42676
-
Én nem nagyon értek ezekhez, de most olvastam, hogy steam frissítés volt. -
Melyiket használod??? 3.51??? Annak működnie kell! Pontosan mitcsinál?? Vagy simán tölt és ennyi?? -
Na fasza már ez sem müködik pedig jó lett volna :( -
Mi van ezzel a Dark Steamel már 30 perce csinálja az accountot :( ?
-
Én leginkább a két resident modot várom a HL-hez... De Aftermath az előbb meg lesz... :D Biztos frankó lesz. Bevallom nem vagyok egy pro gamer, de eddig a HL fogott meg a legjobban. -
nyeee, Half Life, CoD, Swat Rulez!! -
FLeK0 #39136 jovore -
Mikor lesz már Aftermath????? -
Nekem a régi steam mellett sem ment a magyarosítás.Így felhagytam vele. Az nem értem, hogy a forgalmazó mért nem csinál magyarosítást. Elég lenne ha a terjesztőknek adna jogot. -
FLeK0 #39133 szerintem az uj steam mellett nem mukodnek a regi magyarositasok, de nem probaltam. -
RolEnD #39132 Ok, köszi, már rájöttem. Nyomtam egy "Validate" - t és mindjárt jó lett. Most meg a magyarítással voltak problémáim. Ha felraktam, nem indult el a Steam. Pontosabban nem találta a Platform File - okat. De nem gáz, mert tudok angolul, csak úgy könnyebb lett volna. THX a Segítséget!! -
FLeK0 #39131 ellenorizd le a cache fileokat, gamesben jobbklikk propertiesnel lehet vhol, ha nem jo akkor torold le oket a steamapps mappabol es toltsd le ujra. -
RolEnD #39130 A HL2 - őt vettem meg, bocs. :) A 2 - es lemaradt. Azért ennyire nem vagyok szerencsétlen, hogy megveszem az 1 - et és a 2 - ővel akarok játszani. :) Tudom, sok ilyen ember van itt, de szerencsére idáig még nem süllyedtem. Szóval? Megoldás? -
Vegas #39129 hát mét a hl-t veszed meg mikor a hl2-vel akarsz játszani?
-
RolEnD #39128
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Bocs, itt a kép. -
RolEnD #39127 Hi!
PLZ valaki segítsen nékem! Tegnap megvettem a HL - t, felraktam, letöltöttem a frissítéseket, minden működik, kivéve a HL2 és a HL2 Deathmatch. Elindítom, bejön a töltöképernyő, majd kilép.
Ezt a hibaüzenetet kapom:
http://www.kepfeltoltes.hu/051126/HibaUz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Valaki esetleg tudna segíteni? Elég idegesítő a dolog, hogy itt van, mégsem tudom használni. -
milyen ügyes gyerek vagy, egyből ráéreztél a lényegre! -
LittleBirdY #39125 Nekem is lenne egy problémám, jelesül az hogy, hol lehet a multiban player modelt választani? Mert az optionsban nem jelez ki a player modelsnél semmit. Raktam fel új modelleket, de így sem jó. -
Pl azt hogy egy zéárt helyről kimész a fényes napra akkor kicsit "megvakulsz" a fénytől és csak kis idő mire hozzászokik a szemed a fényhez. -
Kinyitod a templomajtót és bemész!
(Használ billt- megnyomod!) -
Davidsned #39122 Amúgy maxon van minden (6xos AA és 16xos AF 1280ban). De most tulajdonképpen mit is kell nézni, ami HDR technológiát rejt?:) Tárgyak lehet részletesebbek azér :) -
Davidsned #39121 A Lost Coast-hoz lenne kérdésem. Természetesen elakadtam, én már csak ilyen vagyok, egy negyed órás pályán is simán el tok akadni :)) Amikor felértem abba az épületeggyüttesbe, aminek a belső udvarán van egy kút, ott hova a szarba kell menni? Probáltam jobbra, de csak egy résnyire van kinyitva vmi templomajtó szerűség. Pls help... -
thomka #39120 Mármint mire célzól? Vegyem meg? -
FLeK0 #39119 lehet, hogy az eredeti verziot is meg kene. -
thomka #39118 Nem tom mi lehet a gáz, mert megprobáltam a dvd verziot és a CD-s verziót is. -
Hibás a fájl nem tudja olvasni vagy nem találja az adot fájlt ami kell neki. -
thomka #39116 Sziasztok
Van egy kis problémám. Amikor telepítem a Half Life 2 öt ezt írja ki:
Már 2 verziot is megprobáltam, de mindig ezt írja ki. Mi lehet a probléma? -
még mindig azt a nyomorult faq-t kellene elolvasni odafent... -
Ulmikukac #39114 sziasztok!
plz help!a collectors edition azt mondja második indításra hogy AI disabled
ugy hallottam ezt vmi cfg fájl készítésével orvosolni lehet.elmondaná vki hogy hogyan???
help plz!!!!!!!!!!
köszi -
köszönöm istencsászár
-
info file
, Launcher.exe marha bonyolult
-
hali all.megvan a lost coast tudja vki hogy hogy inditsam el mert nem cd képben van meg hanem igy mintha fel lenne rakva szoval azt hogy?és kell hozzá a hl2 hogy fent legyen a gépen? -
FLeK0 #39110 hl1-bol van 45 perces is. -
A Gamer's Hell csapata kedves kis meglepetéssel rukkolt elő ezen a szombaton. Néhány videó került fel a csapat oldalára, amelyek rekordidő alatt teljesített végigjátszásokat örökítettek meg. Extragyorsan vittek végig olyan címeket, mint a LucasArt's kalandjáték-csomaga, a Morrowind, a Doom 2, a Half-Life 2, a Quake, vagy a Half-life. A videók méretes nagysága ellenére érdemes lerángatni egy-két animációt tovább>> -
jimmy127 #39108 köszi a segítséget megprobálom amit mondtál. -
FLeK0 #39107 termeszetesen, akar kinaban is bejelentkezhetsz es jatszhatsz a jatekaiddal, ha epp ott vagy. -
jimmy127 #39106 lehet hogy hülyeséget kérdezek de az akkor is műkődik ha azóta újra telepitetem a gépet? -
FLeK0 #39105 van accountemlekezteto a login kepernyon. -
jimmy127 #39104 de az már nincs meg(jelszó,név)fellet valahova irva csak már fenne tudja hova.szóval akkor most beszoptam vagy van még megoldás? -
FLeK0 #39103 Nem kell (es nem is lehet) ujra regisztralni a cd kulcsodat, azt az accountot kell hasznalni amibe eloszor megtetted ezt.