Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max7
Hali skacok!

Mielött lehuhogná valaki a fejem, mondanám hogy végignéztem a faq-t és a keresõt is használtam a faq-ban nem találtam választ a keresõ meg kidobott 4000 találtaot ha nem gond nem nézném át!

Szoval a problémamám az volna hogy hogy tudok servert inditani a játék elindítása nélkül valami server progi kéne mert van egy 100 megabitzen elhelyezet servergépem és indítanék egy cs szervert! köszi!

Bye: Max7

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

ibrik
Hát ez egy büntetõpont-gyanús kérdés volt. <#mf2>

Egyébként ha jól megnézed, fent a HL2 bannerben van egy szép, nagy betûkkel kiírt felirat, amire rá lehet kattintani...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Thanx <#puszi>

Akkor azt áruld el legalább, hogy a consolt hogy tudom elõvarázsolni, mert a nulla gombra nem jön elõ semmi???

Az utolso sorod 5. es 6. szava a kulcsszo a problemadhoz.

Tegnap majdnem 6 fejezetet végigtoltam a játékból, de ma amikor tölteném vissza az állásomat egyszerûen nem mozdulnak a karakterek benne, a szörnyek is csak állnak, meg se mozdulnak.
Mi történt ezzel???
Collector's Edition változatom van, nem eredeti és magyarítás is van rajta Mr.Fusion féle!

Guer
ja valszeg
ha meg nem ugyis lesz vmi konzolparancs rá szvsz

M@TriX
gondolom ki/be kapcsolható lesz

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Guer
mondjuk éppenséggel ahogy elnéztem azt a táblázatot én jobban örülnék ha letiltanák
biztos fless lesz meg minden de majd játszhatatlan lesz gyengébb gépeken

M@TriX
jah majd multiban letiltanak egy grafikai feature-t amit úhgy ajnároznak?
ezt te sem mondod komolyan. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Guer
artschiatwork
azt is preload-olnom kellene már otthon...
Mekkora méretû lesz, amit a steam letölt?

[NST]Cifu
Especiel most a DoD:S-re gondoltam, abban benne lesz. 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ati2002
Nem hiszem, hogy multiban benne lesz a HDR, vagy van errõl valami konkrétum?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

M@TriX
az szivas 😊

[NST]Cifu

BTW kiváncsi leszek én erre a HDR cuccra. Egyfelõl jól néz ki, másfelõl elvileg ez is befolyásolhatja a multiban a láthatóságot. Vicces lesz, amikor az ember abban a hiszemben húzódik be egy sötét sarokba, mert ott nem veszik észre, de ugyanakkor aki kikapcsolt HDR-el játszik, az mégis könnyebben észrevehet, mintha az, akinek be van kapcsolva...

ati2002
Ja én arra gondoltam, hogy úgy gondoltad, hogy általánosan a csúcskártya az X1800 lesz. Az Ati berkein belül persze az lesz. De ebbe már jobban ne menjünk bele, ez nem az a topic. <#papakacsint>

[NST]Cifu
Mármint mire, hogy az ATi új csúcskártyája nem a Radeon X1800 lesz? 😊

[NST]Cifu
X850XT inkább az Gf6800Ultra versenytársa, ahhoz kell(ene) hasonlítani.

ati2002
erre nem vennék mérget

B@dsector
X850 Vs 7800GTX HDR használatkor a különbség ~33%, ez minimális neked <#wilting> <#fejvakaras>
[NST]Cifu
Érdekes táblázat - úgy tünik teljesítményben az ATi és az nVidia közötti minimális a különbség, képminõségben meg semmi.

M@TriX
hát ennyi különbségért biztos nem cserélnék karit, de ez azért megnyugtató majd 2év múlva majd meglátom 😊 ahogy eddig is.

[NST]Cifu
Radeon X1800 lesz az új csúcskártya, ha 1x kegyeskedik kijönni. Csak éppen a megjelenése csak csúszik és csúszik és csúszik és....

