Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Mindenkinél vannak hullámvölgyek!
Egy vereség miatt azért még nem kellene feladni.Az biztos hogy az FB ellen még lenne egy nem könnyû war-juk, de azért kilépni nem kellene!
Talán sikerlült volna egy sorozatot elindítani,de az ilyen megnyilvánulások ezt nem igazán viszik elõbbre <#shakehead>#shakehead>!
Nem értem a BB-t sem, szerintem elég erõt képvisel egy szép szerepléshez a hazai DC bajnokságban!
Szerintem a
Ez a BF2 pedig egy érdekes dolog lesz, erre gyúr minden BF-es (BF1942,BFV,DC,stb) !
A spiccen maradni nagyon nehéz lesz,még napi gyakorlással is!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Eddig mi is kétszer csatáztunk, mindkétszer kikaptunk. És?! Le sem szarjuk! Játszunk tovább. Ha már az elsõ meccs után igy álltunk volna hozzá, akkor már rég abba hagytuk volna. Egyébként tudod még kik vertek el bennünket az elsõ meccsünkõn? Ráadásul nem is gyakoroltak! Szóva hajrá UUUUUUUUnegyvenkettõ!!!!!
Mindenesetre az én álláspontotm a következõ, arra az esetre ha az U'42 tényleg kilép a bajnokságból. Egyértelmûen a bajnokság szabályzatában nincs benne mi van ilyenkor... szal a helyzet némi conflictot fog hozni úgyérzem 😄
Jelenlegi szabály összevissza ez: "4. Pontozás: Egy WAR négy menetbõl áll, egy gyõztes WARért 1 pont jár, egy gyõztes menetért 1 pont jár."
A leírás elég egyértelmû, kár hogy a Bajnokság Szabályzata nem sokat ér, lol 😊 Mivel minden egyébben az OpenCup volt a referencia, hasonlóan az OpenCuphoz, ha az U'42 tényleg kilép a bajnokságból akkor 1 pontot kap mindenki aki még nem játszott velük. (nyert meccs címén 1 pont, az U'42-nek meg nem megjelenés címén 0 pont "forfeit loss"). Tekintve, hogy egy roundot sem játszottak, mivel nem jelentek meg... Végülis mindenki sz@patva vagyon, akit az U'42 nagy különbséggel megvert az azért (ponthátrány), akit nem az meg azért (esetleg élesben több pontot hoztak volna) :-) Ez már csak ilyen... (conflict szag van a levegõben... megyek is 😄DD)
PT-6| Rodat
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Minden csak nézőpont kérdése.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
www.battlefield.hu
PT-6| Rodat
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
bozso
(van ami reménytelen...szerintem)
NEM LÖTTEM A REPÜLÕKET !!!! A ts-rõl meg annyit hogy azért mert nem veled beszélek attól még nem biztos hogy nem használom.
De valószinü azt gondolod hogy csak nálatok lehet a ts-t használni.
Sajnálom hogy irtam, nem volt értelme.
Csak a lényeget nem érted.