42676
  • Evogordon
    Ha majd végigviszem mégegyszer megnézem
  • [NST]Cifu
    Nem azt kérdeztem mennyi ramod van, hanem hogy nyúl-e a vinyóhoz a menet közben a játék...
  • [NST]Cifu
    A Stalker? Legutóbb azt hallottam, hogy 2006 végéig biztos nem jelenik meg. Versenyezni akar a legtöbbet késő játék címéért, a HL2-őt már lehagyta, de a DNF-et kemény dió lesz utólérni... :D
  • Evogordon
    Tényleg nagyon rövid ez a lost coast 15 perc kellet és átvittem
  • Evogordon
    1024 mb ram van a gépbe
  • janos666 #38897
    Elvileg a SWAT-ban is van már mindenhol, itt a DOD:S, egyszer csak kiadják már a STALKER-t is... A HL2 Sourceba mikor akarják beledolgozni a soft shadowot, soha?
  • [NST]Cifu
    Ezt írtam én is lent. Itt az volt a lényeg, hogy mindenkinek kiüsse a szemét a HDR, a DoD:S ilyen szempontból más tészta - ott a játszhatóságon van a hangsúly, és a HDR csak egy látványt szépítő elem, de nem róla szól a játék.

Ettől függetlenül én remélem, hogy HDR ugyanúgy beépül szépen lassan a játékokba, mint beépült a bump mapping, vagy a valós árnyékok. Tényleg szép effekt.
  • janos666 #38895
    Ja, a FarCray az első SM3-as patchel, de az új driverekkel és patchekkel ott is megy egyszerre minden. (nálam ment)
    Amúgy látom itt is bugos/elnaggyolt és erősen techdemoszerű a HDR mint a FarCrayban. A DOD:S-ben jobban le van scriptelve hogy világosodjon-sötétetdjen és ne legyen elég a nap helyett a tőle 2cm-re eső falra is nézni hogy világosodni kezdjen miközben vakulni kéne.
  • Snecie Smicie
    Köszi
  • [NST]Cifu
    1.: Modokat bárhonnan lehet hozzá leszedni. Itt találsz mindenféle HL2 modot, az SP az ugye Single-player, az MP pedig multi-player modokat jelent.
    2.: A Lost Coast egy techdemo, és csak a Steamen érhető el.
  • [NST]Cifu
    A sérülésre nem tudok mit mondani, én sérültem rendesen, mikor lőttek. :D
    Az 1FPS-re esésnél nem kezdett el a winyóval matatni, mint állat? Mert lehet, hogy csak a ram volt kevés neki, és szépen nekiállt ugye akkor a winyóról töltögetni.
  • Snecie Smicie
    HI-.-
    HL-hoz modokat, illetve ezt a Lost Coast-ot csak Sztímen kerestül lehet letölteni?
  • Evogordon
    Van egy pár hiba a hl2 lost coast-ban pl hogy akárhogy lő engem az ellenség nem megy le az életem meg nagy szépen folyik az egész játék és csak így hirtelen elkezd úgy szaggatni hogy 1 fps-el ér fel.
  • geri15
    Szép eredmények, gratula! :) Nekem a Lost Coast full HDR-el, szűrések nélkül, 1280x1024-ben ment olyan avg 35 fps-el, maximum 70 felett, és 25 alá nem esett hálistennek :)

Mondjuk igaz ami igaz, meg kell mondjam nagyon zavaró volt nekem a full HDR, vakít, és igaz ez volt vele a cél, akkor sem jön be hosszútávon, techdemóként pont elég volt.
  • [NST]Cifu
    Rémlik valami ilyesmi, de talán az a Farcry esetén volt igaz, nem?

Annyi szent, hogy itt látható volt a HDR és az AA/AF hatása is, tehát valószinüleg minden ment flottul.

A kártyám mint írtam 6800GT, de 6800ultra szint fölé van tuningolva (435/1150Mhz), 3DMark05-öt csak akkor futtattam, amikor beraktam a gépbe, erről találsz képet a galériámban.
  • geri15
    o.O
    Én már semmit sem értek akkor :) Én eddig úgy tudtam hogy az nVidia 6xxx-es sorozat vagy a HDR-t, vagy a szűréseket tudja, a kettőt egyszerre nem... De akkor rosszul tudtam :)

off - Neked 6800 pro vagy nonpro-d van? És mennyit kaptál vele 3DMark03/05-ben?
  • [NST]Cifu
    Értelemszerűen a HDR mellett működik nálam is az AA és az AF egyszerre. :)
  • geri15
    Nem arra értem, hogy az AA és az AF ne működne egyszerre. Hanem arra hogy ha be van kapcsolva a HDR akkor nem lehet mellette AA és/vagy AF.

