Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm, én ezzel nem értek egyet, de inkább nem gerjesztem tovább a flamet. Az biztos, hogy a szerver szabályzat az elsõ mindig. Ha ott tiltják, akkor tilos, és jogos minden kick-ban stb. A pixelezés meg bugusing, ami a cheatelés legbénább formája, bár gondolom itt nem errõl volt szó.

Esetleg egyébként be lehet ülni pl. T72-be, és azzal megpróbálni emberkedni, esetleg assaultozni kicsit.
Persze az nehezebb, mint a pixelezés...
Szerintem át kell menni egy olyan szerverre, ami ilyen igazi nagy harcosoknak készült mint MC Zsoltika, ott biztos lehet gyakorolni a pixelezést, meg a fõbázis sniperezését 50cal-al, meg hasonló egyéb embert próbáló igazi harci feladatokat.
Persze ha találsz ilyet...

Bocsi elfelejtettem tisztelegni a nagy harcos elõtt: <#worship>

Murry
Számomra nem létezik ennél undorítóbb viselkedés a DC világában. Az, aki egy SCUD-ban ülve a pálya másik végérõl öli az ellenség fõbázisán születõket, az igenis <#kocsog>fragvadász, aki valószínûleg csak így tud jó eredményt elérni. Egy jó játékosnak nincs erre szüksége. Arról már nem is beszélve, hogy mindezt szinte, az élete kockáztatása nélkül tudja megtenni. Ennél már csak egy undorítóbb dolog lehetne, ha ezt még párosítanánk egy másik <#kocsog>-el, aki meg az SA-ban ülve rapelné a felszálló gépeket.

Egyben biztos lehetsz. Ha meglátok egy scudd-al Baserapelõ <#kocsog>-öt, én nem leszek olyan mimóza lelkületû, mint Bogita, azonnal ban-t adok, és hidd el nem fog érdekelni, ha tele flémeli a fórumot.

Az ilyen játékos senkinek nem fog hiányozni.

ZsoltiMC
A fiaddal azt csinálsz, amit akarsz 😊 Legfeljebb lecsuknak.
Visszatérve DC-hez, én ugy látom, hogy az a láma, aki olyan helyzetbe hozza magát a játék során, hogy nem tud kijönni a fõbázisáról. Amugy sok olyan pálya van, ahoonan tényleg nem lehet kijönni, ha körbeállják 10-en, de amin játszottunk, nem olyan. Ja, és nem 10en vettünk körbe, csak én lövöldöztem messzirõl 😊
Szoval ha nem ragaszkodna az ember a kis abraamséhez, beszállhat egy helibe vagy repülõbe, megkeresi fél perc alatt a scudot és agyõ, ujra szabadság szerelem.
Egyébként irtam alább is, hogy elfogadom a szerver szabályait, legyen az bármilyen lama-biztos hülyevédõ <#zavart2><#idiota>, ugyhogy a vitának akár vége is lehet.
kz
vajon ugyanazt a fórumot olvassuk minnyájan?

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

BogiTa
Tudod mit!
Ha ilyen egyszerû és rosszindulatú kis kecseg lesz a fiam, én fogom levágni mind a két kezét.
Nyah mindegy kár a veszekedésért.. Zsoltika! Sajnálom, hogy elrontottam a játékodat. Végre egyszer pontokat tudtál volna szerezni, erre rohadt önzõ módon kivágtalak...<#mf1>
De a bajság nem is ez. Minden nap akad egy-két ilyen láma. Viszont az, hogy utána tudatlanságból, vagy pusztán rosszindulatból idejössz veszekedni, na az már mindennek a teteje.
Ne csodálkozz ha ilyen reakciókat váltasz ki. Szerintem jobb lett volna ha csendben behúzod füled-farkad, aztán átnézed milyen szabályok szerint kellene normálisan játszani.
Jahh! Hogy nincs mit behúznod?? Várj még pár évet hátha kifejlõdik..<#mf1>

Me0w
Nem kulonoskepp. Csak mar nagyon elegem van az ilyenekbol, akik csak azert mennek be 1-1 szerverre, hogy az ott jatszok elmenyet elbasszak. Elhiszem, hogy teged roppantul kielegit, hogy a tok tehetetlen embereket - akik epp akkor spawnolnak - lovoldozod le, de szerintem ez a legalantasabb, legbuzibb viselkedes. Van minden palyan eleg bazis amit lehet loni, a fobazisokat csak a hozzad hasonlo lowbiek nem kepesek bekenhagyni.

