42676
  • kirol
    Én nem nagyon értek ezekhez, de most olvastam, hogy steam frissítés volt.
  • SZilaJMaGGoT
    Melyiket használod??? 3.51??? Annak működnie kell! Pontosan mitcsinál?? Vagy simán tölt és ennyi??
  • grebber
    Na fasza már ez sem müködik pedig jó lett volna :(
  • grebber
    Mi van ezzel a Dark Steamel már 30 perce csinálja az accountot :( ?
  • SZilaJMaGGoT
    Én leginkább a két resident modot várom a HL-hez... De Aftermath az előbb meg lesz... :D Biztos frankó lesz. Bevallom nem vagyok egy pro gamer, de eddig a HL fogott meg a legjobban.
  • gordonmail
    nyeee, Half Life, CoD, Swat Rulez!!
  • FLeK0
    jovore
  • Rapid81
    Mikor lesz már Aftermath?????
  • hinar
    Nekem a régi steam mellett sem ment a magyarosítás.Így felhagytam vele. Az nem értem, hogy a forgalmazó mért nem csinál magyarosítást. Elég lenne ha a terjesztőknek adna jogot.
  • FLeK0
    szerintem az uj steam mellett nem mukodnek a regi magyarositasok, de nem probaltam.
  • RolEnD
    Ok, köszi, már rájöttem. Nyomtam egy "Validate" - t és mindjárt jó lett. Most meg a magyarítással voltak problémáim. Ha felraktam, nem indult el a Steam. Pontosabban nem találta a Platform File - okat. De nem gáz, mert tudok angolul, csak úgy könnyebb lett volna. THX a Segítséget!!
  • FLeK0
    ellenorizd le a cache fileokat, gamesben jobbklikk propertiesnel lehet vhol, ha nem jo akkor torold le oket a steamapps mappabol es toltsd le ujra.
  • RolEnD
    A HL2 - őt vettem meg, bocs. :) A 2 - es lemaradt. Azért ennyire nem vagyok szerencsétlen, hogy megveszem az 1 - et és a 2 - ővel akarok játszani. :) Tudom, sok ilyen ember van itt, de szerencsére idáig még nem süllyedtem. Szóval? Megoldás?
  • Vegas
    hát mét a hl-t veszed meg mikor a hl2-vel akarsz játszani?
  • RolEnD

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Bocs, itt a kép.
  • RolEnD
    Hi!

PLZ valaki segítsen nékem! Tegnap megvettem a HL - t, felraktam, letöltöttem a frissítéseket, minden működik, kivéve a HL2 és a HL2 Deathmatch. Elindítom, bejön a töltöképernyő, majd kilép.
    Ezt a hibaüzenetet kapom:

http://www.kepfeltoltes.hu/051126/HibaUz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Valaki esetleg tudna segíteni? Elég idegesítő a dolog, hogy itt van, mégsem tudom használni.
  • geri15
    milyen ügyes gyerek vagy, egyből ráéreztél a lényegre!
  • LittleBirdY
    Nekem is lenne egy problémám, jelesül az hogy, hol lehet a multiban player modelt választani? Mert az optionsban nem jelez ki a player modelsnél semmit. Raktam fel új modelleket, de így sem jó.
  • grebber
    Pl azt hogy egy zéárt helyről kimész a fényes napra akkor kicsit "megvakulsz" a fénytől és csak kis idő mire hozzászokik a szemed a fényhez.
  • kirol
    Kinyitod a templomajtót és bemész!
    (Használ billt- megnyomod!)
  • Davidsned
    Amúgy maxon van minden (6xos AA és 16xos AF 1280ban). De most tulajdonképpen mit is kell nézni, ami HDR technológiát rejt?:) Tárgyak lehet részletesebbek azér :)
  • Davidsned
    A Lost Coast-hoz lenne kérdésem. Természetesen elakadtam, én már csak ilyen vagyok, egy negyed órás pályán is simán el tok akadni :)) Amikor felértem abba az épületeggyüttesbe, aminek a belső udvarán van egy kút, ott hova a szarba kell menni? Probáltam jobbra, de csak egy résnyire van kinyitva vmi templomajtó szerűség. Pls help...
  • thomka
    Mármint mire célzól? Vegyem meg?
  • FLeK0
    lehet, hogy az eredeti verziot is meg kene.
  • thomka
    Nem tom mi lehet a gáz, mert megprobáltam a dvd verziot és a CD-s verziót is.
  • grebber
    Hibás a fájl nem tudja olvasni vagy nem találja az adot fájlt ami kell neki.
  • thomka
    Sziasztok
    Van egy kis problémám. Amikor telepítem a Half Life 2 öt ezt írja ki:

Már 2 verziot is megprobáltam, de mindig ezt írja ki. Mi lehet a probléma?
  • artschiatwork
    még mindig azt a nyomorult faq-t kellene elolvasni odafent...
  • Ulmikukac
    sziasztok!
    plz help!a collectors edition azt mondja második indításra hogy AI disabled
    ugy hallottam ezt vmi cfg fájl készítésével orvosolni lehet.elmondaná vki hogy hogyan???

help plz!!!!!!!!!!

köszi
  • asfa
    köszönöm istencsászár
  • Istencsászár
    info file , Launcher.exe marha bonyolult
  • asfa
    hali all.megvan a lost coast tudja vki hogy hogy inditsam el mert nem cd képben van meg hanem igy mintha fel lenne rakva szoval azt hogy?és kell hozzá a hl2 hogy fent legyen a gépen?
  • FLeK0
    hl1-bol van 45 perces is.
  • Istencsászár
    A Gamer's Hell csapata kedves kis meglepetéssel rukkolt elő ezen a szombaton. Néhány videó került fel a csapat oldalára, amelyek rekordidő alatt teljesített végigjátszásokat örökítettek meg. Extragyorsan vittek végig olyan címeket, mint a LucasArt's kalandjáték-csomaga, a Morrowind, a Doom 2, a Half-Life 2, a Quake, vagy a Half-life. A videók méretes nagysága ellenére érdemes lerángatni egy-két animációt tovább>>
  • jimmy127
    köszi a segítséget megprobálom amit mondtál.
  • FLeK0
    termeszetesen, akar kinaban is bejelentkezhetsz es jatszhatsz a jatekaiddal, ha epp ott vagy.
  • jimmy127
    lehet hogy hülyeséget kérdezek de az akkor is műkődik ha azóta újra telepitetem a gépet?
  • FLeK0
    van accountemlekezteto a login kepernyon.
  • jimmy127
    de az már nincs meg(jelszó,név)fellet valahova irva csak már fenne tudja hova.szóval akkor most beszoptam vagy van még megoldás?
  • FLeK0
    Nem kell (es nem is lehet) ujra regisztralni a cd kulcsodat, azt az accountot kell hasznalni amibe eloszor megtetted ezt.