42676
  • gaalgergely
    legyszi valaki segitsen, mert szetcsapom a gepemet....
    megvettem a hl2-t eredeti peldany, minden sikerult, felpakolodott a steam,
    regiztem a jatekot, oke, update minden, jatek-steam, mar ket oraja ulok a neten emiatt. okes, minden kesz, 100szazalek, jatszhatok a hl2vel, elinditja,
    a kepernyot igazitja, de ekkor lefagy a windaz es ujraindul. 1szer sikerult,
    megprobaltam offline modban, nem jott be, letoroltem mindent, kezdtem elolrol az egeszet, most belepeskor az akkount panelen bekapcsoltam a remember my passwordot, es ujra az egesz, minden 100-on van, ready to play, ismet lefagy.
    mi a raktol van ez? hogy orvosolhato?
  • FLeK0
    nincs
  • gordonmail
    Helo emberekkkk
    Érdekelne, hogy van-e teljes szinkron a Half Life2-höz!
    Kérem írjatok a [email protected] -címre
    Köszönöm
  • janos666 #39259
    Jah, van egy kis buzi itt magyarországon akinek az a szórakozása hogy basztatja a CS:S warezelőket. Miután Bitye barátunk ráunt hogy mindíg feltöri a phpbb és hasonló oldalait biztos ő unatkozott és nyomott fel, mert azon az ártatlan rar filen meg egy htm-el kívül ami ezzel foglalkozott lenyomták az egész fél gigás fotóalbumom is. Bennevan a feltételeikben hogy nem lehet warezolni, de olyankor először szólnának az embernek ha csak egyetlen apró file van egy láthatóan magáncélú és személyes oldal, és sok100 személyes fénykép mellett. A nagypályás smswarezosaknak is szoktam e-mailezni hogy vagy befejezed, vagy baj lesz. És nem is birom újraregelni a nevem más e-mailről se. Elfogadja nicknek, csak a megerősítő e-mailt nem küldik sehova, tehát ban lett.
    De vége van már a steamheckelésnek. Aki értett hozzá az ráunt és kiszált november körül. Bedobta a közösbe pl. a ticketfixét is mert már nem bánta ha javítják a valvénal a védelmet, ebből volt egy kis utólángolás a FireSteammel hogy account nélkül is megy stb. de nem járható út már ez a steamheck. A singleplayer játékokat standaloneban kell letölteni mint eleinte (kicsomagoltm crackelt játék), a multiplayereket pedig meg meg kell venni ha nem csak kipróbálás erejéig érdekel.
  • ollie
    mire?
  • Humi
    na erre én is kiváncsi lennék??
  • artschi
    esetleg ha visszaolvasnál/lapoznál/stb. láthatnád, hogy csak 1 pálya az egész, mivel tech. demo, a HDR technológiát próbálja bemutatni.
  • jecsi
    Mert az gáz ha igy va
  • jecsi
    A half life 2 lost coast az csak 1 pályából áll??
  • grebber
    Igaz amit irtál mert sokszor nagyon sokan nem olvasnak vissza.

Azért rajonganak a warezért és ezért szerintem nem kéne senkit lenézni mert nem HL2-a példa hanem ugy az összes game általánosságban nem fog tízenvalahányezret fizetni érte amikor csak egyszer végigtolja azt kész.

