Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beers
Úgy látom munkábamenetel elõtt,neked ez napi program <#wink>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
<#kuss>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
<#levele>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Nem3sis
bazz ennyit floodolni. 50 új üzenet. <#wow1><#hehe>

Minden csak nézőpont kérdése.

TheGOro
látom ma sem történt semmi említésre méltó...

http://GOro.hu

DannyL
ja 42

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúútállak <#mf2>

Ja...értem! <#nevetes2>
TS Zolly
<#alien2>

Svindler
Az nem lófaszaseggedbe !!!<#rolleyes> valamit be kellett rakni 😊

PT-6| Rodat

TS Zolly
,,Szeressük egymást gyerekek......!,,

Természetesen megengedem. A lófaszaseggembe ikont meg nem értem... <#mf2>
DropTable
Azért lenne ötletem máshol a problémás emberekrõl...<#banplz>

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

Svindler
Nem Morfi! Nem a Wing-nél volt! Ha megengeded nem nevesítek!? Tudod, hogy kiröl van szó és Õ is tudja! <#mf1>

PT-6| Rodat

DannyL
Ha ez ilyen egyszerû lenne. 😉 Nem így mûködik.

De van. Nálunk egyetlen problémás ember sincs... <#nyes>
Ez még a Wingnél volt? <#nevetes1>
Hát igen,ez DC és nem BF... <#awink>
Higher
FRX-ben és U'42-ben nem tudok problémás emberrõl.

Cobra.
Miért? Nem? <#hehe>
Jelenleg nincs olyan magyar klán, amiben ne lenne 1-2 "problémás" ember.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

DonC
Merthogy?

Cobra.
A klánosok már csak ilyenek <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Svindler
Ez így van!!! Egyébként pszichológus helyett segíthetek én is ha jó! Kutyavezetõ és kiképzõ az egyik szakmám, bár ebben az esetben több lóvét kérnék mivel igen elcseszett fajtáról van szó amivel nem nagon lehet mit kezdeni! Egyszerûen szörnyû, hogy a saját csapattársát (Adyy) leírja itt többek elött!!! Nincs szégyenérzeted amikor ezeket vsszaolvasod? Vagy egyáltalán, hogy vagy képes ezek után együt játszani vele?? Nekem is volt afférom klántárssal de azt klánon belül lerendeztük és nem avattunk be külsõs embereket!
Javaslom, hogy mielött rányomsz a " Mehet " gombra olvasd vissza azt amit leírtál! Lehet nem lenne ilyen sok vita!!!
<#ejnye1>

PT-6| Rodat

BurnBaby
mennyi kedves, barátságos ember 😊

www.battlefield.hu

Me0w
Higher teso, fel se vedd 😊 Engem nem erdekel, hogy masok szerint lama vagyok, vagy nem, megprobalok legjobb tudasom szerint jatszani az NTben, es szerintem ez mindenkirol elmondhato.

Together we'll fly someday...

Higher
Azt elfelejtettem, hogy VK szólj anyádnak, hogy vigyen el egy gyerek-pszichológushoz, mert ha így folytatod nem nagy jövõt jósolok neked.

Higher
Az a különbség kutya, hogy te meg hazudós vagy mint egy rossz kislány. Semmi kedved NT-be kerülni?! Akkor miért msg-zel nekem többször is hogy szeretnél bekerülni?! Kutya, kétszer igen legyõztetek minket, én meg csak egyszer csaplak le de nagyon.

Egyetértek DonC-vel, mi ilyen embert nem tûrnénk frx-ben még ha 3 emberrel is érne fel ...

DonC
Droptable ez egy lezárt ügy. Kutya vagy 1st advance vagy akármi a neve akkor sem kerülhetne be az NT-be azok után amit mûvelt a magyar sceneben, ha személy szerint õ lenne a földkereskség legjobb játékosa. Ahogy természetesen nem az, mert csak egy utolsó csicska droid aki a többi normális FB-s érdemeivel veri itt és mindenhol a faszát. Se angolul se magyarul nem tud, szal erõsen megkérdöjelezhetõ mit tud a faszláma ugatáson kívül nyújtani egy CB meccsen. Lassan azt mondom ténylegesen megkérdõjelezhetõ a komolyságotok ha nem tesztek annak érdekében a klánon belül, hogy ez a pondró-parazita faszjános kihulljon az FB-bõl, ille a hazai scenebõl. Ennyi a véleményem. Peace.

