Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A hamarosan megjelenõ Computer Gaming World hasábjain olvashatunk egy rakat érdekességet a Half-Life 2 univerzumról. Lássuk csak ezeket szépen sorjában (Thanks EA):
A Lost Coast nevezetû, új technológiákkal teletûzdelt pálya kevesebb, mint két héten belül elérhetõ lesz a Steamen keresztül! A single sztorival színesített kis részbõl megtudhatjuk, hogy Ravenholm városa mitõl lett olyan, amilyen lett, mitõl lett tele fejszívó állatkákkal.
Az Aftermath kiegészítõben új AI lesz, melyben az ellenfelek jobban összedolgoznak majd (kis szerencsével mostmár láthatjuk azt, amit az eredeti HL2 megjelenése idején ígértek).
A Hydra (az a kék csápos izé) az E3 2003-as videókból - ami végülis ugyebár ki lett véve a játékból, a jövõbeni kiegészítések valamelyikében visszatér.
Még fontosabb érdekességek:
- A Valve háromhavonta készít majd Lost Coast-szerû új epizódokat, melyeket évente kiadnak majd dobozos változatban is, a modemes felhasználók legnagyobb örömére.
- A Steam rendszert totálisan átalakították, és már most több verziója mûködik anélkül, hogy tudnánk róla.
- Az Aftermath (melyben a karakterek kölcsönhatása a fõ újítás) utáni epizód a jármûvekre koncentrál majd
Hát ez valóban szép mennyiségû infó, várjuk az újdonságokat 😊
gamestar.hu
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
mat_dxlevel 9
mat_clipz 0
Tudna valaki segíteni?
ha nincs, akkor meg talán olvasd el a FAQ-t
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Személy szerint jobban várom ezt a verziót, mint az eredeti HL2 -õt!
A képek pedig itt! Ki ismeri fel a régi pályákat? Nos?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN ID.: Beegabor
jól le is teszteltem

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Azután vagyok már 1 fejezettel talán amiután elfogtak a katonák.
Épp egy ilyen sivatagos helyen kellett mászkálnom kinn, amikor elértem egy olyan helyre, ahol van egy helikopter, és egy bunker ahonnan egy katona lõdöz rám bombákat.
A helikoptert leszedtem, kiírtottam a katonát, de azt egy másik katona még amikor oadértem lerobbantotta az utat. Belekellett ugranom a vízbe, és ott egy létrán felmásztam, azt volt vmi kapcsoló, amit bekapcsoltam.
Azt a víz alatt láttam vmi tekernivalót, amit elkezdtem tekerni, és kinyílt a mellettem lévõ két rács. De ha bemegyek azokba a rácsokba ott mind2 esetben csak egy ilyen tengeralattjáróhajtó ilyen ventillátorhoz hasonló szerûségek vannak.
Fenn még láttam, hogy itt kell vhol átmenni, mer a másik oldalon volt kettõ lyuk.
De ha bemegyek itt a víz alatt a rácsok alá nemtok hová menni és megfulladok.
Mitt kell itt csinálni? Vhogy robbantani kell vagy mi?
Thx
Tud valaki segíteni, hogy a Half-Life2-t hogyan tudom multiplayer módban helyi hálózaton keresztûl nyomni?
amugymeg ha nem tünt volna fel végig öt üldözted fölfele ugyhogy szerintem elég eggyértelmü hogy öt kell likvidálni 😊
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem tudnál valami okosat mondani?
Már több rúgást nem hiszem hogy kibír a ház!
HL2 Mesterséges inteligencia megáll nem tudok semmit csinálni vele!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Cooming Son résznél van.