Rise of Nations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
nem tudom elindítani a gamét, mert valami: BHG RTS run time FATAL msxml 4.0 is not properly installed ablakkal kilép. a cd-n lévõ msxml-t felrakva sem jó, a probléma megmarad a '98-am alatt.
amugy látom hasonlo az érdeklõdési köröd mint neked, már nem is tom hanyadik játéktopcban futok veled össze 😄DD
szal kipróbáltam, igaz még nem sokat jácotam vele de nekem bejon nagyon, a 2d-s grafikája komolyan mondom szebb mint egynémely 3d-s amii kijött mostanában..., ez a határ is nagyon bejövös 5let, meg a fejlesztések, szal eddig nekem nagyon bejon... 😄
---Egy towncenter=egy város. Egy városhoz csak 5 farmot lehet építeni, így kötelezõ városokkal terjeszkedni, ha a gazdaságot növelni akarod
---Aranyat nem bányászva, hanem adót szedve ill kereskedésbõl lehet szerezni. Minden város között csak egy karaván=cart járkálhat (lehet h több is , ebbe még nem vagyok biztos)
---Van HATÁR, azaz nincs semmi flush mint az Age2-be hogy egy tornyot odaépítesz a másik városa mellé és a csávó megszívta... A határt lehet növelni különbözõ módszerekkel...
---Nem kell házakat építeni a populációhoz, hanem a haditechnológia szerû fejlõdést kell csinálni. Ennek nincs megfelelõje az Age-ben. Különbözõ technológiák vannak: hadi, kulturális, meg asszem még 3. Ha ezeket mind felfejlesztettük kb azonosan akkor léphetünk elõre egy korszakot
Egyébként meg minden nagyon szép, nagyon jó, nagyon érhetõ, semmi komplikáció (mármint azoknak akik tudnak angolul). Még tapasztaltabb rts rajongóknak is ajánlom legalább az utolsó tutoriolok elvégzését, mert nem minden olyan mint más RTS-ben.
Egyelõre ennyi, remélem nem írtam túl sok hülyeséget, ha mégis javítsatok ki.
---
ftp://l3ak:[email protected]:7373/GAMEZ/
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
A népek viszont szerintem nem jók, bár igazából nem tudom, hogy kellett volna, de zavaró. Vagy nem kellett volna országhatár, hanem pl. tartományhatár - mint a Europa Universalisban -, vagy nem ezek a népek kellettek volna. Rómaiak, franciák, németek, amerikaiak együtt ...
A civben is ez volt, de ott települések láncolatából lehetett Birodalmat létrehozni, itt viszont országok vannak, mint pl. "France". Rome és France egymás mellett?!!! Hát szerintem "zavaró" !???
Zoomolásra még nem jöttem rá, de ha legalább annyit lehetne, mint a Praetoriansban, akkor jól nézne ki.
De végül is mindegy ...
A medve nem játék.
És még vmi:mi a fájl neve pontosan?
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/