Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ti le tudjátok tölteni a rag doll kung fut? nekem azt írja hogy nincs elérhetõ steam szerver. DE már vagy 2 napja próbálkozok. Nektek mi van?
kulonbozo modok es custom tartalmak kesziteshez szukseges programok gyujtemenye.

Evogordon
Hy lenne egy kérdésem
A SOURCE SDK mi?

Mayday
En latogatom 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

senki nem látogatja ma már ezt az oldalt? 😞(( lassan letelik a munkaidöm 😊

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Matrix barátunk átlátta a gondomat 😊

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

De lehet rosszul fogalmaztam elöször,,,nem a telepitésben lenne szükségem segitségre 😊))) hiszen az next-next-next 😄DD hanem a törésben..

M@TriX
"illetve a törésekhez"

tudja, hogy nem eredeti 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Azt én pontosan tudtam, hogy nem eredeti,,csak "diszkréten" akartam közölni a forumon..További segitségek......?

Mayday
Szerintem az lesz a baj, hogy ha van a dvd-n vengeance konyvtar, akkor az valszeg nem eredeti game 😞
Maskor jobban figyelj oda az ilyen dolgokra, mert teged nagyon csunyan atvertek!!!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sziasztok
Volna itt valaki aki segitene nekem,a játék telepitésében? 😊 Tudom,tudom olvassak vissza meg a gyik-ot.Higyjétek el megtettem,de mivel a gépem otthon van netem meg a munkahelyen,,,,igy a lehetöségeim is korlátozottabak,,meg már kezdem ugy érezni az agyam is 😞 Tegnap kaptam meg a gammát,,és kb 3 órán keresztül szarakodtam vele,,és nem sikerült,,,bár már 3 napja a forumokat bujtam vásárlás elõtt. Ez a steam dolog uj nekem,,,azt sem tom mi van,,,pedig nem tartottam magam ennyire hülyének eddig a pc-hez,illetve a törésekhez. A kapott DVD-n "Vengance" mappa található igy gondolom aki ismeri tudni fogja mit kell tennem. nincs otthon netem nem is akarok háloban játszani,,szoval egy "alap" szájbarágásra lenne szükségem.ok-ok lehet hülyézni meg minden,,,de mellete légyszi segitsetek.
[email protected] esetleg,,,,vagy bárhogy ahogy csak gondoljátok. Elõre is köszi.

M@TriX
jah, nekem is bár én nem is akartam 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mayday
Nekem dobozos alapom van, azt nem lehet 😞

M@TriX
lehet updatelni nem?

Mayday
Hat pedig en a megjelenes ota varom, hogy egyszer majd lehessen update-elni silverre, es esnek is neki a HL1:S-nek 😞

M@TriX
nem nagy veszteség az...

artschiatwork
hát, ez van...

Mayday
Bezzeg ok kapnak HL:S-t... 😞((

artschiatwork
HL2 GoTY a boltokban!

A Valve örömmel jelentette, hogy a Half-Life 2 Game of the Year változata berombolt a boltokba és legrosszabb esetben is heteken belül a világ minden pontján meg lehet majd vásárolni! A csomag tartalmazza az alapjátékot, a Counter Strike: Source-t, a HL2: Deathmatch-t és a Half-Life: Source-t.

gamestar.hu

janos666
Persze, a tesztverziója már hónapok óta letölthetõ Steamen a kiválasztottak számára. (Speciális content szerverrõl, de a Steam-Down is látja, csak nem kapja meg)
azt közben már rég készvan. hülyére játszották magukat a valvesok 😄

http://thenamelessphoto.com/

jo o tavaly karacsony elottre is igerte, es alapbol 'ati levels' neven futott a dolog, ugyhogy nem meglepo ez 😊

[NST]Cifu
Nekem rémlik valami még nyár elejérõl, egy Gabe Newell féle kinyilatkozásról, melyben cáfolja, hogy az ATi új kártyája miatt csúszna a Lost Coast, és azt mondta, hogy semmiféle külsõ hatás nincs a megjelenésre. 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

nem mondtak semmi ilyesmit 😊

[NST]Cifu
Vagyis sehol sincs még. 😉

Ennyit arról, hogy nem az ATi X1800-hoz kötik a megjelenést. 😉

M@TriX
tudom, de az engem nem érdekel 😊 HDRt akarok

nekik sem, csak van fontosabb amit ki kell adniuk, es meg az ati uj kartyaja sincs ott mindenhol.

M@TriX
Jól van, de ez csak egy HDRt felvonultató kis minikieg. már mióta készítik, azért ez nem annyira összetett, max nekik 😉

Istencsászár
ez számodra meglepõ? hl2õt nemtudták ennyi év alatt normálisan befejezni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
"... a The Lost Coast-ról is kaptunk néhány érdekes információt. Ezek szerint a HL2 kiegészítõjének kiadását bizonytalan idõre elhalasztották." hogy kapnák be, egy ilyen kis szart ennyit tologatni.

