388
-
Játékos #173 Megtaláltam , egy bizonyos Nullsoft Waveform Decoder 2.05 hiányzik , de miután letöltöttem , csak egy .Dll file-t kaptam /tönbbszöri próbálkozásra is/ , amivel nem bírok mit kezdeni . Bemásolgattam mindenhova /pl. Win/System// , de nem működik . Ez egy Winamp decoder , bemásoltam a Winamp-ba is , de semmi . Mi a teendő ? -
#171 hmm 8 kor ? :) lehet de vszelg csúfos vereség lenne a vége! -
Játékos #170 Nem tudja senki , hogy miért nincs hang játék alatt . Valakinek régen ez volt a problémája , megoldotta valahogy ? -
Dns5000 #169 ha a graf regi idoket idez :(
de 5 perc jatek utan kellemesen bonyolultnak tunik -
#166 en is benne vagyok :) szoljatok majd ha leszen vmi :) -
hugi_0 #156 hi all !
irjatok ide a GameSpy nicketeket hogy konnyeben megtalaljuk egymast az enyem ott is :
hugi_0
.... es akor indulhat a, haddelhadd !!!
ma egeszen ejfelig nyomom -
#153 Loki:
Az én gépemen a serial : 1111-2222-3333-... stb
A másik gépen : 4444-5555-6666-3333... stb
Joe : ha nem esek le a cseresznyefáról, nézhetünk egy multit! -
#149 Az általam emlitett problémára is megoldás a patch? Konkrétan : LAN-on van összekötve a másik gép velem, és neki állandóan "check your internet connection"-t ir, mikor multiba akarna lépni.
Maga a kapcsolat okés, mert AOK és egyéb game megy szépen.
Próbálta valaki? -
janler #140 kösz! megnézzük... -
#139 már kijött az első patch, 7MB, próbáld ki, pont multin fejlesztettek -
janler #138 Ilyen gondjaim nekem is vannak. Van már rá valami megoldás?
-
#130 azt a "fecskefarkút" azért nem lövik mert az egy lopakodó és mint nevéből sejteni lehet a radar nem fogja:) -
gtom #128 Szerintetek ez jó játék? -
#127 Sziasztok!
Miután futottam egy szép kört (lévén nem találtalak benneteket a keresöben, és létrehoztam mégeccer a topicot), végre idetaláltam.
A kérdésem :
LAN-on próbáltuk tegnap barátnömmel összefüteni, de nem ment. Én szépen hostoltam, create, és vártam.
Neki a Multiplayer LAN/direct ip módusz kiválasztása után azonnal dobott valami ilyesmit : "cannot connect... check your internet connection, and settings"
Hivatalos fórumon is többen feltették ezt a kérdést, de a néha néha válaszolgató ügyeletes programozó valahogy elsiklott a téma felett.
Valakinek van ötlete, mitöl van ez, hogy orvosoljuk? (Serial különbözö, AOK simán megy multiban, netezni is tud sharing által, a gépemen keresztül) -
JxOxExY #121 öröm az ürömben hogy legalább nem csak nekem nem megy.Legalább tudom hogy nem vagyok béna....Pedig a trial verzió az megy! -
JxOxExY #119 na felraktam a 3.4 catalystot.Azzal se megy.1x az elején engedi, hogy beirjama nevem, utánna se kép-se hang.Pedig aza kib*****curzor müxi.Köv. inditásnál lehal a rise os nation logonál,csak a kurzol müködik.
Van akinek megy atival?nekem 8500 va. -
JxOxExY #116 Hali!
Bazz...nekem nem megy.Bejön az inro,microsoft intro majd a Rise of Nation képernyője....és ennyi!egeret mozgatni tudom de amúgysemmi.
Tipp??????? -
antijedi #115 szvsz hétvégére tuti lesz crack hozzá...
meg szeritnem hamarosan ase is támogatni fogja... -
antijedi #113 ha codec függő akor ace codecs megapacban is benevan szeirntem, mert nálam csak az van fent, vagy lehet valamelyik win frisités teszi föl... -
G_ArchAngel #112 meg tudhatom, hogy honnan tölthetem le? vagy ha nem nagy küld át légyszíves, köszi -
antijedi #111 hát én még nem találtam de téleg jó lene
patch nélkül full nicns mutly? -
#109 Nezz csak bele a wav fejlecebe.
Szal nem standard Wav hanem Riff Wav, es annak kell a Microsoft ADCPM codecje.