Together we'll fly someday...

kz
Hát gratulálok! Jól csináljátok! Ez a megfelelõ hangnem!
És amikor elsõ osztályos lesz a gyereketek és az iskolában kitörik a ceruzája hegye, akkor majd fel lesztek háborodva, hogy a tanító néni szó nélkül levágta mindkét kezét a hasonló esetek megelõzésére.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Beers
Más is járt így!
Menj oda ahová beenged!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Akkor meg légy oly kedves a játokod stilusával ne ronsd el a másik kedvét.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

datango
engem eddig sem engedett be :😊😊😊😊😊:😊 mivel nincs cdkey em 😊😊😊😊 <#buck>

ZsoltiMC
Nem kioktatás, csak nem értünk egyet. Ennyi. Megbeszéltük. Pont. Nem kell <#kocsog>ölni, <#kocsog> 😊

nem tudok felmenni egy külföldi szerverre sem, mert invalid cd key. kb egy hónapja vettem meg az alap bf-et és azóta játszok vele. most egy pár napig hanyagoltam, és most tessék? mit lehet ilyenkor tenni, illetve mitõl lehet ez? ellopta vki a kulcsomat?

ZsoltiMC
lol 😊 menj el sportolni, sok benned a feszültség és tesztoszteron 😊 gondolom sok ragyaként ül ki a szemüveges arcodra, monitorfejükém 😊 relax! <#hawaii>
ZsoltiMC
1. ok
2. miért sajnálod? nem szeretsz? nem kérek bant
3. ez dc téma és nem a klánról szól, miért irnék oda? az a tiétek
TS Zolly

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Murry
<#mf1>

Murry
TS Zolly
Ööööö.... bocsi

Ezt akartam belinkelni.

TS Zolly

Nem3sis
Flééééééééééééém! <#violent><#violent><#violent><#violent><#kocsog><#lama><#lama>

Minden csak nézőpont kérdése.

Beers
<#taps>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
<#kocsog><-- ez nem az amire gondolsz, ez egy égetett füles agyag edény, amit régebben használtak inkább falusi vagy tanyai környezetbe tej tartás végett.

Murry
1: NEM kaptál ban-t, csak kick volt megnéztem a szerver logban.
2: A CoR szerveren a Clanbase szabályok érvényesek, aki ezt nem tartja, be az repül.
3: Jó lenne, ha nem oktatnád ki a szerveren játszókat, hogy „ne mond hogy a scud az kemp a pálya túlsó végérõl”
Ehelyett inkább lapulj, mint szar a fûben azok után, hogy baserape-eltél.
4: Ne húz fel minket felesleges flémeléssel, mert tényleg ban-t kapsz!<#kocsog>

TS Zolly
Hát azért egy kis BR-ért nem túl szigorú lenne ez a büntetés? Csitereknek ok. De azt is vv kesztyübe. <#nyes>

Me0w
Hat sajnalatos tenyleg hogy a kecseg adminok nem hagytak baserapelni. A hozzad hasonlo kis buzikat nem is kickelni kene, hanem a herejuket letepni.

Together we'll fly someday...

TS Zolly

TS Zolly
Kivéve ha onnan kilõnek

TS Zolly
Igazad van. Tüzérséggel, sniperrel mindenhova lehet lõni. Hisz oda lehet lõni ahová irányítod a célkeresztet. Nincs a játékba egy ilyen korlátozás. Az megint más kérdés, hogy ezt a szerverek többségén bezony nem szeretik. Több szerveren néha meg is jelenik erre utaló szürke irások.

