PC-s Pub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.totalcommander.com
És 30 USD. De a magyar partner weboladlán is lehet venni kb 10 rugóért. Egyébként még nem kaptam meg, csak a visszajelzést, de 48 órán belül várható a kulcs is.
És 30 USD. De a magyar partner weboladlán is lehet venni kb 10 rugóért. Egyébként még nem kaptam meg, csak a visszajelzést, de 48 órán belül várható a kulcs is.
????????? Mi van ?????
TC licenszet hol és mennyiért vettél?
TC licenszet hol és mennyiért vettél?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Igen, valószínûleg összeakad egy másik játékkal, esetleg egy codeccel, egy tweakerrel, egy txt-vel... :-)
De ezért most nem fogok mindent újrainstallálni. Akkor már inkább megveszem a Rise of Nationt. (Illetve hogy azt egyszer megveszem, az ziher).
De ezért most nem fogok mindent újrainstallálni. Akkor már inkább megveszem a Rise of Nationt. (Illetve hogy azt egyszer megveszem, az ziher).
Neked mintha már lett volna egyszer ilyen hibád az Empire Earth-el, nem? Aztán oprendszer újrainstall vagy mi volt és mûködött.
A gépen nincsenek fagyások, de a TOCA, GTA-VC és a CMR 2 futtathatatlansága elgondolkodtató. Nagyon idegesít az Empire Earth hibaüzenete is (C++ Runtime Error) mert azzal szeretnék játszani. Tudnám, mivel akad össze...
Most töltöttem le a directx9.0b-t (32 mega), otthon felinstallálom és hátha...
Most töltöttem le a directx9.0b-t (32 mega), otthon felinstallálom és hátha...
megvan neked?
Egyébként meg nem igaz, hogy nem szoktam játszani velük. sokat játszottam pl a Hostile Waters-el, MDK2-el, stb.
Egyébként meg nem igaz, hogy nem szoktam játszani velük. sokat játszottam pl a Hostile Waters-el, MDK2-el, stb.
Neked nem, mert mellékletekkel öt percnél tovább nem szoktál játszani. :-D
Én megvenném mellékletként. Ha nem lenne meg.
Én megvenném mellékletként. Ha nem lenne meg.
Kitty Hawk egy nézdahátam akciójáték, szerintem nem olyan rossz. A grafika fõleg elég ehetõ, néha még izgalmas is.
Igaz hogy én nem vagyok Amiga, de te sztem erre gondolsz.
Amiga:
mi a GAMER weboldalának címe? nem találom. mellesleg a pc guruban a köv játék valami Kitty Jawk vagy mi lesz, gondolom elhanyagolható.
mi a GAMER weboldalának címe? nem találom. mellesleg a pc guruban a köv játék valami Kitty Jawk vagy mi lesz, gondolom elhanyagolható.
kiprószáltam a Mafia-t és nagyobn állat a P4 protkóval! minden maxon megy 1024x768-ban és még a 4xAA és 8xAniso is be van kapcsolva, és így még szebb. Persze soha egy kicsit sem szaggat, bármennyi kocsi is van a képen.
köszi az infót a Rallyról, bár én is elolvastma ezt, csak hát gondoltam hátha tudsz valamit (nyílván a forgalmazó nem fog rosszat írni róla).
Közben már megtaláltam a Mistral-t (tegnap ott voltam) és Multimedia Card-ot akarok venni (olyan mint pl a Flash kártya, memóriabõvítõ kéziszámítógépekhez, fényképezõgépekhez, mobilokhoz, stb).
Közben már megtaláltam a Mistral-t (tegnap ott voltam) és Multimedia Card-ot akarok venni (olyan mint pl a Flash kártya, memóriabõvítõ kéziszámítógépekhez, fényképezõgépekhez, mobilokhoz, stb).
A rally-szimulációk új generációja megérkezett! Az eddigi legrealisztikusabb autó-törésmodellel, lenyûgözõ grafikával. Kezdj egy új karrirert, ahol kezdõbõl egészen a Világbajnoki cím várományosa is válhat belõled. Próbáld ki magad és autódat a világ több táján: vezess Britanniában, a sarkvidéken, az USA-ban és a sivatagokban! Ha egyszer elkezded, többé nem tudod abbahagyni!
5 játékmód
Tökéletes fizikai modell
28 vezethetõ autó, 28 pálya
Menedzseri lehetõségek tárháza
Az eddigi legjobb rally versenyek
Rendszerigény:
Windows 95/98/ME/XP, Pentium II 450 Mhz processzor, 64 MB RAM, 4X CD-ROM, 16 MB-os 3D-s grafikus kártya, DirectX™ kompatibilis hangkártya, egér, billentyûzet
Ezt az EVM-en találtam róla.
Ma este nem jó, mert hácsé.
Mistral valahol a Lehel tér magasságában van. Gondolom a házszám megvan neked. Mit veszel?
5 játékmód
Tökéletes fizikai modell
28 vezethetõ autó, 28 pálya
Menedzseri lehetõségek tárháza
Az eddigi legjobb rally versenyek
Rendszerigény:
Windows 95/98/ME/XP, Pentium II 450 Mhz processzor, 64 MB RAM, 4X CD-ROM, 16 MB-os 3D-s grafikus kártya, DirectX™ kompatibilis hangkártya, egér, billentyûzet
Ezt az EVM-en találtam róla.
Ma este nem jó, mert hácsé.
Mistral valahol a Lehel tér magasságában van. Gondolom a házszám megvan neked. Mit veszel?
persze a P4-es celeronok mind kakák, nem ajánlom senkinek. de a tualatin celeron király a 256k cache miatt.
A tulalatin celeronnál nem fogsz olcsóbb és gyorsabb AMD procit találni. Egy 1400 MHz-s celeron 10 rugó alatt van.
Amiga:
utánanéztem a te Tualatin Celeronod gyakorlatilag csak abban különbözik a P3-tól, hog 133 helyett 100-as az FSB-je. Alig kissebb a teljesítménye mint egy igazi P3-nak. Sõt P3 már nincs is ilyen sebességen, csak az újabb 512k cache-es server változata. Nem volt rossz vétel! ;D
utánanéztem a te Tualatin Celeronod gyakorlatilag csak abban különbözik a P3-tól, hog 133 helyett 100-as az FSB-je. Alig kissebb a teljesítménye mint egy igazi P3-nak. Sõt P3 már nincs is ilyen sebességen, csak az újabb 512k cache-es server változata. Nem volt rossz vétel! ;D
És az a jó, hogy már meg van a vevõ a Celeron-ra, a vidkarira, a régi P4-es alaplapra, házra, memóriára, tulajdonképpen mindenre és így elég jelentõs pénz bejön a mostani kiadásaimból.
Így van, pl. az elsõ 1000 a Morrowind fordításával foglalkozott, utána 200 a nicknevekhez tartozó képekrõl, meg ilyenek. :-)
Amiga:
Vettem P4 procit és király!
Persze túlzás hogy vettem, mert hitelkártyával fizettem (néhány hónap alatt visszafizetem részletre).
Vettem P4 procit és király!
Persze túlzás hogy vettem, mert hitelkártyával fizettem (néhány hónap alatt visszafizetem részletre).