M@TriX
hát ha nem Caps Lock, akkor gyorsan kérjen egy jelszóemlékeztetõt az e-mailjére.
de erõs a gyanúm, hogy lenyúlták tõle, remélem nem egy Valve e-mailre válaszolva adta meg a paramétereket.
ha nem és ezek kizárhatóak, akkor próbálkozzon a jleszóigényléssel, stb.

ingyen mindenkinek, akinek van valamilyen hl2-je.

Krinyo
A Lost coast ingyé lesz vag yazért is perkálni kell?
Idegesítõ hogy a dobozos/bronz verziós júzereket nagyban leszarják...

Evogordon
HY
Lenne egy kérdésem.
Haveromnak megvan az eredeti hl2 eddig minden jóvolt mostmeg nemfogadja el a steam a jelszót. Ez miért van?

Mayday
Csak azt a rohadt dobozos verziot is lehetne update-elni silverre 😞((

Rapid81
Milyen portot használ? A tûzfalban engedve van minden, de lehet, hogy a router öli meg.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

tuzfal/router beallitasokat erdemes megnezni ilyen eseteknel.

Rapid81
Akkor nekem miért nem megy? Engem nem szeret vagy mi???

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

igen, most is tobb mint 200000 jatekos jatszik online a segitsegevel.

Rapid81
Ki tudja, hogy miért nem mûködik a Steam??? Már 1 hete azt írja ki, hogy "Steam is temporarly unavailable, try later!" Ez most mégis miért van? Másnak megy? <#falbav>

Csak utana fogjak azt kiadni.

janos666
Ühü... De ha a DOD:S-ben benne lesz a HDR efekt is akkor elõbb nem kéne végre kidobni a LostCoastot is amit eredetileg HDR techdemonak szántak?
hella! lenne egy oan bajom h a gém kiirta az uccsó pályák egyikénél hogy nem tud csatlakozni a steam-hoz.. mi a baja? eddig nem akart ilyet, mért 1hónap után jön rá?és amikor feltelepítem a Steam-Down hecket meg le akarja tölteni a játékot megint...mit kell vele csni? plíz vki helppp!!!! köszi elõre is
[NST]Cifu
DoD:Source megjelenés: 2005.09.26.
Ára: 19.95$ (+adó)
A Steam Ezüst ill. Arany csomagban már benne szerepel.

Nincs kedven visszaolvasni 38000 üzenetet, lehet, hogy erre már ti is rájöttetek, és csak hülyeségeket beszélek, de leltem egy amolyan húsvéti tolyást az eredeti gaméban!<#vigyor> Alyx aranyos kutyuli-mutyulijának van egy érdekes játékszere: egy mágneses labda! 😄 Na ha ezt a Gravity Gun-al elcsenjük, és egy kis küszködés árán felvisszük a hatalmas bányaaknák, akkor a milyénk lehet Ravenholm legerõsebb fegyvere! Tudnillik ugyanis, hogy ez a pajkos laszti mindenre rátapad, ami csak a közelében van, és a szörnyek inkább õt választják, mint minket...<#vigyor1> Mivel utögetéssel a labda elpusztíthatatlan, ezért a zombik jól elvannak vele, még a legerõsebbek is leülnek jáccani vele, amíg mi egyenként lekaszáljuk õket! 😄 A dolog lényege ugyanis, hogy az ai mindenre támad, ami mozog, és mivel könnyedén közibük lehet passzolni, leragadnak vele! És ami a legjobb, mivel a labda vonzódik a gazdájához, legyen az egy fejretapadós rák, vagy akár mi magunk, szépen lassan lökdösi, ami a rákok halálához vezet!!!! Szépen kinyírja õket, anélkül, hogy akár lõszert, vagy fáradságot pocsékolnánk rájuk!!!!
Egyetlen hátránya: hajlamos felrobbanni, ha tûzbe kerül, vagy ha víz éri! Ezáltal kerüljük el a robbantgatós hordókat, mert könnyedén elfüstölhet tõle!😞

Remélem nem néztek hülyének, amiért Ti ezt már megmondtátok a tizenkétezerötszázharmincharmadik hozzászólásban, még senkitõl nem hallottam volna, hogy tudna errõl, úgyhogy gondoltam itt megosztom mindenkivel!<#violent>

Jó gamézást!!!<#wilting>

In the beginning, the Earth was without form, and void...

http://hl2faq.uw.hu😊 lásd banner

Loose
Hello
A segitségeteket szeretném kérni! Van egy olyan problémám a hl2ben h nem támadnak az ellenségek! kérlek küldjetek egy linket ahol találok hozzá jó patchet! nézegettem itt a forumba elözõ hozzászolásokban a megoldást de abbol már egy csomolink nem él ahol ezt a problémát escetelik! so please help me!
Köszönöm elõre is

diszdoboz, konyv, polo.