1815
Alcímet majd még váltunk ;D
  • Árnyvadász
    Bill Gates: Az MS-OS kódja bár nem tökéletes (semmi sem az) viszont megfelelő minőségű hardware-en kifogástalanúl kell működnie.

Konklúzió: Nem az OS hibás a rossz működés, lefagyások, esetleges hibák miatt, hanem a hardware hibái okozzák ezeket a kellemetlenségeket.

Magyarúl: Felelőség kizárva.

Magánvélemény: Microsoft még mindig nem eléggé jól optimalizált szoftvereket dob a piacra. Viszont ezt keményen megfizetetti a vásárlókkal, mondván: Mi csináljuk a legjobbat (erős) ezért elvárunk némi anyagi ellenjuttatást.

Magánvélemény 2: Basszák meg! :)
  • Amiga
    De ez nem fat32, hanem win98se.
  • Laalee
    nemkéne fat32-t használni ikszpéhez
  • Amiga
    Hogy jártam tegnap... Ki akartam próbálni egy mp3 editort. Fel is installáltam, megnyitottam két filet. Fagyás következett, amiből csak resettel tudtam kimászni. Aztán jött a scandisk nagy napja, a c: gyökérben létrehozott 38 direktoryt, és átpakolta bele a windows könyvtár tartalmát. Bónuszként kaptam 280 db. tíz megás chk filet. Estém hátralévő része installálással telt. Köszönöm szépen, Bill Gates úr!
  • ollie
    Itt egy játék Manual kollekció, ha esetleg elveszett volna valakinek, vagy olcsó verziót vett manual nélkül:

http://www.replacementdocs.com/

mondjuk angol, de jobb mint a semmi
  • ollie
    jó, legyen
  • Amiga
    Próbáljuk meg! Majd vigyázunk az ágyra!

Viszem a játékokat is!
  • ollie
    de, de kényelmetlenebb, mint ha a földre ülnétek. de meg lehet oldani.
  • Amiga
    3 szék nem fér oda el?
  • Amiga
    Ez legyen a legkevesebb, majd kidobjuk az ágyat.
  • ollie
    Most ment tönkre az ágyam, ami azt jelenti, hogy nem lehet rá ülni, tehát csak a földre lehet. Na most elég kicsi a szobám, ezért elég kényelmetlen lesz, ha hárman kuporogtok a földön az ágy előtt.
  • Amiga
    ...???
  • ollie
    lehet hogy gond lesz a szombat estével
  • Amiga
    Azért azt hittem, elkapkodják majd a játékokat. 1000 forintért a legtöbbje a hülyének is megéri... Giants, Sacrifice...
  • ollie
    na, akkor nem is olyan rossz hír ;D
  • Amiga
    Ugyan, ez a világ nagy lehetősége! Miután az amerikaiak elveszítenek néhány háborút mindenféle fagyások miatt, haragjuk majd az MS ellen fordul... Az első csapást Bill Gates fogja mérni, de aztán a haditengerészek a jól bevált manuális úton megsemmisítik a redmonti óriást.
  • ollie
    MS sux! :(
    -----------------

A Microsoft történetének legjelentősebb megrendelését nyerte el
    2003. augusztus 06. - Informatika

A Microsoft hat évre szóló, 470 millió dollárt meghaladó értékű szerződést kötött az Egyesült Államok hadseregével. Pályafutásának legjelentősebb megrendelésének eleget téve a Microsoft szoftverrel látja el a hadsereget. A megállapodás 494 000 asztali számítógépre terjed ki, közölte a Microsoft szóvivője, Keith Hodson. A hadsereg a Microsoft egyik viszonteladójánál, a Softmart nevű cégnél fogja megvásárolni a szoftvereket
  • Amiga
    Elavult, és egy sorozat része, amelynem az előző hét darabjához gondolom nem volt túl sok közöd (no meg az underworld-k)... Ha belegondolsz, a Wiz8 is a hangulata miatt nyűgözött le, de hogy ki az a Dark Savant, ki a lány, stb. - az igazán annak esik le, aki legalább a Wiz7-el játszott.

De nagyobb baj, hogy elavult.
  • ollie
    miért, rossz?
  • Amiga
    Persze, ez az Ultima 8. része.

