63
CRPG John Caldwell művei nyomán
-
Képek ugyanott. -
Tailer!!! -
Látom rég járt erre akárki is, de gondoltam beírok, hogy ne aggódjatok, mert a fejlesztés folyik. ;) -
Ezzel meg mi van? Senki nem tud róla semmit?:( -
Drizzt Do'Urdennek hívják a tagot, de nem, ez egy elcseszett gilf... sötételfeknek mióta penészsárga a szemük?
Még Drizzt is akármilyen elcseszett lény az ővé is bíbor!
Aquli: ha végzek Éj triligiájával + Hajnal trilógiájával (szintén Caldwell mester tollából bár itt Stone nevén, és Cherubionban játszodik) akkor megveszem és nekiesek annak már ha jó! Még a Rend és Káosz antologiából kéne Halál Árnyéka, mivel iszonyat birom Zvdegor Devzevor fejét, imádom az őrülteket!
-
Olvasta valaki a Fekete Lángokat? Én tegnapelott fejeztem be, de nagyon bejott. NAGYON.
egyebkent Hilgar szerintem nagyon mint amilyen ezen a kepen. Skandarnal egy fejjel magasabb vagy meg tobb nem? -
AJJAJ DE JO LESZ!!!
Remelem a kocsmaban jo be lehet majd rugni a mi kis felver korcs-orkunkkal ;) -
Felorias, es csakazaert se fogok szenvedni a billentyuzet atallitasaval. -
Na varjatok. Asszem a masodik kepen egy sotetelf van. Egyszer lattam egy konyvboritot, amin ehhez hasonlo figura volt es a konyv meg egy sotetelfrol szolt. Nem emlekszek mar a cimere, de ha bratyesz veszi a faradsagot, vegigbogaraszhatna a konyveimet, valszeg megtalalna. Vagy az is lehet, hogy csak a plazaban lattam, a fene se tudja mar. -
Részletkérdés. ;) -
Félork!
-
Te nyertél...
-
Nem rokana csak amcsi barátunk nem használja ékezeteket...
Csöcsös Hilgar egy óriás, én ime egy kis info a játékról!
Word of Chaos interjú! És az ott egy Gilf akar lenne a 2. képen csak kicsit elcseszték bőrszínét, de a penészsárga szem mindent elárul!
-
Hááát... :) -
Gilf lemaradt :) -
Gilf
Skandar Graun és Hilgar? (nem biztos az orknak megvan mindkét füle és nem láncos buzogánya van) -
Ez a Csocsos Hilgar ez rokona a mi CSOCSOnknak?
-
Ja n is szurkolok a srácoknak! :) -
Linkeld be ahogy Csocsos Hilgar oleben ott mosolyog Skandar Graun. : D -
Nem hiszed el? :) -
TneX #3 :DDD -
Magyar fejlesztásű CRPG a Káosz világán. Elég kellemesen hangzik! ;) -
Na nekem is lett egy igazi első topicom ma!