42676
-
Noodlee #38702 Már beírtam, ha nem írtam volna be,. akkor nem jutottam volna el idáig. :) -
FLeK0 #38701 steam/steamapps/*.gcf -
Újra akkorom rakni a gépemen az operációs rendszert, de nem akarom letölteni újból a steamról az utolsó update-t, és a játékokat. Melyik fáljlokat kell kiírnom, hogy csak vissza kelljen másolni, és úgyanúgy müködjön? Meg lehet ez oldani?
HELP!!!! -
FLeK0 #38699 gondolom csak a cs contentet nezi, a source enginet nem szamolja bele. -
woluz #38698 Noddlee!mozognak az emberek??mert ha nem akkor ird be e jatek elejen +jeleno konzolba h "ai_disable" es akkor kifagynak. -
Delac #38697 De miért mondja azt, hogy 940 MB az egész, amikor 5 GB t tesz fel, és a HL2 content alig 1 GB??
Az ilyen kérdesekt intézzem inkább a Cs-s topicba, vagy ti is tudtok esetleg mondani valami érdemlegeset?
Eddig is köszi. -
FLeK0 #38696 Mindenkepp szukseged van a hl2 filejainak nagy reszere, de magat a single player jatekot letorolheted, steamapps/half-life 2 content.gcf . -
jövő héten jön ki a Lost Coast. -
Delac #38694 CS source, de a telepittő előtt ülve ez nem volt kérdéses számomra, nektek viszont igen. Bocs a pontatlanság miatt.
A kérdes úgy hangzik:
Install HL2 33xx MB
Install Cs Source-940MB.
Hiába jelölöm ki az alsót, nem veszi figyelembe. -
FLeK0 #38693 Milyen sourcet? Van egy engine amit annak hivnak, valamint 3 jatek neveben is szerepel (hl, cs, dod). -
Noodlee #38692 Szépjónapot!
Elakadtam. Már volt más is, aki itt akadt el, de nem kapott választ, remélem valaki hajlandó lesz reagálni. A mesterlövészeket már leszedtem. A fickó csak azt fújja, hogy menjek oda hozzá, é kövessem, de nem csinál semmit, csak néz ki a fejéből.
-
Delac #38691 szépjónagyot mindenkinek!
Rendes emberhez méltóan elolvatam a GYIK-t a saját problémám orvoslása végett, de nulla eredmény. A gondom egyszerű, de nagy. MEg lett a játék (vásárolva). Feltelepíteném csak Source-t, kiválasztom a két ikon küzöl, ami tudtomra adja, hogy 9xx MB -omba fog a malőr kerülni. Ennek ellenére szemrebbenés nélkül felpakol 5,x GB. Helyem van hozzá, viszont humorom nincs, így a 2x nekirugaaszkodás után feladtam. (telepítést)
Mit kell ahhoz tenni, hogy csak, és kizárólag a Source-t tegye fel??
Megértést, és választ előre is köszönöm. -
Na, félig meddig sikerült, átállítottam portugálra, így létrehozott egy portugál mappát, abba tettem a magyarítást, átnevezve, viszont egy két szó portugálul jelenik meg. Gondolom az angol nyelvet is át lehet valahogy állítani, csak nem tudom melyik mappába pakoljam a file-okat. -
Valaki tudna segíteni magyarítás ügyben? Mióta a steam frissítette magát, a magyarítás nem megy. A csomagban lévő reg file-t feltéve nem indul el a steam, csak ha visszarakom az eredetit, viszont akkor marad minden a régiben. -
Szerintem elég sokan. Ők azok, akik nem szokták az unalomig ismert kérdéseket sokezredszerre feltenni. :D -
Search...alul (amúgy használja itt rajtam kívül még valaki a keresőt??) -
:( -
Jaja, jol tudod, nincs sajnos mas megoldas :( -
Úgy hallottam h olyankor ki kell dobni a számítógépet a kukába,és újat kell venni helyette! -
Hail! Most szereztem meg a gémet, nem telepítős, hanem ilyen átmásolós lemezről a vinyóra, csak nem tudom elindítani, kell valami crack féleség, faq-ban nem találtam pontos megoldást. Segítenétek? Előre is thx! -
FLeK0 #38682 Vicces mennyisegu komment jon be a varazsszo beirasa utan odalent :) -
Itt van a megoldás a topicban.Nem kell sokat keresgélned.Vajon rájössz-e egyedül?
Ez itt a kérdés... -
Megőrültél??!! Emiatt biztos nem telepítem újra!!! Valami más megoldás kéne egyébként... -
Próbáld újrarakni a windows-t!
-
WOM!
-
-
hidd el én sem -
ilyen hibát még nem láttam -
Hello megint! Most nagy gondom van! Mindig amikor visszatöltöm a mentést, akkor kiírja, hogy "A.I. Disabled", és mindenki egyhelybe áll. Senki nem mozog, csak én, és nem tudok továbbmenni a pályán. -
Köszi, kipróbálom. -
A tetőn kell tovább menekülni, vagyis először irány a tető! -
Szevasztok! Az első pályán már kijöttem a vasútállomásról és bejutottam egy apartmanházba. Ott felmentem a legfelső emeletre, ahol egy csávó beinvitált az egyik szobába, ahol több másik ember is volt. Itt mindenki rohant össze-vissza és azt kiabálta, hogy "Run for your life", vagyis, hogy "Fuss az életedért", és itt mindig megölnek ezek a robot-emberek, vagy kik. Itt most mit kéne csinálni?? Légyszi segítsetek! -
Én csak annyit tehetek, hogy jópár hozzászólása ment a levesbe, meg benthagytam büntiből egy-két hsz.-ét, hogy azért lehessen minősíteni. ;) -
Sztem az ilyen egyéneket nyugodtan lehetne banolni, mert úgy vélem nem ide tartozik az örjöngése. Amúgy meg ha valaki nem ért a számítógéphez ne vegyen!
-
melyikre? :) -
helyes. -
moralosan #38666 mondd meg neki! -
TRac #38665 Vazzeg egy csomó ideig töltöttem a HL2-t, (DC,10 kb/s),de csak azé hogy tudjak haverokkal multizni,erre nem lehet! Már letöröltem ezt a szart a gépről a picsába! -
hónap végére ígérik a Lost Coast-ot. -
Ne kiabalj, ne legyel tusko, hanem inkabb olvass!