17064
-
#10822 Addig senki sem csíter amíg benem tudod bizonyítani egy pb képpel vagy valami saját készítménnyel, esetleg fraps-al felvett videóval. Mellesleg a dc még mindig televan hibával, és biztos annak az oka, esetleg a saját internetkapcsolatodnak a problémája. Pfff téma lezárva, remélem. -
TS Zolly #10821 3-4 rövid sorozat. -
steweee #10820 tapasztaltam én is hogy nem mindig ugyanannyit bír. csak hajlamosak vagytok megfeledkezni arról amit írtam, hogy TÖBBSZÖR seggbelőttem mielőtt egyáltalán észrevett volna és utána sem szemben állt hanem oldalazott és közben tüzelt rám -
#10819 cool :) -
Rafia #10818 talán azért, mert M16-ból egy lövés nem halálos fejre, nem? :)
Amúgy ha szerencsétlen pontokon találod el a tankot, kb. 45-fokos szögben, akkor kb. 1.5-szer annyi találatot nyel be. Tehát 3-4 lövés helyett akár 6-ot is belelőhetsz. Ez még mind a normális határokon belül van.
-
steweee #10817 csak ránéztem az allseeing álljal, és láttam ott van élet. dd clan dc final allmapsen volt, bár nem jegyeztem meg, mondom tegnap tegnapelőtt és dc final magyar szerver. spitfire: éjszaka játszok 50es vagy az alatti pinggel, kb 15en lehettek a szerveren, úgyhogy nem volt semmi lag. és főleg hogy mindekit eltaláltam és semmi akadás nem volt, csak az az egy szerencsétlen nem óhajtott kipurcanni -
#10816 Nekem a legdurvább eset az volt amikor First Light-on egy Bradley-vel kb 50-et löttem egy gyalogosba(!!!)ő meg csak sétállt tovább.Én lettem olyan ideges..De végül rájöttem,csak a netkapcsolat hibája lehetett vagy mind az összes kb30 ellen csítel ,ugyanis senkit nem tudtam még sebzeni se nagyon. Az Uni 64 fős szerverén volt amin azóta sem tudok lagg nélkül játszani. -
TS Zolly #10815 red devils szerver sima BF.
-
steweee #10814 amikor vkivel tűzharcot vívtam közvetlen közelről és rálőttem egy tárat a berettából amiből vagy a fele kaptak el sztem abba meg kellett volna halnia. úgy tudott lelőni miközben újratáraztam, nála gépkarabély volt, bár neki is táraznia kellett pár lövés után. nem tudom ugyanaz a személy e mint a másik két esetben - harc közben nincs mindig idő nézegetni az apróbetűs feliratot a fej felett, és ha egyszerre sokan halnak meg akkor a kijelzése is továbbfut mielőtt újra megjelennék, addig meg takarja a spawnmap, de ezt te is tudod - ami tankkal fordult elő(előbb írtam)és ha vki nem lő től jól, de viszonylag halhatatlah :)) akkor úgy is el tud érni sok fraget, mert mások hiába jobban és talál be rögtön az első néhány lövésük neki még mindig marad ideje kinyírni a támadót. hát ezért végezhet elöl. még egyszer mondom, feltűnően pancserul viselkedett az illető és feltűnően sok találatot bírt ki, és feltűnően elöl végzett.pont -
#10813 Tervbe van véve hogy a ClanBase OpenCup utolsó két mérkőzését DonC-vel közvetíteni fogjuk. A megfelelő technikai háttér már biztosítva van, jelenleg az engedélyek beszerzése folyik! :) -
haxoror #10812 Szóval van egy golyóálló ember aki olyan béna hogy alig tudja eltalálni az ellent (tehát kevés frag) és az alapra spawnol (kevés foglalás) de mindig elöl végez és a tankja még akkor is bírja a strapát miután kiugrott belőle...
