Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Legyek olyan tökös pecek hogy warezos accra kéretem regisztrálni a Collectors HL2-t? Nem a HL1-esre (mert ha jól tudom az amúgy is bennevan a collectorsban) hanem egy olyanra amit annak idelyén az emporio emuval használtam de nem törölték. Vannak olyan faszok hogy direkt logolták a warezt és várják, nem-e regelek valamit arra az üres accra és akkor autoban? Nincs kedvem új nicknevet találni magamnak, mindenhol ezt használom.
-The Steam Account Name that you want the CD-Key assigned to.
Akkor ezst annak az accountnak a nevére vonatkozik amibe most van regisztrálva a kód, vagy le kell nekik írnom annak az accountnak a nevét amire át akarom tetetni a játékot?
Csak azért kérdem, mert nekemajándékozná ha megoldódna ez a dilemma, mert ahelyett hogy ilyenekkel szarakodott volna inkább vett magának egy másikat. (Igen, õ biztos fossa a pénz...)
"a browse games menuben tudsz hl cdkulcsot regisztralni, utana atkonvertalja a regi jatekodat es frissiti".
A játék melyik cd kulcsot kell regisztálni a Hl1, Hl2-ét, mert egyikkel sem müködik.
Van valami orvosság arra hogy ne kapcsoljon ki magától az FSAA játék közben? A kártyám GeForce 6600 GT, Forceware 77.76 driverrel.
Elõre is köszi mindenkinek!
Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Két kérdésem lenne:
1. Ha az elmentett állásokat akarom megtartani elég-e megtartanom a
2. Eredetiben van meg ezerCD-s változatban, szeretném dvd-re áttenni az egész telepítõt. Letölthetem-e a Valve-tól valahogyan a teljes játékot, minden sallanggal (patchek, CS:S, steam, stb...) együtt, a meglévõ accountommal? Ha igen hogyan/honnan?
Köszi!
Egy haverom elvesztette a hl2 account-ját de a felhasználó névre még emlékszik, a kódot nem lehet valahogy lekérnie a steam-ról? Vagy van valami megoldás hogy a kód az e-mail címére elküldjék?
sztem nem rossz!

A Valve mai napon lerántotta a leplet az új, 1000-es ID-jû Steam alaklmazásáról, és ez nem más mint a Rag Doll Kung Fu. Ez a hülye kis játék 295Mb helyet igényel majd a game cache filejaihoz. Ebbõl találgathatunk arra hogy pár napon belül letölthetõvé is válik. Ha viszont ezt a gondoltamenetet követjük elszomorodunk, hisz a Valve Test Apps 120 még nem kapta meg a LostCoast nevet.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
ésolvass vissza te mert ha végig olvasod amit bemásoltam akkor találsz benn némi ujat is...
amugymeg nem mész el párszor kocsmázni és megvan rá a lé steamröl le lehet akármikor tölteni és nemsokára boltban is kaphato lesz ujra
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
<2005. augusztus 29. @ 10:13 - ZeroCool>2005. augusztus 29. @ 10:13 - ZeroCool>
A hamarosan megjelenõ Computer Gaming World hasábjain olvashatunk egy rakat érdekességet a Half-Life 2 univerzumról. Lássuk csak ezeket szépen sorjában (Thanks EA):
A Lost Coast nevezetû, új technológiákkal teletûzdelt pálya kevesebb, mint két héten belül elérhetõ lesz a Steamen keresztül! A single sztorival színesített kis részbõl megtudhatjuk, hogy Ravenholm városa mitõl lett olyan, amilyen lett, mitõl lett tele fejszívó állatkákkal.
Az Aftermath kiegészítõben új AI lesz, melyben az ellenfelek jobban összedolgoznak majd (kis szerencsével mostmár láthatjuk azt, amit az eredeti HL2 megjelenése idején ígértek).
A Hydra (az a kék csápos izé) az E3 2003-as videókból - ami végülis ugyebár ki lett véve a játékból, a jövõbeni kiegészítések valamelyikében visszatér.
