Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
steam, origin: ACE_hun
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A CS:S-ben egy pálya indításakor megkérdezi egy opció, hogy hány CPUplayer (BOT) legyen a játékban.
(Másik, mert nem ismerem a játékot: A mellékel Counter Strike csak online-ban nyomható, vagy be lehet állítani csupa gépi ellenfelet is?)
bár szkriptelt, mivel szép történet van, szvsz jó
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A segítséget elõre is köszönöm.
In the coming weeks we'll also be releasing a Source revived version of Half-Life 1: Deathmatch. People who already own Half-Life 1: Source will receive this as a free download.
A vazze segített.
Valakinek esetleg 1 mentése ?
Miért is?Játszottál már a Haloval?Ott is nagy rajság volt a volán mögé pattani,szerintem tök jó,hogy egy FPS-ben vezetni is lehet.Aki meg nem szereti,annak ott a Painkiller,meg a Serious Sam...
Lehet,hogy hülyeségeket mondok,nemtom:-ppp
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
De nem történik semmi.
Köszi.
Kiszáltam a 2 éltü jármûbõl bementem az épületbe. Csapda átvizsgálnak kifüstölnek majd elkisérnek a lifthez, én beszálok a lány kintmarad és nem történik semmi vége.
valaki segítsen. Köszi.
sztem 1 jo FPSnek semmi köze az ilyesmihez...
az FPS legyen hentelés,a taktikai FPS + legyen taktikai, /megjegyzés: nem árt,ha a 2-t kombinálják/ 😊 ,a stratégia + legyen stratégia
én hosszunak éreztem ezeket a jármûves részeket annak ellenére,hogy csak mentem,mentem (hadd legyek már tul rajta mielõbb),és mentem,és tényleg csak az ilyen muszálybol kiszállos részeken szálltam ki,a többit meg elintézte a jármûre szerelt fegyver...
a 2. VH-s játékok is az ilyenek miatt gagyik szvsz...
tulképp a HL2 is ez,csak Csillagközi Inváziós környezet után 😊))
de az igaz,h a HL2 jo játék (!!!) (lenne számomra),ha rövidebbek lennének ezek a jármûves részek... nah,talán majd az aftermath 😊))
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy elég nehéz kilõni azokat a nagy robotokat.van valami trükk amivel könyebben megy?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Bár tény és való hogy eszméletlen jó játék!!!!
Most ott járok,amikor a valami városháza szerüség elõtt kell kilõni három baszott magas kétlábú robotot.
Sok van még a végéig?
Én HARD-on nyomom és a legegyszerûbb megoldás a BÖRTÖNBEN, ha bemész az egyik cellába oldalt a kezedbe egy gépágyúval és azt NEM ENGEDED EL, jöhetnek bármennyien a géppityu hazavágja õket.
(nem kell mind a 3-al körbevenned magad)
aifix1, emporiofix 1-2 stb, és modok: the thing, hf1 source stb. szóval légyszi telepítési tippeket és egyéb tanácsokat várok hogy milyen jó cuccok jelentek még meg hozzá amit érdemes kipróbálni
ha már nagyon akarsz kicsit biztosabbra menni, akkor az elõzõ helyszínrõl, ahol volt ilyán géppuskaállvány hozz el 1et v. 2-t nincsen messze, és akkor aztán mégjobban befészkelheted magad, Soul