42676
-
Ingyenes még szép minden ingyenes hála a Fire Steamnek 
-
FLeK0 #39221 En azt nem ertem hogy ezt a reszt honnan talaltak ki?:
A játékról, csak annyit mondta, hogy szebb lesz és még élvezetesebb, mint amit eddig kiadtak. Az átirat teljesen ingyenes lesz a steam rendszeren keresztül, megjelenési dátuma még nincs.
hiszen ott van egy sorral lejjebb a link a hirre amirol elvileg forditottak. -
Borg #39220 Te mindig le vagy maradva egy lépéssel :D -
Olvastátok a www.playware.hu-n hogy átalakítják a hl2-őt és a hl2 lost coast-ot 64 bitesre? JIPÍÍÍ :D:D Azt írják hogy szebb grafika lessz és élvezhetőbb játékmenet. -
Vegas #39218 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
na ja
mert ugye szinguláriti :D
meg az a hl1 src-os mod se lenne rossz ha elkészülne
hl1nek nagyonnnagy feelingje van -
nem
coop-pálinka mod
nemvágod? -
Borg #39215 Engem a css szerverünk hl2 hangja egyre jobban késztet arra, hogy újra végignyomjam :) de nem lenne rossz akkor már coopban. -
Vegas #39214 Coop?
Coop mint bolt? :D -
na az nem lenne rossz dolog... -
Borg #39212 Adtak már ki valami modot, amivel coop-ban lehet végignyomni a HL2-t? -
sakal83 #39211 Megvettem a HL 2-t, de a telepítésnél elakad ennél a folyamatnál:
"base source shared materials.gcf" már 2 órája itt tart a telepítés.
Várjak türelemmel, vagy valami más nem stimmel?
Légyszíves segítsetek! köszönöm -
Kösz!! Beírtam és beszélnek mint a vizfolyás
-
ha legális verziód van, akkor beszélnek, és mehetsz tovább. Ha nem, akkor marad az ai_disabled 0 verzió a konzolban szvsz. -
Sikerült egész hamar megakadnom a route canal résznél. A végigjátszásban azt irják hogy itt majd a szörny meg az ember odajön hozzám és ők nyitják ki az ajtót.Beugrok hozzájuka vasúti kocsiba és bármit is csinálok ezek csak mozdulatlanul állnak.Valakinek van vmi ötlete???probléma -
Kösz szépen!!! Mostmár megy! 

-
FLeK0 #39206 Frissits videokartya drivert. -
Letöltöttem a játékot feltelepitettem és mindig ezt a hibaüzenet adja ki bármit is álligattam. Valakinek valami ötlet?? -
FLeK0 #39204 nem tudom, sose neztem, a steam 3.0 megjelenese utan irtak hogy nem mukodik, lehet van frissebb ami jo. -
Ez a új steam miatt van? Az alábbi verziót találtam hl2. Ez az utolsó frissités.Ez nem jó? -
FLeK0 #39202 nincs, az regi verziohoz keszult. -
Letöltöttem a legújabb magyarosítást a Hl2 és a steamhez. De nem müködödik. Valakinek sikerült a magyarosítás eredeti játékhoz, mert ha a leírás szerint felrakom hibát ír ki. Van rá megoldás? -
Ha csak a HL2 intalállod akkor is szerintem ezt csinálja, mert úgye a Counter-Striket is fel kell rakni. Szerintem most a steamel van gondja. Tölds le a steampower oldalró egy steamat rakd fel, állítsd be a tűzfalat, hogy engedje ki a steamet és utána rakd fel a cd tartalmát. -
De tudod még mi a kúrva jó hogy már másodszor vetted meg ezt a kúrva játékot 
-
Vegas #39198 És miva ha aktiválom a cd key-t és letőtöm? :SSSSSSSssssssssssss -
Vegas #39197 ez kurvajó..veszek 10k-ért egy kurva játékot és szar....... 
-
FLeK0 #39196 Lepj ki a hl2 installbol es inditsd el a steamet, frissitsd, lepj ki, es utana probald ujra a hl2 installt. ha nem jo akkor valoszinuleg serult a cd. -
Vegas #39195 xerinted értem? -
FLeK0 #39194 [URL=http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=293]FAQ: I get this error when I try to install my RETAIL HL2: "error 1335 the cabinet file <something>.cab required for this installation is corrupt and cannot be used."[/URL] -
Vegas #39193 Hi!
Ez sztetek mitől van? :( Ma vettem meg, és raktam ujból a winfost :((((((( -
strebacom #39192 Ha nem menne a kép megtudjátok nézni:egér a képikonra jobbklik és megnyitás!
-
strebacom #39191 A lost-coastban tényleg átlehet menni a faluba, ime: -
vidd csak a vinyot -
remek :(
most cipelhetek mindent a felora gyalogturara lako
ismikhez, nekik van csak netjuk. kosz a segitseget. -
FLeK0 #39188 Net nelkul nem fog menni, legalabb egy regisztracio es frissites erejeig neten kell lennie annak a vinyonak amin jatszani akarsz. -
hi. megvettem a hl2 dvd-s valtozatat, s szeretnem elinditani a gepemen, de
nincs netem. nem is kell, hogy legyen, a single player modot akarom vegigjatszani....a faqban olvastam, hogy van valami ilyesmi steam progi,
de hiaba guglizok ra, nem talalom....ha valakinek megvan, legyen szives
elkuldeni nekem mailben, orok hala: [email protected] -
komicic #39186 Valaki megmondaná nekem mi az a black mesa source? Csak nem a hlf-life 1 source engines felújíított változata???? -
ird be a konzolba hogy AI_DISABLED 0.
Ennyi. -
Humi #39184 hella. néztem a faq ot de nem naon találtam hasonlót. most újra játszanék ezzel a játékkal, de ha jól tudom akkor ebben a játékban valami féle inteligenciával áldották meg a karaktereket, de a feltört verzió hibája volt hogy első játék után ahogy kiléptél, ujra akartál játszani akkor a pályán sem az ellenségek, senki nem mozogott, csak ott állt, mint egy kőoszlop. ha jól emlékszem 3 megoldás volt, én az eggyiket használtam. vissza kellett állítani a rendszeridőt a telepítés időpontjára és akkor ez orvosolta.NOS ERRE A PROBLÉMÁRA SZERETNÉK RÁKÉRDEZNI,HOGY VAN E AZÓTA VALMI FÉLE MEGOLDÁS? ha vki tudja, akkor válaszoljon légyszives PRIVÁTBAN , vagy szúrjon be egy linket.előre is köszi -
Christian #39183 Hali. Letöltöttem a kiegészítőt, elkezdem kibontani winrarral, és fél óra múlva is csak 1%-nál tart. Miért van ez?