Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murry, mint írtam neked ebben igazad van. Más kérdés, hogy én hogyan érezném magam a meccs alatt és utána.

Zolly popcorn meg szotyi??? Nem igazság, nekem csak pászka jut. <#vigyor2>

Lúji, áj szink it is a bigining of bjúúútiful frencsip...

Murry
„Így nincsen lehetõsége azt mondani a meccs után a másik csapatnak, hogy bezeg....”

Nincs semmi bezzeg. Ha mi komolyan vesszük a harcot, és betartjuk azt amit elõre megbeszéltünk akkor igenis jogosan nyerünk (És itt édes kevés, hogy bezzeg…😉

Murry
Pontosan.

Mondjuk 10 vs 10 van megbeszélve és az egyik csapat veszi a fáradságot, elõre felkészül 10 emberrel, kidolgozza a taktikát 10 emberre, és megjelenik a warr-on mind a 10 fõ, akkor ha az ellenfél csak 8 emberrel jelenik meg nehogy már nekik keljen 2 embert kihagyni, felrúgni a kidolgozott, begyakorolt taktikát.

Holdpro
Na meg azt az 1-2 embert is kiválasztani aki nem játszik grrrrrrr

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

BurnBaby
hát jah. csak ilyenkor felmerül, h amikor neked 10 embered vette a fáradságot, és rászánta az idejét, egyebét, hogy egy 10v10 lebeszélt meccsen megjelenjen, akkor vajon miért hajts el te 1-2 emberedet azért, mert az ellenfeled nem volt képes ugyanerre? 😊 a cb szabályok szerint semmi okod engedni, sõt ha nem jelenik meg a min. játékosszám akkor le sem játszhatja a meccset az ellen, hanem te nyertél ozt jóvan 😊

www.battlefield.hu

Holdpro
Szerintem meg mindig kötni kell a megállapodáshoz a feleknek
Foci meccsen sem áll be kiállított játékos helyére másik,ott is mondhatnák, mi lett volna ha 11 emberrel fejezzük be

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

DonC
Büdipupu így áltunk hozzá néha a CB meccsekhez is: nagylelküen. Azt a végén mindíg mi szívtunk. Ahol "verseny" van ott korrektségnek helye van ellenben nagylelküségnek nem sok...

Ebben nektek igazatok van. De utána nektek is savanyúbb lesz a szátok, mert ott fog motoszkálni a gondolat, hogy mi lett volna egy 10 vs. 10 esetén. Innen kezdve meg csak nagylelkûség kérdése, hogy utána ti csökkentitek a létszámotok az ellen limitjére. Én amellett, hogy Murrynek igaza van, magam részérõl az egyenlõ csapatlétszámra voksolnék. Így nincsen lehetõsége azt mondani a meccs után a másik csapatnak, hogy bezeg....

Murry
Egyetértek! Ez így elfogadhatatlan! Pl: A war 10 vs 10-re van megbeszélve akkor ha az ellenfél nem képes kiállítani csk 8 embert akkor így jártak. Mi a francért nem veszik komolyabban.

TheGOro
A Magyar DC bajnokság egyik szabályát én azért kifogásolnám. Pontosan ezt:

"Csapatok létszámát tekintve 8-tól 10 fõig fogadjuk el a nevezéseket! Az alacsonyabb létszámú csapat elleni WARon, a több fõvel rendelkezõ csapat feladata létszámuk csökkentése, egész addig amig a csapatok egyenlõ létszámmal nem rendelkeznek!"

Szerintem ha elõre le van egyeztetve hogy 10v10 és az egyik csapat 8 embert tud csak kiállítani, akkor 8v10 lesz. Ez ügyben a CB-ben sem szoktak szívbajoskodni...

http://GOro.hu

ChevyG
honnan tölthetem?
TheGOro
Ne spammoljál már mindent össze a warez kérdéseiddel, mert kapod a következõ büntetést!

http://GOro.hu

BurnBaby
te vajon mirõl beszélsz? 😊

www.battlefield.hu

fiuk abban kéne segítség hogy a wandoon regisztráltam magam és ugye vannak azok a részletek.
na most nekem tegnap óta van netem úgyhogy nem vagyok túl járatos a letöltésnél és nem tudom hogy kéne azt megcsinálni hogy azokat a részleteket egymás után sorba töltse le!
segítsen valaki!!

TS Zolly
Tegnap énis el szotyisztam egy ideig. <#beka3>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Érdekes. Nekem meg Ninus aszonta, a BB nem lett keresve. Most hol az igazság? Már érdekel. Bár sejtem.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

DonC
Igen pupu valószínüleg a kézilabda meccsre gondolt, vagy a horgolás világkupára :-)

Hi Boyz!

Nos SinClair valószínûleg a kézilabda meccs eredményére gondolt, gratula én is a lányoknak.

Alfacsivava komolyan mondom te nem vagy komplett. Azt írod Zozonak, hogy banolod a szerveretekrõl. Brrrr....szerintem annyira megijedt, hogy még most is fut. Általában mi a MI - hogy is mondta DonC, megvan - "szutyok" szerverünkön játszunk. Más játékosok szoktak oda jönni, akiket szívesen látunk. Nem tudom, de elég ritkán szoktam a magam részérõl más magyar klánok szerverén tobzodni. Ez azért van mert nincs szükségem máshova menni.

