17064
-
#10622 Nem vezettem még igazi helit, ezért nem tudom ;) -
Rafia #10621 Az igazi helikhez melyik fog a legkozelebb allni? -
#10620 Miért fikkantja mindenki a bf2-t ? :) Még ki sem jött. A képek alapján nem lesz rossz, a fejlődési rendszer kifejezetten nagy ötlet, a commander interface szintén. Vagy az a baj, hogy vége az észnélküli hentnek? :D A helizés elbaszása szerintem elhanyagolható ahhoz képest, hogy a program mit rejt magában. A földi harc nagyon DC szerű első ránézésre, tehát nagy bajok nem lehetnek. -
#10619 Azért uccso mert ha elolvasod a CB honlapot, akkor igencsak azt írják hogy stílusosan akarják befejezni pont mielőtt kiadják a BF2-t. aztán hogy a ladder megszűnik-e arról nem lehet tudni semmit. -
#10618 Ha ez valóban így lesz, akkor a program az "év játéka" helyett az "év csalódása" címet kapja majd tőlem.
Akkor inkább belépek valami HL2-es klánba ;)
De ne fessük az ördögöt a falra, várjunk tovább jóhiszeműen és jó reményekkel telve tekintsünk a megjelenésre. -
#10617 Legalább több fragje lesz a repülősöknek -
#10616 Azt mondták, hogy a BFV-nél is könnyebb lesz a helizés! Szal' minden kis looser helizni fog! -
#10615 Először valami "demófélét" kéne kipróbálni. Fölöslegesen nem akarok kidobni 10+ rongyot. -
#10614 Nemá! Így indult a BF:Vietnam is. -
#10613 Hát már hallottam, hogy helizést nagyon elkurják! -
TS Zolly #10612 «Corps of Rebels» kláné meg ITT. -
#10611 nagyot üt majd visszaütünk -
TS Zolly #10610 Hát amit olvastam, láttam, hallottam a BF2-ről, az nem nyerte el a tetszésemet. Mi ez az utopikus kihatás? Amerika vs kina? Ez már nekem nem realisztikus. Lassan még a plazma fegyverek is megjelennek majd. Attól függetlenül megveszem, de már most tom, DC-t nem számüzőm a gépemről. -
#10609 Mé UTsó? DC-nek annyi? Ilyen biztosak benne, hogy BF2 ekkorát üt majd? -
#10608 Reggelt! -
#10607 Mijeza a pangás? -
#10606 beléd is dzsííí -
#10605 hádde miééééééééééééééééééééért?!?! -
#10604 BUÉK vaze! -
Morfy #10603 A BB klán fóruma megújult, itt elérhető! -
#10602 Napot mindenkinek. Elindult a 3. és egyben utolsó Clanbase DC Opencup-ra a regisztráció. Most szólok minden Magyar csapatnak, hogy ha ki akarják próbálni magukat élesben utoljára, akkor most megtehetik. Tehát mindenki jöjjön, aki tud, mert jó lesz. -
TS Zolly #10601 -
#10600 napot! -
#10599 -
#10598 Flém! -
#10597 Vicces gyerk vagy Te Zoji! -
TS Zolly #10596 Ennyi flémet!
Azé reggelt! De ki is regelt??? -
#10595 Éppen ezt akartam mondani! -
#10594 Reggelt ! -
#10593 Éjszakát! -
#10592 Estét! -
#10591 Reggelt! -
#10590 Én is húzom ám lefele, szeretem a DC-t és főleg a kiváló múvíkat :)
Ha van nekem olyan videóm, amiben helikoptereket pörgetek a földön, akkor azt hova érdemes feltöltenem? -
suncee #10589 megiscsak tuok linket :) gugli csodakra kepes :
http://ftp2.sly.hu/letolt//videok/desertcombat/Live_From_Iraq.mpg
-
suncee #10588 BB linket nem tok, de szvsz ez a legjobb DC video :
Live_From_Iraq.mpg
1-2 perc tomeny assault cucc, igenyes kivitelben -
#10587 jah télleg dcsek, pls adjatok egy jó dc múvi linket. szal olyat ami elég mozgalmas meg látványos meg dc röviden (1-2 percben). még ma kéne. thx -
steweee #10586 ott van ahogy kell. mondtam hogy más játékhoz tökéletesen működik, de a bf az istennek sem látja. akkor nincs más tipp hogy miért. azért köszönöm -
#10585 én ezt a kategóriát képviselem :) -
#10584 Akinek nincs újévi fogadalma az se búsúljon, mert legalább nem fog szomorkodni ha megszegi! ;> -
#10583 Ha lehet egy javaslatom, látogass el a www.omegacorner.com oldalra, és inkább az ottani Omega drivereket használd. Ezek sebesség szempontjából optimalizált meghajtóprogramok, én is azt használtam az Atimhoz.