42676
  • ollie
    Ellenséges? LoL. Talán meg kéne venni a játékot.
  • SZilaJMaGGoT
    Tört steam + tört hl2.. A tört hl2 fájljai ugyanazok mint az eredetié, ott a steam irányít mindent.. Net nélkül pl steam offline..
  • MaSzKa
    lost coast-hoz merre van hu? ha van egyáltalán
  • TSL16b
    Mindkét (tehát a HL- és a Source-motoros) változathoz van szinkronfeliratozás, a HL-motorba saxus implementálta, a Source eleve tud feliratozni, csak alá kellett tenni. A linkelt képeken az eredeti HL-motoros (saxus-féle) feliratozás látható.

Az utóbbi időben nemigen működik semmilyen változtatás a Steames játékokon. Sajnos alulmaradtunk a Valve-vel szemben, ahogy az a Steam megjelenése óta várható volt. Nincs értelme egy realtime frissítésű ellenséges rendszert hackelni.
  • ibrik
    Akkor passz...
  • Doki17
    Na megis van mégis van benne nézd csak meg ezt a LINKET
  • Doki17
    Ebből gondoltam hogy van benne, mert ezt irja a tepepítője:

Half-Life: Source magyarítás
    ============================

1. Lépj ki a Steamből teljesen.
    2. Telepítsd fel a HLS[cc]-t, hogy legyen feliratozás.
    Ez a lépés a 'half-life source.gcf' fájlt tartalmazó
    meghajtón legalább 100 MB lemezterületet igényel.
    Egy új mappába bontsd ki az összes fájlt a
    HLS[cc]_v111.zip-ből, és indítsd el a HLS[CC].EXE-t,
    majd nyomd meg az 'Apply patch' gombot.
    3. Másold a csomagban lévő "half-life source" mappa tartalmát
    a gépeden telepített Half-Life: Source mappába.
    (...\Steam\SteamApps\Tagságnév\half-life source)
  • scrap
    vki megtudja mondani mit kell csinallni a "lost Coast"-al mert nem igazan akar meni...elinditom es eszt irja ki...:
    "Can't find background image 'materials/console/background01.vtf'"
    megkoszonnem ha vki tudna normalis 5letet adni...
  • ibrik
    A Half-Life első részében a beszédekhez nincsen feliratozás - nem volt az eredeti 1998-as játékban, és nincs a Source-motoros változatban sem.
    Ha jól emlékszem, a játék elején megjelenik néhány tipp (mozgás, akció, stb), de azonkívül nincs semmi "in-game" feliratozás.
  • Doki17
    Nem tudjátok a half-life:source-ba hogy kell berakni a felíratokat mert megcsináltam azt amit a telepítú mond de igyse sikerül.
  • ibrik
    Akkor egy megoldás maradt: kezdd legelölről az egész pályát.
  • StephenKing
    Próbáltam ezt is de ezzel is ugyanaz.
  • ibrik
    Pontosabban ezt kell begépelni:
    ai_disable 0
  • StephenKing
    Elakadtam a HL2-ben, tört játékkal nyomom és a entanglement résznél mentés utáni visszatöltésnél nem jönnek az ellenfelek hiába írom be neki a ai_disable-t nem történik semmi vagyis annyi történik hogy hallani a társasági rádiót de más nem történik. Valakinek valami ötlete??
  • steweee
    nemrég érdeklődtem hogy tud e vki letöltési helyet a hf1 kiegészítőihez. nos, nem kellett sokat várnom:

Half Life Generation (c) Sierra

Half-Life: Generation set contains the entire
    alf-Life series of games, including "Team Fortress Classic". Half-Life: Generation including:
    - Half-Life: Game of the Year Edition Þ°ŰŰ
    ۱°² - Half-Life: Opposing Force °Ű±Ű
    ۱°Ý - Half-Life: Counter-Strike Þ۱Ű
    ŰŰ°Ý - Half-Life: Blue Shift Þ۰Ű
    Þ۰²° More information at: Ü °²²ŰÝ
    Þ۱°° http://www.mobygames.com/game/half-life-generation
  • Doki17
    Eltaláltad, de többi mód müxik rajta csak ez nem.
  • [NST]Cifu
    Találgathatok: nincs eredeti HL2-őd, ugye? Mert akkor kalap-kabát...
  • Doki17
    Vki megtudná mondani ez milyen hiba.