Tiszta X-Akta -
steweee #10811 nos, ha én tévedtem volna, akkor maximális elnézést az érintettől, de alapos a gyanú ellene. nem feltűnési viszketegségből írok. csak magyar szerveren játszok (lévén a tesómé az eredeti, bár én is gondolkodom rajta hogy megveszem) és a desert combat finallal (a sima bf nekem túl lassú, bár ha csak azon játszanak az is jöhet)és ha minden igaz akkor a red devils clan serveren játszottam 2-3 nap óta, mert csak azon van élet, bár biztosra nem mondom hogy azon volt, mert én csak a játékosok számát illetve a dc final modot nézem, de ha aktívan játszotok akkor ti úgy is tudjátok hogy az utóbbi napokban melyik szerveren folyt aktív dc. -
TS Zolly #10810 Nos akkor a bejjan. Melyik szerveren is volt az eset? PB csinál minden játékosról képet. Ha esetleg csak fekete kép készült róla, akkor talán, mondom talán!, a te elképzelésed akár jó is lehet. Bár ha csal, attól függetlenül akár még jöhet róla értékelhető kép. De ha minden ok nála és a PB sem baszogatta, akkor nem lehet megvádólni senkit a csalással nyilvánós fórumon. Mert ugyi az csit csak amit a PB megfog. Mi is észrevettünk már a szervereken golyoállo egyéneket, akik kibirják a közvetlen közeli fejlövést M16-ból.
Tehát amíg nem bizonyosodik be a csalása, addig szájzár és gémelj. Elöbb utóbb lebukik, vagy elkopik a szerverekről. -
#10809 Erről a csíterezésről annyit, hogy mi mint CB-s klán eléggé soxor warozunk. Namost rengeteg warunk volt profi klánokkal (lásd HFD, RX vagy NID). Ellenük általában azt tapasztaltuk, hogy csak taktikai és csapatmunkai fölényük van, de semmi más. Viszont nemrégiben játszottunk egy Requiem nevezetű csapattal, akik hogy is mondjam elég furcsa dolgokat csináltak. Pl. miután lelőttük a mig-et rá 20 másodpercre kiírta hogy megölték miggel Highlandert, érdekes??? Meg az alap hogy ahol jöttünk ők már minden sarkon ott vártak, de mind1. Annak ellenére megvertük őket, de az ilyen megérdemelné, hogy kizárják őket mindenhonnan. -
#10808 Igen errefelé elég jó DC-sekkel összefuthatsz! -
steweee #10807 több mint fél évig hanyagoltam a játékot, mert én játszok mással is. tesóm Zennon néven közismert, talán őt már láthattad játszani mert elég jól nyomja és elég soxor is. én ezen a néven játszok. és aláírom hogy vannak nagyon profi emberek, ha jól emléxem U42...vmi ilyesmi az nagyon tud, viszont meghalni is simán meg tud, mert lelőttem párszor. úgyhogy nekem nem azzal van gondom ha vki sokkal jobb mint a többiek, hanem azzal hogy egy olyan béne aki eltalálni sem igazán tud(volt ilyen tankkal és gyalog is) az hogy a picsába nem hal meg 3x annyi találattól mint más, és a ranglistán mindig az elején van? nekem legalábbi gyanús, bár nem vagyok programozó sem szerverüzemeltető hogy bizonyítani tudjam a csalást, és ha a punkbustert kijátsszák(sztem egy hozzáértőnek biztosan sikerül, nem egy tökéletes program, ok nélkül ki szokott dobni 1-2 percre)akkor csak a velük való találkozáskor derülhet fény a csalásra. de úgy látszik ezzel - sajnos- együtt kell élni. nekem eszem ágában sem lenne egy ilyen jó játékot csalással elrontani. ha lelőttek lelőttek, ha én lövök le vkit örülök. ennyi -
