Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janos666
A collectorshoz nem is jár a Valve's back catalog? Akkor miért kerül 20k-be?
Sajnos az élsimítás még mindig kikapcsol magától . . .

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

Ez jo nagyon csak rovid.

collectorsban nincs hl1, logolni meg valoszinuleg logoltak, foleg ha online is jatszottal.

M@TriX
valaki nézte már ezt a HL2 módot? ígéretesnek néz ki

HL2 MOD

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

janos666
Elõször erre gondoltam, de akkor hülyeség "CD-key Reset"-nek hívni a folyamatot, mert ez így áthelyezés, nem törlés a rendszerben.
Legyek olyan tökös pecek hogy warezos accra kéretem regisztrálni a Collectors HL2-t? Nem a HL1-esre (mert ha jól tudom az amúgy is bennevan a collectorsban) hanem egy olyanra amit annak idelyén az emporio emuval használtam de nem törölték. Vannak olyan faszok hogy direkt logolták a warezt és várják, nem-e regelek valamit arra az üres accra és akkor autoban? Nincs kedvem új nicknevet találni magamnak, mindenhol ezt használom.
ahova szeretned.

janos666
Megtaláltam, elolvastam és fasza is minden kivéve ezt az 1 sort:
-The Steam Account Name that you want the CD-Key assigned to.
Akkor ezst annak az accountnak a nevére vonatkozik amibe most van regisztrálva a kód, vagy le kell nekik írnom annak az accountnak a nevét amire át akarom tetetni a játékot?
janos666
Az jó lenne ha postakölcségbõl kifutná. Akkor átturkálom a steamsupportot. Kösz.
Kornan
Nemtudja újbol regisztralni azt az email címet?Vagy már próbáltátok?
Korabban ugy olvastam, hogy hl1 cdkulcsot 10 dollarert, hl2-est ingyen, nem kell kivagni hanem a dobozt kell elkuldeni postan, visszakuldik. A reszletek gondolom ott vannak steamsupport oldalon.

janos666
Arra nem tudod mi a megoldás ha egy gyerek elfelejtette a jelszavát, de törlõdött az E-mail címe, így nem tudja az ellenõrõ kódját a titkos kérdéséhez (nem írta le lapra a kódot mert nem hitte hogy fiókostól együtt törlõdhet valaha az összes levele) sem azt az E-mailt nem kaphatja meg amit akkor küldenek ha a CD-kulcs alapján kéred le a jelszavad a regisztrált E-mail címre. Mennyiért resetelik a CD kulcsot ha kivágja a dobozból? (meg volt jegyeztetve valami ülye kód a steammel amit kitalált, de reinstalálta a windowst és most finga sincs mi volt a kódsor)
Csak azért kérdem, mert nekemajándékozná ha megoldódna ez a dilemma, mert ahelyett hogy ilyenekkel szarakodott volna inkább vett magának egy másikat. (Igen, õ biztos fossa a pénz...)
hinar
Korábban ezt választ kaptam kérdésemre Flek0-tól:
"a browse games menuben tudsz hl cdkulcsot regisztralni, utana atkonvertalja a regi jatekodat es frissiti".
A játék melyik cd kulcsot kell regisztálni a Hl1, Hl2-ét, mert egyikkel sem müködik.

mat_antialias x

Hello! Lehet hogy ez a téma volt már említve, elõre is bocs, de lusta vagyok visszakeresni. :/
Van valami orvosság arra hogy ne kapcsoljon ki magától az FSAA játék közben? A kártyám GeForce 6600 GT, Forceware 77.76 driverrel.
Elõre is köszi mindenkinek!

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

M@TriX
van valami olyan opció (nincs elõttem a Steam), hogy Burn DVD, ez arra lett kitalálva, hogy aki letöltötte a gémet is ki tudja arhiválni. ezt vedd igénybe te is, vagy a játékra jobbklikkel kattintva, vagy nézz szét az opciókba valahol van egy ilyen DVD backup féle dolog.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Curze
Sziasztok!

Két kérdésem lenne:

1. Ha az elmentett állásokat akarom megtartani elég-e megtartanom a :\Steam\SteamApps\\half-life 2\hl2\SAVE\ könyvtár tartalmát, vagy szükség van az egész utáni tartalomra?
2. Eredetiben van meg ezerCD-s változatban, szeretném dvd-re áttenni az egész telepítõt. Letölthetem-e a Valve-tól valahogyan a teljes játékot, minden sallanggal (patchek, CS:S, steam, stb...) együtt, a meglévõ accountommal? Ha igen hogyan/honnan?