Ez akkor jön ki amikor a garry modját akarom elinditani és miközbe tölti kilép.
  • tigeroo
    nekem nyolc, ugyis abbahagyta..m.. a..aa...nos, inkább nem vettem meg:D!
  • [NST]Cifu
    Majd törlöm azt a részt. De most pihizek... :)
  • Bircsike
    Őőő, taláááán, nem is tudom! Megvan! Vedd meg boltban!!!
  • MimaSKATE
    a verzió amit nem kell telepíteni lefagy
  • tigeroo
    a GYIK-ben nem müxik a Steam-Cue link.:)
  • gaalgergely
    fleko kedves cimboram, megmentetted a gepemet egy esetleges emeletrol valo kidobastol, a hl2 dvd-met meg brutalis modon kettetorestol :DD
    minden szuper, muxik a game, a monitorom nem tetszett neki, ugyanis laptoprol van szo, ami 60hz-nel nem akar tobbet kinyogni, ja es 16:10-es keparanyu.....
    linkjeidnek hala tudom, hogy a gamet a -window -console paranccsal kell inditani, s ott beallitani fullscreen-re, s voila! problem solved. thanks again.
  • [NST]Cifu
    Tört HL2-őt írtam, nem tört Steam-et, bár lehet, hogy Doki17-nek még tört HL2-je sem volt...
  • FLeK0
    Tavolitsd el az energiagomboket.
  • CYBERGYEREK2
    Help me .Kerem segitsen valaki!Elakadtam a"ANTICITIZEN"palyan .nem tudom merre kell menni,amikor kierek egy terre alyx lenyitja a kapu elött levö energiagömb védö falait es akkor be kene menni egy kapu möge .de en nem talaok egy nyitott kaput sem .hogy a retekbe kell tovabb menni.Elöre is koszi asegitseget
  • SZilaJMaGGoT
    Akkor én hogy játszotttam az Antlion troopers moddal?? Ráadásul elmondanám hogy még a multis modok is mennek... Csak a Steam kell tört legyen.. Akinek tanács kell ilyensmibe, az kontakt me!!! Privi üzi... :DDDDD
  • Borg
    Btw a loading screenen való fagyás az utolsó update óta újra előjött, és még akkor is előfordul, ha ki van kapcsolva a tűzfal. Topikja is van a steam fórumon, több ember küzd ugyanezzel. Egyszerűen jobb alul loading... és ott fagyás. Csak reset segít. Utóbbi időben kb 30-ból 1x eljátssza ezt.
  • Doki17
    Semmi esély nincs rá?
  • [NST]Cifu
    A tört HL2-vel nem fognak futni a MOD-ok...
  • Doki17
    Lenne egy biztos hülye kérdésem de sehol se találom a modját, hogy tudom felrakni Garry's Mod-ját sehogy se sikerül felvan rakva a legujabb Steam be vagyok rajta jelentkezve (mondjuk aktiválni nem tudom mert a játokom nem eredeti és nincs hozzá cd key) de sehogy se akarja a mod felismerni a steamet, mondjatok rá légyszi valami megoldást nagyon kiszeretném probálni ezt a modot.
  • gaalgergely
    mikor hazabaktattam a kavezobol a gepemmel, probalkoztam kipucolni mindent
    a memoriabol, progik amik nem kellenek hogy fussanak, stb....norton antivirus
    hulyesegek, regisztriben haromnegyed orat torolgettem, mire leszedtem, de ez
    se oldotta meg a problemat...mar epphogy csak a windaz fut, semmi mas, de meg
    igy se.....viszont fleko, a linkjeid uj remenyt keltettek bennem. remelem valamelyik mukszeni fog. koszi a valaszt.
  • [NST]Cifu
    A gyanu kétségkívűl a fejem felet lebeg, de mégis miféle bugokra gondoltok? Az AI egy idióta, oké. De ez nem bug. A hitboxok terén vannak problémák. Naja, de hol nincsenek a hitboxos technológiát használó játékoknál? Még a Quake2-nél is voltak. Mi van még?

Bugnak én azt nevezném, ha folyton beakadnék például, ha grafikai hibák lennének, ha nem lehetne tovább menni bizonyos helyeken, stb. Ilyesmivel nem rémlik, hogy találkoztam volna...
  • FLeK0
    elfogult vagy! :D
  • [NST]Cifu
    A HL2-ben konkrétan én egy bugba nem botlottam bele...
  • Istencsászár
    dógozzanak csak ne hl2 szintű 1 méterenként belebotlok 1 bugba legyen:D:DD:D
  • strebacom
    Nem tudtok valamit az aftermath-ról mikor lesz belöle valami, nagy a csend??
  • FLeK0
    FAQ: Locking up at the LOADING screen
    FAQ: Source Games Video Problems - Black Screen, Hangs and other Problems

ha ez nem segitene akkor driverfrissites, mindenfele tulhuzas visszavetele, stb.
  • gaalgergely
    pedig egyszer ilindult, bejott a jatek menuje, csak akkor kileptem...nyomtam egy
    ctrl-alt del-ot, hogy gyorsan kilepjek, lefagyott minden...azota nem lattam ujra indulni