Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zolly popcorn meg szotyi??? Nem igazság, nekem csak pászka jut. <#vigyor2>#vigyor2>
Lúji, áj szink it is a bigining of bjúúútiful frencsip...
Nincs semmi bezzeg. Ha mi komolyan vesszük a harcot, és betartjuk azt amit elõre megbeszéltünk akkor igenis jogosan nyerünk (És itt édes kevés, hogy bezzeg…😉
Mondjuk 10 vs 10 van megbeszélve és az egyik csapat veszi a fáradságot, elõre felkészül 10 emberrel, kidolgozza a taktikát 10 emberre, és megjelenik a warr-on mind a 10 fõ, akkor ha az ellenfél csak 8 emberrel jelenik meg nehogy már nekik keljen 2 embert kihagyni, felrúgni a kidolgozott, begyakorolt taktikát.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
www.battlefield.hu
Foci meccsen sem áll be kiállított játékos helyére másik,ott is mondhatnák, mi lett volna ha 11 emberrel fejezzük be
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
"Csapatok létszámát tekintve 8-tól 10 fõig fogadjuk el a nevezéseket! Az alacsonyabb létszámú csapat elleni WARon, a több fõvel rendelkezõ csapat feladata létszámuk csökkentése, egész addig amig a csapatok egyenlõ létszámmal nem rendelkeznek!"
Szerintem ha elõre le van egyeztetve hogy 10v10 és az egyik csapat 8 embert tud csak kiállítani, akkor 8v10 lesz. Ez ügyben a CB-ben sem szoktak szívbajoskodni...
http://GOro.hu
http://GOro.hu
na most nekem tegnap óta van netem úgyhogy nem vagyok túl járatos a letöltésnél és nem tudom hogy kéne azt megcsinálni hogy azokat a részleteket egymás után sorba töltse le!
segítsen valaki!!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nos SinClair valószínûleg a kézilabda meccs eredményére gondolt, gratula én is a lányoknak.
Alfacsivava komolyan mondom te nem vagy komplett. Azt írod Zozonak, hogy banolod a szerveretekrõl. Brrrr....szerintem annyira megijedt, hogy még most is fut. Általában mi a MI - hogy is mondta DonC, megvan - "szutyok" szerverünkön játszunk. Más játékosok szoktak oda jönni, akiket szívesen látunk. Nem tudom, de elég ritkán szoktam a magam részérõl más magyar klánok szerverén tobzodni. Ez azért van mert nincs szükségem máshova menni.
DonC gyere bármikor játszani, szívesen látunk. 😊
Unicorn jó képek. 😊
kéne nekem egy kis segítség!!
\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"
Egyébként elég a csacsiságból. A National Team ez esetben a CB-s DC klánokból alakul(hat), illetve alakult. Annak idején amikor az NT alakult (eg. Pat kihírdette a National Cup-ot), a BB ugyanúgy meg lett keresve, hogy delegáljon játékost mert akkor már regelt CB klán volt. Úgy tudom Ninja azt mondta BB nem delegál. Ettõl maga az NT még egy országot képvisel akár játszik benne BB-s akár nem.
Na ebbõl lesz ám most nagy flém.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Minden csak nézőpont kérdése.
Ja és mellesleg gratulálok a magyar válogatottnak, akik nem éppen szoros küzdelemben elkalapálták a macskazabálókat!😊<#taps>#taps>
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Tisztelt Jarussza Ferenc.
Holnapra meglesz a cimed is, kis köcsögöm.
A többit a fantáziádra bizom.
Egyébbként egy éve zúzunk a harcmezõn <#violent>#violent>. Happy Birthday FB <#bee1>#bee1>
Szerintem vedd le a szemüvegedet, és talán tisztábban látsz majd....
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
Multiplayer játékban csalt, tök mindegy melyikben.
Részemrõl errõl a további vitát befejeztem.
Morfi régen írtál! Mi van veled?<#pias>#pias>
PT-6| Rodat