DonC gyere bármikor játszani, szívesen látunk. 😊

Unicorn jó képek. 😊

vezerkutya!
kéne nekem egy kis segítség!!

vezerkutya
Igazad van!!! <#eljen><#eljen><#eljen>

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

BurnBaby
flame? 😊 hozom a popcornt...

www.battlefield.hu

vezerkutya
Hat titeket nem. Mert ti meg nem is szamitotok. Semmien bajnoksagba nem neveztek CB ben is jatszottatok 3-at. Nem is leteztek lassan. Amig a vezetoseg meg nem valtozik addig nem fog valtozni semmi a BB ben.

DonC
Ezek szerint te nem vagy magyar? Vagy esetleg a BB nem az? :-) (csak logikai következtetésként). Momentán engem pl. a magyar counter-strike NT is képvisel, mert Magyar vagyok, egyszóval akkor is örülök ha õk nyernek, de mehetünk akár a reáls sportokhoz is...

Egyébként elég a csacsiságból. A National Team ez esetben a CB-s DC klánokból alakul(hat), illetve alakult. Annak idején amikor az NT alakult (eg. Pat kihírdette a National Cup-ot), a BB ugyanúgy meg lett keresve, hogy delegáljon játékost mert akkor már regelt CB klán volt. Úgy tudom Ninja azt mondta BB nem delegál. Ettõl maga az NT még egy országot képvisel akár játszik benne BB-s akár nem.

Ezt visszautasítom,minket biztosan nem.
TS Zolly
Mondjuk a BB-t is.<#beka3>

Na ebbõl lesz ám most nagy flém.

vezerkutya
Morfy azert mert teged nem vettek be (nem is csodalom) attol meg minket kepviselnek szaros magyarokat

vezerkutya
Morfi. Már bocs de a Budospupu kezdte. Utanna meg Zozo beir ilyen fassagokat. Hat nem tudtam abbahagyni a rohogest. Keménykezû adminok a BB serveren 😊 LOL. Mennyetek mar a szabalyzattal kitorolheted a seggedet egy olyan szereveren ahol a fele nem is magyar. Olyan server kene mint regen a DW annak volt ertelme. Najovan go play

Milyen magyar válogatottról beszélsz? Kit is képviseltek ti?
A címe megvan,nem meglesz. Ja, jövök én is Zozo,csak szólj.
Tudjátok,amiket egymás fejéhez vágunk itt a fórumon,azzal a személyes találkozás és a jó nexus lehetõségét teljesen elvágjuk. Egymás ellen nem játszunk,helyette itt a fórumon szavakban próbáljuk legyõzni a másikat. Jól van ez így???
Beers
Gratula a Magyaroknak!<#worship><#worship><#worship>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Volt egy megállapodásunk,ebben a pillanatban rúgtad fel. A bant visszarakom rád,ez van,nem sajnállak.
Nem3sis
Boldog szuletesnapot Meow!!!
<#eljen><#eljen><#eljen>

Minden csak nézőpont kérdése.

Állatok ezek a képek! Mennyi nitro kell a buggy-ba hogy ekkorát ugrasson?<#zavart1>

Svindler
THX! Végre arattunk! <#violent><#pias><#gun><#pias>

PT-6| Rodat

SinClaiR
Szép napunk van, nem?😊
Ja és mellesleg gratulálok a magyar válogatottnak, akik nem éppen szoros küzdelemben elkalapálták a macskazabálókat!😊<#taps>

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Nem kinyalom, inkább szétrúgom.
Tisztelt Jarussza Ferenc.
Holnapra meglesz a cimed is, kis köcsögöm.
A többit a fantáziádra bizom.

DonC
Mindíg felvidít ha vezérkutya szavait olvashatom 😊

Unicorn1979

Harcra fel !

Unicorn1979

Harcra fel !

vezerkutya
Jaj zozo. Te akkora lama vagy. Jó klánba is vagy. Ott a helyed. Hajra a CB ben.

vezerkutya
Drop: ha bannol en is ezt fogom tenni. 2. Engem kurvara nem erdekel a ZOZO luzer feje. Mert aki nem tud jatszani az mondja h cheater cheater. Meg az jon a szabalyokkal. Tudod mit zozo nyald ki a seggem

Adyy
ZOZO no comment...

Egyébbként egy éve zúzunk a harcmezõn <#violent>. Happy Birthday FB <#bee1>

DropTable
Ez nem vite, csak napellenzõs álláspont. A Quake vagy DukeNukem csalás számítana ? Azt sem hiszem....
Szerintem vedd le a szemüvegedet, és talán tisztábban látsz majd....

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

Nem volt szükség kiabálásra. Õ maga vallotta be.
Multiplayer játékban csalt, tök mindegy melyikben.
Részemrõl errõl a további vitát befejeztem.

Svindler
Eh ez kemény! El sem olvasom! <#falbav>

Morfi régen írtál! Mi van veled?<#pias>

PT-6| Rodat

DonC
Te marha nagy tévedésben vagy Drop. Én nem szídtam a BB-t, csak büdöspupunak kívántam tolmácsolni, hogy felesleges hangulatot kelteni...

Murry
Nekem nincs semmi bajom a DR-esekkel. Tegnap is nyomtunk egy tök jó rögtönzött war-t.

TS Zolly
Egy klán tuti nem jelene meg.

TS Zolly
Én meg téged.<#beka3>