyelõre kerülöm a BB szervert mert játszani és nem mérgelõdni szeretnék az unfair játék miatt.
Bye ! Jó BC-t !

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

TS Zolly
Most is van VIP szerver.

ghost cb
Meg ami utána volt... még berlin jó volt de gazala már sztem nem.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

TheGOro
ezt a mai kora délutáni BB-s pangásból szûrted le?

http://GOro.hu

ghost cb
Sztem 24 fõ fölött élvezhetetlen a játék publikon. Csak össze vissza rohangál és gyak mindenki.
12 (/csapat) fõnél még lehet valamit kezdeni, ha rádióznak az emberek. Lesz VIP szerver?

ToM86

by: ToM

Ez így igaz..inkább legyek kisebb mint nagyobb!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

DannyL
Gyesznó!

TheGOro
ilyenre gondoltál?:

http://GOro.hu