Mayday
Hat, teny, hogy en ATI parti vagyok, abszolut. De mar egy ideje lemaradtam, hogy kovessem a csucskartyakat, de nem volt valami olyamsi, hogy az ATI tervezett csucskartyajat megsem tudta kiadni, mert meg fejlesztenie kell, vagy mi van most? Az mar az x850 utani lesz?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Istencsászár
"ATi kártyáknál közel 27, az Nvidia zászlóshajója, a 7800GTX esetében pedig mindössze 7" nem atikáryáknál-kal kell tesztelni hanem x850el ... gg

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mayday
Ejha:

Half Life 2: Lost Coast tesztek

(bit-tech.net) A bit-tech.net hardver megszállott szerkesztõi megkapták a Lost Coast próbaváltozatát egy kimerítõ nyúzás erejéig. A HDR effektusokkal és részletdús modellekkel, texturákkal teliaggatott tesztpályát adagolták be a versengõ ATi és NVIDIA csúcskártyák rászáradt poligonoktól terhes szájacskáikba. (Thx Max-Pain!)
A HDR bekapcsolása az aktuális ATi kártyáknál közel 27, az Nvidia zászlóshajója, a 7800GTX esetében pedig mindössze 7 százalékkal csökken a teljesítmény. Az FPS-ek így is az 50-es határ fölött szálldosnak, ám a gyengébb kártyatulajoknak érdemes lesz felkötniük a felkötnivalót, ugyanis a bevezetõ árú 3D kártyákkal játszhatatlan, a középkategóriás Radeon 9800, X70, GeForce 5950, 6600 gyorsítókkal 800x600-ban, élsimítás nélkül már élvezhetõ a pálya. Az X800, GeForce 6800-as majdnem csúcsmegoldások 1024x768, illetve 1280x1024-es felbontásban, élsimítással, adott esetben anisotrpic filteringgel nyakonöntve is állják a sarat. A bit-tech.net-es tesztelõket nem lehetett kirángatni a monitor elõl, s amikor a HDR nélküli tesztekre került a sor, az északi népeknél tapasztalt napfény hiányos, depressziós állapotba kerültek.

Összeállítottak egy pofás trailert is, melyben a képen látható öreg halászbácsi a rozsdás bökõjével megkergeti az egyébként is ziháló játékost.

(Hardwired)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

A CS:s-t is fel kell tenni.

PTW
szasztok!

ma megpróbáltam újra feltenni a játékot mert meg akartam mutatni valakinek de az install eg yhibaüzenettel leáll :
mitõl lehet? (eredeti játék)

OK! Köszönöm a segitségeket,,,,,,most már fogok tudni vele játszani<#worship>
szevasztok.

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Mayday
En is csak ezt tudom mondani: ha egy jatekot nem tudnak rendesen feltorni, azert ne a jatek legyen mar a hibas, meg szar. Ne igy dontsd el. Egyebkent tudomasom szerint a magyar torvenyek szerint egy jatekszoftvert visszavihetsz 3 napon belul, meg ugy nem csak warezzal lehet kiprobalni, hogy tetszik-e, hanem vannak a demok, legtobb esetben.
Nekem speciel a HL2 megerte a 8990 magyar forintot, amit a megjelenes napjan fizettem erte, sok mas szoftverhez kepest eleg kedvezo azert.
Splinter Cell 3-at meg kiprobaltam a demoban, nagyon tetszik, de arra nem szantam ra a penzt, mukodo warez meg ugye nincs belole, megsem szidom a fejlesztoit, hogy fudeszar jatek.

Guer
nekem megjelentek a képek

Rapid81
Gondoltam, hogy nem fognak megjelenni a képek, úgyhogy használjátok a linkeket.
Valakinek ötlete, hogy miért nem?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Van itt egy pár képem, arról a csatáról, ami közvetlenül a "We don't go to Ravenhol" pálya elõtt folyik a Black Mesa Keletben. Elég érdekes. Egyébként, csak át kell menni a kõrakáson "NoClip"-el és mindenki láthatja, de nem túl érdekes. Eli áll a sarokban, bambán néz, van 2 villámujjú, azok meg legyepálják a kb 15-20 mp-nként a semmibõl megjelenõ 1-1 Combine katonát.
Ja a képek:

Ha ez mégsem menne, mert nekem így sohasem mûködött a képberakás, akkor itt vannak a linkek hozzájuk:

Kép 1
Kép 2
Kép 3

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ezek a hibak nincsenek jelen a bolti valtozatban, ha romlott termeket probalsz meg egyszer, sose fogsz vasarolni.

OFF:
OK köszönöm a segitséget,biztos voltam benne hogy ez lessz az elsö válasz amit kapok,,,
Hidd el sok játékot megvettem már,,de álltalában mindet ugy, hogy vártam egy pár hónapot mig esett az áruk,,,,,és nem az elsõk között voltam, akik horrorért megveszik."Vakon" nem is fogok megvenni egy játékot sem,10000-20000Ft-ért. Elöször azért szeretek vele játszani,s majd ha tetszik ugyis megveszem mint ahogy az eddigiekkel is tettem. Biztos vagyok benne sokan nem tartják ezt etikusnak,,,de ezen biztos nem fogok változtatni ez után sem.
Ennyi hibával egyenlöre EZ pld nem tetszik,,,,,és inkább mérgesitö,és hajtépõ,kategória "SZÁMOMRA" mintsem hogy megkedveltesse magát velem a játék.
(ha játszani akarok ne eröltessék rám a netet,sõt semmit se akarjon rám eröltetni ha egyszer "valamikor pénzt adok" a termékéért)
On:
Egyéb segitség a problémám kiküszöbölésére?