Még fontosabb érdekességek:
A Valve háromhavonta készít majd Lost Coast-szerû új epizódokat, melyeket évente kiadnak majd dobozos változatban is, a modemes felhasználók legnagyobb örömére.
A Steam rendszert totálisan átalakították, és már most több verziója mûködik anélkül, hogy tudnánk róla.
Az Aftermath (melyben a karakterek kölcsönhatása a fõ újítás) utáni epizód a jármûvekre koncentrál majd
Hát ez valóban szép mennyiségû infó, várjuk az újdonságokat 😊
Gamestar
A pakk felrakás szintén nem indul el. Úgy csináltam, ahogy írtad, rákattint majd hl1 elindít, de nem töltött le semmit; még a propertiben sem mutatkozott a pakk.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Nem értem ezt.A gépemmel ezt a verzíót már vagy 6szor végig nyomtam gond nélkül.A mostani install elött csak a VGA-t cseréltem ki 9600tx-röl x800xt-re.Uj driver minden venn van 2 hetes uj windows stb. nem értem mi lehet a probléma.A gép rossz:AMD Atlon64,1G ram,120G vinyó,x800 VGA. Kérlek segitsetek.
A linkre kattintas utan ha elinditod a hl1-et vagy valamelyik kiegeszitojet letolti a pakkot, es inditasnal mar azt hasznalja.
Nekem is CE van, de semmi pénzért sem akar felmenni rá a kiadott HL1 pack. Jobban mondva a hiába kattintok rá a linkre, ami azt mondja, hogy elindítja az instalt, semmi nem történik. Neked gond nélkül ment?
A másik érdekes dolog, hátha valaki találkozott vele:
Fennt volt a 77.77 driver. A HL1 és a HL2 is futott directx81-s beállítással. Már úgy értem,ezt írta ki a beállításokkal a progi a hardver szintnél. Kijött ennek a drivernek a módosított változata, felraktam és megbolondult a program. Hol azt írja ki, hogy directx5-s a hardver, hol azt hogy directx7. A legjobb ha directx80-ként érzékeli a hardvert.
Már azt hiszem mindent kipróbáltam: drivert cseréltem, visszamentem vagy 4-5 verziót, semmi. Újra raktam a játékot, semmi.Ha a futattási opcióknál megadom, hogy -dxlevel 81, akkor elfogadja, de ha állítok valamit a beállításokban, visszavált directx7-re.
Már kezdem elveszíteni a türelmemet. Tud valaki megoldást?
konfig: P4PE, p42.53, 1GB, Ti4200 64mb, driver77.77, WinXp
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A halflife2.net a Computer Gaming World magazin szeptemberi számának Half-Life 2 infócsokrát kürtölte világgá. A lényegesebb újdonságok: (thx Moira!)
Az otthoni vasakat keményen megizzasztó, HDR effekteket villogtató új HL2 pálya, a Lost Coast több lesz egyszerû techdemónál: tovább áshatunk a Half-Life 2 történetében, megtudhatjuk például, hogy miért vált headcrab-tanyává Ravenholm. Az új pálya megjelenése itt van a nyakunkon (most már tényleg), és a Day of Defeat: Source-ra, illetve az Aftermath expanzióra sem kell már sokat várnunk.
Az Aftermath-ban ismét Freeman apót alakítjuk majd, de Alyx folyamtosan ott lesz a sarkunkban. Az expanzió közvetlenül a HL2 eseményei után játszódik, és új AI-t vonultat fel - elsõsorban a csapatos harcon (értsd: a minket támogató szövetségesek viselkedésén) csiszoltak a Valve-os fiúk.
A Valve-kommandó erõsen gondolkodik rajta, hogy a Sin: Episodes-hoz hasonlóan õk is háromhavonta hajítsanak a nyakunkba egy-egy új fejezetet a HL2-bõl. A következõ epizód a jármûvekre koncentrál (az Aftermath-ban inkább az NPC-ken lesz a hangsúly). A Steam fejlesztését sem hagyják abba: érkezik a 2.0 / 3.0 változat.