Szal a sounds konyvtarbol masolj ki egy hangot es probald meg a jatek nelkul lejatszani.
Ha jatekon kivul se megy akkor tuti a codec hianyzik. Ha jol emlexem a Tsunami filter (vagy codec) packbol feltelepitheto kulon csak az. -
antijedi #108 ha xp akor azzal se lehet a gáz, hmmm nem tom
amugy a reinstall csak poén volt :D
amugy te hogyhogy nwn-ezel? abban nincs is sniper :DDD
amugy télleg über egy game az... :D -
G_ArchAngel #107 orig. home xp - nincs kedvem telefonálgatni egy új serial miatt...
meg olyan gamet nem adtak ki még, ami miatt reinstallt nyomnék - talán a NWN, más semmi... -
antijedi #106 őőőőőő ja télleg, sorry :D
patch tudtomal még nicns, hmm, ako nem tom :(
esetelg egy win reinstall? :D
milyen oprencer? -
G_ArchAngel #105 crack? nekem anélkül megy... -
antijedi #104 hmmm
win reinstall? :D
vagy azt probáltad hogy elnyomod az introt/végigengeded az introt hogy nem az akasztja e ki? más progi fut alatta?
mindenféle hangbuzeráló/mixelő progi (ami a hangkártyával jött az is) fut alatta?
jo cracket vadásztál le? egyébb 5letem nincs :( -
G_ArchAngel #103 Megvolt az összes driver frissítése, reinstall - hang továbbra sincs... -
antijedi #102 defasz vagyok, ez nemide jön :DDDD -
antijedi #101 ugye csak 1 cd ez a frontline command? -
antijedi #100 mindenből legujab driver meg? :D tudom sablon szöveg de engem már kihuzot ez a szarból... :D
daemon-nal megy nálsamis igaz nálam csak sb live 5.1 van, szal nem hiszem hogy daemon-al lene a gond... -
G_ArchAngel #98 Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni:
- míg a bevezető gépsorok alatt tökéletes az audió hatás, addig a játék teljesen néma...:(
- nincs mute-olva
- dx9 van a gépen
- Audigy hangkártyám más program alatt tökéletes...
Tehát miként csiholhatok hangot in-game alá?
Előre is köszi.
(gondolom az nem problema, hogy daemonból futtatom, és nem írtam ki) -
#97 teccik vagy nem?
na ugye :D -
#96 Épp ez a lényeg hogy mindegyikből a jó dolgokat gyúrták bele.
Nagyon jó lett, pedig nem is vártam. Haverrla próbáltuk először hálóban easy gépek ellen:)
1x armageddont csinált a hülye mert agyatlanul atomozott és nem tudta mi az a számláló fent:) Aztán isteni harc volt akkor szerettem bele. Minden egyes centiért, városért keményen meg kellett küzdeni, állandóan utánpótlásra is figyelve, különben visszavertek volna mint a szart... A gép megpróbál oldalbatámadni, mikor szövetségesének egy városát elfoglaltam mindkettejük hadserege jött lenyomni(nagynehezen visszavertem őket azért:)), mindig ott jön ahol nem vagy teljesen felkészülve, naggyon okos. Repülők meg olyanok mint Empire earthben, szerintem jobb így mintha ammo limitáltak lennének, de az egész game össze nem hasonlítható az EE-vel. végre egy játék ahol gagyi gép ellen is lehet hosszú, élvezetes játszmát játszani!(3és fél órás mecccs után golyózott a szemem:))) -
#95 Szerintem meg semmi újítás nincs benne, max több játékot összegyúrtak. Egy igazan nagy űjítás sincs benne, csupa koppintás+azok keverése. -
#94 És miért nem Warcraft1-gyel? -
#93 szerintem azt is eltalálták! -
mnorbi #92 szerintem is teljesen jó lett, igaz hogy a tankos korszak után más mint az eddigi játékok de azt is simán lehet szokni. -
#90 Erre még annyit, hogy Magyarországot jól le balkánozták, és a tényleges balként, meg jól legörögországozták. -
#89 Hát szerintem igencsak suxx lett a game. A kampánynak kb 10 kör alatt vége. Kb. 5 kör alatt elfoglalja az egész világott a gép, nekem csak szüvetséget kell kötnöm vele, és már nyertem is. A repülők hihetetlen szarul vannak megcsinálva. Nem is beszélve a tankok lövéseiről. Max a felvilágosodás koráig élvezhető a játék grafikailag. Szerintem AoM után ez a játék egy rossz vicc. :(