Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DropTable! Történetesen mivel erõs a gyanunk, hogy a német válogatottról pl. egy fotó sem készült a meccs alatt a szervereken (a sajátjukon meg miért készülne) de Awlf-tõl tudjuk, hogy az UTGN-esekrõl pl. még _soha_ nem tudtak fotót csinálni public szerveren, utána néztünk egy kevéskét ennek a cheat dolognak.
Azt mondom, kicsit hátrébb az puskákkal amíg nem gyõzödtél meg róla, hogy az elõbb említett cheat fronton mi a helyzet. Elmesélem neked, hogy kb. ugyanannyi cheat létezik sajnos DC-hez is lassan, mint a CS-hez és egy nappal PB frissítés után már updated mind. Sajnos figyelemmel kell ezt a részt is kísérni, mert a CB ladder elsõ 5 helye arról szól ki tud több olyan cheatot keresni amit nem fog meg a PB... ezt jó ha tudja mindenki. Ez természetesen nem arra felszólítás, hogy ne menjen senki a CB-re játszani, csak a tiszta klánoknak ez kellemetlen némileg. (fõképpen soha nem fogja senki sem bizonyítani) Ja ez a DC ladderre vonatkozik. Többirõl nem tudok nyilatkozni, de esetleg Meggymag tud mesélni...
Nem mondom hogy én sosem tévedek arra, de nem az az elsõ dolgom az tuti
Itt az lenne a helyes hozzáállás, hogy ha õ csinálja utánnamegyek és leszedem a levegõben és utánna nem a fõbázisára megyek hanem foglalni a zászlót, ami ugyebár a játék lényege.
Csíterekre is hasonló vonatkozik, én egy percig nem érezném jól magam ha segítséggel kéne nyernem, nem tartozom a jobbak közé sõt.. de nem vágyom arra hogy mindenáron a legjobb legyek segítséggel..
Ezer millió esetben fordul mostanában elõ hogy megyek egy ház mellett és az ellenfél már tüzelve kanyarodik be a sarkon.. biztos nem a netcsúszás miatt
Ilyenkor az a legjobb ha véletlenül még õ is hal meg
<#vigyor1>#vigyor1>
Harcra fel !
De ha még a videókon úgy is látszik, hogy csal, az sem valódi bizonyíték.
Ráadásul, ha valaki még be is ismeri, akkor sem mindig veti ki magából a csapat, mondván, hogy megváltozott és majd többé soha. BFV-ben ez konkrét eset, azóta is.
De még ha ki is tiltják minden szerverrõl, akkor egy hét múlva megjelenik új néven, új IP-rõl, új CD kulccsal és mindenki tehetetlen.
Csíterek voltak, vannak, lesznek. Én a magam részérõl utálom mindegyiket, bármilyen multiplay játékban játszik is az illetõ.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
CS-hez is PB volt régen és gyorsan át is néztek rajta csíterek, egy nagy 0 volt! Még most is az! Biztos vagyok benne, hogy aki bf-hez akar csitet találni az meg is találja!
Drop itt egyszerûen az a lényeg, hogy csiter! Tök mind1, hogy milyen játékan, mind1, hogy milyen indokkal szedte azt le valahonnan! Ha valakinek fent van a gépén az már gáz!
PT-6| Rodat
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Minden csak nézőpont kérdése.
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
Svindler, azért azt Te is beismered, hogy CS-hez akármikor lehet csítet találni, még DC-hez undetected csít nem igazán található egyszerûen. Olyannyira, hogy én még sehol sem láttam. Persze, nem is kerestem nagyon, de azért kíváncsi volnék rá élesben, egy próba erejéig. Megérne nekem egy hétig egy BF szervert -PB nélkül- a próba.
Azon kívül pedig üldözni minden csíter faszlámát!!!<#boxer>#boxer>
Amúgy sajna ha a PB nem frissül, akkor nagyon nehéz elcsípni egy VH-t vagy istenmódú csítert. Azt hogy hátbalövöd és nem hal meg, nem döntõ bizonyíték. Terror is lekaszál minket sokszor, egész lehetetlen helyzetekben, mégsem csíter hanem ilyen jól nyomja. Aki ismeri az tudja.
Vannak akik 1 hónap alatt lettek nagyon szkilesek. 1 hónap alatt nem lehet annyit fejlõdni, mint más 2 év alatt. Egyébként most nem publik játékosra gondolok. Azt a qva PB már nem frissitik????
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Itt nem kamu "lecsíterezésrõl" van szó! VK csíter és kész, Õ is beismerte! Ez van! Lehet "szépíteni" a dolgokat, hogy csak CS-ben használ. Ez faszság! Aki multiban képes csítet használ, pl cs-ben,és így elkurni mások játékát az képes más multiban is megcsinálni azt, pl DC. Na mind1 aki csitet használ az egyszerûen faszláma és kész! Nem tud másképpen érvényesülni, a csit által akar elismerést szerezni!
Ja igen, nem csak VK-ról van szó!
<#mf3>#mf3> DQ
PT-6| Rodat
Ettõl függetlenül veled/neked peace.
Duel, azért többet gondoltam rólad is ment ezt a kicsinyes "lecsiterezést". A kép tényleg <#nevetes1>#nevetes1>de a játék közbeni duma az teljessen olyan volt, mintha a kutyát hallanám.
DonC-nak meg igaza van. De remélem azért nem álltalánosítasz a két idiótából mindenkire... Bár ti is beszóltatok közben szépen, ugye ?<#banplz>#banplz>
<#worship>#worship>
na meg kis fosláma-szarcsíterek maradtok örökre, mint amilyen CS-ben vagytok/voltatok :-)
na pl. ezért nem is akarok többet gyakolni veletek, fasznak kell a szardobálás utána meg a ki a nagyobb ember/csapat/skiller/qrva anyja stílusotok.

508:10
DC Lostvillage /Bocage
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
a szeretõmmmel töltött este után a szomszédnál(akár nálam)jól berúgtam,majd megfürödtem.
A könyvecske végig a nadrágomban volt,mint zsebkendõ,söralátét,törölközõ. <#falbav>#falbav>
Ráadásul a barátnõm bosszúból valami master nevû "barátjának"
megadta a kulcsot.
szentem megértõek lesznek az ea-nál.<#circling>#circling>
Lost Village-n is erõsek szerintem qrva jól lõnek. Tehát nem oda figyelés, gyors vesztés!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Annyira inaktív vagyok, hogy észre se vettem 😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!