Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
uk, hogy Ravenholm városa mitõl lett olyan, amilyen lett, mitõl lett tele fejszívó állatkákkal.<<<<-----Ezt tudjuk nem?

Mayday
Ejha! <#eljen>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

artschiatwork
HL2 - 3 havonta új epizód!!!

A hamarosan megjelenõ Computer Gaming World hasábjain olvashatunk egy rakat érdekességet a Half-Life 2 univerzumról. Lássuk csak ezeket szépen sorjában (Thanks EA):

A Lost Coast nevezetû, új technológiákkal teletûzdelt pálya kevesebb, mint két héten belül elérhetõ lesz a Steamen keresztül! A single sztorival színesített kis részbõl megtudhatjuk, hogy Ravenholm városa mitõl lett olyan, amilyen lett, mitõl lett tele fejszívó állatkákkal.

Az Aftermath kiegészítõben új AI lesz, melyben az ellenfelek jobban összedolgoznak majd (kis szerencsével mostmár láthatjuk azt, amit az eredeti HL2 megjelenése idején ígértek).

A Hydra (az a kék csápos izé) az E3 2003-as videókból - ami végülis ugyebár ki lett véve a játékból, a jövõbeni kiegészítések valamelyikében visszatér.

Még fontosabb érdekességek:

- A Valve háromhavonta készít majd Lost Coast-szerû új epizódokat, melyeket évente kiadnak majd dobozos változatban is, a modemes felhasználók legnagyobb örömére.

- A Steam rendszert totálisan átalakították, és már most több verziója mûködik anélkül, hogy tudnánk róla.

- Az Aftermath (melyben a karakterek kölcsönhatása a fõ újítás) utáni epizód a jármûvekre koncentrál majd

Hát ez valóban szép mennyiségû infó, várjuk az újdonságokat 😊

gamestar.hu

Sgtfathi
HELP! Betöltöm a gamét és az emberek+a környezet nem csinál semmit! Mi a teendö??

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

videokartyafuggo, nv fx szerian peldaul nem, mert alkalmatlannak talaltak ra.

Sgtfathi
Egy Pillanat! A HL2 nem dx9-be fut alapból?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

koki44
Kösz

mat_dxlevel 90

koki44
Most raktam fel újra a játékot de nem emlékszek pontosan, hogy kell beirni az autoexec fájlba a parancsokat hogy dx9-ben fusson így írtam be de nem volt jó
mat_dxlevel 9
mat_clipz 0
Tudna valaki segíteni?

andriska
Olvasni tudsz-e?

a FAQ-ban szartse irnak errõl
M@TriX
gondolom eredetid van 😉
ha nincs, akkor meg talán olvasd el a FAQ-t

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

szaisztok! a Black Mesa küldetésnél elakadtam. Amikor a csajszi elkísér a lifthez, nem akar beszállni. mit tegyek? tudtok segíteni? elõre is köszi.
grizzly21
nemmondod, h nem füg össze...
csak eszembe jutott h mi van vele

M@TriX
ez a 2 igencsak nem függ össze, ez nem hivatalos ez itt lennt, a Lost Coast meg jön, már akármikor megjelenhet.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
az szebb is lenne dx9-el, de valami nagyon ütõs a projekt, 1000L várom.

grizzly21
zsír! a lost coast-tal mi van? lejött már? le vagyok cseppet maradva😮

PLackó
rohadt jó!
fõleg a szoba,teli vízzel.

Kandurex
Gondoltatok már rá milyen lenne ha valóban egy felújított HALF - LIFE I kaptunk volna? Nos, a cím itt van!

Személy szerint jobban várom ezt a verziót, mint az eredeti HL2 -õt!

A képek pedig itt! Ki ismeri fel a régi pályákat? Nos?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jointeer
<#gonosz1>

köcsög

janos666
Az elsõt egy Saigoni kurváról koppintották, az meg jól leharapja az orrod. <#idiota>
M@TriX
nekem mind2 tetszik 😊

janos666
Az 1. jobb minõségû, de a 2.-on szebbnek sikerült a csaj.
Seth
nemtetszik....oké high-res meg minden, de teljsen elvesztette az eredeti vonásait. Amúgy a texturapakkban egyedül õ nem tetszik (meg talán Barney lett túl idõs kinézetû), a többi szereplõ viszont nagyon f@sza

PSN ID.: Beegabor

Guer
áá nemjo
igy nem szeplös 😄

DJ RX7
kínai?

