Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
betöltésnél quicksave-quickload kombinációt próbáltad? Tehát amikor már be van állva a muksó akkor quicksave aztán load

PSN ID.: Beegabor

Akkor hülyül meg a warez, amikor épp kijön belõle, nem csak a liftes picsánál... sza'l próbálj meg beszerezni jobb verziót.

steam, origin: ACE_hun

Rapid81
Jártatok-e már úgy, hogy mielõtt elindulnátok a homokfutóval, a "We don't go to Ravenholm" pálya végén a csóka mikor bedörömböl az ajtón és kinyitjûák neki, beszél a csajjal, majd ottmarad az ajtóban és bambán bámul maga elé?! Ráadásul el sem férek mellette, és a szobába sem tudok bejutni. A másik meg, hogy õ enged tovább. Már nyolcvanszor újraindítottam, újra betöltöttem, meg újrakezdtem a pályát, de mindig ugyanaz. (Warez verzijó amúgy, de már jáccottam végig 2x is, de ilyen nem volt) mi a jófenét tudnék vele kezdeni, mert tudom, hogy a liftes csaj hülye, de errõl még sehol nem olvastam. Pls Help!<#zavart2><#idiota><#vigyor3>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

janos666
Visszamenõleg újrakezdhetsz 1-1, már végigjátszott felyezetet. Igen, lineáris, ahogy azt egy ilyen játéknál kell. Van egy eleje, van egy vége, és minden ami a kettõ közt történik az kötött idõrendi sorrendben zajlik le, válogatás nélkül, mindenkinek ugyanazt a történetgazdagágot nyújtva elsõre és 100-adjára...
A CS:S-ben egy pálya indításakor megkérdezi egy opció, hogy hány CPUplayer (BOT) legyen a játékban.
Akkor jó. Még annyit kérdeznék, hogy, bár tudom, lineáris a történetvezetés, az adott epizódokat csak egyféleképpen lehet végigvinni, mint mondjuk a Prince-ben, vagy rád van bízva (ez mondjuk dobna egyet az újrajátszhatóságon). Szóval milyen szabadságot biztosít a játékosnak?
(Másik, mert nem ismerem a játékot: A mellékel Counter Strike csak online-ban nyomható, vagy be lehet állítani csupa gépi ellenfelet is?)

M@TriX
n spec nem fanyalogtam, sztem elég jó lett, max a warezosok fanyalogtak, mert ai disabled, szóval sztem az ai megfelelõ...
bár szkriptelt, mivel szép történet van, szvsz jó

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kösz. (Egyébként javult az AI, amiatt sokan és sokat fanyalogtak? - Bocs, ha ezzel is hülye vagyok 😊)

M@TriX
kissé "hülye" a kérdés már bocs, a válasz: persze

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kérdezném, hogy a Steam mûködik rendesen, meg a játék is, javult-e valamit a megjelenés óta (bugok, AI stb.) és ezek alkalmazhatók még most is? (...egy olyan számára, aki "csak" most szeretné beszerezni ezt a játékot.)
A segítséget elõre is köszönöm.

Minden jovoben megjeleno jatekukban (pl dod:s, aftermath) lesz HDR, es visszamenoleg is be fog kerulni 1-2 helyre, de azert az egesz hl2-t nem fogjak lecserelni, sok lenne.

janos666
De ha a motor megkapja egy techdemo erejéig, akkor annaltól már csak egy lépés lenne hogy a CS:S-be is (még ha csak a custom mapoknál, de) bekrüljön a SM3.0 támogatás és a HDR. A Hlaf-Life 2-höz ma is van HDR mod, ha kijön a valve megoldása biztos hogy rövid idõn belül beledolgozza egy szorgos csapat (pl. aki ezt a custom odot csinálta) az alapjátékba is...
meg nincs vege a juniusnak, de annyira nem is fontos az a palya szerintem, engem peldaul a dod:s jobban erdekelne.

janos666
A Lost Coast meg el lett felejtve míg boltokbakerülnek az új ATI VGA-k?<#shakehead>

In the coming weeks we'll also be releasing a Source revived version of Half-Life 1: Deathmatch. People who already own Half-Life 1: Source will receive this as a free download.

andriska
Tudtam,hogy segíteni fog

kÖSZI!
A vazze segített.
Nekem is volt ilyen.Én beszálltam a csaj nem.Visszamentem az elõzõ mentéshez és másodszorra már beszállt.
andriska
Nincs senkinek semmi ötlete?
Valakinek esetleg 1 mentése ?
De, csak akkor elo kell hivni a konzolt es a gman-t kell megidezni aki atsegit azon a napon a nehezitett reszeken.

janos666
Ez a hiba szökõév május 39.-én elõjöhet még eredeti verzióban is, nem?
andriska
<#hehe><#hehe><#hehe>

andriska
"sztem 1 jo FPSnek semmi köze az ilyesmihez..."
Miért is?Játszottál már a Haloval?Ott is nagy rajság volt a volán mögé pattani,szerintem tök jó,hogy egy FPS-ben vezetni is lehet.Aki meg nem szereti,annak ott a Painkiller,meg a Serious Sam...

Azért kicsit több volt az,mint ahogy mondtad,de sikerült végigvinnem a játékot!A vége kicsit szar volt,de összeségében 10-9
Shaman
Sztem Flek0 arra próbált célozni,hogy vedd meg eredetiben,mert esetleg ez egy másolás védelem.....

