Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
kevés játékon kapom fel a vizet (eddig csak a gagyi 2. VH-s gagyikon sikerült ennyire),de ez idegesitõbb rész,mint amikor 2 idegen repülõt / helikoptert kellett leszedni pár ház között
amugy innen mennyi van még a végéig? ugye már nem lesz monoton légpárnás / kocsis / egyéb uncsi csak-taposom-a-gázt stilusu rész?
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
nahh,ez nekem uj 😊 amugy köszi a tippeket 😊
csak sajnos tul sokan jönnek... bár legjobban a kempeléses izé jött be a sarokba helyezéses cuccal,de ugy szednek le shotgunosok,hogy nem is láccanak... hmm... hmm... nah,akkor hogyan tovább?
amugy hány percig jönnek? csakmer kirohangálok töltögetni a falon lévõ töltökhöz (a bedobott gránátok és shotgunosok sebzése (???) miatt),miután ujra + ujra felállitom a turreteket,de kb. 4 perc után még mindig jönnek és jönnek,és jönnek,és igy tovább...
Én kiraktam elé a turreteket, amiket aztán felburogattak, de én csak a szekrénybõl egyesével lelövögettem mindet 😄
átlépni hogy lehet? legalább 6 éve nem nyultam semmilyen cheathez,de most vagy fogalmam sincs,mit kell keresnem a végigjátszásban,vagy rosszat olvastam (nem elég részleteset),vagy tényleg rosszak a reflexeim...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Le Parkour
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
meg akkoris, egy kis kiegészítõ és ennyire eltolják vazz?
amúgy az infó honnan van?
A Half-Life 2 The Lost Coast nevû pálya 2005 õszére lesz csak kész!!!
Letölthetõ lesz majd a STEAM -rõl.
A futtatásához (értsd: DIAVETÍTÉS szint) szükséges gép MINIMUMA:
~ 3.2 Ghz Intel Pentium
~ 1 GB RAM
~ 265 MB -os videókártya (128 MB -oson lehet elsem indul alapból!!)
Tehát én soha nem fogom tudni futtatni.
Esetleg 5 év múlva. 😞
Amúgy a Steam-es infoforrásról annyit, hogy fél éve ott figyel a "Coming Soon" alatt a DoD:S, amirõl azóta is csak pár kép került a nyílvánosság elé, vártam, hogy az E3-on legalább egy videót kitesznek, de még annyit sem...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://thenamelessphoto.com/
steam, origin: ACE_hun
A mostani 9200 SE-t 4k-ért vettem kéz alól, ennyit még futott.
Majd jövõre! <#nyes>#nyes>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
megint elakadtam.már bent vagyok az "épületben" és éppen egy 3 lábú osztja a halált.és itt hogyan tovább?
THX
Szórakoztam régebbi verzijókkal de egyikkel sem lesz a kezemben a gravity gun. Valaki biztos nem oldotta még meg ezt a problémát??? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem ismétlésként írnám, de tegnap hiába kerestem sehol nem írt senki, és válaszolt senki arra, hogy miként lehet, mert ugyebár lehet! <#guluszem1>#guluszem1><#taps>#taps>
Egyébként a következõ módon indítom:
hl2.exe -steam -game gmod
probalj meg irni valve supportra steam oldalon, majd ok raneznek, vagy probald megkesobb. esetleg torolj clientregistry.blob-ot, hatha kapsz utana masik content servert amirol siman jon.