Köszi!

van, nezzen korul login ablakon.

Evogordon
Hy
Egy haverom elvesztette a hl2 account-ját de a felhasználó névre még emlékszik, a kódot nem lehet valahogy lekérnie a steam-ról? Vagy van valami megoldás hogy a kód az e-mail címére elküldjék?

janos666
Ez már tetszik, jobban mint az alap. Ezt elnézve nem félsz hogy leharpná... <#idiota>
Zetorg
köszi.

M@TriX
erre benne vannak a többiek is...

tadamm

Zetorg
tudnál adni egy linket a textúra pakkhoz?

M@TriX
ezért most ki is jött a v2 😊

sztem nem rossz!

Kornan
Ismeritek az a modot hogy timcoop?Érdemes kipróbálni,mondjuk hamar unalmassá válik a kevés és nem túl profi pályák miatt,de 1-2 napig el lehet jáccani vele.Hasonlít a sven-coophoz.Íme néhány kép belõle amiket készítettem:

Kornan
Ez a hibaüzenet nem tudjátok hogy mitõl van?Többször is elõfordul nem csak ebbe a modba:

janos666
Akkor hírezek egyet nektek én is, elsõ kézbõl ha ennyire benne vagytok. <#vigyor2>
A Valve mai napon lerántotta a leplet az új, 1000-es ID-jû Steam alaklmazásáról, és ez nem más mint a Rag Doll Kung Fu. Ez a hülye kis játék 295Mb helyet igényel majd a game cache filejaihoz. Ebbõl találgathatunk arra hogy pár napon belül letölthetõvé is válik. Ha viszont ezt a gondoltamenetet követjük elszomorodunk, hisz a Valve Test Apps 120 még nem kapta meg a LostCoast nevet.<#idiota><#idiota>
Rapid81
Nem kocsmázom, nem dohányzom, és nem jáccom szerencsejátékokat, eccerûen csak nem futja abból ami nincs, és utálom ha valaki azzal kérkedik amibe beleszületett!!! Asszem mostmár ennyi, mert utálom a flame-ket.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Guer
nem vagyok milliomos amim van azért töbnyire megdolgoztam igen
ésolvass vissza te mert ha végig olvasod amit bemásoltam akkor találsz benn némi ujat is...

amugymeg nem mész el párszor kocsmázni és megvan rá a lé steamröl le lehet akármikor tölteni és nemsokára boltban is kaphato lesz ujra

Rapid81
Elõször olvass vissza egy párat, utána írj bele a fórumba. Amúgy meg ha volna pénzem akkor már régen megvettem volna, de sajnos nincs, egyébként meg jelenleg nem is lehet kapni. Gondolom te milliomos vagy, és ugyebár mindenért megdolgoztál, hogy ilyeneket mondj másoknak? <#mf3>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Guer
Csak.
Ha hozzá tusz szolniértelmeset akkor hajrá.

Amugymeg vedd meg a játékot....

Rapid81
Miért kell ezt már harmadik alkaolmmal is beírni a fórumba??!! <#banplz> Amúgy az elõzõ kérdésemre senki nem tud válaszolni??

Guer
HL2 - 3 havonta új epizód!!!
<2005. augusztus 29. @ 10:13 - ZeroCool>
A hamarosan megjelenõ Computer Gaming World hasábjain olvashatunk egy rakat érdekességet a Half-Life 2 univerzumról. Lássuk csak ezeket szépen sorjában (Thanks EA):

A Lost Coast nevezetû, új technológiákkal teletûzdelt pálya kevesebb, mint két héten belül elérhetõ lesz a Steamen keresztül! A single sztorival színesített kis részbõl megtudhatjuk, hogy Ravenholm városa mitõl lett olyan, amilyen lett, mitõl lett tele fejszívó állatkákkal.

Az Aftermath kiegészítõben új AI lesz, melyben az ellenfelek jobban összedolgoznak majd (kis szerencsével mostmár láthatjuk azt, amit az eredeti HL2 megjelenése idején ígértek).

A Hydra (az a kék csápos izé) az E3 2003-as videókból - ami végülis ugyebár ki lett véve a játékból, a jövõbeni kiegészítések valamelyikében visszatér.

Még fontosabb érdekességek:

A Valve háromhavonta készít majd Lost Coast-szerû új epizódokat, melyeket évente kiadnak majd dobozos változatban is, a modemes felhasználók legnagyobb örömére.

