63
CRPG John Caldwell művei nyomán
-
#63 nagy kár pedig nagyon kiváncsi lettem volna rá, főleg hogy a könyvet is olvastam -
#62 A srácok becsődöltek, és csak a német forgalmazás volt leszerződve. -
#61 úgy néz ki ez is eltünt a süllyesztőbe, sajnos -
#60 hmmm, még mindig semmi hír?? -
SewerRat #59 Dejó....akkor felejthetem el...pedig magyar RPG:( -
#58 Passz. Nem tudom, mi történt, sem a játékkal, sem a fejlesztőkkel. Mint a kámfor úgy eltűnt minden. -
SewerRat #57 NA mi van a gémmel? Magyarul mikor jelenik meg? VAn magyar honlapja? -
Szid #56 Játszik vele valaki??? -
#55 Aranylemezen! Német nyelven:( -
#54 Remélem, hogy tudják tartani az ütemtervet, és a jövő év elején már meg fog jelenni. -
#53 Nem, de van. Errefele. -
#52 Nem. -
#51 Megjelentek új képek és videók! Ezek szerint nem lazsáltak a fiúk! -
Prof William #50 Akkor még ebben az évben megjelenik? Honlapja van? -
JiBBeRiSH #49 Tényleg jön még idén? -
#48 Jaja, jól esne. ...így a nagy melegben. -
JiBBeRiSH #47 Vmi biztató infót beírhatna valamelyik fejlesztő... -
Szid #46 Hát akkor örülök, hogy lesz belöle valami. Nagyon várom :o) -
#45 Kettőt, és könnyebbet!
De mielőtt megkérdezed, onnan, hogy személyesen találkoztam a fejlesztőkkel anno, mikor már javában temettük, és ha megnézed a honlapjukat, új képek vannak a játékból, szóval lesz. -
KH #44 úgy legyen
-
Szid #43 Mikor? -
#42 Pedig lesz. -
KH #41 nagyon csodálkoznék, ha lenne belőle valami -
#40 Hmm. Nem kellett volna már megjelennie?! -
#39 CSak nehogy valami populáris szar legyen belőle -
#38 Höh nem is rossz.
Osztaztán miko gyűn eme game? -
#37 In-game movie trailer (720x576, 2:34, DivX) [81MB]
Meg vannak képek is. -
Csoder #36 -
Szid #35 Nincs valami info, mikoris jön ki pontosan? -
#34 Akkor lehetne benne valami cheat, ami elővarázsolja a könyvhű modelleket és/vagy textúrákat.
Jajj, bilibe lóg a kezem! -
Henti #33 hi
sajnos a sok kompromisszumot kellett kötni a vezetőséggel, mert ők ugye az eladhatóság mellett döntenek, és hát lássuk be, ez kell az embereknek, tetovált, gorilla skandi:D, amugy aki nem olvasta a könyvet, már valszeg a fogyasztóközönség többsége nem, annak ez a figura tökéletesen meg fog felelni.
-
#32 ...de legalább gomb szeme van -
#31 ráadásul ez az ork szakállas és tetovált a feje... -
#30 Én sem így képzelem kicsit lehetne kövérebb meg nem kéne ennyire agresszív arc. És hol az lyukas csizma? -
#29 az egy dolog, hogy két füle van, de a sörtehajú, malacszemű lapos orrú SG-t valahogy sosem így képzeltem el :( miért nem a jólsikerül mosolygós igazolványkép alapján csinálták, ami KÁOSZ borítóján van? -
#28 Végre valami jó kis magyar játék,már azt hittem csak stratégiai és II.világháborús játékot tudunk készíteni. Nagyon bízom benne hogy nem cseszik el, a könyv nagyon jó főleg az elsők. -
#27 Csak egy kérdés. A játékban annak a bizonyos karakternek, amiről az előzetes szól, nem kéne, hogy egy füle legyen? -
Csoder #26 Oxa kösz, ha jól láttam az meg is van a corvina.hu-n.. -
#25 A Káosz Szava.
Alap! -
Csoder #24 Hűhű, de nagyon várom a játékot :))
Bár könyveket még nem olvastam, már fontolgattam, hogy rendelek egyet. És a játék látván mégjobban megerősödött bennem az, h bezony kell venni egy Káosz világa regényt, s itt szeretném megkérdezni, h a sorozatnak, melyik az első része?