42676
  • [NST]Cifu
    Ez nem kiegészítő, ez egy techdemo. Egy pálya, ennyi az egész. A kiegészítő majd a HL2:Aftermath lesz.
  • Noninnyó
    Megvan végre a cuesteam. Elindítom, minden oké, telepíteném a lost coast-ot, de arra a partícióra akarja telepíteni, ahol semmi hely nincsen, nem pedig arra, ahol vagy 30 giga szabad hely van, pedig maga a steam ezen van. Valami 5let?
  • Rapid81
    Nem mondanád meg, hogy a 0 Forint havi bevételemből hoygan vettem volna meg???? Munkanélküli vagyok, és 2 hónapja folyamatosan keresek munkát, de ebben a tetves kelet-Mo.-ban szar sincs!!!! Ja, és nem mindenki olyan burzsuj, mint TE!
  • Noninnyó
    Cifu: nekem most is hibás a steam-cue, amit kilinkeltél. Bajos.
  • jani1191
    Még jó hogy beleolvastam a FAQ-ba, legalább így nem kell kérdezősködnöm, mert csodálkoztam hogy csak ez az egy pálya van. És mikor lesz kész a többi vagy csak ennyi lenne a kiegészítő?
  • [NST]Cifu
    1.: A telepítő hülye, AMD esetén a valós órajelet veszi alapul, de a "minta" ugye Intel proci.... Nem kell vele törődni.
    2.: Ez egy techdemo. Egy viszonylag kis pálya, amely erőlködés nélkül végigjátszható 10 perc alatt.
  • jocika
    Ez nevetséges! A lost coast telepítő közli, hogy nem elég erős a procim! Min.:2,2Ghz, nekem meg A65 3200+ Venicem van 2Ghz-cel.
    Az jelent valamit, hogy a Lost Coast-nál valami demot akar felrakni?
    Én úgy tudom, hogy ez egy pálya és nem demó.
  • [NST]Cifu
    Frissitettem a FAQ-ot, ha észrevétel van priviben szóljatok lécci.
  • jani1191
    TXH
    Szerintem kurvaszép a gém, nekem a HDR különösen teccik benne.
  • [NST]Cifu
    6800GT, és amint látható, itt működött az AA és az AF egyszerre.
  • geri15
    ATi kártyád van? Nekem 6600 GT, és egyszerre sajnos nem megy a HDR és a AF/AA :|
  • [NST]Cifu
    Ott az az ágyú, vagy mi a szösz a templom végének jobb oldalán. Odamész, leveszed az oldaláról a borítólemezeket (use gomb vagy gravity gun), majd a mozgó részbe beleraksz egy dobozt a gravity gunnal. Ha jól csináltad, vörös fényel kezd el villogni és...
  • jani1191
    Hi
    Most hogy kijött a Lost Coast van egy kis gondom.
    Lost Coast-ba elakadtam ez első pályán lehet hogy bug, nem tom.
    Felmegyek a hegyre, bemegyek ott egy templomszerűségbe ott mit kell csinálni mert miután bemegyek oda az ajtó bezáródik amin bementem nem lehet kinyitni. Valaki segítsen már!!!
    THX
  • Dante73
    A steam-down-t ugyanabba a mappába telepítsd, mint amibe a steam-et. utánna NE a Strart-menüből, vagy az asztalról inditsd, hanem a mappából, ahol maga az .exe van. Nálam csak így müxik. Hogy miért, azt ne kérdezd....

Dante.
  • FLeK0
    1 het alatt mondjuk osszeszedhetted volna a 2500Ft-ot az eredetire..
  • Rapid81
    Valakinek sikerült már elindítania a crackelt steam-et, azt a CueSteam-et vagy mit? Én már 1 hete próbálom, de mindig ugyanaz a hiba: "Fatal Error: Failed to load platform modules". mi lehet aprobléma, valaki segítsen már, mert legalább 1x ki szeretném próbálni a deathmatchet.
  • [NST]Cifu
    Szerinted merne valaki még csak tippelni is egy Valve játék megjelenési időpontjára? ;)
  • [NST]Cifu
    Megnéztem én is Lost Coast-ot. Hát... mást vártam eredetileg. Végülis ha techdemónak nézzük, akkor jó. A HDR szerintem túlzásba is ment, nem néz ki rosszul, de nekem zavaró volt játék szempontjából. Ráadásul akkor már megcsinálhatták volna, hogy a torkolattűz vakítsa az embert. Amikor valójában elsütsz egy .357-es Magnumot, az olyan, mintha vakuznának a szemedbe (pláne zárt térben)...

