17064
-
#12622 Tiszta víz a pohárba.Egyébként,nem honi player,server.Csak egyszerűen kiváncsi vagyok,mivel lehet ezt magyarázni. -
#12621 Csak azért kérdeztem mert idegesített hogy külföldi barátom minden ok nélkül hátbalőtt (egy csapatban voltunk) -
#12620 Egy kis kerozin a tűzre? -
#12619 Egy érdekes esetet szeretnék elmeséni.
Helyszin:Desertshield
Irakiként egy amerikai kézen lévő zászló felé igyekeztem egy T72-vel.Elöttem kb 50 méterrel szintén ezzel az orosz csodával "száguldott" XY.Mire odaértem XY már fehérített.Mivel sehogy nem fértem tőle a zászló közelébe kiugrottam, így próbálva a két pontot megszerezni.Ekkor ért az első meglepetés.Ahogy a közelébe értem a "barátomnak" végem is lett.(spitfire no more)Megjegyzem nem ütött el,nem mozgott.
Ezután a hátralévő időben végig XY közelében próbáltam lenni.
Ugyanannál a zászlónál éledtem a még meglévő tankomba beültem és egy másik zászlónál sikerült is utolérni.Amint foglalás közben melléértem ,mind a tank mind az én életem a felére esett.Sehol ellen, se tüzérség, se lada:).
Mind gyalog mind járművel többször megismétlődött a fenti eset,mint azt már írtam már csak ezért maradtam ott.
Sokan közülletek (a többség)régebben játsza ezt a játékot, talán ti megtudjátok ezt magyarázni,nekem nem sikerült.
-
#12618 :) -
#12617 Annyira jól ment? -
#12616 Fragvadászat eredményeket nem teszitek ki ide Murry ? -
Morfy #12615 ez csak elhatározás kérdése...felőlem akár jelszavas is lehet! -
#12614 Bővebb felvilágosítást itt találsz: bfhelp.try.hu -
#12613 Igen, továbbá kell a Desert Combat 0.7 és a DC Final mod, mert a legtöbb szerver már ezen megy. -
#12612 ehhez a játékhoz kell az alap battlefield?
-
Deqwator #12611 Ezen a pontvadászaton szerintem minden pályán elég lenne 1 óra!!! -
#12610 Sziasztok!
A mai pontvadászat 16h-tol 20h-ig a HUN FragFest server-en lesz!
IP: 195.70.35.147:14567
jelszó: bf42hu
Map-ok: Desert Shield, Bashra Edge.
«CoR» Murry -
#12609 A Hungarian No.1 DC final server nem lesz jelszavas?
Mert kezdenek beszívárogni a külföldiek! -
#12608 Hajrá cimbi ,lesz abból valami.aztán megint.
Ha killbill-el találkozom akkor szét.... a száját. -
#12607 Mérget csak akkor vegyél rá ha már lediktálták és működik is. De drukkolok. :) -
#12606 Nos felhívtam az EA-t!
Elég kellemesen csalódtam !
Délelőtt sajnos nem tudtak olyan emberkét kapcsolni aki kompetens lett volna :( ,délután pedig szintén nem (nyilván húsvéti bevásárlás)!
Viszont elmondtam egy kellemes hangú hölgynek a panaszomat és azt mondta hogy természetesen kicserélik !
Felírta az adataimat és megígérte hogy visszahívnak!
Kíváncsi leszek, mindenesetre most már bizakodom! -
TS Zolly #12605 Holnap megint Pontvadászat a «CoR» szerveren. 16h-tol 20h-ig. jelszó bf42hu.
Tervezett pályák Desert Shild és Bridge vagy Bashra Edge. -
Temporal Vortex #12604 Mostantól céltábla, vagyis én in action Bár azért már jópárszor játszottam veletek a COR és BB szervereken éppen, amikor key free volt (Darken néven) -
#12603 Jóvanna, DC-re gondoltam :) -
#12602 Bugmentes!!!!
-
Rafia #12601 Most van egy kiforrott, bugmentes (khm, viszonylag) játékod, amihez egy csomó modot is használhatsz. Mire a BF2 is eljut erre a szintre, az szerintem nem 2 hónap lesz. Szóval megdolgozik az a CD a pénzéért majd :) -
#12600 Eh nagyon kemények voltak! Akik összetalálkoznak velük azok kössék fel a gatyájukat! -
#12599 grat! -
Temporal Vortex #12598 No megvettem a game-t, most a BF2 megjelenése előtt 2(vagy több) hónappal
-
#12597 Majd legközelebb ! -
TS Zolly #12596 Mi meg tegnap kiestünk az OC-ból. -
#12595 Jó szoros lehetett, grat. -
#12594 Grat! -
#12593 Underground Gaming vs. Force-X eSport Division = 308:324
Nagyon jók voltak a németek! -
#12592 Ok!
Rendben! -
HU.man butcher #12591 Beers, majd szólj hogy mire jutottál!
Remélem az EA segít majd -
#12590 Beers, ha arról van szó, bemutatod az eredeti játékodat az EA-nak meg esetleg azt a web-et ami bizonyítja hogy vki a te kulcsodat használja. Sztem sima ügy. -
#12589 Páran szóltak, hogy a lada bomba nincsen hatással a helik-re.
Megnézztem, és tényleg a hind, és az apache nem sérül tőle.
Ezért átírtam a sebzésrendszerét. Tehát mostmár a helik sincsenek biztonságban. -
#12588 Szerencsére itt azért vannak segítőkész emberek!
Many thanx mégegyszer mindenkinek! -
#12587 A server-eket nézve (amin játszott) nem honfitársunk, bár ez nem 100%!
Ha mégis összefutnék vele, lenne hozzá 1-2 keresetlen szavam!
Holnap felhívom az EA-t, kíváncsi vagyok mit mondanak! -
#12586 keresd fel a srácot... es dobd meg pár ököllel ! .) + adjon neked forint kártérítést is ! .) -
#12585 kösz -
#12584 Tök jó hogy itt ilyen jófej segítőkész emberkék wannak :) -