Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
HL2 - HDR
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Valakinek valami ötlet?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Motherfucker-ellenszenves ember
Egyszeruen van FAQ, amiben le van irva az adott problemara a megoldas. Ott van az orrod elott, de nem latod, csak kerdezed 😊 Es nem hatszor valaszoltak mar erre, sokkal tobbszor 😊 Van topicon beluli kereso is 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Éppen ott tartok hogy garázsba dugtuk a homokfutót, és jöttek a Gunshipek amiket leszedtem és ekkor jönne az hogy egy ilyen ellenálló csákó lekísér a világítótorony aljába ahol angolosan távoznánk egy titkos ajtón át. ezzel az a gond hogy a csávó mondja hogy kövessem de ott áll egy helyben. Arra gondoltam hogy nincs e valmai kód amivel a követkazõ pályára lépek vagy hasonló!!!
Légyszíves segítsetek mert Istenkirály a játék!!!!4
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Nem tom elindítani a game-et h legyen a menüben multi!!!
Raktam föl módokat is de azok se mennek,pedig mindent úgy csináltam ahogy le volt írva!!Vmi kell még hozzá(patch....)?Módnál vmi studio... írt ki!!!
Vki legyen szíves segíteni!Elõre is köszönöm!
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
ha a gagyi Codename Gordont vesszük,amiben nem lehet ott folytatni,ahol az ember kilép a progibol (merhát nincs save opcio,mer az minek) 😊,akkor már 3 játékot kapnak,bár az igaz,h az 1ik olyan 799 Ft-s gém 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
nem elég,h nem tudnak számolni,de még kiakasztoak is 😊
1: nem tudnak számolni,mert:
a CD-k/DVD 9900,viszont ezért NEM 1,hanem 2 játékot kapnak! 😛PP
2: nem tudnak faq-ot olvasni 😊
amugy az a nemtom milyen kiegészitõje honnan tölthetõ le,ami állitolag ingyenes,és vmilyen coast a neve,és HDR tesztnek szánták? 😊))
remélem érthetõ kérdés fogalmazása 😊