42676
-
troc #39182 bocs hogy ide írom, de biztos tudtok segíteni. Half-Life 1 Source *Addon*-t szedtem le, kicsomziva 800 mega, nfo szerint az exe telepíti, de nekem csak felvillan egy DOS ablak, más nem történik. kell az alap HL1-is? de akkor miért nem sír érte? vagy mi lehet a gond? -
steweee #39181 nos akkor a fáradtság lehet rám nyomta rám a bélyegét és én értettem félre a dolgot. nekem tökéletesen megfelelne a hf1 és a két kiegje az új megszépített változatban is, vagyis számomra egyértelmű,- és azért fogalmaztam úgy ahogy fogalmaztam,- hogy akkor nem kellene a régi eredeti változata sem külön cd-vel, sem a dvd-re felírva, csak végig lehessen újra játszani a sztorit. sőt, annál jobb ha mindhárom régi részt átültették. de ha jól értem csak a hf1 alapjátékot csinálták meg az új enginnel
igen, de játékban kiváló fegyver, öröm elsütni :) a torkolattűz effekt már benne van a második részben? -
Szerepel a .357-es Magnum a HL2-ben is, de szvsz kiváltani a valóságban más sem válthatná ki, a Desert Eagle-nek csak a filmekben olyan jó a renoméja, egyébként egy elégé megbízhatattlan konstrukció, ráadásul az .50AE lőszer már nem igazán pisztolyba való (a filmekben könnyen lövöldöznek vele - vaktölténnyel). Amúgy a Magnumnál is berakhatnának egy-két realista dolgot, utána rögtön nem szeretnék annyira az emberek. Az egyik a hangja, mert lősz vele hatot, és utána fél óráig sípol a füled és nem hallasz semmit (nyílt lőtéren! Na persze, aki olyan hülye, hogy fülvédő nélkül lő... :))). A másik az, hogy lövés közben a torkolattűz miatt olyan "effektben" lesz részed, mintha valaki a szemedbe vakuzna. "Kellemes". :)) -
Ebben az esetben (is) FLeK0-nak kell igazat adnom, abszolut minden allitasa helytallo. Es azt is el kell mondanom, hogy magyarorszagon velemenyem szerint O az egyik, aki errol az egesz Steam/HL/CS temarol a legjobban kepben van.
Ha HL1-et megveszed, akkor jar Neked a ket emlitett kiegeszito. Ha HL2 GOTY-ot veszel, akkor nem jar HL1 es kiegeszitoi, azonban jar a HL1 Source motorra atultetett valtozata. Ez ujabb, kapott fizikat, meg mittudomen, de attol meg nem az eredeti HL1. Sztem ez teljesen ertheto. -
FLeK0 #39178 "tartalmazza nemcsak a hf 1-et hanem annak kiegészítéseit, pl: opposing forces és blue shift-et is?"
Ez volt a kerdes, emiatt irtam, hogy nem jar melle hl1 (nem source), es igy nem jar melle semelyik kiegeszito, ami egy sima hl1 melle jarna. Azoknak nincs 'uj' valtozata. -
steweee #39177 nem tudom a késői (korai?) időpont teszi vagy te egy kicsit nehéz eset vagy, de azt hiszem ezentúl nem fogom túlzottam komolyan venni a hozzászlásaidat, ebből kifolyólag:
39172 - Az a hl1-et sem tartalmazza, de a steamen meg lehet venni 20 dollarert az osszes kiegeszitojevel egyutt.
39174 - a half life 1 source az nem a half life 1.
39176 - igen, az ''atirata``, de nem jar hozza semmi mas jatek ami a hl1 melle jarna
remélem te el tudsz igazodni saját magadon, mert én kívülállóként kissé nehezen. és szted nekem kellene egy külön hl1-es cédé? elég ha rajta van a dvd-n, arra lettem volna kíváncsi hogy vajon a két kieget is tartalmazza az átdolgozás vagy sem. ha nem megpróbálom őket az eredeti (régi cd-s verzió) megszerezni vhogy -
FLeK0 #39176 Igen, az ''atirata``, de nem jar hozza semmi mas jatek ami a hl1 melle jarna. -
steweee #39175 a borítón ez áll:
"játszd végig az eredeti, díjnyertes szóló akciójáték Source motorral felturbózott változatát"
de mintha mástól is hallottam volna itt a fórumon hogy a hl source az eredeti játék új engines átirata. akkor most ki téved?
ui: napokon belül magam győzödök meg róla, csak legyen összerakva az új gépem -
FLeK0 #39174 a half life 1 source az nem a half life 1. -
steweee #39173 hmm. ott van rajta a borítóján a hátoldalon, counter strike source, deathmatch, half life 1 source. csak arra lennék kíváncsi hogy az utolsó vajon a két kieget is magába foglalja vagy csak az alapjátékot
egyébként a 357.-es magnum revolver a kedvencem, nyugtassatok meg hogy a második részben is szerepet kap. pontos, erős, és a visszarúgását a célkeresz elugrása szimulálja. a hangja is az eredetié. egyetlen dologgal lehetne sztem kiváltani, a .45 vagy .50-es desert eagle ae-vel. a max paynben egyik nagy kedvencem volt -
FLeK0 #39172 Az a hl1-et sem tartalmazza, de a steamen meg lehet venni 20 dollarert az osszes kiegeszitojevel egyutt. -
steweee #39171 ja, egyébként akinek megvan az opposing forces azt szivesen megvenném utánvéttel. részleteket priviben -
steweee #39170 valyon az év kiadás:
http://www.galaxisnet.hu/lista.php?kategoria=11PCG&tipus=H&jel=1
tartalmazza nemcsak a hf 1-et hanem annak kiegészítéseit, pl: opposing forces és blue shift-et is? mert akkor megveszem
egyébként a két legismertebb kiege, de főleg az opposing forces hiányzik az életemből. egyrész felpeccselné az alap 1.0-át, másrészt már van három gépem amin vidáman elmennek a legújabb játékok is, és elhívnám egy haveromat (+tesóm)akivel annak idején óriási half-life 1 multiplayer csatákat nyomtunk anno, és újra lehetne élni az élményt közösen! -
FLeK0: Te mar nem birod ki buntetopont nelkul?
