42676
  • Mayday
    De hogy is van ez? Ezt a HDR-t ki- meg be lehet kapcsolni? Es kikapcsolt allapotnal gondolom, ugyanott vagyok, mint a sima HL2? Vagy nektek bekapcsolva fut ilyen szepen?

Meg egy kerdes: Steam nagyon meg van emiatt terhelve, vagy lehet max. savszelesseggel letolteni?
  • Rapid81
    Nekem az aláírásban jelölt gépem van, sajna nem dx 9, de gyönyörűen futott 1024x768ban full grafikon.
  • Mayday
    Erdekes, mert masoknak is elfut "normalis" gepen. En meg nem probaltam, de lehet, hogy ezek szerint elmegy szepen eromu nelkul is?
  • Noninnyó
    Tud valaki egy linket a krekkelt steam klienshez? Kipróbálnám én is a lost coast-ot, csak nem eredeti a hl2-őm.
  • Istencsászár
    tudod kismunkához sokidő kell = valve :))
  • scorpeeon
    télleg qrva rövid volt 1ébként...
  • scorpeeon
    :D feltettem a Lost Coastot a gépemre (P4 2,8GHz, 512MB DDR RAM 333MHz, Sapphire ATI Radeon 9600XT 128MB), persze kiírta h nem egészen jó a gép ehhez, erre olyan grafikán+HDR-el megy úgy majdnem mint a sima HL2 :D
  • Borg
    No hát ez tényleg rövid volt. Ráadásul enkem bugos is.

2x haltam meg, mind a kétszer amikor visszatöltött, akkor azok a katonák amiket már lelőttem, ilyen keresztre feszített pózban lebegtek a föld felett :D
  • Mayday
    Az Aftermath hivatalos kiegeszito lesz (asszem kb feleannyi jatekidovel, mint az alapjatek), de ez a Lost Coast nem errol szolt! Ez egy techdemo tkp, es kulonben is, ajandek lonak ne nezd a fogat! :)
  • Rapid81
    Ez a 10 perc volt a Lost Coast??? Komolyan erre vártunk ennyire? Fölmegyek, kinyírok mindenkit, majd lejövök azzal a hülye lifttel, oszt ennyi? Remélem az Aftermath hosszabb lesz!!!
  • Noninnyó
    Oké, köszi. A mostani steam-et arra használom, hogy a HL2 DVD Vengeance verziós gamma fusson, semmi másra. Szal majd külön könyvtárba kell telepíteni az újat.
  • janos666 #38811
    Hát attól függ milyen steamed van és mire használod. De ha külön mappába rakod akkor semmi gond nem lehet. Most küldtem el Cifunak a fenti FAQ javítási inkstrukcióit, ott lesz a link nemsoká. De olvasd el azt is végig.
  • Noninnyó
    Tudnál adni egy linket ehhez a crackelt steam klienshez? Ha ez felmegy, nem fogja elbarmolni a most fent lévő steam-et?
  • janos666 #38809
    Dehogynincs. Ugyanúgy megy mint a HL2 vagy a CS:S, csak töltsd le a crackelt steam klienset. A kicsomagolt verziókat el kell felejteni.
  • Noninnyó
    Hihó! Nem eredeti HL2-vel nincs remény Lost Coast-ra?
  • NeOhu
    És maxon 2x és 4x elsimításokkal mennyi fps-el
  • Zetorg
    lehetett volna hosszabb is a lost coast :)
    tetszett, volt benne pár gondolkodós rész, főleg az ágyú kiiktatása :)
  • FLeK0
    picit nagy lenne minden palya ujratoltese a steamrol.
  • Evogordon
    Jó lenne ha a sima hl2 is megkapná ezt a grafikát meg a HDR-lt.
  • Evogordon
    Nagyon király megy max grafikán csak az élsimítást visszavettem 2X-sre az anizotrópikus szűrést pedig 4X-esre
  • zero the hero
    ezekszerint
  • Evogordon
    Végig vitted?
  • zero the hero
    elég rövidke ez a lost coast, azthittem h be lehet menni a faluba is. Vagy én rontottam el valahol?
  • Noninnyó
    Talán hülye kérdés, de akinek nem eredeti a HL2-je, annak ugye a steam nem engedi letölteni a Lost Coast-ot? Mert ugye eredeti cd kulcsot kell megadni hozzá.
  • Evogordon
    yipííííííííí hl2 lost coast YESSSSSSSSSSSSSSS
  • Casseus
    1600*1200 max élsimitás és anizotróp szüréssel csinálj már képeket, mert így lehevarsztó!
  • artschi
    nem, bugzik :D
  • Inquisitor
    Mit csinál? Bunjie Jumpingol? :O
  • vortob

• Inquisitor
    Elég hülyén néz ki élsimítás hiányában, pedig klasz ez a HDR :)
  • artschi
    Na, és az első bugok visszatöltés után :)

• Casseus
    ?
  • Casseus
    lödd szét a papit! ugy néz ki mint SÁNDOR! (nem mondja a játékban, hogy : i'am sandor or i don't know)
  • artschi
    képz:

• Casseus

Az a menü háttér elég gagyi az olyan érzékenyszemüeknek mint amilyen én vagyok!
    De az ingame az szép!
  • artschi
    jáj, ez pici lett, na a többit linkelem majd.
  • artschi
  • alph4
    Ok, nyugodtan rakjál be vagy 10képet :)) majd aztán a hétvégén valamikor leszedem én is :)
  • artschi
  • artschi
    Ha gondoljátok, rakhatok fel pár képet install után.