vezerkutya
Thx Drop. NT -be nekem semmi kedvem bekerulni. Nagyobb 0-ák is vannak ott. De mind1. Kulonben sztem oda beillenek mert neztem h nincsenek tul nagy prok ott. Ahova az Adyy befér oda en is lazan. De mind1. Kettonk kozt az a kulombseg Õ nyalis. En meg ami a szivemen az a szamon, õõõõ billentyuzetemen. 😊

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

DropTable
Azért szeretném ha nem azonosítaná senki kutyu megszúlalásait az FB tagjainak véleményével ! <#ejnye1>
Hogy az FB magában mit gondol a többi klánról az meg magánügy, megtartjuk magunknak. De semmi esetre sem azt és úgy ahogy kutya itt írta! <#ejnye1>
Szerintem eddig is jól megvoltak a klánok egymás közt nem fogja ezt egy másnapos kutya elrontani. Ha hagyjátok akkor meg az a ti bajotok.
Amúgy kutya nem tehetségtelen játékos és akár helye is lehetne az NT-be. Az más dolog hogy a beszólásait nehezen lehet eltûrni néha. <#worship>

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

Svindler
Goro válaszolt! Egyébként mind1 sör van még dögivel, popcorn-t meg csináltatok asszonnyal ha elfogyna!

PT-6| Rodat

TheGOro
Mé nem engednek ki a világosba ilyen fejjel, azért jössz este??? ;>>

Adyy, most komolyan, miért nem rúgjátok ki ezt a töketlen faszjancsit, csak titeket éget állandóan. Kit érdekel, hogy alapító tag volt? Egy béna fasz aki csak pofázni tud, és a ti skilletekkel takarózni, önmagáben egy nulla. Sokkal jobban járnátok ti is( meg az egész DC scene), ha kiraknátok. A klánjaink tök jól megvolnának egymással ha ez a kiskorú nem ugatna, és szítaná az indulatokat.

DannyL
Így nem lehet flémelni, hogy kutyut már 9kor ágyba dugja anyu. Én meg csak ilyenkor érek haza vaze.

TheGOro
Flém on
Faszverésnek! De annak soha! Mert mint a mondás van... Ameddig élek addig kefélek, ha meghalok, hát nem baszok...
Flém off

DonC
Minek?

Svindler
Kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz vége!? <#pias>

PT-6| Rodat

DonC
Öntelt kis ripacs vagy kutya 😊 Olyan himringyó stílus <#hehe>

Me0w
Varjal a nok nem jonnek olyan konnyen mint a fikazas 😊 Neki nem mondhatja hogy 'bebi, nezd meg 5.-ek vagyunk a ladderbe' 😊 Arra csak neki all fel - ha van 😊))

Masreszt ha ilyen targyilagosan akarjuk nezni, akkor szerintem mindharom klanban vannak remek jatekosok, es mindenki megmutathatja ezt a valogatottban.

Masreszrol pedig, kutya, nem kene az FB sikereivel verni a farkadat nekunk, mivel ez egy csapatjatek, es attol hogy ok megvertek minket, ez nem azt jelenti, hogy te barmelyikunknel jobb lennel.

Together we'll fly someday...

DannyL
Szedj már fel egy nõt mert kezd fárasztó lenni a folyamatos faszrázásod.

TheGOro
szép

Nem3sis At Work
olyan sotet vagy mikor elrepul feletted 1 varju azt hiszed fenykepeznek...

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

genRob
LOL

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Válaszolok én... szerintem az ANTIBA se férne be! 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

genRob
Még 1 kérdés qtya! Szted te tudásod alapján beleférnél a NT-be?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

tudtommal nektek is van egy -két vereségetek nem?<#wave>

vezerkutya
akkor csak véletlen kaptatok ki már másodszor ugye? 😄

igen szerintem az frx<#beka2>

vezerkutya
Hat ja. Mert szerinted ki? Ezt mindenki tudja

Beers
Természetesen köszönjük a szíves invitálást <#worship> !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!