A Steam rendszert totálisan átalakították, és már most több verziója mûködik anélkül, hogy tudnánk róla.

Az Aftermath (melyben a karakterek kölcsönhatása a fõ újítás) utáni epizód a jármûvekre koncentrál majd

Hát ez valóban szép mennyiségû infó, várjuk az újdonságokat 😊

Gamestar

Rapid81
Letöltöttem az új 7-es Steam-Down packot, de még mindig nem indul el az a nyavalyás!!! Annyit ír ki, hogy "Unable to start Steam engine!" Mi a fenét csináljak vele? Emléxetek, hogy a korábbi Steam-Down pedig ezzel az üzenettel "Steam.exe (main exception): Unable to start Steam Engine: *SteamStartEngine(0x12e890) failed with error 1: ProtocolError - Not enough data for ExtractNext(ptr, len)" állt le. Miért nem akar ez nekem menni, pedig már nem egyszer indult el, és töltöttem le vele a HL2-t, meg jáccottam is vele, de egy idõ után mindig ez a hiba. Aztán már több, mint 1 hónapja egyáltalán nem indul el. Valaki segítsen már, mert még ha akarnám sem tudnám most megvenni gyáriban, mert az EA verzijó még nem jelent meg, a Valvés meg már nincs. PLEASE HELP ME!!!

Magpróbáltam. Leszedtem a drivert, drivercleanert elindítottam, utána feltettem a 77.77-s drivert. Kitöröltem a könyvtárat. Semmi eredménye nem lett.Maradt dx7-s a beállítás. Utána a progi uninstall, majd megint felrak, így most az lett az eredmény, hogy a beállítás dx80 lett. Ennyi a maximum.Most emiatt nem akarom újra rámolni az XP-t.Viszont találtam egy dxdiag.cfg vagy valalmi hasonló nevû file-t amiben úgy vettem észre benne vannak a különbözõ chipekhez tartozó max dxlevel szintek. Ha itt átírom, az sincs hatással sajnos a végeredményre.

A pakk felrakás szintén nem indul el. Úgy csináltam, ahogy írtad, rákattint majd hl1 elindít, de nem töltött le semmit; még a propertiben sem mutatkozott a pakk.
EqUiNoX
Hát akkor a kártya körül lesz a gond, ha a verziót már többször végigjátszottad és a géped is alkalmas volt erre. Jön a sláger kérdés: próbáltad más vgadriverrel?

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Fleko és mind ki e fórumot olvassátok:Feltettem a HL2-t "venegance" verzió telepités után kapcsolódni akart a Steamre de cancelt nyomtam hisz nem eredeti. Elinditottam játszottam, egyszer kifagyott c++ hibával, nem indult többet, unistall, ujra install.Megint játék most jó, egyszer megint lefagyott, utánna c++ hibával leállt, és bedobott egy kék képernyöt azzal a dumával, hogy: Ha elösször látja ezt a képernyöt STB.
Nem értem ezt.A gépemmel ezt a verzíót már vagy 6szor végig nyomtam gond nélkül.A mostani install elött csak a VGA-t cseréltem ki 9600tx-röl x800xt-re.Uj driver minden venn van 2 hetes uj windows stb. nem értem mi lehet a probléma.A gép rossz:AMD Atlon64,1G ram,120G vinyó,x800 VGA. Kérlek segitsetek.

A 77.72-es driverekkel volt gond a source motoros jatekokkal, de a 77.77 mar megoldotta ezt a problemat. Eloszor torold le a steamapps/user/half-life 2 mappat mindenestul, es probald meg. Az is lehet, hogy osszekeveredett sok minden ha 4-5 drivert probaltal. Torold le ami fentvan, reboot, drivercleaner, es tegyel fel valamit.

A linkre kattintas utan ha elinditod a hl1-et vagy valamelyik kiegeszitojet letolti a pakkot, es inditasnal mar azt hasznalja.

Hali!
Nekem is CE van, de semmi pénzért sem akar felmenni rá a kiadott HL1 pack. Jobban mondva a hiába kattintok rá a linkre, ami azt mondja, hogy elindítja az instalt, semmi nem történik. Neked gond nélkül ment?