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Ha megveszed egyszeruen elviheted a vinyodat vhova ahol van net 10 percre amig regisztralod es frissited a jatekot, vagy otthon 56k/gprs szinten ennyi ideig, utana meg elindul offline.

Köszönöm a segitséget,,,,, egy ideig megoldodni látszott a problémám,,,,egy egy soros gépeléssel,,,,, most a következö "jött elö", (de azt hiszem utoljára mert ha egy két napon belül nem javul meg,,megfogom mind a három féle verziót amit megszereztem és leviszem a Dunára kacsázni,,de elötte még jóóól megtaposom,,,,mert nem igaz hogy nem lehet normálisan végigjátszani<#falbav><#falbav> ) Szoval probléma a következõ:valszeg nagyjából az elején, mikor vége a "mocsársiklós,,vagy vizimotoros" résznek bemegyek egy épületbe,,meglát egy fehér garbós csaj nagyon örül nekem,átszkennelnek,és beléphetek,beszél hozzám a teleportáló tanulmányukról,átmegyünk egy ajtón,majd odaérünk a lifthez,megjön a lift,,,és lofaszt sem hajlandó ezután csinálni a bögre.Én beszálok a liftbe,kezelni nem engedi a játék,,,,de ö meg csak áll a lift elött és "néz bután"de meg sem moccan<#wilting> .De a játékkal elvileg nincs gond mert ha betöltök valamilyen save-et,minden ok, "müködnek" az ellenfelek. MOst én vagyok a fasz és csinálnom kellene,valamit? vagy jól gondolom hogy utánnam kellene jönnie a liftbe a buxának,és folytatódni a monológnak? Segitsetek Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,mert már kinyir ez a játék, és egy hete szarakodok vele. <#conf> Ja igen otthon nincs internetem,,,szoval a steam-el lófaszt sem érek,, van fent valami patch,is, meg crack is,mégsem javul a helyzet, nincs ehez valami javitó csomag,,, vagy bármi,? mert hogy "minden egyes" pálya után egy két napot szopjak hogy játszható legyen 😞((( az azért már durva. igen tudom,vegyem meg a gyárit,,,,ok,,,csak mondja el a Valve net nélkül hogy 'ászomba inditsam el??? meg hát ennyi gyökérkesés után kinek van kedve? HELP MEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!

JohnnySmith
Ja bazz írják a végén 😊))))))) csak most néztem meg a végét😊)))))))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
A szöveg nem abból a Tom Cruis Jack Nicholosnos filbõl van? Már nemtom a film címát de valami haditengerészeti JAG szerû izé volt 😄DDD

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Rapid81
Ezt ki az aki látta már?
G-man a bíróságon: <#taps>
Video

ez nem tartozik a hl2 topicba szerintem.

király. de mikor lesz kung fu?
Rapid81
Rájöttem miért nem indult a Steam-Down 2 hónapig. Bekavart neki a Netlimiter. Azt, hogy miért, meg hogyan nem tudom, de ha addig lelövöm a Netlimitert amíg indítom a Steam-et, akkor gond nélkül elindul, és ha utána elindítom a Netlimitert újra, már semmi gond nincs vele.

ezexerint még nem jelent meg a rag doll kung fu? Pedig én úgy tudtam
Csak írd be a konzolba, hogy ai_disable oszt kész.

In the beginning, the Earth was without form, and void...

Sziasztok....
Ismét itt ismét probléma.. 😞((
Game feltelepül indit,,semmi gáz,,,majd egyszer-kétszer ujrindítás,,és az ellenfelek meg sem akarnak mozdulni játék közben. Nemrég volt itt egy ugyanilyen kérdés,,,a választ sajnos nem értettem utánna. A Faq-ot kb husszor olvastam el,,,,és probáltam utánna keresni,nem sok esélyel 😞 Javitja ezt valamilyen patch? ha igen honnan tudnám ezt leszedni? vagy egyáltalán mit keressek? köszönöm.

Nincs hl2 goldod, egy feltort steam jateklistad van amin latsz mindenfelet, hl2 gold melle nem jar az a jatek jelen pillanatban.

Evogordon
Én is próbáltam de nembirom pedig hl2 goldom van

szerintem megjelenes elott nem fogsz tudni letolteni jatekokat, meg warez steammel sem.