Lehet,hogy hülyeségeket mondok,nemtom:-ppp

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Mehetsz gyalog is, nem kell jármûvezni 😊
artschiatwork
hát nem mostanában...

Mikor adják ki a Half-Life 3 at ?

erre senki ?

Azt már próbáltam de ugyan az az eredmény.
Herold
Próbáld visszatölteni az állást.

Mond mit kell tennem, a leirás szerint lekéne kisérjen a pincébe.
De nem történik semmi.
Köszi.
Elakadtam:
Kiszáltam a 2 éltü jármûbõl bementem az épületbe. Csapda átvizsgálnak kifüstölnek majd elkisérnek a lifthez, én beszálok a lány kintmarad és nem történik semmi vége.
valaki segítsen. Köszi.
soulhunter
az aztán nem nagy kikapcsolodás,hogy azért szállsz ki a jármûbõl,hogy 1 hûtõt belelökj 1 liftbe...
sztem 1 jo FPSnek semmi köze az ilyesmihez...
az FPS legyen hentelés,a taktikai FPS + legyen taktikai, /megjegyzés: nem árt,ha a 2-t kombinálják/ 😊 ,a stratégia + legyen stratégia

én hosszunak éreztem ezeket a jármûves részeket annak ellenére,hogy csak mentem,mentem (hadd legyek már tul rajta mielõbb),és mentem,és tényleg csak az ilyen muszálybol kiszállos részeken szálltam ki,a többit meg elintézte a jármûre szerelt fegyver...
a 2. VH-s játékok is az ilyenek miatt gagyik szvsz...
tulképp a HL2 is ez,csak Csillagközi Inváziós környezet után 😊))

de az igaz,h a HL2 jo játék (!!!) (lenne számomra),ha rövidebbek lennének ezek a jármûves részek... nah,talán majd az aftermath 😊))

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

M@TriX
hát beleképzeltem magam az tuti 😊

Herold
A legjobb rész a játékban mindenek felett a libegõzés a Citadellában (az elsõ). Az csúcs.

andriska
Nekem az a rész nagyon tetszett.Nagyon szép környezet,üldözések,sokszor kellett kiszállni a jármûbõl egyéb feladatok miatt,lõni is lehetett belõlük.És jó fizika.Nekem nem tûnt monotonnak és plána idõhúzónak.

[NST]Cifu
Sok rakéta bele. Ennyi. De inkább játsz, és ne kérdezz, mert sose jutsz a végére. 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Akkor sok van még?
Amúgy elég nehéz kilõni azokat a nagy robotokat.van valami trükk amivel könyebben megy?
[NST]Cifu
Ez azért egy kicsit túlzás volt... <#hehe>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Komolyan!El se hiszem.Azt hittem hosszabb lesz😞((

Bár tény és való hogy eszméletlen jó játék!!!!
Azok a foellenfelek, utana vege, jon egy 5 perces animacio ami elmondja hogy mi lesz a fold sorsa a betelepites utan es te nem tudod megmenteni.

Hali!

Most ott járok,amikor a valami városháza szerüség elõtt kell kilõni három baszott magas kétlábú robotot.

Sok van még a végéig?

Én HARD-on nyomom és a legegyszerûbb megoldás a BÖRTÖNBEN, ha bemész az egyik cellába oldalt a kezedbe egy gépágyúval és azt NEM ENGEDED EL, jöhetnek bármennyien a géppityu hazavágja õket.

(nem kell mind a 3-al körbevenned magad)

meg tudná nekem vki mondani hogy hogyan kell telepíteni?a magyarítás nem kell rá, de tudom hogy van vmi trükkje.pár lépés de már nem emléxem hogyan kellett.tudom a gyik-ben benne van de már úgysem pörög a topic, egy hozzászólás pluszba belefér. a legutolsó retail dvd verzióm van meg.és milyen peccseket, modokat érdemes még hozzá feltenni ami azóta megjelent, vannak nekem a könyvtáraiban ilyenek hogy:
aifix1, emporiofix 1-2 stb, és modok: the thing, hf1 source stb. szóval légyszi telepítési tippeket és egyéb tanácsokat várok hogy milyen jó cuccok jelentek még meg hozzá amit érdemes kipróbálni

M@TriX
akár annak is lehet mondani, de pontosabban inkább túl hosszúra sikeredett, a srácok ezzel akarták elérni az x órás játékidõt, ami azért nem illendõ. a határt kb azért jól érezték meddig húzhatják, de a vége felé, már én is mászkálni akartam, elzsibadta a lábam a túl sok ülésben 😊

M@TriX
pfuj, meg lehet csinálni, sztem meg ne használj trainert.
ha már nagyon akarsz kicsit biztosabbra menni, akkor az elõzõ helyszínrõl, ahol volt ilyán géppuskaállvány hozz el 1et v. 2-t nincsen messze, és akkor aztán mégjobban befészkelheted magad, Soul

andriska
pfff még hogy monoton...

Herold
Nagyjából ez a háromnegyedénél lehet a játéknak. Egyébként van trainer, ennél a résznél én is azt használtam. (Az idegeim meg a PC épsége többet ér, mint az elvek...)