1815
Alcímet majd még váltunk ;D
  • ollie
    Szia Amiga!
  • ollie
    megvan neked?
    Egyébként meg nem igaz, hogy nem szoktam játszani velük. sokat játszottam pl a Hostile Waters-el, MDK2-el, stb.
  • Amiga
    Neked nem, mert mellékletekkel öt percnél tovább nem szoktál játszani. :-D

Én megvenném mellékletként. Ha nem lenne meg.
  • ollie
    ja persze tps, én is arra gondoltam. és lérdemes megvenni mellékletként?
  • Amiga
    Third Person Shooter.

Mint a Mafia akció-részei.
  • ollie
    minek? a te hátad ronda és szőrös. ;D
  • Amiga
    Most mondtam, nézdahátam.
  • ollie
    aha, fps?
  • Amiga
    Kitty Hawk egy nézdahátam akciójáték, szerintem nem olyan rossz. A grafika főleg elég ehető, néha még izgalmas is.
  • ollie
    aha, köszi.
  • DayWalker
    Igaz hogy én nem vagyok Amiga, de te sztem erre gondolsz.
  • ollie
    Amiga:
    mi a GAMER weboldalának címe? nem találom. mellesleg a pc guruban a köv játék valami Kitty Jawk vagy mi lesz, gondolom elhanyagolható.
  • ollie
    kiprószáltam a Mafia-t és nagyobn állat a P4 protkóval! minden maxon megy 1024x768-ban és még a 4xAA és 8xAniso is be van kapcsolva, és így még szebb. Persze soha egy kicsit sem szaggat, bármennyi kocsi is van a képen.
  • ollie
    ki? ;D
  • Amiga
    Hülye :-)))
  • ollie
    aha az EVM mellékletként adja, ha veszel egy DVD tokot 1999 Ft-ért. ;D
  • Amiga
    Ez most valami lemezmelléklet?
  • ollie
    köszi az infót a Rallyról, bár én is elolvastma ezt, csak hát gondoltam hátha tudsz valamit (nyílván a forgalmazó nem fog rosszat írni róla).

Közben már megtaláltam a Mistral-t (tegnap ott voltam) és Multimedia Card-ot akarok venni (olyan mint pl a Flash kártya, memóriabővítő kéziszámítógépekhez, fényképezőgépekhez, mobilokhoz, stb).
  • Amiga
    A rally-szimulációk új generációja megérkezett! Az eddigi legrealisztikusabb autó-törésmodellel, lenyűgöző grafikával. Kezdj egy új karrirert, ahol kezdőből egészen a Világbajnoki cím várományosa is válhat belőled. Próbáld ki magad és autódat a világ több táján: vezess Britanniában, a sarkvidéken, az USA-ban és a sivatagokban! Ha egyszer elkezded, többé nem tudod abbahagyni!
    5 játékmód
    Tökéletes fizikai modell
    28 vezethető autó, 28 pálya
    Menedzseri lehetőségek tárháza
    Az eddigi legjobb rally versenyek

Rendszerigény:
    Windows 95/98/ME/XP, Pentium II 450 Mhz processzor, 64 MB RAM, 4X CD-ROM, 16 MB-os 3D-s grafikus kártya, DirectX™ kompatibilis hangkártya, egér, billentyűzet

Ezt az EVM-en találtam róla.

Ma este nem jó, mert hácsé.

Mistral valahol a Lehel tér magasságában van. Gondolom a házszám megvan neked. Mit veszel?
  • ollie
    Szia Amiga!
    Ma este ráérsz, hogy találkozzunk a Szabival?
  • ollie
    Amiga: milyen az a Rally Championship Extreme?
  • ollie
    Aha, hol van a Mistral üzlete pontosan a Váci úton? Tudod ahol vetted régen a Radeon 7000-et
  • Amiga
    Figyelek...
  • ollie
    Amiga, vagy?
  • ollie
    persze a P4-es celeronok mind kakák, nem ajánlom senkinek. de a tualatin celeron király a 256k cache miatt.
  • Davidus
    Hm valóban:) El is felejtettem a tualatin celeront pedig nekem is az volt:)
  • ollie
    A tulalatin celeronnál nem fogsz olcsóbb és gyorsabb AMD procit találni. Egy 1400 MHz-s celeron 10 rugó alatt van.
  • Davidus
    Na akkor flémeljünk egy kicsit. Miért nem amd-t vettél? Mert olcsóbb és gyorsabb?:)
  • Amiga
    Igen, ezek a latinok tudnak valamit...
  • ollie
    Amiga:

utánanéztem a te Tualatin Celeronod gyakorlatilag csak abban különbözik a P3-tól, hog 133 helyett 100-as az FSB-je. Alig kissebb a teljesítménye mint egy igazi P3-nak. Sőt P3 már nincs is ilyen sebességen, csak az újabb 512k cache-es server változata. Nem volt rossz vétel! ;D
  • Amiga
    Kis mohó :-)
  • ollie
    És az a jó, hogy már meg van a vevő a Celeron-ra, a vidkarira, a régi P4-es alaplapra, házra, memóriára, tulajdonképpen mindenre és így elég jelentős pénz bejön a mostani kiadásaimból.
  • Amiga
    Így van, pl. az első 1000 a Morrowind fordításával foglalkozott, utána 200 a nicknevekhez tartozó képekről, meg ilyenek. :-)
  • ollie
    Amiga:
    Vettem P4 procit és király!
    Persze túlzás hogy vettem, mert hitelkártyával fizettem (néhány hónap alatt visszafizetem részletre).
  • ollie
    egyébként meg ez egy általános pc-s chat topic. azt írunk amit akarunk.
  • ollie
    ;D
  • Amiga
    "Anonymus vagyok,
    Mondásaim nagyok..."

Hülye.
  • Laalee
    okosakat meg az unregek szoktak jol ideszolni
  • ollie
    up
  • Amiga
    A hw bedarált téged. :-(