42676
  • Casseus
    Dejó neked! Én levagyok korlátoza....se Cod2, se Q4, se Loast Coast...csak unalom!
  • artschi
    9 perc és lent lesz :)
  • Mayday
    HDR ment bele :) Elvileg errol szol az egesz Lost Coast :)
  • Casseus
    sztetek elképzelhetö hogy babráltak valamit a graffal?
  • Casseus
    kösz a helpet! Amúgy a system requierement elég komoly! x800 or bettel, 6800 or better meg minimum 1 GB ram
  • Mayday
    Lost Coast MINDEN HL2-hoz jar!
  • Casseus
    Nekem a collector edition van! Abba benne van a LOAS COAST?
  • ati2002
    #38767 ?

Én még nem, mert foglalt a sávszélem a CoD2 miatt, addíg jó lenne megtudni a frankót.
  • Shodan
    Egyátalán lehet már valahonnan szedni a Lost Coastot?
  • ati2002
    Nekem az Emporio-s változat van meg (foltozott, hibátlan), erre fel lehet valahogy pakolni a Loast Coast-ot?
  • Maxtreme
    ...és ez már az újabb :)
    Thx brádör
  • FLeK0
    cs:S-ben lesz hdr nemsokara itt-ott.
  • Newfronter
    Szuper! Van origi HL2-őm, ezért délután újra felrakom a gammát, és kipróbálom a HDR-t! Majd rakok be képeket! Elméletileg nem csak Lost Coast-ot kapunk, hanem a többi gammához is egy kis kieget... talán HDR pályákat?
  • FLeK0
    legalabb 1gb ram kell ezekhez az uj texturakhoz.
    milyen infora gondolsz ?
  • Dante73
    Nagyon jók a képek, de így vajon milyen atomerőmű kell a játékhoz?
    A másik kérdésem; Lost Coastról valami infó? A Steam-ben eléggé szükszavuak..
  • FLeK0
    Vagy itt egy filefrontos link azoknak, akik nem szeretnek regisztralni.
  • Maxtreme
    Ha valakit érdekel pár napja kijött az új Fake Factory's skinpack, melynek összmérete kb 180-190mb-t nyom.
    A cuccos lényege hogy a játékban található skineket és modeleket cseréli le saokkal nagyobb felbontásúra.

1-2 kép izelítőnek:

A stuffot a profilomba szereplő linkről érhetitek el.
  • FLeK0
    ha nincs felrakva letolti hozza, igy egyszerubb cd-rol feltenni. Ezt is ki lehet menteni mint barmelyik masik steames jatekot a beepitett backup toolal.
  • Dante73
    Szerintetek elég, ha fent van a steam, vagy kell hozzá a HL2 is?
    Más; Vajon ezt el lehet menteni Dvd-re?
  • Derapo
    Akkor már telepítem is vissza.
  • FLeK0
    Half-Life 2: Lost Coast is now available for play for all Half-Life 2 owners.
  • Noodlee
  • ffxi
    Nem cd-ről lett telepítve, hanem lett átmásolva és kellett csak regelni. De havernál futott, neki ATI-ja van, úgyhogy nem tud segíteni.

Másfelől pedig amikor load-dozok(előtte tudtam nyomulni MX4000-en), tehát menü és minden bejön. Csak betöltési csíknál dob ki.

• Noodlee
    Másnál fut a játék a te CD-dről telepítve?

"Mindig kidob deskopra, amikor tölt."
    Gondolom már a játék induláskor, de pontossan mikor?
    Valve intro bejön, és a menütöltéskor fagy ki?
  • ffxi
    Meg volt minden! Win-Reinstall stb... Mi lehet a gond? Kifogytam! :(

• FLeK0
    Ezeknel pedig joval regebbi driverekkel is tokeletesen kell futnia, hiszen nem mai jatek. Ha nem, akkor mas problemas nalad.
  • ffxi
    Próbáltam már régebbi driverekkel is és még mindig kidob! Nincs ötletetek? Már úgy gémelnék már:(

• ffxi
    Aláírásom második mondatára hivatkozva még nem tudtam leszedni a 78.01-et. És nem ment a gém 77.72-vel. Mindig kidob deskopra, amikor tölt.

• Noodlee
    Nekem pont a 77.72-vel nem ment, leszedtem hozzá 78.01, és azzal már szaladt.
    Nekem Ti4200 van.
  • [NST]Cifu
    A játékhoz kell feltelepített DirectX9, de a videókártyáddal is menni fog (azért előre szólok: egetrengető sebességet/látványt ne várj ezzel a kártyával). A 77.72-vel nekem legalábbis nem volt bajom.
  • ffxi
    Császtok! Már elolvastam a FAQ-ot, de még is bizonytalan vagyok, ezért erősícsetek meg. Helyzet, hogy FX5200-m van és akkor melyik a driver-t használjak hozzá a gémhez, a 77.56 vagy a 77.72???? és kell-e egyátalán DirectX9? Köszi!

• Newfronter
    Jaja, nekem is eredeti van, és a CS-hez illetve a HL2-höz folyamatosan jönnek a frissítések, és már mehetünk is játszani, nem úgy mint a warez verzióval. Habár ez a Steam-down már elég frankó... csak hát nem mindig lesz ez így.
  • Mayday
    Koszonom az eselyt, szinten nem tudok segiteni, ez nekem is eredetiben pompazik.
    (Live szetteket meg ugyis leszedem, ami erdekel :) )
    Nezd, en nem tudom, hogyan megy, de nem egyszeru ezzel warez verzioval multizni, ugy tudom. Neha talan jobb, ha raszanod, es akkor egy allandoan tamogatott jatekod van, nem kell minden ujabb peccsnel kerdezoskodni, szivni vele.
    Asszem ki is jott mar, (vagy csak fog a nagyon kozeljovoben) egy olyan pakk, amiben HL2DM, meg CS:S, meg DOD:S van, es tan 5000 forint korul lesz az ara. Azzal meg multizhatsz, amennyit akarsz, mindig frissiti magat, es soxazezer jatekossal jatszhatsz barmilyen szerveren (nagyon sok magyar szerver is van).
    Ez nem szentbeszed, hogy innentol fogva csak eredeti jatekot vegyel, de tenyleg fontold meg, hogy megeri-e dolgot. Nekunk megerte.
  • [NST]Cifu
    A topiclakók közül egyedül Janos666 aki komolyabban otthon van a warez terén, a többieknek általában eredeti játékuk van.
  • freestyler8
    esetleg MAYDAY haverunk?
    ha segít elküldöm neki a MAYDAY 2005ös élő 6 órás mixet ;)
  • Noodlee
    Passz.
    Én nem tok segíteni neked ezügyben...
  • freestyler8
    hali...valaki tud segíteni?
    Hol találom a feltört szerverek listáját HL2-hez és CS:Source-hoz?
    vagy egy oldalt mondjatok amelyiken találok pár feltört szerver címet!
  • Noodlee
    Nomeg akkor ki is írná...szerintem...
  • Noodlee
    Ha dumál, akkor nem az a gáz...szerintem...
  • FLeK0
    A fickó csak azt fújja, hogy menjek oda hozzá, é kövessem, de nem csinál semmit, csak néz ki a fejéből.

Akkor megis mivel?