Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soulhunter
köszi... akkor asszem holnap melo után örülni fogok 1 számitogépbõl szolo nõi hangnak,amikor meghallom 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

M@TriX
majd a csajszi szól aztán oldalt ki lehet majd menni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

soulhunter
ja,kiprobáltam azt is,h bebujtam az 1ik kis "szekrénybe", miután a 3 turretet az elé a szekrény elé tettem,amibe bemásztam,és eleinte nem is volt gond,de amikor már 4en jöttek be,akkor elvesztem... (rohadt gránát)
kevés játékon kapom fel a vizet (eddig csak a gagyi 2. VH-s gagyikon sikerült ennyire),de ez idegesitõbb rész,mint amikor 2 idegen repülõt / helikoptert kellett leszedni pár ház között

amugy innen mennyi van még a végéig? ugye már nem lesz monoton légpárnás / kocsis / egyéb uncsi csak-taposom-a-gázt stilusu rész?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
ki lehet dobni azokat a gránátokat,amiket elémdobnak???
nahh,ez nekem uj 😊 amugy köszi a tippeket 😊
csak sajnos tul sokan jönnek... bár legjobban a kempeléses izé jött be a sarokba helyezéses cuccal,de ugy szednek le shotgunosok,hogy nem is láccanak... hmm... hmm... nah,akkor hogyan tovább?
amugy hány percig jönnek? csakmer kirohangálok töltögetni a falon lévõ töltökhöz (a bedobott gránátok és shotgunosok sebzése (???) miatt),miután ujra + ujra felállitom a turreteket,de kb. 4 perc után még mindig jönnek és jönnek,és jönnek,és igy tovább...

Ahonnan kiveszed a turreteket, na abba a szekrénybe kempelj be 😛
Én kiraktam elé a turreteket, amiket aztán felburogattak, de én csak a szekrénybõl egyesével lelövögettem mindet 😄
Herold
Ha a sarokba rakod a tornyokat, nehezebben döntik fel.

feszkeld be magad az egyik atjaro folyosoba, ha jon manhack vagy granat azokat dobd ki, a tobbit elintezik a turretek.

soulhunter
hogy lehet megcsinálni a börtönben azt a részt,ahol kapok 3 automata kicsi tüzelõt,azt jönnek mint az oroszok? a végigjátszásban nem olvastam semmi trükköt erre vonatkozoan,hogy lehet átvészelni ezt a sereg áradatot,és nagyon idegesit,h állandoan feldöntik a géppityukat vagy miket,aztán felállitom,h lõjjenek tovább,és megint ledöntik,aztán fogy a gyolyo 1000L,hiába töltöm a ládábol,ráadásul mindig ugy szednek le,mint CS-ben (olyan helyrõl,ahol nem is látom õket) 😊

átlépni hogy lehet? legalább 6 éve nem nyultam semmilyen cheathez,de most vagy fogalmam sincs,mit kell keresnem a végigjátszásban,vagy rosszat olvastam (nem elég részleteset),vagy tényleg rosszak a reflexeim...

M@TriX
a garrymoddal be lehet pakolni modellekt, így autómodelleket is, de mondjuka buggy helyére simán be lehet sztem pakolni, jó poén lenne 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

janos666
Elismerésem. Én már 17 évesen nem tudnék így legózni, mint 6 évesen...<#idiota>
artschiatwork
<#eljen><#eljen><#eljen>

Sheke
ez egy mod??

Le Parkour

😊
M@TriX
gordon barátunk verdája elõkerült az istálóból 😊

neztem videokat rola, es az alacsonyabb felbontas mellett nem tunt hatranyosabbnak semmiben.

Sheke
lehet sajnos hogy lesz xboxra de a grafika sokkal szarabb mint pcn láttam<#nyes><#nyes><#nyes>

Le Parkour

[NST]Cifu
Azt várhatják, mert nyár vége/õsz eleje elött abból nem lesz semmi (ie.: én ezért feltételeztem a Lost Coast-nak ezt az idõpontot).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ha kesik az azert lesz, mert varjak az ati kovetkezo kartyajat.

igen.

M@TriX
én is így tudom hogy most jön és nem látom indokoltnak a késést, de õk tudják...

[NST]Cifu
HL2X = Half-Life 2 XBOX?

Ok meg vmi felreforditott netes cikk alapjan irtak a baromsagokat. Nem 256mb-s videokartya kell, hanem PS3.0-as videokartya, ami az nvidia 6x00 sorozatokat jelenti. E3-mon azt mondtak, hogy 2ghz proci, es 1GB ram a minimum a legujabb videokartyak mellett (de elvileg low qualityn el fog menni fake hdr effekttel pl. 9600/9800 kartyakon), a megjelenese pedig az ev elso feleben lesz (tehat ebben a honapban), utana iden sorban: DoD:Source, utana HL2X, utana Aftermath, utana TF2(?).

Lacc
Ehh, pedig megnézném most azt a Lost Coastot. Durva ez a minimum konfig 😄
andriska
Én a GS-be olvastam ugyanezt.

