388
  • antijedi
    ahol beépitett gamespy van ott mindig megy törött verzioval is a neten..., szerencsére :D
  • mnorbi
    Sziasztok!

Valaki meg tudja-e mondani hogy hogyan lehet multiba vagy skirmishbe ha nem az oroszokkal vagyok attrition dammaget adni a saját területemnek??(ez azt jelenti hogy amikor jon az ellen akkor sérül ha nem hoz suply kocsit)

• Meggymag
    Jaaa, hogy ez olyan "bármit írok be neki, jó lesz" típusú...
  • Meggymag
    meg tudnátok mondani a Serial-ját a gémnek mert asszem letöröltem a filet amiben benne volt. Köszi...
  • Mr.Macho
    akik még nem ismerik
    Magyar RoN Fansite ! ! !
  • antijedi
    mért? a valóságban sokal nagyobb "képernyős" csapatok voltak :DDD
  • Mr.Macho
    hogy hogy félképernyős?
  • Sephi
    Ha bake... ez tok jo jateknak indult de nekem enyhe tulzasnak tunik hogy felkepernyos csapatokkal lehet csak egy sima tamadast megnyerni... kicsit unalams pedig tok jol nez ki!!!
  • [HUN]PAStheLoD
    szerintem van vagy lesz
  • antijedi
    mért van belőle rip is? dejo nem is tudtam :D
  • [HUN]PAStheLoD
    kösz már ki is próbáltam!! Isten a gém!! És megéri leszedni az ISO-t mert zene és a video ütős lett!
  • [HUN]PAStheLoD
    hát ma talán ne! de holnap
  • Mr.Macho
    DC++-on időnként vannak fenn olyan emberkék akiknek megvan. Én is onnan tőtöttem
  • [HUN]PAStheLoD
    és letőteni (izé.. megvenni :D) hol lehet?
  • antijedi
    jaja a népparlamaent vagy mi :D
  • KeviN
    Sot ki is lehet azt fejleszteni, h ne legyen asszimilalodasi ido :)
  • Mr.Macho
    de a legtöbbre igaz :D
  • antijedi
    mugy a ciket olvasva egy kiegészités: valamelyik népnek van olyan spec tulajdonsága hogy nincs asszimilálódási idő... :D
  • antijedi
    ok :D
  • Mr.Macho
    megcsináltam a játékleírást ill admin infókat
  • antijedi
    pedig már irtam bel szal nem anyira üres csak egy kicsit :D
  • tbundy
    kis segítség kéne:
    nem tudom elindítani a gamét, mert valami: BHG RTS run time FATAL msxml 4.0 is not properly installed ablakkal kilép. a cd-n lévő msxml-t felrakva sem jó, a probléma megmarad a '98-am alatt.
  • Mr.Macho
    thx, még egy kicsit üres :)
  • zoli80
    fasza az oldal!legalábbis jol néz ki:)
  • Mr.Macho
    magyar RoN oldal
  • antijedi
    már nem kell neki regizni, már meg van olda a dolog :DD
  • antijedi
    jaja! :D
    amugy látom hasonlo az érdeklődési köröd mint neked, már nem is tom hanyadik játéktopcban futok veled össze :DDD
  • zoli80
    ez szuper kis jatek!!!!!!!
  • antijedi
    gta és matrix láz azé ne üthet be mert nem nem igazán egy stilus a 2.. :D
  • antijedi
    imádom az iylen gamekat de eről nem is tudtam... , thx anulu! :D
    szal kipróbáltam, igaz még nem sokat jácotam vele de nekem bejon nagyon, a 2d-s grafikája komolyan mondom szebb mint egynémely 3d-s amii kijött mostanában..., ez a határ is nagyon bejövös 5let, meg a fejlesztések, szal eddig nekem nagyon bejon... :D
  • Mr.Macho
    Ha valaki regisztrálna nekem egy oldalt a freeweb-en akkor oda csinálnék egy magyar fansite-ot, márha van rá igény...
  • Mr.Macho
    jah, egyébként meg nem ilyet vártam, de ez is nagyon jó. Jobban szerettem volna egy olyat mint a civ3 csak a csatákat RTS-ben játszuk le, de a gazdaság, a fejlesztés, a termelés, az építés pedig körönkénti menetekben történik. És ha például építek 3 barackot, akkor lesz három barackom a csatában, ha meg elpusztul akkor meg a maradék egységekkel kell spórolni. Na mindegy, nem hiszem, hogy pont az én kívánságomat fogják valóra váltani, de szerintem ez azért nem lenne rossz ötlet.
  • Mr.Macho
    na, rövid értékelés azoknak akiknek még nincs meg: (Age 2-vel összehasonlítva).
    ---Egy towncenter=egy város. Egy városhoz csak 5 farmot lehet építeni, így kötelező városokkal terjeszkedni, ha a gazdaságot növelni akarod
    ---Aranyat nem bányászva, hanem adót szedve ill kereskedésből lehet szerezni. Minden város között csak egy karaván=cart járkálhat (lehet h több is , ebbe még nem vagyok biztos)
    ---Van HATÁR, azaz nincs semmi flush mint az Age2-be hogy egy tornyot odaépítesz a másik városa mellé és a csávó megszívta... A határt lehet növelni különböző módszerekkel...
    ---Nem kell házakat építeni a populációhoz, hanem a haditechnológia szerű fejlődést kell csinálni. Ennek nincs megfelelője az Age-ben. Különböző technológiák vannak: hadi, kulturális, meg asszem még 3. Ha ezeket mind felfejlesztettük kb azonosan akkor léphetünk előre egy korszakot

Egyébként meg minden nagyon szép, nagyon jó, nagyon érhető, semmi komplikáció (mármint azoknak akik tudnak angolul). Még tapasztaltabb rts rajongóknak is ajánlom legalább az utolsó tutoriolok elvégzését, mert nem minden olyan mint más RTS-ben.

Egyelőre ennyi, remélem nem írtam túl sok hülyeséget, ha mégis javítsatok ki.

---
  • aiguo
    Rise of Nation-flt:
    ftp://l3ak:[email protected]:7373/GAMEZ/
  • shaba23 #45
    Én pl már játszok, de csak módjával. Amig ki nem tapasztalom a single minden csínnyát-bínnyát, addig ohne multiplayer.
  • Hustler_hu
    heh en meg nem hiszem el hogy senki sem jatszik vele :) semmi multi semmi mas :) pedig sztem nagyon rulez lehet multiban , total mas mint a tobbi
  • Blackman
    Huhhh.. ehh.. 6 órai tiszta játék után végigvittem easy fokozaton az egyiptomiakkal! Széthullok, de megérte.. hihetetlen jó a játék! Megyek is netre mingyá', ugyanis simán felenged mindenféle védelem nélkül:) Nagyon tetszik, ahogy a baltás kortól az atombombáig eljutunk :) Elképesztő jó játék..... megjegyzem el sem hiszem, hogy csak 1 cd a játék (és az sincs tele) úgy, hogy ilyen jó intró van hozzá. Ezek Tudnak programozni!
  • Mr.Macho
    nem tud valaki egy jó ingyenes honlapszolgáltatót ahol php is van? (freeweb-en kívül, mert azon külföldről nem lehet regisztrálni)
  • Mr.Macho
    azt írsz be amit akarsz
  • shaba23 #39
    nem kell cd-kulcs