:3

M@TriX
jött ki egy 2048-as textúrapakk nem rossz mi? 😊
jól le is teszteltem

janos666
Nem sux, csak FAQ itt fenn.<#alien2>
_Atti_
értem én.. akkor sux ha nincs megvéve😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

play games, source sdk, hammer editor

_Atti_
collectors editonen benne van a mapszerkesztõ? ha igen hogy lehet elõcsalni? ha nicns honnan lehet leszedni,ha le lehet egyáltalán..?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Lehet, hogy kicsit hülyén fog hangzani, de én nemrég elkezdtem jáccani a hl1:sourceval, és mivel a hl1 topic már feledésbe merült itt kérek helpet.

Azután vagyok már 1 fejezettel talán amiután elfogtak a katonák.
Épp egy ilyen sivatagos helyen kellett mászkálnom kinn, amikor elértem egy olyan helyre, ahol van egy helikopter, és egy bunker ahonnan egy katona lõdöz rám bombákat.

A helikoptert leszedtem, kiírtottam a katonát, de azt egy másik katona még amikor oadértem lerobbantotta az utat. Belekellett ugranom a vízbe, és ott egy létrán felmásztam, azt volt vmi kapcsoló, amit bekapcsoltam.

Azt a víz alatt láttam vmi tekernivalót, amit elkezdtem tekerni, és kinyílt a mellettem lévõ két rács. De ha bemegyek azokba a rácsokba ott mind2 esetben csak egy ilyen tengeralattjáróhajtó ilyen ventillátorhoz hasonló szerûségek vannak.

Fenn még láttam, hogy itt kell vhol átmenni, mer a másik oldalon volt kettõ lyuk.

De ha bemegyek itt a víz alatt a rácsok alá nemtok hová menni és megfulladok.

Mitt kell itt csinálni? Vhogy robbantani kell vagy mi?

Thx

Hali!

Tud valaki segíteni, hogy a Half-Life2-t hogyan tudom multiplayer módban helyi hálózaton keresztûl nyomni?
Kösz.

Guer
lödd szét a formát a két gép után középen a gömbben
amugymeg ha nem tünt volna fel végig öt üldözted fölfele ugyhogy szerintem elég eggyértelmü hogy öt kell likvidálni 😊

A Dark Energy pályán vagyok. Eljutottam addig, hogy 2 repülõ jön át a teleporton, le is lõttem õket, de ezután nem tudom, hogy merre kell menni, csak sikongat a nõ, hogy meneküljek, aztán bumm. Nem jön vissza az a buzi lift, emelõpad, vagy mi, amivel feljutottam.

AirborneRanger
Az nem... De most elkezdtem az egyik fejezet elejétõl, és onnan simán megy, szóval szerintem a mentésben abszódott el valami, mostmár megy .)

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

M@TriX
winreinstall volt?

AirborneRanger
Már 2x is végigovastam a faqot, de nem találtam választ a kérdésemre... ? Eddig semmi baja nemvolt, viszont amikor abban a múzeumban vagy miben aminek a tetején valami ágyú van, na annak kijutok a tetejére, ott meg le kell vadászni egy helikopert, ott egyszer kifagyott ezzel a hibával, és azóta amikor betöltök egy mentést, vagy új játékot kezdenék, akkor már majdnem végigér a töltõcsík és kifagy erre a c++ hibára hivatkozva... Már volt reinstall minden, de semmi....

[NST]Cifu
Van egy bannerje ennek a topicnak. Abban szép nagy betükkel beleírva dolgok. Tessék elolvasni, és kattintani, majd megint olvasni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nekem új drága testvérem!
Nem tudnál valami okosat mondani?
Már több rúgást nem hiszem hogy kibír a ház!
NeoMaN
nono, ez tavalyi kérdés! 😊
(vagy már idén volt??)

Segítsetek!
HL2 Mesterséges inteligencia megáll nem tudok semmit csinálni vele!
AirborneRanger

Valakinek ötlet? :/

Istencsászár
valve hozza a formáját nemkell aggódni😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Disk
Ki tudja?Hisz én úgy tudtam ,hogy már nyár elején letöltehetõ lesz a Lost Coast.Ehhez képest....Szerintem inkább az új EA-s Half-ot várják,hogy mondjuk azokba alapból benne legyen(mondjuk az EA HALF LIFE 2 GOTYE-ba)mind a Lost Coast epizód,mind a HDR,de remélem tévedek.

janos666
Igen, csak jönne már. Még szerencse hogy nem várják meg az új ATI kártyát... <#idiota><#falbav>
Disk
Úgy tudom egy kis kiegészítés a HL2-höz.Egy új fejezet,hogy bemutassák az engine új fejlesztéseit (HDR vagy mi,stb.) Én ennyit tudok róla.Javítson ki valaki ha baromságot írtam.

a browse games menuben tudsz hl cdkulcsot regisztralni, utana atkonvertalja a regi jatekodat es frissiti.

Amúgy mi a rák az a Half-life 2: Lost Coast???

A Cooming Son résznél van.