Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#pias>
TS Zolly
Köcce cépen.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Te meg mit jajogsz!

Ja már tudom a Fater.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Hát akkor nékem van gerincem. Igaz a nagy sújok miatt már néha fáj, de a diklofenák sokat segít!<#beka2>

TS Zolly
Tudod a gyémántot is sokáig csiszolják mig egy szép darab nem lesz belölle.

Svindler
<#pias>

PT-6| Rodat

vezerkutya
Öregem ilyen se volt még 😊 Hogy nem mindenki engem anyáz 😊)))
Kulonben pedig sok sikert a CORnak.

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

TerranceG
jaja.

Igyunk sört jól!

DropTable
Szeressük egymást gyerekek !!!<#law>

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

Svindler
Nem Te voltál az aki "hátbaszúrt"! <#pias>

PT-6| Rodat

Úgy érzem, az esetleges utólagos problémákat nem egy nyilvános fórumon kellene megbeszélni, mert az inkább csak "sárdobálás" lenne.
Van nekünk TS-ünk is, amikor a gondok voltak, néhány embernek illett volna használnia, legalább egy elköszönés szintjéig.
A két fülemen meg tudom számolni, hány ember jött oda, és mondta el a problémáját õszintén. Õt becsülöm, a többieket meg pillanatnyilag nem értem, de hogy pontositsunk, én személy szerint pillanatnyilag haragot nem érzek senki iránt.
Mások tetteirõl nem tudok nyilatkozni, csak arról, amit személyesen is hallottam.
Remélem a hátbaszúrás nem rám vonatkozik, sohasem tennék ilyet senkivel. Én mindig szembõl támadok tudod, de ilyet sem tettem senkivel szemben.
Ha valakivel nekem személy szerint megbeszélendõ problémám van, egyszer ha alkalom adódik rá, majd elmondom neki, de nem ide fogom leirni.

Sziasztok

A Sote Public Ventrilo szerver új címrere költözött

bõvebb infó itt.
http://dc-e92.sote.hu

..::lordred::.. Life is short play more!

Unicorn1979
Már nem bírom a feszültséget , erre inni kell <#pias><#vigyor5>

Harcra fel !

Svindler
Mondj példát! Kinek kellett volna gerincesebbnek lennie? Ki volt az aki a másikat hátbaszúrja majd a szemébe vigyorog és ismét hátbaszúrja! Azért a többiek sem hülyék Zozo!

Murry irodalmában annyit azért kijavítanék, hogy én valóban kiléptem a BB-bõl és ugy volt, hogy benne leszek a CoR-ban de ez nem így lesz. Ezt már meg is beszéltük!

Na akkor sok sikert a CoR-nak és a BB-nek a továbbiakban!

PT-6| Rodat

Azért azt ne mondjátok, hogy mindenki haragszik rátok.
Ha pár ember közülletek kicsit gerincesebben viselkedett volna, most nem lenne ez az ellentét sem.
A BB pedig természetesen továbbra is fennmarad, a megfogyatkozott létszám új tagokkal bõvül majd.

DropTable
Azért annyiból biztos igazat adsz Te is, hogy az emberek ua. mint anno ACC vagy BB. Ezért mondtam a gatyacserét... 😊
Az más kérdés, hogy BB maradt. Majd meglátjuk meddig és hogyan....

TS Zolly
Ja!!!! gondolkodtunk, hogy vissza vesszük az ACC nevet. De páran leszavazták, legalább tiszta lappal indulunk.

TS Zolly
Nem bántottál meg, de ha jól olvastad a BB klánból váltunk és uj klánt alapitottunk.BB nem oszlott fel, tehát nem cserélt nevet. BB-t tovább csinálja Morfi és Ninja.

Ha jól emlékszem az FB-nek is volt valamennyi köze a régi ACC-hez. Ugyi az ACC utodja a BB. Magyarán ugyan azt csinálta most a CoR mint anno az FB.

Beers
Sok sikert!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

DropTable
Igazán nem bántásból, de gyakraban cserél a klán már nevet mint gatyát...<#nevetes1>

Amúgy sok siker !!<#taps>

TS Zolly
<#eljen>

Murry
Tisztelt DC társadalom!

