388
-
#36 az intro szerintem is nagyon állat, viszont a játékot még nem próbáltam ki, nincs időm :( -
#35 Sikerült megvizslatnom nekem is. Érdekes ötletnek tűnik. Tényleg kicsit hasonlít a Shogunhoz és a Rizikóhoz, persze némi AofE beütéssel. Sajnos vsz el fog veszni a GTA-Matrix lázban. Rélem nem lesz igazam - mert tényleg nagyon szép progi -, de rosszkor adták ki. Az intrója pl. nagyon tetszett: jó és ötletes.
A népek viszont szerintem nem jók, bár igazából nem tudom, hogy kellett volna, de zavaró. Vagy nem kellett volna országhatár, hanem pl. tartományhatár - mint a Europa Universalisban -, vagy nem ezek a népek kellettek volna. Rómaiak, franciák, németek, amerikaiak együtt ...
A civben is ez volt, de ott települések láncolatából lehetett Birodalmat létrehozni, itt viszont országok vannak, mint pl. "France". Rome és France egymás mellett?!!! Hát szerintem "zavaró" !???
Zoomolásra még nem jöttem rá, de ha legalább annyit lehetne, mint a Praetoriansban, akkor jól nézne ki.
De végül is mindegy ...
-
Gábor #34 Köszi, megtaláltalak!:) -
#33 hej -
Gábor #32 Milyen nickel vagy fenn? -
#31 az elite hubban szintén megvan egy fickónak, lehet nála is próbálkozni -
#30 na fenn vagyok a wishmasteren, de csak lassan tudok feltölteni (12 kb max), szar a csatlakozásom. -
Gábor #29 A mátrixhoz nincs elég megosztásom, be tudnál jönni wishmasterre esetleg?
És még vmi:mi a fájl neve pontosan? -
#28 Na kipróbáltam. Sokban hasonlít az AoE-re. Szóval a téma kedvelőinek tuti bejön majd. Persze 1 óra játék után nem lehet magvas beszámolót írni:) -
#26 Nekem má le is jött :D -
#25 DC-n a mátrix HUBban megvan valakinek -
#24 nah, má töltöm lefele :D 542,8 MB -
#23 :D -
Gábor #22 Sajna nekem sincs meg,viszont arra a hubra könnyű bejutni az alacsony 500mbos limit miatt.Kicsit előre gondolkodtam:) -
#21 felőlem, de neked megvan? -
Gábor #20 Egyet értek! Wishmaster mondjuk? -
#19 akinek megvan jöjjön fel DCre megosztani plíz -
aiguo #18 Az elso elemzes itt talalhato:Rise Of Nations-Review -
Gábor #17 Csak azt ne mond,hogy priviről szetted le...:( -
#16 Nya.. kipróbáltam és meg kell mondjam zseniális! 2 stratégia keverve (Age of Empire és Risk vagy M:Total War). Tehát a lényeg, hogy egy 2 dimenziós terepet látunk alapból, ez európa. És amikor megtámadsz egy szomszédos országot elindul a tényleges játék és a tényleges terepet age-szerűen el kell mosni az ellent.:) 18 Nép van, hihetetlen szép grafika és nagyon jó játékmenet... továbbá az age-hez képest rengeteg ötletes újítás van benne.. szóval nekem nagyon bejön a játék. -
#15 az a baj kiskomam, hogy ma nem volt elso benyomas mert asszonypajtas faradt volt :) -
#13 fizetősön van, de még kb 2 óra van a vice city-ből. ezt majd csak reggel próbálom ki -
#11 http://ron.bixerver.com
még fejlesztés alatt áll -
Gábor #10 Esetleg tudsz egy linket is hozzá? -
Cat #9 kigyütt
-
#8 kevert stratégia lesz, de nemtom, hogy azt mégis hogy gondolják, de ha sikerül jól megoldani... -
#6 már készítek site-ot, remélem lesz rá igény :D -
#5 van már magyar fansite? -
aiguo #3 Rise of Nations Goes Gold -
janler #2 május 20. -
gtom #1 Mikor jelenik meg?