#10806 Ezen a néven játszol? Nem ismerlek szerverekről pedig szoktam játszani eleget elhiheted! Gyere majd fel egy párszor magyar szerverekre + német ksk-ra oszt majd látsz csodát! Főleg ksk-n! Nem csalók vannak rajtuk mielött még erre gondolnál! -
steweee #10805 ja és még annyit az úgy láthattad hogy eltaláltad című megmagyarázásra hogy roppant érdekes módon az ÖSSZES többi célpontom remekül kifüstöl 1-2 találat után, ha sikerül tankot vagy apc szereznem egy pályán akkor szinte mindig az élmezőnyben végzek, ebben vagyok jó, másban nem igazán -
steweee #10804 szép megállapítás, egy hibája van, én voltam t72val és ő volt abramssal. ráadásul épp célponttal volt elfoglalva, állt,én meg 3x lőttem a seggébe 3x az oldalába és egyszer az elejébe. na akkor már füstölt és kiugrott belőle, de még akkor sem robbant fel, pedig még 1x belelőttem a füstölgő tankba mert ott lapult a fedezékébe a géppuskatűz ellen.és bár nem tudom hogy ő volt e az is amikor betörtem az ellenfél bázisára, elfoglaltam egy abrahmst, beálltam oda ahol megjelennek a tankok és vártam az áldozatokat.mivel csak a tankot látta aki beszállt egy nem messze lévő másik abramsba és 3x lőttem oldalba míg egyáltalán észrevette hogy ellenség a bázison, madj szembefordult velem és közösen lőttük tovább egymást kÖZVETLEN közelről. én is és ő is még 3x lőttünk, álló helyzetben és mindegyik lövedék talált, és csodák csodája én haltam meg azokután hogy már 3x belelőttem az oldalába előtte.úgyhogy ne próbáld megmagyarázni hogy ez nem csalás, az más kérdés hogy nem tudom bizonyítani -
Pash #10803 Amikor egy bmp 4 tankból leadott lövés után még éppenhogy csak elkezd lángolni, akkor el tudom képzelni, hogy a t-72 kibír 8-at ha pont úgy találod el. Én is tapasztaltam már hasonlót, ráadásul álló bmp ellen, ami azért nem egy nehéz célpont. A lényeg, hogy ha szemből lövöd a lövések egy része lepattan. Ugyanez igaz t-72-re is, de annál bármely szögből előfordulhat, hogy semmit nem sebez a találat. Ha Abrams vs T-72 a felállás én egyértelműen a t-72 győzelmére szavazok, nem kell ahhoz semmi csít, hogy több lövést bírjon mint az amcsi tank. -
#10802 Jó ok csaló volt! lol
Csak kérdezem, be tudod bizonyítani? Mert amíg nem addig ne mond, hogy az volt. Ha elkapta pb vagy Ő vallotta be akkor ok! -
haxoror #10801 Nem feltétlen csít ráadásul a "golyóálló" emberkék aimbotot is szoktak használni, hogy második lett sem jelent túl sokat mert kevés emberes szerveren elég ha egyik zászlótól rohan a másikig foglalni miközben a többiek pl. légicsatáznak. -
steweee #10800 de ez este tíz után volt, alig voltak a szerveren (vagy 7-7 mindkét csapatban)és TÖKÉLETESEN futott a játék, és érdekes módon ha másra lőttem a találat az találat volt.ha veled történt volna ugyanezt mondanád. jó akkor nem csalás volt csak ámítás. sztem fel van húzva az életerő mind gyalogosként mind járművel, így ugyan meg tud halni, de tovább bírja sokkal, és nem is olyan feltűnő mintha halhatatlan lenne. és mivel a pancserok szeretnek csalni leginkább, ezért mindig az élmezőnyben végez, de nem iszonyatkiugró teljesítménnyel(nem jól céloznak) -
