388
  • Kaplan
    Nagyon király ez a játék!!
  • Devids Pro
    Szerintem is!
  • tbundy
    sztem így sokkal érdekesebb, pláne a későbbiekben
  • Devids Pro
    Hát egészen ilyen nincs benne! Csak az van hogy van egy térkép és azon te választod ki hogy kit támadsz (lebutított lényeg :D)
  • tbundy
    a conquer küldetések nem jók? :)
  • grebber
    Hol lehet olyan küldetéssorozatot csinálni ahol ha átviszel egy pályát adja a következőt????
  • zaki
    magyarításról nem tudtok vmit? láttam vmelyik honlapon régebben, akkor 40%-os volt. most hol tart, nem tudja valaki?
  • zaki
    gamespot-on április elsejét írnak
  • Devids Pro
    Kiegészítő mikor jelenik meg?
  • tbundy
    akármit beírhatsz, ha nem oldódott volna azóta meg :)
  • oneal1
    egy cd key kellene emberek sűűűrgősen:)
    köszi
  • Rambo [OBI]
    Hűűű, köszönöm.
    Egyébként nekem megvan a gyári, de a haverokkal is szeretnék játszani. Ez a kurva hdsnet meg egy fosfej banda, képtelenek egy folyamatos internetet biztosítani.
  • aiguo
    RISE OF NATIONS v1.03 [ENGLISH] NO-CD/FIXED EXE (2.35MB)
  • Rambo [OBI]
    Sziasztok!
    Megjelent a 3-as patchset, amely lehetővé teszi a multiplayer game mentését (ha pl. szétzuhan az Internet kapcsolat).
    Tud valaki törést hozzá?
  • LSC
    Ebben a játékban nem lehet menteni vagy csak én bénázok?
  • Ibra
    Találkozott már valaki 40%-os fordításnál jobbal?
  • Ibra
    Bocs, de nem én csinálom. Én csak megtaláltam és használom. Tapasztalatom szerint a kampány módban hibát generál vagy csak nálam ilyen?
  • Met
    Egész jó, csak siessél befejezni:))
  • Ibra
    Itt találtok egy 40%-os magyarosítást:
    http://magyaritasok.jatekok.hu
  • Met
    Van már magyarítás hozzá, vagy készülget?
  • Aquli
    Hapi! Csak eredetivel lehet? Ird le, hogy ha crackeltel is lehet, milyen patch, crack, loader, stb kell, es hova kell menni, milyen szerver...
  • Aquli
    Vegre sikerult beuzemelnem es eszmeletlen kiraly. Latszik hogy sok aprosagra is odafigyeltek, mint a sok automatizalasos dolg, meg ilyesmi. Egy ket erdekesseget talaltam, pl Alaszkában havas pályán citrus, meg gyapot rare resource :)
  • kisficege
    Helosztok?Az Age of Mythologi ezerszer jobb.De ezzel is lehet játszani.Szóval honnét lehet MAGYAROSÍTÁST szerezni??
  • Aquli
    Gyors segitsegre lenne szugsegem. A class.nfo azt irja hogy a msxmlenu.msi fajlbol instalalljam az Msxml4 parsert. Na de ezt a fajlt hogyan hasznaljam??? Mert ha ketszer rakattintok nem jo. Mihez kene tarsitani?
    plz help
  • Isildur
    Egész hétvégén ezt a gámát nyomtam (na jó, egy kicsit lövöldöztem is.) Egyelőre képtelen vagyok MODERATE fokozaton megállni a gép ellen. Nagyjából Gunpowder Age-ig fejlődünk együtt.

Vannak fejlődési tippek itt:
    http://www.bighugegames.com/riseofnations/strategy_index.html

Népekre le van bontva, hogy hogyan érdemes azzal a nációval játszani, de van külön rush, gazdasági, általános győzelmi stratégia is.
  • Amiga
    Ok.

SW-GB-t annak idején a cikkek úgy lehúzták, pedig nem volt az olyan gagyi... Mondjatok még egy játékot, ahol meg lehet ölni Jarr-Jarrt... :-)
  • Isildur
    Már miért ítélnénk el azért valakit, mert szeret egy játékot?