Kép 1.
    Kép 2.
    Kép 3.
    Kép 4.
    Kép 5.
    Kép 6.
    Kép 7.

1024x768, minden felhúzva, 4xFSAA, 8xAF, Vsync On.
  • Rapid81
    Az Aftermath mikorra várható?
  • FLeK0
    Csak a dod source tamogatja a lost coaston kivul.
  • Istencsászár
    azér megcsinálhatták volna normálisan hamár eddig húzták..
  • Haversrác
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem!
    Ti be tudjátok rakni a hdr effecteket hl2-be, vagy cs-be? mert nekem be van pipálva az hogy Hdr effects on, de semmi se változott! láttam képeket neten, hogy a half-life meg a counter strike tartalmaz hdr effectet, és játsznaka is ugy vele! day of defeatben müxik, de hl2 és csben nem.
    előre is köszi
  • FLeK0
    Ennek nem lesz folytatasa, ez egy kimaradt palya a hl2-bol, csak techdemo celra szolgal. A hl2 folytatasa az aftermath lesz.
  • Kornan
    Nah ez a lost coast tele volt buggal és ha ügyes vagy szinte mindenhol ki lehet menni a pályából kód nélkül,pl ahol a papának a bódéja van ott el kezdesz ugrálni a köveken kb 2 méterig van még kukac és utána szabad az út.Meg simán ki lehet kerülni a szkriptelt jeleneteket,akaratlanul is,mivel abból áll az egész.Mikor visszatöltöttem nekem is keresztre voltak feszitve a katonák,de úgy vettem ki hogy lessz folytatása,remélem nem kell hónapokat várni egy pályára,mert ilyen single player mapokat ennél hosszabakat is le lehet szedni.
  • janos666 #38838
    Valóban. Pedig FlashFXP-vel toltam fel és semmit nem írt ki és az ottani nézőkében 6.5Mb, de akkor újratöltöm. Talán a filenevet nem szereti a tárhely szervere. Addig is míg rájövök: Rapidshare -CueSteam
  • Noninnyó
    Ha az akar lenni, ami legfelül van, akkor az hibás. Letölt egy fél megás rar-t, amibe bele sem lehet lépni. Valami gáz van vele.
  • [NST]Cifu
    Már délután óta benne van a link...
  • Borg
    77.77 még mindig. Minden jó vele.
  • janos666 #38834
    Most épp melyik VGA drivert használod?
  • Borg
    1280x1024, HDR, fullon minden csak az AA off

kép1
    kép2
  • lac coo

• szaharin
    jah hujevagyok:D mostmar sikerult, vegigvittem..
  • Noninnyó
    Cifu: janos666 elvileg elküldött neked egy faq infó kiegészítést. Abban állítólag van egy link egy krekkelt steam-hez, hogy azok is tudjakan jáccani a lost coast-al, akiknek nem eredeti a HL2-jük. Mikor írod bele a faq-ba? Már jáccanék én is, ha működik a dolog.
  • Zetorg
    én úgy tudom, hogy kisebb kártyákon csak szimulálja a hdr-t
  • [NST]Cifu
    Ha jól veszem ki, akkor a Source motor a videókártyához állítja be a dolgokat, vagyis bekapcsolható a HDR Radeon 9600-on is, csak persze nem fog olyan szinten pompázni, mint egy Gf6800-ason vagy Radeon X1800-ason...

Így érthető, hogy miért "hasít" 9800-ason, és miért lassú 6800-ason.
  • zero the hero
    nekem minden fullra van véve, és tejjesen jól megy
  • szaharin
    pff, amikor felmentem a szerpentinen, es 1 kis resen betudok tekinteni a templomba, ott hogytudok tovabbmenni? merre?:D
  • Borg
    Jah, csak éppen 9600-on a HDR semmit nem csinal :DDD
  • NeOhu
    Nekem van egy ilyen gépem: AMD 3200+ 1GB RAM(400) 6600GT , 1024*768, high , és igen csak kevés fps-el ment. Az átlag 30fps volt. Ha viszont még ráraktam az elsimításokat (4x,16x) akkor 15-20fps.
  • Zetorg
    nekem 3.2 p4, 1gb ram, 5900xt, 1024x768, high, hdr on, 20-60fps között ment.