Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
s^FB win by 414 against 233
<#gun>#gun><#violent>#violent><#taps>#taps>
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
VK: nem lettél kisebb senki szemében, hogy bocsánatot kértél.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Szal a lényeg: végülis bocsánatot kért és ez számomra is elfogadható. Majd meglátjuk meddig tart az idili állapot.
Tekintettel a bocsánatkérésedre, tekintsük meg nem történtnek a dolgot. Azt, hogy honnan tudom a cimedet, az én dolgom, de ne hibáztass senkit, nem Dc-s körökbõl adta meg bárki.
A jó kapcsolatok mindig jól jönnek. <#phone>#phone>
Remélem a jövõben nem lesz több szóváltásunk ilyen stilusban.
Mint látod, én úriember voltam, nem irtam ki a cimedet, és ha a jövõben korrektül viselkedsz, nem is fogom senkinek.
A jövõben maradjunk a virtuális golyóváltásnál, legalább igy lehet sikerélményed, mert lelõhetsz. <#violent>#violent>
Elég volt a mai napból, úgyhogy inkább <#pias>#pias> meg <#gun>#gun>.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"
SZOVAL PEACE ALL!!!
BOCSANAT MINDENKITOL.
Najo. A felhasznalonevem nem tom kitorolni.
Megfogadom majd jovore h nem anyazok.
Felhasznalonev: Vezerkutya
jelszó: radeon
Valtoztassatok meg a jelszot vagy nem tom. Nekem nem kell es torolni nem tom.
\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Homedragon : Hehe ûberkirály.

Érdekes, ilyen sok háztartásban van. Még nálam is elõfordul
Lúji, áj szink it is a bigining of bjúúútiful frencsip...
PT-6| Rodat
Btk.180§ (1) Aki a 179.§ esetén kívül mással szemben
a., a sértett munkakörének ellátásával, közmegbizatásának teljesítésével vagy közérdekü tevékenységévl összefüggõen...
<#nyes>#nyes>
PT-6| Rodat
PT-6| Rodat
Drop egyszer összeülünk sörözni és kicsit átvesszük a Btk-t 😊 !
Garázdaság:
Btk.271§ (1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erõszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bûncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el és két évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekü munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendõ.
(2) A büntetés bûntett miatt három évig terjedõ szabadságvesztés, ha a garázdaságot
a., csoportosan,
b., a köznyugalmat súlyosan megzavarva követik el.
(3) Mellékbüntetésként kitiltásnak is helye van.
Erõszakos magatartás iránya szerint lehet:
a., személy ellen irányuló (pl.: a test bántalmazásastb.)
b., dolog ellen irányuló. A fizikai hatás dologra irányul, amely állagsérelemmel vagy anélkül is megvalósulhat, pl.: poharak összetörése, asztalok feldöntése.
c., dologról személyre áttevõdõ (pl.:az elkövetõk a szórakozóhely berendezési tárgyait dobálják egymásra)
Fontos, hogy az elkövetési magatartás során a kihívó közösségelleneségnek és az erõszakos magatartásnak együtt kell megvalósulnia.
Fentiek szerint itt ezidáig senki sem követte el Btk.271§ -ba ütközõ cselekményt így a fenti Btk. számon lévõ Garázdaságra alábbiak miatt nem lehet hivatkozni!
Drop jössz egy sörrel! <#pias>#pias>
PT-6| Rodat
(viszont nagyon hasonlít egy körzeti meghízott álláspontjára, hehe)