Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mielött lehuhogná valaki a fejem, mondanám hogy végignéztem a faq-t és a keresõt is használtam a faq-ban nem találtam választ a keresõ meg kidobott 4000 találtaot ha nem gond nem nézném át!
Szoval a problémamám az volna hogy hogy tudok servert inditani a játék elindítása nélkül valami server progi kéne mert van egy 100 megabitzen elhelyezet servergépem és indítanék egy cs szervert! köszi!
Bye: Max7
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Egyébként ha jól megnézed, fent a HL2 bannerben van egy szép, nagy betûkkel kiírt felirat, amire rá lehet kattintani...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Akkor azt áruld el legalább, hogy a consolt hogy tudom elõvarázsolni, mert a nulla gombra nem jön elõ semmi???
Mi történt ezzel???
Collector's Edition változatom van, nem eredeti és magyarítás is van rajta Mr.Fusion féle!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
biztos fless lesz meg minden de majd játszhatatlan lesz gyengébb gépeken
ezt te sem mondod komolyan. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
BTW kiváncsi leszek én erre a HDR cuccra. Egyfelõl jól néz ki, másfelõl elvileg ez is befolyásolhatja a multiban a láthatóságot. Vicces lesz, amikor az ember abban a hiszemben húzódik be egy sötét sarokba, mert ott nem veszik észre, de ugyanakkor aki kikapcsolt HDR-el játszik, az mégis könnyebben észrevehet, mintha az, akinek be van kapcsolva...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Half Life 2: Lost Coast tesztek
(bit-tech.net) A bit-tech.net hardver megszállott szerkesztõi megkapták a Lost Coast próbaváltozatát egy kimerítõ nyúzás erejéig. A HDR effektusokkal és részletdús modellekkel, texturákkal teliaggatott tesztpályát adagolták be a versengõ ATi és NVIDIA csúcskártyák rászáradt poligonoktól terhes szájacskáikba. (Thx Max-Pain!)
A HDR bekapcsolása az aktuális ATi kártyáknál közel 27, az Nvidia zászlóshajója, a 7800GTX esetében pedig mindössze 7 százalékkal csökken a teljesítmény. Az FPS-ek így is az 50-es határ fölött szálldosnak, ám a gyengébb kártyatulajoknak érdemes lesz felkötniük a felkötnivalót, ugyanis a bevezetõ árú 3D kártyákkal játszhatatlan, a középkategóriás Radeon 9800, X70, GeForce 5950, 6600 gyorsítókkal 800x600-ban, élsimítás nélkül már élvezhetõ a pálya. Az X800, GeForce 6800-as majdnem csúcsmegoldások 1024x768, illetve 1280x1024-es felbontásban, élsimítással, adott esetben anisotrpic filteringgel nyakonöntve is állják a sarat. A bit-tech.net-es tesztelõket nem lehetett kirángatni a monitor elõl, s amikor a HDR nélküli tesztekre került a sor, az északi népeknél tapasztalt napfény hiányos, depressziós állapotba kerültek.
Összeállítottak egy pofás trailert is, melyben a képen látható öreg halászbácsi a rozsdás bökõjével megkergeti az egyébként is ziháló játékost.
(Hardwired)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ma megpróbáltam újra feltenni a játékot mert meg akartam mutatni valakinek de az install eg yhibaüzenettel leáll :
mitõl lehet? (eredeti játék)
szevasztok.
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
Nekem speciel a HL2 megerte a 8990 magyar forintot, amit a megjelenes napjan fizettem erte, sok mas szoftverhez kepest eleg kedvezo azert.
Splinter Cell 3-at meg kiprobaltam a demoban, nagyon tetszik, de arra nem szantam ra a penzt, mukodo warez meg ugye nincs belole, megsem szidom a fejlesztoit, hogy fudeszar jatek.
Valakinek ötlete, hogy miért nem?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ja a képek:
Ha ez mégsem menne, mert nekem így sohasem mûködött a képberakás, akkor itt vannak a linkek hozzájuk:
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
OK köszönöm a segitséget,biztos voltam benne hogy ez lessz az elsö válasz amit kapok,,,
Hidd el sok játékot megvettem már,,de álltalában mindet ugy, hogy vártam egy pár hónapot mig esett az áruk,,,,,és nem az elsõk között voltam, akik horrorért megveszik."Vakon" nem is fogok megvenni egy játékot sem,10000-20000Ft-ért. Elöször azért szeretek vele játszani,s majd ha tetszik ugyis megveszem mint ahogy az eddigiekkel is tettem. Biztos vagyok benne sokan nem tartják ezt etikusnak,,,de ezen biztos nem fogok változtatni ez után sem.
Ennyi hibával egyenlöre EZ pld nem tetszik,,,,,és inkább mérgesitö,és hajtépõ,kategória "SZÁMOMRA" mintsem hogy megkedveltesse magát velem a játék.
(ha játszani akarok ne eröltessék rám a netet,sõt semmit se akarjon rám eröltetni ha egyszer "valamikor pénzt adok" a termékéért)
On:
Egyéb segitség a problémám kiküszöbölésére?
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
In the beginning, the Earth was without form, and void...
Ismét itt ismét probléma.. 😞((
Game feltelepül indit,,semmi gáz,,,majd egyszer-kétszer ujrindítás,,és az ellenfelek meg sem akarnak mozdulni játék közben. Nemrég volt itt egy ugyanilyen kérdés,,,a választ sajnos nem értettem utánna. A Faq-ot kb husszor olvastam el,,,,és probáltam utánna keresni,nem sok esélyel 😞 Javitja ezt valamilyen patch? ha igen honnan tudnám ezt leszedni? vagy egyáltalán mit keressek? köszönöm.