A másik érdekes dolog, hátha valaki találkozott vele:
Fennt volt a 77.77 driver. A HL1 és a HL2 is futott directx81-s beállítással. Már úgy értem,ezt írta ki a beállításokkal a progi a hardver szintnél. Kijött ennek a drivernek a módosított változata, felraktam és megbolondult a program. Hol azt írja ki, hogy directx5-s a hardver, hol azt hogy directx7. A legjobb ha directx80-ként érzékeli a hardvert.
Már azt hiszem mindent kipróbáltam: drivert cseréltem, visszamentem vagy 4-5 verziót, semmi. Újra raktam a játékot, semmi.Ha a futattási opcióknál megadom, hogy -dxlevel 81, akkor elfogadja, de ha állítok valamit a beállításokban, visszavált directx7-re.

Már kezdem elveszíteni a türelmemet. Tud valaki megoldást?
konfig: P4PE, p42.53, 1GB, Ti4200 64mb, driver77.77, WinXp
print screenel keszitetteket sehol, screenshot gombbal (alapbol f5) a steam/steamapps/user/half-life 2/hl2/screenshots mappaban.

Hello. Lenne egy kérdésem. Nem régen szereztem meg a HL2-t (csak azért ilyen késõn mert eddig kicsit óckodtam tõle, de most hogy már játszok vele nagyon tetszik). Szal csak azt szeretném megtudni, hogy a "print screen"-nel készített képeket mejik mappában találhatom. Elõre is köszi.
Danecay
K**va jó. Mostanában raktam fel a HL2 CE-t és megnéztem már magamnak a HL1 S-t és éppen azon gondolkodtam, hogy milyen jó is lenne, ha a HL1 is úgy nézne ki mint a HL2, valamint az is eszembe jutott, ha nagyon nagy HL fun lennék, és ha ráérnék és lenne némi segítségem meg lehetne csinálni a HL1 Source-ot ténylegesen source-nak, úgy értem, hogy úgy nézzen ki mint a HL2. Erre tessék, az ötletemet már képeken látom 😄

_Atti_
megnéztem..hát ez nagyon nagy😊 kösz..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Sosem volt celjuk ilyet kesziteni, ha akartak volna akkor megtettek volna a cs vagy dod jatekokhoz hasonloan, de ez a munka nekik is hosszu honapokba, netan evekbe tellett volna, ahogy a 'rajongoknak' is, ennyi munkat pedig nem er meg egy ajandek jatek.

edios
Hát sztem egy picit gáz,h azzal a játékkal,amivel befutottak, híresek lettek világszerte,annyit nem bírtak foglalkozni,hogy csináljanak pár új modellt meg felfrissítsék a pályákat! Ehelyett pár rajongó megcsinálja az egészet,sokkal jobbra mint valve hl:S,és sima hl2 is elég lesz hozzá,nem úgy mint hl:s-hez!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Miert is lenne az? Nem lett egy jol mukodo valtozata a jateknak, ami megmutatja a modfejlesztoknek, hogy minimalis ujitasokkal is, de megeri minel elobb atultetni a jatekukat a source ala ?

edios
Ez nagy 5let, de mégnagyobb égés a valvénak!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

jointeer
majd valaki mesélje el:o

köcsög

gamekapocs
Új infók:

A halflife2.net a Computer Gaming World magazin szeptemberi számának Half-Life 2 infócsokrát kürtölte világgá. A lényegesebb újdonságok: (thx Moira!)

Az otthoni vasakat keményen megizzasztó, HDR effekteket villogtató új HL2 pálya, a Lost Coast több lesz egyszerû techdemónál: tovább áshatunk a Half-Life 2 történetében, megtudhatjuk például, hogy miért vált headcrab-tanyává Ravenholm. Az új pálya megjelenése itt van a nyakunkon (most már tényleg), és a Day of Defeat: Source-ra, illetve az Aftermath expanzióra sem kell már sokat várnunk.

Az Aftermath-ban ismét Freeman apót alakítjuk majd, de Alyx folyamtosan ott lesz a sarkunkban. Az expanzió közvetlenül a HL2 eseményei után játszódik, és új AI-t vonultat fel - elsõsorban a csapatos harcon (értsd: a minket támogató szövetségesek viselkedésén) csiszoltak a Valve-os fiúk.

A Valve-kommandó erõsen gondolkodik rajta, hogy a Sin: Episodes-hoz hasonlóan õk is háromhavonta hajítsanak a nyakunkba egy-egy új fejezetet a HL2-bõl. A következõ epizód a jármûvekre koncentrál (az Aftermath-ban inkább az NPC-ken lesz a hangsúly). A Steam fejlesztését sem hagyják abba: érkezik a 2.0 / 3.0 változat.

[NST]Cifu
Nagyon jó kis hírek ezek. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!