TS Zolly #10799 Egyett értek Swindlerrel. Nem feltétlen csalás az, amit annak vél az ember. Net csúszása miatt lövöd mint az álat, de a valóságban már ö ott sincs. Állitolag a BF2.ben ezt a híbát már javitják, valamilyen szinkronizálással. -
#10798 Nem csak nálad lehet hiba! A pinget meg nem is tartsd 100%-ig biztosnak! -
steweee #10797 a találatkor robban, szikrázik. átlag 50es a pingem, + -10, axelero adsl. szóval ez nem lehet. -
#10796 Nem feltétlenül volt csalás! Lehetett bug, vagy ami még idegesítőbb netkapcsolat hiba! Előfordul, hogy hiába találod el az ellent ( ezt látod is a célkereszten) ő mégsem sérül! Ez szerintem elég sok emberrel előfordult már! -
steweee #10795 egyébként ilyen kisség halhatatlannak tűnő emberkékkel már találkoztam pár napja, abba egy tár a berettából nem volt elég, pedig közelről lőttem. bár mivel ugráltunk mind a ketten, biztosan nem érte 5-6 golyónál több, nem tudom azt túl lehet e élni
egyébként a fogot ki lehet kapcsolni csalás nélkül? mert mindig csodálkozom hogy úgy lőnek egyesek hogy csak a tüzelés csíkját lehet látni de őket nem(jó gépem van minden max)
amúgy a punkbustert is biztosan ki lehet játszani, nem hinnám hogy tökéletes, frissítéssel együtt is néha kidob. a vincsesztert néha az krihálja meg játék közben? -
steweee #10794 na kérem.van egy csaló, méghozzá bejjan. nem a levegőbe beszélek, vállalom amit mondok.de véleményeket várok, lehet ártatlanul vádolom. szóval egy t72-el lőttem az abrahmsét, 8x találtam el, és akkor ugrott ki a már füstőlő tankbból. hogy lehetséges ez hogy nem robbant fel korábban? hozzátenném, hogy tankkal vagyok egyedül igazán jó, de abban igazán jó. még sniperkedni szoktam ill rohamosztagosként is helytállok, a többi süti.ő ez idő alatt egyszer sem talált el, pedig lőtt rám közelről, csak én pont a seggét kaptam el egy domb mögül kibukkanva közvetlen közelről. 4x lőttem meg míg észrevett és menekülni kezdett, közben tüzelt. namármost nem túl jellemző egy profi játékosra az ilyen hiba, és csodák csodája a ranglistán második lett. csak azért mondom ha más is tapasztalt hasonló furcsaságot, akkor ossza meg -
#10793 Azt tudjuk, hogy kikaptunk:) de amit te említettél a mai LDX gyakunk volt. Dr. vs GS.dc pedig max 150-180 ticketes differencia lehet a Dr. felé. A pontosat majd holnapra remélem megkapom :) -
#10792 200 tickettel kikapott az frx azt hiszem
(kid dynamite mondta) -
#10791 pontosan nem tudom de úgy hallotam, igen szoros volt. -
#10790 Mi lett a war eredménye? -
#10789 Majd Peptivel -
CBMiki #10788 Szevasztok. Újra kellett installálnom a BF-et így a DC-t is és azóta a DC, ha elkezdi betölteni a mapot és indulna, kidob asztalra. Eddig gond nélkül ment minden verzió, az újra installig a final beta 3-al játszottam. Már mindent próbáltam, a sima BF jól fut. Ha van használható ötletetek légyszíves segítsetek.Köszi. -
#10787 Ne kezdjétek már megint!
Egyébként gratula [Dr.] szoros volt,de szép győzelem! -
TS Zolly #10786 Hüje vagy???? Inkább kinlodok mint 1x elmennyek oda! -
#10785 az szarügy! De kedves barátom vanak erre specializálódott orvosok! Szerintem Tapolcán is! -
TS Zolly #10784 Fáj a fogam bazdmeg! -
#10783 Simán! Mostanában elég kecseg vagy! lásd pl mai beszólásod Dr. szervern!