Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugy gondolom - bar nem haragszom - hogy a hiba elismerese celravezetobb, mint a visszalovoldozes... Ki mit mondott ezen kivul...
Amit CS mondott, az iszonyu ledegradalo. Ha valakit elvertek - mint jelen esetben minket, akkor nem kell meg cinkelni es ugymond megalazni is az ellenfelet.
Ha tenyleg jo volt a game meg lehet dicserni a helytallast, ha totalis lemosasnak erzitek, akkor nem kell semmit hozzafuzni.
Foleg ezt a mondatot nem.
Akkor is helytalltunk, mikor lattuk mennyire gyepaltok minket.
Senki nem nyavalygott, hogy nincs itt az SA emberunk, sem ez sem az, a pingjeink ketszeresek voltak a tietekhez kepest.
Elvertek, na bumm.
A jobb jatekosoktol csak tanulni lehet, de ez ilyen beszolast nem szeretnem...
Ez a mondat ebben a kornyezetben iszonyu durva volt, minden viccet nelkulozve.
Es hidd el Adyy, hogy en vegyok jelenleg emiatt legkevesbe feszult.
Ezert is irok ennyire targyilagosan, szenvedely mentesen.
Mesh reakcioja korrekt volt.
Szebb jovot, szep napot mindenkinek.
«CoR» Frankie
Iszunk rá 1-2 ........ sört és szent a béke.
Ezt senkitol nem vartuk volna, nemhogy egy ertelmes csapattol.
A gyozelemhez gratula!
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Maximum 32 player, nagyon jó külföldi sávszélesség, önálló 30 fõs TS szerver (kérésre bõvíthetõ), 0-24 órás operátori háttér, valamint FTP tárhely a klán tagjainak, webtárhely php futtatási lehetõséggel, szerverstatisztika.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ha jól sejtem megtaláltad?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
ACER Aspire 5738ZG
Szasztok!
Nem dolgozik közületek valaki az Enternet/Invitelnél?
Meg kéne tudni miért magas megint a pingem(700+) már napok óta!
Illetve aki tud seíteni abban, hogy visszatérjen a megszokott 40-es pingem (már azzal is elégedett lennék).
Bocs az offért!
...............ON
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ugy megy mint én most haza. <#nyes>#nyes>
Én a scoudot pld csak arra használom hogy megyek azt zuzok mintha egy tabk lenne csak nagyobb skulloval <#vigyor1>#vigyor1>
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
Amennyiben te vagy az oldal tulajdonosa optimalizáld a php kódot!"
Jó az oldal <#eljen>#eljen>
¥ xfire: kistekila
Mondjuk alapvetõleg sok helyen nem szabálytalan dolog amit csináltál, csak baromi idegesítõ és mondjuk ha van benn pár jó játékos hamar pontot tesznek játékbéli életed végére. Neked és a hozzád hasonlóknak el kellene fogadnia végre, hogy az minõsül szabályos játéknak egy adott szerveren amit kifejezetten nem tiltanak. Namár most ha a cor szerveren a fõbázis scudozása tiltva vagyon és ez le is van írva a szerver szabályzatába, akkor magyarán mi a faszé' járatod itt a szádat feleslegesen?!
FLAME!
Together we'll fly someday...
Arra meg már nem vagyok kíváncsi, hogy elõször számoltatsz, majd reméled, hogy felnövök, és megtanulok vitatkozni. Akik ismernek tudják, hogy nem szoktam ilyen hangnemben véleményt alkotni. Büszke lehetsz magadra, hogy sikerült ezt elérned. <#worship>#worship>
Na jó, stratéga erõs, mondjuk ugy: aki a csapat érdekét és gyõzelmét tartja szem elõtt 😊 Tudod milyen uncsi a scudban ücsörögni, várva, hogy valaki célt adjon? 😛 Vagy látatlanban találomra keresni a célt? 😛 Ezért nem is csináltam nagyon, most meg mekkora flame lett LOL.
Azt már nem is feltételezem, hogy tudod, mi a különbség a vita-véleménycsere-habzószájú anyázás között. Majd ha felnõsz, remélem megtanulod.
Apropó: "..az igenis fragvadász, aki valószínûleg csak így tud jó eredményt elérni.." - ja, vagy úgy hívják, stratéga (tudod, van ilyen is, nem csak a kvéker ugrálós assaultos gyilokjancsi), vagy amerikai. Az Öböl háborúban Saddam is bannolta volna az amcsikat, amiért <#kocsog>#kocsog> módon mûhóddal meg ilyen isten nyilaival támadtak. Milyen jellemtelen bagázs 😊 Mehettek volna végülis hatlövetûvel meg lovakkal, szalmaszálat rágcsálva. Na az fair lett volna. Ilyen a háború 😊 Iraki elvtársaknak megadatott viszont a scud.
(B😎Zozo: köszi, jól esik a tisztelgés 😊 Bár nem kértem.