Szóval akkor nem ATi. Köszönöm.
  • [NST]Cifu
    Szvsz nem molyoltak több hónapot. Egész egyszerűen kész voltak vele csaknem egy éve, de meg kellett vele várni a Radeon X1800-at. Ennyi.
  • FLeK0
    A valve online tartalomszolgaltato rendszeren.
  • FLeK0
    annal azert rovidebb lesz.
  • Rapid81
    Mindenféle kód nélkül simán be lehet jutni a faluba! Ahogy az öreg átenged a kapun, kinyírod az első 2 ellent, majd szemben van egy létra. Ott lemész, és onnantól fogva a fal tövében el tucc menni, egészen atúlsó partig, majd onnan be a faluba. Itt már nincsnek halak a vízben, elfelejtették.
    Szóval ahhoz képest, hogy több hónapig molyoltak ezzel az 1 pályával elég gagyi lett.
  • Icebarney
    a sima telepítő végmegy,csak a törésé nem. Csak a CS indul el, hl2 nem
  • PTW
    installnál ki kell választnai hogy a CS-t is telepítse, különben errort dob és elszáll...

LOST COAST-

nyomattam, szép volt, tetszett, --kifagyott egy idő után...
  • Guer
  • Kovsebi
    ez szép lett
  • Rapid81
    Belementetek már a Lost Coastban a vízbe? Tele van az első részből ismert piócaszerű halakkal!
  • Guer
    mindenesetre megkattan töle a gépem
    minden max leszámitva AA meg Fsaa 1280x1024 nagyjábol játszhato de néha megfagy szegény
  • Icebarney
    sziasztok. Az mitől van, hogy a DVDs változat hl2installerje nem megy végig? S persze utána nem indul a játék.
  • Shodan
    Hol 2500ft?
  • Rapid81
    Na még valami! hol találok crackelt szervereket, mert egyikre sem enged fel amit belistáz.
  • Rapid81
    Sikerült elindítani a CueSteamet, csak föl kellett rakni a gyári Steam-et, majd bemásolni a Cue-t, és megy is. Jobban teccik mint a Steam-Down, ugyínúgy le lehet vele szedni a játékokat!
  • janos666 #38870
    Amúgy beszúrtam a fórumba egy Rapidshares linket és most már tényleg működni fog a FAQ-s direkt magyar link is. De én csak örülök ha eligazodtok a Rin fórumon is.
  • Noninnyó
    Egy külföldi fórumról sikerült lekapnom a cuesteam-et. Az Aftermath nem úgy volt, hogy dobozosan is megjelenik majd? Valahol ezt mondták.
  • janos666 #38868
    Nem értem mi a gondja, mert ezen a tárhelyen van már több mint fél éve a FAQ is és több hasonló filet is ide dobok fel ha kell valakinek (nagyobbat, kisebbet és már a neve se cifra) és le tudják tölteni így direkt linkkel. De majd átrakom egy uw-s helyre.
  • [NST]Cifu
    Hmm... érdekes. Ez esetlen lehet, hogy mégsem a telepítő hülye, és felismeri az AMD procikat? Végülis logikus, hogy egy 2.9Ghz-es P4 és egy 2.2Ghz-es AMD-t vet össze.

Mondjuk az tény, hogy 3Ghz feletti procit ajánlottak a Lost Coasthoz.
  • [NST]Cifu
    Anno nyárt jelölték meg várható érkezésnek, most ugye mindjárt november. Egy Valve játéknál a megjelenés finoman szólva képlékeny dolog... várható, ennyit lehet biztosan tudni.

Amúgy pedig az Aftermath egy HL2 kiegészítő, amit csak a Steam-en lehet megvásárolni majd, a játékidő ~8-9 óra, és ott kezdődik, ahol a HL2 befejeződött.
  • Guer
    lál nekem azt irta ki hogy az ajánlott az 2,9 Ghz (!) 1 Gb (!)rammal de a videokártyám jo volt neki.
  • jani1191
    És a Aftermath-ró tucc valamit, kb mikor jelenik meg majd? Már várom.
  • [NST]Cifu
    A Tár.hu már csak ilyen bajos, most átalakítottam a linket, hogy új ablakban nyíljon meg, így elvileg egyszerűbb leszedni.