TIT-es nyelvvizsga
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hajlamos vagyok rá:((
Ráadásul nincs is nagy szókincsem, mivel csupán október óta tanulom a nyelvet.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Elképzelhetõ e, hogy az Olimpiára való tekintettel a sport lesz a táma a szóbelin, vagy nincs ilyen a gyakorlatba, hogy valamely eseményhez kapcsolják a témát (mint az érettségit)?
A német még nem akreditált, ezért szerintem jobban jártok egy Goethe-nyelvvizsgával, melyet nem kell honosítani, mert szintén automatikusan elfogadják (mostmár).
fél 2 kor inkább aludnom kellett volna :)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Úgy tudom hogy államilag nem elfogadott és kell még egy fordítást csinálni vhol és akkor lesz az és elfogadja a fõsuli így...
Voltam vasárnap nyelvvizsgán!
Levél: földkörüli hajóútról kellett minél több infót szerezni, jelentkezni rá, stb.
Szóbeli: alkohol és a dohányzás jó és káros hatásai.
szal mondom mindent mondani kell ami eszedbejut!
A levélírás szerintem elég szívás, mert 20-30 perc alatt néha elég nehéz összeszedni a 150 szót is.
hááát, én egy olyan partner fogtam ki aki csak 3 éve tanult németet, és össze-vissza beszélt(elhív moziba, majd közli nem ér rá :)), bár lehet ez is hozzájárult a jobb eredményemhez :D
A levelet ki is felejtettem: egy újsághirdetésre kellett jelntkeznem, mejben egy utazáshoz kerestek partnert.
Ez a vizsga már államilag elismert? Mert még amikor én voltam nem volt az, így most mehetek újból :((
Levél: Valami könyvrendelést kellett leadni egy nyelviskolának.
Szóbeli:
a prábeszédes nél a téma a városfejlesztés volt.
meg általános bemutatkozás.
Amier figyelj oda szóbelin:
mindig nézz a partner szemébe. Mikor bemész KÖSZÖNJ JÓ HANGOSAN a vizsgáztatónak, és esetleg fogj kezet a partnereddel.
Mindent mondj ami eszedbejut. fontos hogy folyamatosan beszélj!
Egyébként nem kell tõlle parázni. sokat segít hogy partnerrel kell párbeszédet folytatni.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Érdeklõdök, hogy azok, akik voltak már a fenti nyelvvizsgán az utóbbi egy évben, azoknak mi volt a levélírási feladata, és a szóbelin a második és harmadik feladat.
Várom a hozzászólásokat!
Danke!