1815
Alcímet majd még váltunk ;D
-
Árnyvadász #1735 Bill Gates: Az MS-OS kódja bár nem tökéletes (semmi sem az) viszont megfelelő minőségű hardware-en kifogástalanúl kell működnie.
Konklúzió: Nem az OS hibás a rossz működés, lefagyások, esetleges hibák miatt, hanem a hardware hibái okozzák ezeket a kellemetlenségeket.
Magyarúl: Felelőség kizárva.
Magánvélemény: Microsoft még mindig nem eléggé jól optimalizált szoftvereket dob a piacra. Viszont ezt keményen megfizetetti a vásárlókkal, mondván: Mi csináljuk a legjobbat (erős) ezért elvárunk némi anyagi ellenjuttatást.
Magánvélemény 2: Basszák meg! :) -
#1734 De ez nem fat32, hanem win98se. -
#1733 nemkéne fat32-t használni ikszpéhez -
#1732 Hogy jártam tegnap... Ki akartam próbálni egy mp3 editort. Fel is installáltam, megnyitottam két filet. Fagyás következett, amiből csak resettel tudtam kimászni. Aztán jött a scandisk nagy napja, a c: gyökérben létrehozott 38 direktoryt, és átpakolta bele a windows könyvtár tartalmát. Bónuszként kaptam 280 db. tíz megás chk filet. Estém hátralévő része installálással telt. Köszönöm szépen, Bill Gates úr! -
#1731 Itt egy játék Manual kollekció, ha esetleg elveszett volna valakinek, vagy olcsó verziót vett manual nélkül:
http://www.replacementdocs.com/
mondjuk angol, de jobb mint a semmi -
#1730 jó, legyen -
#1729 Próbáljuk meg! Majd vigyázunk az ágyra!
Viszem a játékokat is! -
#1728 de, de kényelmetlenebb, mint ha a földre ülnétek. de meg lehet oldani. -
#1727 3 szék nem fér oda el? -
#1726 Ez legyen a legkevesebb, majd kidobjuk az ágyat. -
#1725 Most ment tönkre az ágyam, ami azt jelenti, hogy nem lehet rá ülni, tehát csak a földre lehet. Na most elég kicsi a szobám, ezért elég kényelmetlen lesz, ha hárman kuporogtok a földön az ágy előtt. -
#1724 ...??? -
#1723 lehet hogy gond lesz a szombat estével -
#1722 Azért azt hittem, elkapkodják majd a játékokat. 1000 forintért a legtöbbje a hülyének is megéri... Giants, Sacrifice... -
#1721 na, akkor nem is olyan rossz hír ;D -
#1720 Ugyan, ez a világ nagy lehetősége! Miután az amerikaiak elveszítenek néhány háborút mindenféle fagyások miatt, haragjuk majd az MS ellen fordul... Az első csapást Bill Gates fogja mérni, de aztán a haditengerészek a jól bevált manuális úton megsemmisítik a redmonti óriást. -
#1719 MS sux! :(
-----------------
A Microsoft történetének legjelentősebb megrendelését nyerte el
2003. augusztus 06. - Informatika
A Microsoft hat évre szóló, 470 millió dollárt meghaladó értékű szerződést kötött az Egyesült Államok hadseregével. Pályafutásának legjelentősebb megrendelésének eleget téve a Microsoft szoftverrel látja el a hadsereget. A megállapodás 494 000 asztali számítógépre terjed ki, közölte a Microsoft szóvivője, Keith Hodson. A hadsereg a Microsoft egyik viszonteladójánál, a Softmart nevű cégnél fogja megvásárolni a szoftvereket -
#1718 Elavult, és egy sorozat része, amelynem az előző hét darabjához gondolom nem volt túl sok közöd (no meg az underworld-k)... Ha belegondolsz, a Wiz8 is a hangulata miatt nyűgözött le, de hogy ki az a Dark Savant, ki a lány, stb. - az igazán annak esik le, aki legalább a Wiz7-el játszott.
De nagyobb baj, hogy elavult. -
#1717 miért, rossz? -
#1716 Persze, ez az Ultima 8. része.
Hagyd ki az életedből. -
#1715 Ultima 8: Pagan
erről tudsz valamit? -
#1714 eh, pont az a lényeg, hogy apró ;D -
#1713 Ezek után nekem is kedvem lenne kipróbálni valami szert. :-D Félelmetes lehet kiszúrni, hogy egy tengerimalac az apró szemeivel megfigyelés alatt tart. :-))) -
#1712 hehöhe
mibaj a kábszerekkel? ;D -
#1711 "...A venturai férfi úgy látta, hogy..."
