17064
-
#10902 Rob vazz van még 3 meccs a bajnokságból! ezt már igazán letolhatnátok! Tegnap DB-n első körben alig akartatok pörögni lefelé, oszt még nem is gyakoroltatok! Mi lenne ha gyakorolnátok!? BF2 meg ugyis nem sokára jön!Raboljatok nekünk pontot FB-től!!! -
#10901 Köszi! -
#10900 A bajnokság ettől nem szakad félbe :)
Mindenesetre Zollynak igaza van a többiben :) -
TS Zolly #10899 Nehogy ám már félbe szakítsátok a Magyar bajnokságot! Játék a lényeg nem az a bezonyos első hely! Legalább összejött az összes klán egy utcso nagy közös pofozkodára, és nem publik szinten. -
#10898 Ja.Sajnos ez már nem elég a csúcshoz amennyit most együtt gyaksizunk. Talán BF2 megoldja a dolgot:-) -
#10897 Boldog születésnapot Rodat master!(Hülye germän billentyüzeten 3 percig kerestem felkiàltojelet) -
#10896 Így a bajnokság közepén? :-) -
#10895 Nos azt hiszem, hogy mi takarékra tesszük magunkat. Sajnos ezt a finalt nem nagyon szereti senki és nem is játszuk olyan sokat már. Ez a tegnapi brillírozásunkon ez meg is látszott:-) We'll be back with BF2:-) -
#10894 Öröm játsazani, ha látod hogy pörög az ellen:) Én spec ha meglátomköv pálya LV, már lépek is ki UTzni:) -
#10893 és a pilóták a szűkített (16, 32 player) pályákon kirepülhetnek a gyalogos területről. ami logikus, ha megnézitek mennyivel kisebbek azok a verziók. egyelőre úgy tünik gondolkodva csinálják :) -
#10892 öröm volt veletek jáccani :) -
#10891 Mindenképpen jóra várok :) Szarabb nem lehet mint a vietnam :DDD -
#10890 Szerintem éppen ezért nem átlag 10v10 lesz hanem min 15v15 a csapatok száma! jobb lesz igy csak a game ne legyen szar! -
#10889 Meglátjuk. -
#10888 Jah, egy baj van a vonalvezetéssel, hogy a bf2 pálya 3x nagyobb lesz mint a DC :) Tehát sokkal nagyobb köröket lehet repülni is. Sok minden más lesz úgy érzem. -
#10887 Jah bejött, volt belőle legalább néhány fragom:) -
#10886 Nah, azt hittem több lesz. Nem játszásnak szopás a vége:) -
#10885 Úgy van! BB a kedves a mi titkos fegyverünk! :) -
#10884 Hja nagyon ütős a lányka! -
Pash #10883 Grat FRX! Úgy tűnik Burnbaby mint titkos fegyver nagyon bejött LV-n :D -
#10882 Ohh már megjött csak figyelmetlen vagyok, thx. Gratula. -
#10881 látom vége van az U'42 vs FRX-nek. Mennyi lett a végeredmény? -
#10880 Grat! Nekünk meg 488:53. -
TS Zolly #10879 grat -
steweee #10878 :)) hát tényleg nem volt bonyolult, de nekem eszembe sem jutott, mert nem használtam csak hallottam néha -
#10877 Látom az frx meg u42 nagyban ütik egymást :). Mellesleg FB vs. Dr. 573:0 ;) GG -
#10876 Elsődleges tűz. (Mouse1 pl) -
bozso #10875 Elolvastam és nem érdekelsz.
bozso
(van ami reménytelen...szerintem)
-
steweee #10874 hogyan lehet dudálni ? egyesek dudálnak a humveeval meg az iraki terepjárókkal -
#10873 őőő ha már nincs közvetítés lehetne 2 meccsbot mIRC en. mit szóltok hozzá? -
Mesh #10872 Bózso te még mindig nem értesz gondolom meghaladja a szinvonaladat.
NEM LÖTTEM A REPÜLŐKET !!!! A ts-ről meg annyit hogy azért mert nem veled beszélek attól még nem biztos hogy nem használom.
De valószinü azt gondolod hogy csak nálatok lehet a ts-t használni.
Sajnálom hogy irtam, nem volt értelme.
Csak a lényeget nem érted.
-
TS Zolly #10871 ajajajajjjjj -
#10870 Ma 21:00-tól FRX vs U'42 meccs így mi sem tudunk közvetíteni! :) -
#10869 hát az nem tőlem függ. ha kell akkor shoutcast szervert adunk, de a közvetítés DonCék dolga hiszen mi a harcmezőn leszünk -
TS Zolly #10868 Lesz ma közvetítés? -
#10867 hja éljen a TS! :) -
TS Zolly #10866 Szerencse mellett kell a másik lámasága is. Mint például a hétem a Bravo2zero elleni clanbasés visszavágón. Szerencsétlen inglis srácokat desert shilden lövöm scuddal, hullottak mint a legyek. Véletlenül az a10-esük átjutott a vadászaink védő vonalán. és messziről hallom, jön az a10, ráadásul monták tsen is, hogy a fóbázis felé megy. Mondom akkor énértem jön. Kipattantam a scudból, és csak annyi időm maradt, hogy az rpg-t a repcsi felé emeljem és löjjek. Szegény angol srác a scud életének csak a felét tudta leszedni, de az rpg-émmel való találkozást nem élte túl. Azért volt láma mert alacsonyan és vitorlázva jött. Nekem meg marha mázlim. -
#10865 Bozso te valami mást olvashattál.... -
haxoror #10864 DC-seknél erős sztereotípia hogy a földi hőkövetővel (most csak a BFV-ben van) extrakönnyű leszedni a repülőket. Régen tényleg így volt de mostanra már az igazán jó pilóták rájöttek a trükkökre, pörgetik a helit, átugrálnak a másodpilóta helyére vagy lefordulnak a repcsikkel, rohadt idegesítő egy csomószor inkább RPG-vel vagy AK-val spawnol a nép mert hőkövivel gyk esélytelen. Sztem BF2-ben is ez lesz, eleinte könnyű lesz lövöldözni de idővel a repcsifanatikusok úgy is rájönnek hogy hogyan lehet megúszni -
#10863 ezek tényleg csak véletlenek lehetettek