Egyébként szólj, ha kipróbáltad, kíváncsi vagyok a véleményekre.
  • Isildur
    Egyetlen borzasztó hülye hibát találtunk: multiplayer módban nem lehet menteni.

Kíváncsi vagyok, hogyan kezeli a program network hibákat.
  • Met
    Hello!

Szövetséget kötöttem egy néppel (Maya a Mexikói öbölnél), át akarok menni a területükön de nincs elég tribute-om. Hogy tudom őket ellenséggé tenni, hogy le tudjam gyalulni őket?
  • Amiga
    Kedvet csináltatok hozzá nekem is.

Én - kövezzetek meg - még a SW Galactic Battlegrounds Saga-t is szeretem.
  • Dikkma
    Ezt írta ma :
    Isildur NOREG ma 12:27 | Válasz erre | #1

Szerintem kelleni fog egy ilyen topic.

Bestiálisan jó lett az új játék. A legjobb, hogy tényleg ötvözi a Civilization és az Age of Empires legjobb tulajdonságait: real time ugyanakkor városokat kell alapítani. Nem olyan idióta módon, mint az Age of Mythology-ban, csak előre definiált helyre, hanem bárhová le lehet települni.

Nagyon királyul megoldották, hogy egy városban csak bizonyos mennyiségű erőforrást lehet előállítani, tehát nem egy bázist kell megvédeni, ha növekszik az ember, hanem az egész birodalmat.

A birodalomnak vannak határai (Settlers, Civ2) amin kívül harcolva csak akkor nem kerülnek hátrányba az emberek, ha van utánpótlás kocsi.

Az egyes korok külön-külön is szépek, Age of Empires, Cossacs, DuneII -ben megismert egységek grasszálnak tényleg szép kivitelben.

A játék kicsit hasonlít az Empire Earth-höz, de annál sokkal szebb, pl. elfelejtették a 3D bohóckodást, így a gyalogosok nem lapokból vannak összeállítva, azaz szebbek. Ellenben van zoomolás egérrel (Settlers4 mintára), amivel láthatók a részletek.

A csaták (különösen fejlett egységekkel) csudajók: földön gyalogosok, motorizált egységek, ágyúk, mobil és stabil légvédelem, a levegőben bombázók, vadászgépek, tankgyilkos helikopterek a tengeren csatahajók és tengeralattjárók és rombolók gyepálják egymást.

A városokat el lehet foglalni, nem kell lepusztítani, rövid asszimiláció után termelésre lehet fogni.

Nekem nagyon bejön, várom a topicba a rokonlelkeket!

• Játékos
    Kinek milyen dekóder van fent , hogy hiba nélkül indul . Nálam pl. nincs hang és ha lelátszom a .wav file-t a játékon kívül , akkor egy Nullsoft Waveform decoder-t hiányol , amit nem bírok installálni , mert egy .dll file . Van valakinek valami ötlete ?
  • Lemming
    Egyetértek... Mithology számomra 3 játékra volt jó amiben megnéztem a 3 népet...

Nem éreztem semmit amiért nekem azt játszanom Kéne. :)
    Ha választanom kéne: RoN>AoE2>AoM :))
  • janler
    AOE3 még nincs.
  • pszihopeti
  • Braveheart
    Ébresztő! Már van AOE3!!! Ahhoz hasonlítgassátok, ne egy 2-3 éves játékhoz!
  • Lemming
    Miután az AoE-t is a Microfos szponzorálta... :)

De ez sokkal jobb...
  • Gandalf51
    AOE2 koppintás.
  • justin
    Lehet, hogy ezt egy plugin-ként kell kezelni. Ezesetben másold be a dll-t a C:\Program Files\Winamp\Plugins (vagy ahol a winamp plugin könyvtára van. Ez csak a Winamp 2.81-es verziónál működik, 3-asnál máshogy van. De lehet, hogy nem plugin, akkor nem szóltam.
  • Játékos
    ?????