és nem volt ott Ace Ventura hogy megmentse szegényt...
amugy mekkora röhej az egész:))) súlyos fickó lehet:)) "apró szemeivel szinte állandóan megfigyelés alatt tartja" :)) -
#1710 Ezt látnotok kell :-)))
Ötven napos elzárásra ítélték azt a kaliforniai férfit, aki brutálisan lemészárolta lánya tengerimalacát, mert szerinte az állat a kormánynak kémkedett. A férfi szerint az állat fogain vonalkód volt látható, fejében pedig megfigyelő kamera működött.
A harmincöt éves Benny Zavala éppen korábban elkövetett állatkínzásokért és kábítószerrel való visszaélés miatt kiszabott felfüggesztett büntetésének próbaidejét töltötte, amikor újabb bűncselekményt követett el. A venturai férfi úgy látta, hogy lánya tengerimalaca kémkedik utána, apró szemeivel szinte állandó megfigyelés alatt tartja. Egyszer csak Zavala úgy döntött: leszámol az "ügynökkel". A szomszédok elmondták, látták amint Zavala 2001 szeptemberében egy csavarhúzóval agyonütötte a kisállatot, majd kibelezte, és fogait is kitördelte.
Kamera a fejben
A tengerimalac elpusztítása után Zavala összehívta rokonait majd így szólt hozzájuk: "A jó hír az, hogy a tengerimalac vérzik. A rossz hír, hogy a malac elpusztult." A férfi azzal magyarázta tettét, hogy úgy gondolta: az állat fogain vonalkódok voltak láthatók, fejében pedig egy parányi kamera működött, jelentette az Ananova.
Beszámítható volt
A bíróság szerint a tragédiát az okozta, hogy Zavala továbbra sem hagyott fel az amfetamin származékok használatával. A bíróság úgy ítélte meg, hogy a férfi beszámítható volt, a paranoia az amfetamin használatának mellékhatása volt. Zavalát ezért kábítószer befolyása alatt elkövetett állatkínzásért ítélték ötvennapos elzárásra. -
#1709 Hát az engem maximálisan nem érdekel, hogy 2E vagy 3E, a lényeg az, hogy jól szórakozzak vele. Nem hinném, hogy az IWD 2 játékélménye überelné a BG 2-t. -
#1708 A BG2 AD&D2E, míg az IWD2 D&D3E ami nagy különbség, de azért télleg lehetne olcsóbb. -
#1707 Ultima 8: Pagan 3 rugó
Hát ez? Nem egy nagyon régi progiról van szó? -
#1706 Bizony, méregdrágák...
Nem tudom, mire feszít a HOMM IV, AMIKOR A 3DO-tól MÁR KIRÚGTÁK ŐKET, a DISCIPLES 2 meg 1999 Ft.-
Az IWD 2 is lemehetne 4 ezerre, kinek ér nyolcat, mikor a BG2 gold csak 6???
Wiz8 ára reális, 3 CD + kézikönyv, legújabb peccsel és színvonalas gaméval. Hm, fel is teszem.
BR Gold - ez egy 3D-s rts, de szerintem kár erőltetni.
GR Gold - Még a RS6-ot meg a SWAT 3-at sem játszottam végig.
Az egész listáról ebben a formában csak a W8 ér valamit... -
#1705 Amiga:
HOMM 4 : 8000 Ft
IWD2 : 8000 Ft
Wizardry 8 : 5000 Ft
Battle Realms Gold: 4000 Ft
Ghost Recon Gold (2 küldivel): 5000 Ft
CDGalaxis -
#1704 Vannak sajna site-ok, melyeket egyáltalán nem lehet külföldről látni. Én még innen Magyarországról sem látok mindent, mert a hálózat egy lengyel serveren keresztűl van. Sajnos ezen nem lehet változtatni. -
#1702 www.beer.com :-)) -
#1701 Interspar.com -
Árnyvadász #1700 Azt mondjátok meg, honnan lehet sört letölteni? :DDDDDD Ha már Pub, akkor dukál a sör is ide. -
#1699 nem, mert áldozatul esett egy helyfelszabadító akciónak. de ugy kb feléig elmentem. -
#1698 Azta...! :-))) -
#1697 Végigjátszottad már? -
#1696 -
#1695 hehe. majdnem tietek lett az egész oldal. DE NEM!
egyébként nekem is nagyon teccet a VC hangulata. azok a zenék, a kismoci, meg minden:))