Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Ibron
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ibron
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ibron
Ibron
Itt1kép:
ha meg már réges rég van ez itt is,akkor 1 000 bocs a pampogásomért...csakhát soha nem játszottam ezekkel és így nemtom követni,hogy mi új,mi régi.
Ibron
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
http://thenamelessphoto.com/
Fákjúal!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
a nagy SEMMIT!<#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3>̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sikerüt egy kis babrálással megcsinálnom hogy mûködjön az AI.
Amúgy nekem is ez volt az elsõ gamem, ami 10000 huff volt és saját pénzbõl vettem meg. Elsõre nemis a hl2 miatt, de azt cs-vel alig nyomultam.
Amúgy nem kéne annak a hl2 after nemtomminek topicot nyitni? Tehát a hl2 kiegjének.
Vagy már van neki? Lusta vok rákeresni 😄
Ha meg mindenképp kell eredeti, majd kölcsönkérem olyantól akinek megvan eredetibe😊
gyüjtögess rá megéri és kapsz hozzá jo kis css-t is 😄
bár mostanában nagyon vadászni kell rá nem nagyon lehet kapni...
nincs rá pénzem<#zavart2>#zavart2>
anno egyik haveromnál ugyanennél a résznél ugyanez volt (ami már az X-edik verzio volt és mindegyikkel volt vmi gáz)
ugyhogy mondtam neki hogy vedd meg inkább
és megvette és nemvolt több küzdés 😊
Már megint bugzik, és a sok katona helyet csak 3 vagy kevesebb jelenik meg, a csaj meg néha monjda arádióba hogy most hû de sokna jönke, hûûû, a végén megigéri hog yjön és nemjön, mert bugzik ez az egész.😞
Itt ki tudta tovább vinni? Vagy mit javasoltok, van valami patch, vagy crack amivel megjavulna?? már nem ez az elsõ eset ebbe ajátékban😞
szoval tudjátok, hogyan kell elõhzoni, a warez-es cs:s-ben a bot.okat? az tudom hogy bennevan alapbol, de hogy hozzam elõ?
u dont have to listen anybody else but me
Már rég nem kellett arra felé olvasgatnom...
Vagy miben kell biztosnak lennem?<#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy a feltörés miatti bugról van szó.
Egyébként próbálkozhatsz még az ai_disable 0 kóddal is - hátha csak az MI állt le.
Vagy egy korábbi mentéstõl vagy a pálya elejétõl kezdd újra.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Fenn volt, kozepen, az ujak kozott.
Annyit sztem tegyel meg esetleg, hogy nyitas utan felhivod oket, es megkerdezed, hogy lattad a het elejen, hogy van CE 9990-ert, (hetfo-kedden meg biztosan ott volt!), es van-e meg esetleg!
Bar valszeg elfogyhatott 😞
(Gondolom a GOTY kiadas elott ki akartak porgetni a keszletet.)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...