Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt elsõnek rakd fel a steamet. Azt ha az meg van, akkor a hl2-t.
Ha az megy, utána az 1-et.
Ha így se menne, akkor nálad van valami baj.
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
Megvettem régen a HL1 játékot, amikor packba árulták. És amikor a HL2 felraktam, minden egyes gép inditáskor, azt a könyvtárat nyissa meg automatikusan, ahova a HL1 telepítettem. Mi lehet a gond? Hogy tudom a problémát megoldani?
steam, origin: ACE_hun
Vettem egy Collector's Edition-t, ezért a korábban vásárolt normál Half-Life 2 csomagom átadó. Eredeti, dobozos játék, minden CD megvan, érvényes CD kulccsal. Természetesen mûködõ Steam account-ot is adok vele. (Vagy segítek egy másik account-ra való átírásban is.)
Részletekért katt ide.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ha betöltöd ezt a pályát újra, újr abe kell írni, ha már másik pályára jutottál, már nem kell...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mind a két rész<#taps>#taps>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Én Hard - on (is) nyomtam végig a half_Life 2-t egy kisé zavaró, hogy a játék elején a katonák fejébe 2-3 lövés is kell, ez szerintem még hardon sem elfogadható.
A fejlövés az legyen shoot to kill...
kiirja a képernyore A.I.DISABLE és nem lehet vele továb játszani.
Mit lehet ilyenkor csinálni.
Elöre is köszönöm.
Mér írják, azt hogy nem tudni kivel kell menni, amikor az egész trailerben alyxet láthatjuk ahogy lövöldözik? 😄D
Íme: click HL2:aftermath trailer. klikk rá majd az oldalon jobb click és célmentése...
(tuggyátok)
Még nem tudni kivel megyünk benne! De valszeg nem gordonnal, ha a blue shiftet meg az op forcot figyelembe vesszük.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Valvenak úgyis mind1, mer Vivendi a kiadó, tehát gondolom azok megvettek x példányt a gameból, és azt árulják.
Pedig kissebb árral szntem rávennék még páran magukat és megvennék
Az összes többi gamenak ilyenkor már majdnem felére csökken.
Fõleg azér, mert ha gépfegyverrel megyek easy módban, akkor 1 katonára a fél táramat kikell lõni. Ha meg normal módba megyek akkor meg egy egész tárat.
Hardon még nem próbáltam 😄.
Chapter2 mikor lesz?😄
Fákjúal!
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Ibron
ez az amit kerestem
Nagyon szépen köszönöm<#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship><#wave>#wave>
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
valamikor az év elején letöltöttem a Half-Life 2-höz egy videó végigjátszást kb 7-800Mb volt és ezért nem is tudtam kiirni de sehol nem találom, hogy honnan.Volt a honlapon magyarítástól kezdve mod-ok ok keresztül minden a HL-ekhez
Már két napja ezt keresem forumról-fórumra
Ha tud segíteni valaki megköszönném.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ibron
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350