TS Zolly
1. CoR szerveren tilos a mindenemü fõbázis elleni támadás.
2. Sajna nem vagy bannolva, de ha kéred mégis, akkor gyere fel és én örömmel adok neked egy örökös bant.
3. Ha flémelni akarsz, akkor tedd meg a klán fórumán.

Szvsz teljesen jogos. Egyszer Eastinget ezt csinálták miután COL oldalon csak a fõbázisunk volt meg. Tök jó volt az ilyen scud bc, mert ahogy megszülettem meg is haltam és az öösszes jármû folyamatosan felrobbant. <#buck>

alias Darken

Tüzérséggel, sniperrel mindenhova lehet lõni. A szerverek többségén ebbõl nincs gond. Ha valahol ilyen szigorúan veszik, akkor ott szerintem nem háborúzni akarnak. Én igazat adok neked - de hát errõl már rengeteg flame volt itt. Keresd meg az ízlésednek való szervert 😊

DannyL
Lõjél foglalható bázist. 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

ZsoltiMC
Kár, mert így semmi értelme a SCUDnak <#szomoru1>
Pedíg lehet,hogy nálunk is kick lett volna belõle...nem befoglalható bázist tilos lõni!
ZsoltiMC
De jó bazze, hogy ban jár Scudozásért! A pálya túlvégérõl lövöldöztem a fõbázist 😊 Nevetséges. <<Cor>>, keressetek meg helivel aztán mire ujra beállitom a célt, már vége a játéknak. Pacifizmus <#action>
TS Zolly
Akko olvasd ezt.

Deniboj
már untam az utolsó hozzászólást olvasgatni 😊

egy szóval nem mondtam hogy KELL hozzá telepíteni a két hivatalos kiegészítõt, de ha vkinek megvan és fel akarja tenni akkor ebben a sorrendben célszrû mert akadhat másképp (pl:morrowind kiegek)

mikor megjelent a játék sokat játszottam vele. akkor divat volt hogy a mérnök aknát! tett a dzsipbe, a tank felé száguldva az utolsó pillanatban kiugrott az meg ütközéskor a levegõbe repült. kihagytam elég sokat, egy hónapja játszok megint, és csodálkozva tapasztaltam hogy már nem lehet aknát tenni a dszip utasterébe, pontosabban lehet, de mozgásra felrobban, nem úgy mint korábban amire emlékeztem erre kérdeztem hogy ez ugye a peccsek miatt van

DonC
nem kicsit :-)

ez így van. de elötte tegyed fel még a sims 1-2-t és természetesen a my little pony összes epizódját.<#email><#idiota>

Lúji, áj szink it is a bigining of bjúúútiful frencsip...

Beers
Azt hiszem 3-2,pontos tickettet sajnos nem tudok!

TS Zolly
DonC kezd bedühödni! Ugyhogy köpni az adatokat amit kér, mert porúl jártok wazze!

BurnBaby
jól. az akna azt tudja, h bárhol érintkezik a jármûvel, mozgásra (így pl lövésre is) robban

www.battlefield.hu

DonC
dr vs north mennyi lett a múlt héten? na mindegy részlegesen van új eredménytábla 😄 f@szom mindenki sír csak eredmények nincsenek írva :-)

Beers
Hát igen ez jó kérdés <#wow1>!

TS Zolly
Desert Combathoz miért is kell a road to rome és a secret?

nem jól mondta aki válaszolt. elõször bf és road to rome + sw of ww2 telepítése, aztán bf peccs 1.6 utána 1.61b, aztán ennek a crakje, utána dc 0.7 utána dc final telepítése, utána punkbuster.exe indítása frissítése, utána allseeng eye és játék
vki árulja már el hogy jól emléxem e (soxszor kérdeztem de nem kaptam kielégítõ választ sosem)hogy ugye az új peccsek miatt nem lehet már aknát rakni a dzsipekbe? mert ha belerakon most akkor indulásnál felrobban. plasztikot még lehet bele rakni de az is elõszeretettel kiesik belõle

TheGOro
Mintha az elõzõ kupában pont mi voltunk ilyen baszott szerencsés helyzetben...

http://GOro.hu

Murry
Igyekezni fogunk