Persze aki megveszi az gondolom nem egyszeri alakolmra veszi főkleg multis gameket értek ezalatt.
    Aki single player gamet vesz annak meg elismerésem hogy ilyenekre költi a pénzt szép gesztus hogy a fejlesztőket megbecsüli.
  • [NST]Cifu
    Úgy nagy általánosságban nem rajong senki érte, főleg azért, amikor a wareztéma előkerül, főleg azért, mert az egész rövid úton spamba megy csak át, így a topic nem a játékról szól, hanem arról, hogy "honnan tudok letölteni cracket", "mit kell átírni, hogy menjen", stb. (lásd ezen topic esetét, mikor kijöttek a warez verziók...), mintezt úgy, hogy sokszor a válasz fél-egy oldalal korábban már le volt írva.
  • Rapid81
    Hinni a templomban szoktak. Amúgy ezt ki mondta neked?
  • ollie
    Azt hittem, hogy már nem lehet warezolni az SG-n, erre itt nagyban nyomják...
  • Rapid81
    Már a Fire-Steam sem működik?
  • FLeK0
    Mar nem mukodnek ezek.
  • Rapid81
    Valaki küldje már el nekem, vagy küldjön már linket a Fire-Steam 1.5-höz, mert ami linket kaptam az nem való semmire. Előre is köszi!
  • Rapid81
    Mégis ezzel az oldallal micsináljak, mert letölteni innen aztán semmit nem lehet, minden link valami webseign-es reklámra mutat!
  • Evogordon
    Úgyse érnél semmit azzal az 1000 éves cuesteam-el....
  • crazyclone
    én hiaba kattintok ra a faq-ba a stem-cue -ra az janos 666 vagy mi annak niccs registralva a tarhej vagy miabaja
    azé kéne letooccsem mert az a valtozatom van amejiket csak singelolayerbe tok jaccani és szeretnék multizni
    de asszem ugyis lekéne tooccsem a teljes hl2-t mert nincsenek meg a gcf file-ok (nemtommé) ja és ha vki tudja honnan tudnam letolteni ezeket azt kérem válaszojjon vagy irjon ([email protected]) vagy vegyen fel yahoo messengeren ugyanezen a cimen
    elore is kossz mindent
  • Evogordon
    Ok nekem 64 bites winem van hahaha
  • grebber
    Arra jó hogy azösszes kieget és half life-os cuccot le tudsz tölteni vele.

• FLeK0
    Accountok es egyeb informaciok ellopasara a gepedrol a beepitett keyloggerrel.
  • Giggs11
    ez a firesteam mire is való pontosan?
  • koki44
    dx
  • [NST]Cifu
    Azt ugye tudod, hogy csak 64bites op. rendszer alól fogod tudni kihasználni a 64bitet? Tehát ha sima Windows alól futtatod játékot, akkor a változás mértéke pontosan nulla lesz...
  • artschi
    azért írtam, hogy a grafikus részt passz.
  • FLeK0
    Nem csinaltak uj verziot, ugyanaz fut azokon a rendszereken valamennyi sebessegnovekedes mellett.
  • ollie
    Nem a 64 bit miatt lesz szebb, hanem nyílván részletesebb lesz benne a grafika, mert részletesebbre csinálják meg a 64 bites verziót.
  • Zetorg
    64bit-től nem lessz szebb
  • Evogordon
    Aha nekem is felűl kiírta hogy 64-bit mode aktivate....
  • artschi
    nem baromság, már ki is jött, automatice detektálja a rendszeredet és ha az 64 bites, akkor azt fogja neked a Steam letölteni.
    edit// a grafikus részt passz, de a többi igaz, amit leírtam.
  • Zetorg
    ez baromság
  • Evogordon
    Megvan playware.hu-n:
    A Steam news hírül adta, hogy a Valve csapata dolgozik a Half-Life 2 és a Lost Coast 64 bites átiratán. A játékot és a Source motort átírják, hogy az kihozza a maximumot az AMD 64 bites procijaiból. A fejlesztők elmondták, hogy itt az ideje, hogy tovább lépjenek, és megmutassák az új generációs processzor tulajdonosoknak, hogy mire is képes a gépük. A játékról, csak annyit mondta, hogy szebb lesz és még élvezetesebb, mint amit eddig kiadtak. Az átirat teljesen ingyenes lesz a steam rendszeren keresztül, megjelenési dátuma még nincs.
  • Evogordon
    Nem tom de mintha valahol azt olvastam volna hogy szebb grafika és élvezhetőbb játék élmény :S
  • FLeK0
    mitol lenne szebb ?
  • Evogordon
    Nekem felűl kiírta hogy 64-bit mode aktive és akkor most szebb a játéknak a grfikája vagy nem?
  • ibrik
    http://www.steampowered.da.cx/
  • Rapid81
    Honnan tudom leszedni a Fire Steam-et? Amúgy meg Boldog Karácsondot mindenkinek!
  • Evogordon
  • Evogordon
    :D:D:D jaja