M@TriX
francot nem, nyáron sem áll meg az élet, ha jól emléxem, a mafia is nyáron jelent meg.

meg akkoris, egy kis kiegészítõ és ennyire eltolják vazz?

amúgy az infó honnan van?

kirol
Nyáron amúgy sem szokott semmi értelmes kijönni. 😞

M@TriX
mia szar? csak õsszel jön ki a Lost Cost, azaz a HDR támogatás, na ne szívassanak. mi van ott nyáriszünet. nehogymá ne tudjanak egy HDrt benyomni, nézzék meg a SWAT4-et.... anyám.

kirol

A Half-Life 2 The Lost Coast nevû pálya 2005 õszére lesz csak kész!!!
Letölthetõ lesz majd a STEAM -rõl.

A futtatásához (értsd: DIAVETÍTÉS szint) szükséges gép MINIMUMA:

~ 3.2 Ghz Intel Pentium
~ 1 GB RAM
~ 265 MB -os videókártya (128 MB -oson lehet elsem indul alapból!!)

Tehát én soha nem fogom tudni futtatni.
Esetleg 5 év múlva. 😞

Par het es beszelni fognak az uj dolgokrol azzal a jatekkal kapcsolatban, megjelenes pedig nyaron.

[NST]Cifu
Nem veszítettél semmit, ugyanis a Steam-en sem közöltek ezzel kapcsolatban semmit. "Hamarosan". Ennyit tudni. Ha reálisan nézzük, talán nyár vége, õsz eleje...

Amúgy a Steam-es infoforrásról annyit, hogy fél éve ott figyel a "Coming Soon" alatt a DoD:S, amirõl azóta is csak pár kép került a nyílvánosság elé, vártam, hogy az E3-on legalább egy videót kitesznek, de még annyit sem...

lost coast mikor jön elvileg? mert nincs fent hl2-steam-cs:s azt nemtom milyen hírek vannak :S

http://thenamelessphoto.com/

21"-os moncsira bezzeg tellik, mi? 😄

steam, origin: ACE_hun

Rapid81
Ahhoz elõször ki kellene tudnom fizetni egyet. <#szomoru1>
A mostani 9200 SE-t 4k-ért vettem kéz alól, ennyit még futott.
Majd jövõre! <#nyes>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kirol
Addig is próbáld ki egy DirectX 9.0 kártyával!!!

Szép!!! 😊

nezd meg a hdr moviet.

Rapid81
Bakker mennyi különbség van a Dx 7.0 és a Dx 8.1 közöt!!! Tegnap szereztem be egy másik VGA-t, és az már DirectX 8.1 támogatású, és mikor elindítottam a HL2-t lehültem hogy milyen állatul néznek ki az ablakok, meg a víz!!! Akkor milyen lesz majd 9.0+HDR-el?! <#wow1>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ombika
Nem kell kinyirni a teton tovabb lehet menni!

Herold
Keress rakétát. Vagy próbálj felmenni a gerendákon/pallókon a felsõ szintre, onnan asszem a tetõre, de ebben nem vagyok biztos.

Hello!

megint elakadtam.már bent vagyok az "épületben" és éppen egy 3 lábú osztja a halált.és itt hogyan tovább?
THX
Rapid81
Na be sikerült hozni a Garry's modot warez hl2-vel, azonban nem jön be a menü! <#confused>
Szórakoztam régebbi verzijókkal de egyikkel sem lesz a kezemben a gravity gun. Valaki biztos nem oldotta még meg ezt a problémát??? <#fejvakaras>
Nem ismétlésként írnám, de tegnap hiába kerestem sehol nem írt senki, és válaszolt senki arra, hogy miként lehet, mert ugyebár lehet! <#guluszem1><#taps>
Egyébként a következõ módon indítom:
hl2.exe -steam -game gmod

Most mûködiok!!!!! Köszi
A steam mappaban van az file. kapcsold ki mielott torlod.

Hogy tudok clientregistry.blob-ot törölni? Az angol nem nagyon megy így az e-mail írás nehézkes lenne.
Sheke
kira vagy

Le Parkour

Ombika
Ekk vegre befejeztem!!
Isten volt!! <#worship><#worship>

bocs, hulyevagyok, keverem a dolgokat.-

probalj meg irni valve supportra steam oldalon, majd ok raneznek, vagy probald megkesobb. esetleg torolj clientregistry.blob-ot, hatha kapsz utana masik content servert amirol siman jon.

Persze csinálok majd egy képet csak add meg majd a mail címed. Most el kell mennem mad este leszek csak itt. Pedig tényleg egy kuponom van<#wow1>
ezek a jatekok nem jarnak egy sima kuponos account melle (az alap steampowered.com-rol toltheto kliens pedig nem mutat mast mint ami jar), biztos hogy azt vettel amit akartal? tudsz csinalni 1 kepet a teljes play games listarol?

Ja bocs és most kipróbáltam, hogy letöröltem a day of defeat-et és utánna simán megint letöltötte.