Meglep, hogy mindig begyujtod a 3-at! -
steweee #39168 megszépítette? most is azzal játszom, és tök jó, nem megszépülésről van szó. persze azért a második rész gondolom ütősebb lesz, de nem akartam úgy belevágni hogy szaggat. érdekes hogy a doom3-hoz képest a quake4 mennyivel jobban fut. pedig a doom3-at megbütyköltem a leírásoknak megfelelően hogy jól fusson -
Szerintem nézz szét a HL2 fansite-okon, vannak érdekes cuccok, melyek tényleg megszépíthetik a játékot. Ajánlom a Half-Life 2 Files weboldalt, és szerintem mindenképpen rakd fel a Fakefactory féle MOD-ot, az valami hatalmas. -
FLeK0 #39166 Az ido ennyire megszepitene az emlekeket? -
steweee #39165 még ki sem próbáltam azért hogy teljes pomtájában játszhassam először végig a gamét. és most hogy megvan az új gépem, hétvégén erre sor is kerül. addig is bemelegítésképpen az első rész ütöm újra végig hogy a hangulat meglegyen addigra. hihetetlen hogy mennyire jó volt már ennek az ai-ja akkoriban is, a többi játék csak próbálja utolérni azóta kevés sikerrel. ha elbújsz megy a gránát, ha letámadod vagy gránátozol megpróbálnak menekülni, csapatosan támadnak stb. remélem a második rész is ilyen -
Köszi! -
gigás méretű GCF-eket keress
egyébként meg elindítod a Steamet, és "delete local content" -
Hol tudom letörölni a játékot? -
És?
De hát már játszottam vele tegnap! Most meg ezt írja...
Köszi! -
FLeK0 #39160 nem eredeti. -
FLeK0 #39159 SteamApps\user\Half-Life 2\hl2\SAVE -
Jah, és ezt mit jelent?
-
Hol találtam a save-kat? -
Ket havonta egyszer fel orat:)) -
Te játszol FPS-t ? 

-
Koszi!!
A Steam-et kellett ujra letolteni:) -
Vagy a .gcf fileok környékén nem stimmel valami, vagy a Steam-nél van valami kavarás. Ilyen problémám nekem még nem volt, de ötletek: ha megoldható, telepísd fel újra, előröl, úgy, hogy a régit teljesen eltávolítottad. De lehet, hogy az is elég, ha letöltöd a Steam klienst a Steampowered.com-ról, és felrakod külön azt, hátha. -
Keresztkerdes:)
Nem vagyok egy nagy HL2-os, de azert meg van eredetiben:) Altalaban csak akkor megyek vele, ha kijon valami update;)) Feltettem a mostanit - vagyis feltette a Steam:) - es uta nem indul el:(
Failed to load platform modules.
Visszaolvastam, de nem talaltam megoldast. A Validate nem tudom hogy mi, a magyaritast meg elvileg toroltem.
THX! -
Newfronter #39151 Nahát igen ezzel én is így vagyok. 
Habár én azért játszottam a CS:S-el, itt csücsül origiba, a HL2 mellé kaptam ugye.
De viszont a CS időtálló játék és elővehetem akár 1-2 év múlva is, főleg hogy már HDR pálya is van és lesznek is. -
Multi miatt vettem meg de hát film meg új game sajna mindig van és a torrent világában nem állhat meg a feltöltés :D -
Hű haver...... :S Ha warezossal tolod akkor mi az istennek veted meg az orig játékot??lehet megveszem majd hlt, csak jólenne még megtuningolni a pc-t. Mondjuk az ősziszünetbe megyek melózni... -
FLeK0 #39148 Nem is igazan jatszanak azzal, par100 ember az egesz vilagon. -
Hát megtenném de itt a FEAR megvettem és a full gamet ki se vettem a tokból mert a warez verzival tolom multizni meg nincs sávszélem mert egyfolytában meg a letöltés :( -
Próbáld a fire steamet is. Hátha. Vagy próbáld elhatározni magad mint én. Nekem még nem sikerült ... :DDDDDDDDDD -
Ja 3.5.1-et regeltem accot kb 40 perc után dobott egy hibaüzit de accom lett és utánnan kiirta amikor beakartam lépni hogy connection server failed :( -
steweee #39144 fel tudná sorolni vki hogy eddig milyen nagyobb modok jelentek meg és hogy mire kell vigyázni a telepítésnél? -
A firesteam az elvileg működik. A gamestaron is írták hogy frissítették a steamet, meg a hivatalos oldalon is. Hát nekem ezek a dolgok(pl hogy nem indul el valamii geciségér a warezos cs source), nagyon felbasszák az agyam. Van most egy tizesem, és azon gondolkodom hogy megkénne venni az eredeti HL2-t CS:Source-al. Még nem tudom, mert sajnálok elbaszni ennyi pénzt, de sokkal kényelmesebb lenne, mert nem kéne kínlódani...