Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyrészt írtam Meow, Frankie és L-Bandi-nak, hogy ez így nem volt szép. Erre alfacsivava belenyomta az okosat, lehülyézte a Zozot és köpködött jobbra-balra. Nem elsõ alkalommal tette ezt ha jól tudom. Hogy Zozo kiakadt mint a sezlonyrugó nem csodálom, elég dolgot kapott az arcába. Nem írta le, hogy ekkor és így szét lesz csapva az arcod, csak figyelmeztette Vaut, hogy jó lenne visszavenni a bagólesõjébõl.
Büntetõjogilag - ha ilyen nagy jogász vagy - számold már össze nekem hány embernek sértette meg a becsületét az ártatlan pici bolognese? Azok is fincsi kis tételre jönnének össze.
Lúji, áj szink it is a bigining of bjúúútiful frencsip...
!!!!! Figyelem ÚÚÚÚÚúúúúúúúúúúúúú negyven kettõ !!!!!
A «CoR» - U'42 összecsapás Péntek 17-ére van beütemezve.
Nekünk akkor a GROF ellen van Clanbase war-unk.
Szóval skacok mit szóltok a szombat 21 órához?
Én csak téged veszlek komolyan, tudhatnád! 😊
Egyébként már régen nem veszek semmit itt komolyan, csak most már nagyon untam a dolgot és az itt elharapódzó stílust. Nem való ez a hangnem ide. Ez játék, lehat kritizálni, imádni de nem szólhat a fórum a játékosokról! Fõleg ennyit nem.
<#worship>#worship>
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
Morfy! Ez nem durva megfogalmazás hanem a VALÓSÁG! És nem már a kutya szövege rosszab legyen mint amit neki írtak??? LOL Olvassad már vissza!!!!
Legfeljebb majd egymásnak fizetik a büntetést ! 😊
Lehet hogy csak vétség, dem vágok minden fejbõl, de mindegy is. Én játszani akarok, nem hülyeségeket olvasni a fórumba. Miért pont a kutyát basztatja mindenki? Ez a divat? Van több ilyen vagy rosszab arc itt még, olvassátok csak vissza a fórumot, csak pár napra. Beszóltok a kutyának és csodálkoztok, hogy elküld mindenkit a picsába. Volt ilyen beszolás és reakció több is az elmúlt napokban másnál is. Õket miért nem basztatja senki? Kutya lenne az ügyeletes örömlány, és mindenki õt baszogatja? Talán mindenkinek ideje lenne magába szálni és elgondolkozni miért van itt! Én speciel játszani akarok, de nem lehet, mivel kevés az on-line játszó ember. Ezt az energiát inkább a játék népszerüsítésére vagy sörözésre kéne fordítani. Ha bejön a fórumra valaki, akit érdekel a játék, akkor nem arról olvashat ami érdekli, hanem a magyar klánok és pár játékos elmeállapotáról kaphat elég lesujtó képet. Ezek után nem csoda, hogy nem akar játszani új ember a szervereken. Ráadásul a sok szuperskilles és szuperérzékeny ember egymás bannolásával éli ki a szekxuális aberrációit, ahelyett, hogy BB vs FB meccset szerveznének. Vagy DC klános sörözést valahol... Szerintem az itt jelenlévõk közül senki sem szeretné ennek a játéknak a halálát, pedig hát jó úton halad a dolog. Talán inkább ezzel kéne foglalkozni nem? Vagy a játék már nem érdekel senkit csak egymás basztatása?Erre kezd hasonlítani a helyzet egyre jobban. Nekem ez a játék fontos, szeretek vele kikapcsolódni. De az nem kikapcsolódás, hogy folyton csapattárs vagy bárki mások agymenését kell olvasni és simítgani a kedélyeket. Szóljon a fórum a játékról és ne a játékosokról! És mivel már mostanra majd minden fórumozó elmondta, hogy ki mennyi idõ és miért nem szólják le a korát, talán azt a tanácsom meg is tartom, hogy ne legyen már mindenki ilyen gyereket.
Bocsi a hosszú szövegért, de már régóta a gyomromban volt és most már kell a hely a sörnek....
mert a hazug embert elõbb utolérik mint a sántára vert kutyát, ugye
www.battlefield.hu
Az hogy vezérkutya reál neve megtalálható a profiljában az meg az õ magánügye.
- Konkrétan tüntessék fel, hogy default 8v8 avagy 10v10 a Bajnokság. Erre mindenképp szükség van azért, hogy a csapatok a megfelelõ létszámra tudjanak készülni.
- Amennyiben 8v8 lesz a döntés úgy CB Ladder szerinti szerver beállítások, ha 10v10 akkor CB OpenCup szerinti szerver beállítások.
- A meccs hetet megelõzõ hét vasárnapig a mérkõzõ feleknek meg kell állapodniuk a mapokban.
- Dustbowl szerpeljen a választható mapok között.
- Korlátlan számú cserelehetõség két map között természetes a max. játékos számot nem átlépve.
Egyelõre ennyi. Mi a véleményetek?! 😊
www.battlefield.hu
Svindler nekem egy hímem van és nem is akarok többet. A görényekbõl is elég két hím. <#wave>#wave>
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Kovács Zoltán
Érd, Gergely u. 15
PT-6| Rodat
Egy nõstényt kinyírt volna így ezt elkerülendõ el kellett adnom!
PT-6| Rodat
Rakhatnátok ki egy kicsit szebb karácsonyi diszt is, ez olyan snassz.
Még nem emlitettem, de kitûnõ lakberendezõ is vagyok, csak egy szavadba kerül.
Kicsit szedd össze magadat, mert kitépem a májadat te kis foscsimbók igérem !
Majd kiirok egy kis pályázatot a lakcimedre, biztos sokan kiváncsiak rá. Ne felejtsd el, elõlem nem tudsz elbújni,ha akarod még a legutóbbi vérnyomásmérésed eredményét is megtudom 10 perc alatt.
PT-6| Rodat

PT-6| Rodat
Na akko neked. Nem reggelire értettem te ki munkakerülõ uborka.
Bozsonak. Még soha az életembe nem hazudtam. Csak nem mondtam néha igazat. Pászkát akkor sem eszem meg.
Magamnak. Megvót a kaja, kávé, nyomás vissza dolgozni, mutass példát Swindlernek.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Zolly neked külön adagot veszek. <#law>#law>