17064
-
#12222 Az a baj ha magasra megyek akkor 80% hogy jön egy frx-es és leszed egy vadászgéppel.
Egyébként nem nyomom olyan profin még, de azért elég jól megy már. -
#12221 1 óra kb oszt megyek! :) -
#12220 Ventrilo papa ;p
-
#12219 1 nap alatt??? Azért rendesen megtanulni egy kicsit tovább tart! -
#12218 Miért Nyau van aki úgy csinálja? Tényleg, kéne már egy kis tréning! -
#12217 Csak figyelj, hogy kicsit magasabbrol tamadj. Nem rosszindulatbol mondom persze. -
#12216 Én egy nap alatt tanultam meg helizni mert idegesített hogy nem megy!
De egy nap oda ültem elszántan és botok ellen megtanultam. -
#12215 Nagy néha én is helizek (szigorúan csak single playerben) !
Maradok a tanknál! -
#12214 Igen azóta nem helizek mióta a joy-t bekalibráltam a repülőre. És pont a tolóerő miatt nem helizek, mert nem lehet a tolóerőszabályzóval úgy játszani, mint ha bill-ről csinálnád. A repülőhöz meg jobb ha azt használom és nem bill-t, szal innentől kezdve helikopter ugrott. Nagy néha helizek csak, akkor is padlógázzal. :D -
#12213 Nem szerénység ez, tényleg nem az assault tudományomért szeretnek. :) -
#12212 Kis szerény 8-)) ! -
#12211 Nyugodtan használj Helihez is joy-t! Ha egy kicsit segíteni akarsz magadon akkor a tolóerőt a heli miatt rárakod a bill-re, állitólag kicsit könnyebb vele gázadás. Egyébként szerintem joy-al a legjobb repülni, bár ez szokás kérdése + anyagi lehetőség. -
#12210 AHA!! -
#12209 Helikoptert egérrel próbáld, a repülőhöz joy kell ha eredményes akarsz lenni fél év múlva. ;)) -
#12208 Köszi!De tényleg?Mert nekem amint felemelem pl a helit, a hátára fordul!Ez mitől van?Ennyire hátrarántom?? -
#12207 "Nincs valami,amivel irányíthatóbbá lehetne tenni??"
De igen.
Egy jó joy, vagy eger, es gyakorlas.
Sok sok gyakorlas...
-
#12206 Köszi a választ!Még valami!Most vagy én vagyok béna,pedig már sok szimulátorral játszottam,vagy tényleg ennyire irányíthatatlanok a légi járművek?!
Nincs valami,amivel irányíthatóbbá lehetne tenni?? -
Tgabbar #12205 Sajna nincs,úgyhogy ügyeskedni kell:).
A Vietnam-ban ott van hőkövetős raksi -
#12204 Én még csak most próbálom a játékot előszőr,ezértteszek fel ,egy ilyen (hülye?) kérdést:
Van valami célbefogója a rakétavetőnek?Mert állandóan mellélövök a repülőknek! -
#12203 Háttod ha már célozni nem tudok, legalább dobálózok. :DDD -
#12202 A kis bc-s ! -
#12201 Választható más kaszt is. ;) Gránáteső sallala! :))) -
#12200 pöh , de utálom , nameg mit érek rajta rpg vel ? .( :) -
#12199 Berlin a legjobb hentelő map, csak érteni kell hozzá. -
Morfy #12198 Baromira nem is érdekel. -
#12197 hehehehehehehehe ! :) nemszeretem :) nekem a desertshield, meg el alamein meg gazala meg az ijen sztájl mapok jönnek be! .)
---
amit gyűlölök basra night , sztalingrad, berlin...
(bocsesz a helyesírási hibákér! :) -
Zatty #12196 Kharkov pl. nagyonjó map szal most elkezdek flémelni : MIAZHOGYTENEMSZERETED KARKOVOT???????? ;) :D -
#12195 okkkk
johh legyen neked is neki is meg mindenkinek igaza.. -
#12194 gazala hát az az egyik legbesztesebb map , csak én meg megyek ebédelni :( grr... miko meg tudok jácani akkor meg mindig ijen kurksz meg kharkov meg ijen xar mapok mennek -
#12193 Azon vagyok csak épp Gazala megy és arra most nem vágyom. :) -
#12192 igazad van ... ! mennyunk lőőni ? .) -
#12191 Hagyjátok már abba könyörgöm, mindenki belepofázik mindenbe és senki sem enged a saját igazából. És ez így is marad, szal nyaljatok sót vagy pinát, de hagyjátok abba plz. -
#12190 már megint te kezded...
"Ne nevezz fiamnak, azt se tudod ki vagyok."
Kisseb vagy mint ő ... tehát a fia lehetnél...
Szurkálódsz... ahelyett hogy a közös nevezőt néznéd...! :(
-
Tgabbar #12189 -
#12188 -
#12187 Ne nevezz fiamnak, azt se tudod ki vagyok.
(BB)Zozo: én megadom mindenkinek az alapvető tiszteletet, és most kérek elnézést ha ez nem így történt volna. Mindössze a fórumban leírtak alapján ez jött le, ami beismerem meg se közelítheti a teljes igazságot. És csak arra próbáltam rávilágítani, hogy viták helyett csak jáccunk. Ennyi -
TS Zolly #12186 Félre értések elkerülése végett!!! Amit irt Murry, akkor nem voltam ott. Ez tény. De mikor bannoltam, akkor ott voltam, Desert Shild map volt, ráadásul csapat társam. Halott kamerával néztem a ténykedését. Bizony kempelt repülővel. Bizonyítékom nincs, hisz nem vettem fel. Ja hogy miért késöbb bannoltam? Megszületésem után, állandóan szu-val baszogattam DR? Shrank nevü harcost. Esetleg ö még emlékszik is az esetre. Mikor nagy nehezen lelött, akkor taszkoltam ki, és akkor bannoltam. Itt elismerem hibát követtem el, miszerint nem egyből léptem ki a játékból, és ezt itt a fórumon szememre is vetették. Sokok bánatára, ugy kezeltem Kriszt mint bármely más játékost aki fellép a szerverünkre. Ha ez bün akkor kövezzetek meg. De nem hagyom, és ezekután sem fogom hagyni, hogy egy jó, ügyes, és még fejlődőképes játékos elb@ssza más játékát.
Vége! -
#12185 végülis TS help kellene nekem... ! ha vki tud segítsen má ! pls .D -
#12184 Este TS-n! 195.70.38.91:8769 -
#12183 murry-t hol tudom elérni???