17064
-
TS Zolly #10662 Szedd le ezt a progit, majd másold bele simán a Battlefield játék punkbuster könyvtárába, majd ott indisd el. Várd meg mig teljesen meg nem áll. Pár perc. -
steweee #10661 lécci-lécci vki, így nem tudok játszani! plíz -
steweee #10660 kidobott a szerverről azzal hogy frissítsem a punkbusteremet. alapból engedélyeztem a telepítést és már vagy egy félórája játszottam mikor ez történt. hogyan tudom frissíteni? -
#10659 Vegyed meg eredetibe, nem lesz ilyen gondod többet. :) -
#10658 ehhe , help mi !!! felraktam az 1.61 et meg mindent... de mikor inditanam el akkor kirja hogy lökjem be a cd-t ... ! pedig felulirattam a felkrekkelt inditofajt..! hm ? vki ? :P -
#10657 letőtőttem a *.run - file-u dc server filét és azt hogy lehet elindítani linuxon ?
///I'm a *///
Thenksz ! -
#10656 köcci, evvel lehet hogy tudok majd en is jaccani persze ha lexx időm -
#10655 Egészségedre! :) -
#10654 köszi és bocs a zaklatásért -
#10653 pl. Google.com:
http://files.filefront.com/3667807;/pub2/Battlefield%201942/Modifications/Total%20Conversions/Desert%20Combat/Final/ -
#10652 És hol tom le tölteni a final-t és az 1.61-est??
mert 1.61-es patchem van és fel tettem és ettől a sima bf már fut neten! -
#10651 sztem az 1.61-es patch hiányozhat és a Final.
A Custom Game menüpontban vannak felsorova a modok, ott kell lennie mindennek. -
#10650 A BF42-őt már meg csináltam és az jó is....
A DC 7 az a régi???
Vagy hol tom megnézni hogy nekem melyik van meg??
És ahoz ha kell hol tok patch-et leszedni??? -
#10649 Persze, itt mindent megtalálsz:
http://bfhelp.try.hu/
Ezen kívül kell még a DC.7 és a DC Final is.
Üdv. -
#10648 Hali!
Segítene vki??
A DC-m nem megy mert vmi más verzióm van...Kockásfülűnyúl küldött ide...
pls...régen ment még úgy augusztus végén de most nem megy a neten.... -
#10647 cool :D -
#10646 kira 1-2 -
#10645 avatar próba 1-2 :D -
#10644 Mondjuk jó volna tudni a mai cor vs frx melyik szerveren lesz, ki lesz az admin meg kinek van shoutcast szervere akkor :D -
#10643 Ha valamelyik admin bevállalja, hogy közvetíti akkor tőlem mehet. Lévén én játszani fogok rajta, saját magam nem közvetíthetem :-) -
#10642 Ez nagyon jó hír!
Legalább ez jó lesz,ha a BF2 esetleg nem jönne be! -
Rafia #10641 Amúgy meg a DC fíling elvesztése miatt biztos nem kell aggódni, mert a DC modot átviszik az új engine-re is. Tehát lesz DC mod a bf2 alá.
Bőveben itt: http://www.forumplanet.com/planetbattlefield/topic.asp?fid=5534&tid=1574817 -
Rafia #10640 Ez így igaz. Realisztikus repüléshez ott van a LOMAC. Realisztikus heli-szimulátor is van biztos, azt kéne alapul venni. Kivéve, ha a mostani irányítás jobban tetszik :) -
#10639 Remélem egy kicsit ellensúlyozzák a helik fölényét a szárazföldi járművekkel,gyalogosokkal szemben!
A finalban szinte lehetetlen 1 stingerrel leszedni a heliket :( !
1:1-ben szinte 0% eséllyes indulsz az AH,MI ellen!
Egyébként tényleg lehetne közvetítés a mai war-ról! -
#10638 Ami megint megosztja majd a közösséget jól..
Véleményem szerint, az lenne a legjobb, ha az egész BF régió alá tartozó csoportosulásokat egybeötvözné a BF2. Valljuk be, nem biztos hogy jó ötlet, de még mindig jobb, mint ha 5 különféle játékmódban játszik 100 ember.
Azért mondom, mert most nézem a szervereket, konganak mind (DC) elvétve van hogy nem lehet bejutni, ráadásul nem is szombat, vagy péntek este van.Jó persze tudom, várjátok már a BF2 -t, ahogy én is. Csak aztán nehogy az legyen, ami volt UT2k3 nál, BFV nél is, mindenki megvette, vagy letöltötte, aztán visszament az alapjátékhoz, vagy a DC hez. Szeretném ha az egész bagázs egy játékkal játszana, egyszerűbb dolga lenne az ujonnan érkezetteknek is.
Nem peccselgetős holakrekkes. Szerintem. -
LadekMaster #10637 Igy van, megizzadt a tenyerunk, koszke Koszi a gamet!!! -
zoli28 #10636 Köszönjük a játékot, egy élmény volt GG -
#10635 Figy, a moddolások világát éljük. Ma már mindent lehet moddolni, kocsit, PC-t, barátnő kebleit, brét...stb DC ami maga egy mod azt ismoddolták lásd DC extended, és volt vmi (Talenor?)féle realism mód. ha BF2 ben irdatlan lamzi lesz a helizés, biztos készítenek hozzá majd modot, hogy te döntsd el hogy akarsz helizni... -
#10634 73Easting meg LV -
#10633 Adyy mik voltak a mapok? -
#10632 Felesleges. -
#10631 Holnap lesz frx vs. cor ha jól tudom. Mit szólnátok egy közvetítéshez??? -
#10630 Na ennek is vége. s^FB vs NORTH 684:182
GG Fiúk fairplay game volt. -
#10629 Ez úgy korrekt ahogyan van. :) -
#10628 Még mielőtt valaki lecsapná (:D), azért nem élek meg az ötleteimből, mert nincs pénzem megvalósítani. -
#10627 Ötletem nekem is van sok, de abból nem élek meg. A játék egészének kell hatnia a játékosra, nem csak egy egy "ötletnek", újításnak. Pl UT2k3 ban is volt újdonság, UT2k4 ben még több, mégsem játszom már egyikkel sem, csak a doboz díszeleg a polcomon. Ellenben UT vel mai napig nyomom, mert az úgy jó ahogy van. DC is úgy ahogy van.
Tehát a BF2 is lehet jó, a maga nemében, de ha nem fog meg, az is csak egy foglalt hely lesz a CD boxok között.
És szerintem sokan vannak így ezzel.:)
-
#10626 Bf2:
"mely a Battlefield 2 március végi megjelenését övezi."
Forrás: zöld színű gamer magazin ;) -
Unreal1942 #10625 Ne nekem legyen igazam, de eddigiek alapján a játékok folytatása....nem igazán aratott osztatlan sikert sosem.
Ezt talán mi tudjuk a legobban... Lásd UT---UT2k3
Nem várok sokat bf2 töl...legalább nincs csalódás -
#10624 Az egyik adminságot elvállalom szívesen. 17:00 után gyere fel CoR TS-re, megbeszéljük. -
#10623 Ma lesz s^FB vs. NORTH és kéne egy szerver meg 2 admin. ki válalja ??? :)