Hagyd ki az életedből.
  • ollie
    Ultima 8: Pagan

erről tudsz valamit?
  • ollie
    eh, pont az a lényeg, hogy apró ;D
  • Amiga
    Ezek után nekem is kedvem lenne kipróbálni valami szert. :-D Félelmetes lehet kiszúrni, hogy egy tengerimalac az apró szemeivel megfigyelés alatt tart. :-)))
  • ollie
    hehöhe
    mibaj a kábszerekkel? ;D
  • Ch_Slater
    "...A venturai férfi úgy látta, hogy..."
    és nem volt ott Ace Ventura hogy megmentse szegényt...
    amugy mekkora röhej az egész:))) súlyos fickó lehet:)) "apró szemeivel szinte állandóan megfigyelés alatt tartja" :))
  • Amiga
    Ezt látnotok kell :-)))

Ötven napos elzárásra ítélték azt a kaliforniai férfit, aki brutálisan lemészárolta lánya tengerimalacát, mert szerinte az állat a kormánynak kémkedett. A férfi szerint az állat fogain vonalkód volt látható, fejében pedig megfigyelő kamera működött.

A harmincöt éves Benny Zavala éppen korábban elkövetett állatkínzásokért és kábítószerrel való visszaélés miatt kiszabott felfüggesztett büntetésének próbaidejét töltötte, amikor újabb bűncselekményt követett el. A venturai férfi úgy látta, hogy lánya tengerimalaca kémkedik utána, apró szemeivel szinte állandó megfigyelés alatt tartja. Egyszer csak Zavala úgy döntött: leszámol az "ügynökkel". A szomszédok elmondták, látták amint Zavala 2001 szeptemberében egy csavarhúzóval agyonütötte a kisállatot, majd kibelezte, és fogait is kitördelte.

Kamera a fejben

A tengerimalac elpusztítása után Zavala összehívta rokonait majd így szólt hozzájuk: "A jó hír az, hogy a tengerimalac vérzik. A rossz hír, hogy a malac elpusztult." A férfi azzal magyarázta tettét, hogy úgy gondolta: az állat fogain vonalkódok voltak láthatók, fejében pedig egy parányi kamera működött, jelentette az Ananova.

Beszámítható volt

A bíróság szerint a tragédiát az okozta, hogy Zavala továbbra sem hagyott fel az amfetamin származékok használatával. A bíróság úgy ítélte meg, hogy a férfi beszámítható volt, a paranoia az amfetamin használatának mellékhatása volt. Zavalát ezért kábítószer befolyása alatt elkövetett állatkínzásért ítélték ötvennapos elzárásra.
  • Amiga
    Hát az engem maximálisan nem érdekel, hogy 2E vagy 3E, a lényeg az, hogy jól szórakozzak vele. Nem hinném, hogy az IWD 2 játékélménye überelné a BG 2-t.
  • ollie
    A BG2 AD&D2E, míg az IWD2 D&D3E ami nagy különbség, de azért télleg lehetne olcsóbb.
  • ollie
    Ultima 8: Pagan 3 rugó

Hát ez? Nem egy nagyon régi progiról van szó?
  • Amiga
    Bizony, méregdrágák...

Nem tudom, mire feszít a HOMM IV, AMIKOR A 3DO-tól MÁR KIRÚGTÁK ŐKET, a DISCIPLES 2 meg 1999 Ft.-

Az IWD 2 is lemehetne 4 ezerre, kinek ér nyolcat, mikor a BG2 gold csak 6???

Wiz8 ára reális, 3 CD + kézikönyv, legújabb peccsel és színvonalas gaméval. Hm, fel is teszem.

BR Gold - ez egy 3D-s rts, de szerintem kár erőltetni.

GR Gold - Még a RS6-ot meg a SWAT 3-at sem játszottam végig.

Az egész listáról ebben a formában csak a W8 ér valamit...
  • ollie
    Amiga:

HOMM 4 : 8000 Ft
    IWD2 : 8000 Ft
    Wizardry 8 : 5000 Ft
    Battle Realms Gold: 4000 Ft
    Ghost Recon Gold (2 küldivel): 5000 Ft

CDGalaxis
  • ollie
    Vannak sajna site-ok, melyeket egyáltalán nem lehet külföldről látni. Én még innen Magyarországról sem látok mindent, mert a hálózat egy lengyel serveren keresztűl van. Sajnos ezen nem lehet változtatni.
  • Amiga
    www.beer.com :-))
  • ollie
    Interspar.com
  • Árnyvadász
    Azt mondjátok meg, honnan lehet sört letölteni? :DDDDDD Ha már Pub, akkor dukál a sör is ide.
  • Ch_Slater
    nem, mert áldozatul esett egy helyfelszabadító akciónak. de ugy kb feléig elmentem.
  • Amiga
    Azta...! :-)))
  • Amiga
    Végigjátszottad már?
  • ollie
  • Ch_Slater
    hehe. majdnem tietek lett az egész oldal. DE NEM!
    egyébként nekem is nagyon teccet a VC hangulata. azok a zenék, a kismoci, meg minden:))