Mély érzelmek között hánykolódva írjuk eme sorokat.
November elsején (halottak napján) a következõ tagok szinte azonos okok miatt kiléptek a BB klánból:

Bogita
Deniboj
Eszter
Frankie
Gore44
Murry
Swindler
Teso2
Töci
Willow
Zolly
Zsadnok

Az okokról itt mindenki elõtt nem fogunk nyilatkozni. Fontos kiemelni, hogy mi nem akartunk haraggal elválni.
Sajnos a BB klán jelenlegi vezetõsége ezt nem tudja vagy nem, akarja elfogadni.
A kilépések ellenére a BB klán nem szûnt meg! Továbbra is tevékenykednek, és új tagokat várnak soraikba.
Pár nappal ezelõtt megalakítottunk egy új klánt, amely a «CoR» Corps of Rebels (Lázadok hadtestje) névre hallgat. November 4-én regisztráltuk a klánt a ClanBase-re és 5. Magyar klánként elindultunk a DC ladderen is.
Itt egy kicsit kitérnék a személyemmel kapcsolatos pletykákra.
Vannak, akik úgy gondolják, hogy azért léptem ki a BB bõl, mert egy hataloméhes önkényuralomra törõ megalomániás alak vagyok. (Persze tudom mindenki saját magából indul ki.)
Nekik csak azt üzenném, hogy a CoR-ban nincs igazi klán vezér, itt senki nem fogja ráerõltetni az akaratát a másikra. Ez egy baráti társaság. Azért vagyunk együtt, mert együtt akarunk lenni.
Mivel nagyon sok helyen szükséges a klán vezér megjelölése (CB, BF hu stb.), ezért a csapat engem ruházott fel e tiszteletbeli tisztséggel, de ettõl még nincs hatalmam felettük. Ahogy egy híres római hadvezér mondta, „Elsõ vagyok az egyenlõk között”.

Mindezek ellenére reméljük, hogy a késõbbiekben még fogunk együtt játszani. (Így vagy úgy :-) ).

Svindler
Gratula! <#eljen><#taps>

PT-6| Rodat

Cobra.
Grat

Hide and fear, Cobra Commander is here !

DonC
szépvolt!

Lejatszottuk ma a 2. helyert (oc ban) a wart ultimate ellen el ala/sea rigs en az s^FB fölényesen 6-1 re gyõzött ezel a play off ba a FTD vel jatszunk a tovabbjutasért <#mf1><#gun><#boxer>
<#finom><#guluszem1>
vezerkutya
<#banplz>

DropTable
Hülye !!!!<#pias><#pias><#pias>

vezerkutya
8000-et fizetunk 😊
De mar nem sokaig.

DropTable
Emberek ! Egy rövid közvéleménykutatásban kellene némi segítség. Jó lenne valami jó megoldást találni a drága szerverbérletek ellensúlyozására. Arra gondoltam összeszedek pár infó és megpróbálok alkudni ennek szellemében valamelyik nagy szolgáltatóval <#gun> vagy valami más olcsóbb megoldást kitalálni.
Ami érdekelne hogy melyik klán fizet jelenleg is szerverért illetve ki az aki csak szeretne de még nem tette valamiért vagy csak tervezi önálló szerver bérlését. Ha nem gond akkor megírhatnátok hogy mennyit fizet aki fizet. A hova fizet az nem érdekel, maradjon mindenkinek a maga titka. Az infókat akár privátba akár itt is külhetitek. <#nezze>
Remélem nem kértem túl sokat és talán sikerül belõle valami olyat kihozni hogy mindenkinek jó legyen. A dolog persze nem csak a DC hanem az alap BF és a CS szerverekre is vonatkozik.

Elõre is köszi a válaszokat !<#help>

<#banplz>

TheGOro
erektromos kézi meszelõ

http://GOro.hu

DannyL
kösz vaze, kúl a kép

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

vezerkutya
jaj nekem ez kene:

TAXI DRAGA

datango
csinálok én lánctalpas hekemakit :d

<#ticking>
DannyL
A Taxi3-ban a 406-os vadabb volt. <#hehe>

Az is fasza lehetett<#taps>
Cobra.
A legutóbbi motorkiállításon (most ne kérdezzétek hol volt) volt Quad lánctalpakkal!

Hide and fear, Cobra Commander is here !

vezerkutya
Faszajol nez ki

DannyL

Svindler
<#pias>

PT-6| Rodat

Svindler
ÕÕÕ igen! <#gun>

PT-6| Rodat

MEg volt ma az elso HuN.DC gyakorlas (vagy összejövetel) szerintem skill be nincs probléma<#violent><#violent><#violent><#boxer>de a taktikot meg osze kell hozni <#boxer><#mf1>
TS Zolly

Beers
<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>
Elég lesz vagy még csak most jön a tömény?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
hüle

genRob
Küldj már lécci még néhány ilyen sörös smilie-t<#vigyor2>

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Beers
<#pias>

Svindler
Nem nem!!! Õ 1/2 óránként hazamegy és remegve nézi a fórumokat! <#pias>

PT-6| Rodat