42676
  • [NST]Cifu
    Pont 12.-én frissitettem a FAQ-ot, kidobva belőle a régi dobozos verziók tartalmát, és berakva az EA-s verziókat. :)
    Apropó, nem véletlenül a HL2:GOTY verziót láttad?

Egyébként pedig a Collectorsban a HL2, a HL2:DM, a CS:S, két könyvkivonat és egy XL-es HL2 poló figyel elvileg, míg a GOTY-ban a HL2, a HL2:DM, a CS:S és a HL:S.
  • RelakSfromhome
    Nem, szoftver az nincs benne
  • Csibe001
    Ez azért érdekes, mert én megvettem a collectors editiont s nkm csak egy póló, maga a játék meg egy könyv volt benne, egyik barátomnak pedig még sapka is volt benne :)
  • FLeK0
    dod nem, hl2dm jar meg hozza.
  • CUCLI
    és szoftver?
    hl2,cs:s,dod:s,hl:s?
  • RelakSfromhome
    könyv, póló, ilyesmi
  • FLeK0
    Ami rá van írva a dobozra.
  • CUCLI
    collectors editonban(alu dobozos verzió) végülis mik vannak? mert media marktban úgytudom most 8000ft. annyiért meg megérné
  • Guer
    nyilván majd ha megjelenik az aftermath egyböl szedheted lefele....
  • RelakSfromhome
    háttérkép :)
  • Newfronter
    Csak elírásról van szó:

A Valve egyik frontembere árulkodott. Doug Lombardi elmondta, hogy jelenleg a Half-Life 2: Aftermath olybá tűnik, hogy április 24-én jelenik meg, a csapat minden erővel ezen fáradozik. Tovbbá ugyanekkor várható a Platinum kiadás is, amely az alábbiakat tartalmazza majd: HL2, HL2 DM, CS: Source, DoD: Source és HL2 Aftermath. Aki nem hiszi, járjon utána.
    Gamestar
  • Newfronter
    Na látod ezt furcsálom én is. Szerintem elírták, de hátha lesz valaki aki felvilágosít minket erről.
  • kirol
    "Az örömteli hírhez hozzátartozik továbbá, hogy még januárban, egészen pontosan 28-án érkezik a boltokba a Half Life 2 Platinum változata is. Ez tartalmazza a Half Life 2-t, az Aftermath kiegészítést,..."

Ha az Aftermath április 24- én jön, akkoe hogy lehet benne már január 28-ás a platina verzióban?
  • Rapid81
    Április 24! Mármint az Aftermath megjelenésének időpontja:
    http://www.sg.hu/cikkek/41899
  • ollie
    Ha eredeti HL1-etek van, elég csak regisztrálni a Steam kliensben, és máris tölthetitek és használhatjátok a CS 1.6-ot.
  • TSL16b
    Emporio (kibontott) és Steames változaton próbáltam (működött), mindkettőn volt HL2 is. Szét kell nézni a mappák között, és próbálkozni, jobb ötletem nincs. A HLS[cc] telepítése is "érdekes".
  • FLeK0
    Termeszetesen, mivel eveken at 1500Ft volt egy jobb verzio - most kb. 3500 cs:czvel egyutt uj kiadasban - igy mindenki megvette (es jatszani sem lehet a regivel, mert lelottek a regi auth servereket, igy nem megy online).
  • Narancs89
    1.5 totál megszűnt?
  • FLeK0
    cs1.5 2002-ben volt, azota 1.6 van, steamen.
  • Narancs89
    üdv
    kéne 1 kis help..azér írok ide mer ezt a topikot gyakran olvassák..és részben ide kapcsolódik
    tehát..hogy lehet steam nélkül 1.5ös cs-t játszani neten?vmi segédprogram segítségével?
    haverokkal összeakarjuk hozni a cs-t neten(mindenkinek van hl cdje) csak kicsit sok problémát okoz a steam...
    aki tud segítsen plz..
    battlelannal látja a servert csak nem tud rácsatlakozni..
  • Doki17
    Neked milyen verzióba van meg mert nekem csak egy exe fájl meg melette egy cfg fájl és ennyi, ja meg neked fel van rakva a hl2?

Blekk Síp köszi a sima hl müködik.
  • TSL16b
    Nálam az útmutató szerint felrakva működik, de ez téged valószínűleg nem boldogít.
  • TSL16b
    Ezt sajnos nem tudom. Ha tippelnem kell, akkor igen (persze mind csak letiltásig).
  • Doki17
    Na remélem ez jó lessz már csak az lenne a jó ha valahogy a source motoros verzióba is be lehetne valahogy.
  • Blekk Síp

Olvasd el a hírt, majd irány a Letöltés menupont :]

ITT
  • Seth
    sehogy, akkoriban luxus volt az ilyesmi :D
  • Doki17
    Leszedtem a sim a half-lifeot is abba höogyan lehet bele rakni hogy feliratozza amit az emberek mondanak.
  • tigeroo
    feldtam
  • FLeK0
    Szerinted ki fogsz talalni egy olyan cd-kulcsot, (ugye 25 karakterrol beszelunk), amit kiadtak es meg nem vettek meg? Tehat azokbol egyet ami most epp a boltokban van. Mennyi az eselye ennek?
  • Mayday
    Half Life 2: Aftermath - Várható megjelenés

Az Electronic Arts még 2005 során kaparintotta meg a Valve-tól a Half Life 2 dobozos változatainak terjesztési jogait, s most a Gamershell értesülései szerint január 28-án tervezik bevezetni a Half Life 2 Platinum változatát, míg a kiegészítőnek vagy folytatásnak nevezhető Half Life 2: Aftermath megjelenését állítólag április 24-re tervezi az óriáskiadó.

Mivel az EA kimondottan a bolti terjesztéssel foglalkozik, így elképzelhető, hogy a legutóbbi halasztásról szóló beszámolók alapján a Valve 2006 február-márciusára tűzte ki az online, Steames megjelenést.

(Forrás: Hardwired - Gamers Hell)
  • Mayday
    Probald ki azt, amelyik a dobozban volt, azzal tuti mennie kell, az meg nem lehet foglalt!
  • tigeroo
    most key activizációnál járok:P
    serials.ws-ről nézek kódot, és variálom..persze már mind1ik foglalt...nomind1 majd átírok pár számot :P
  • Borg
    "total conversation"
    :DDDDD lol
  • Blekk Síp
    Hát nemtom, a half-life.hu-n ezt írták:
    "A Half-Life rajongók nagy örömére a HL2 motorral sem maradhatnak el a „régen” történt események. Ezért is született meg a Black Mesa Source (HL2), hogy ne felejtsük el honnét is jött Gordon Freeman. A leírások alapján a játék nagyon de nagyon jó lesz, és a legjobb hír, hogy már nem is kell sokat várni rá, ugyanis a mod születésnapján tehát 2006 január elsején meg is jelenik ez a végigjátszható total conversation."

Csak akkor tudnám minek kell itt kavarni össze-vissza, már kezdtem örülni... :/
  • FLeK0
    ilyet sose mondtak, kozel sincsenek a befejezeshez, honapok vagy talan evek vannak hatra.
  • FLeK0
    Szerinted jatszana vele rendszeresen 2.5+ millio ember online ha csak egyszer egyszer engedne oket jatszani, meg random letiltana oket ?
  • Blekk Síp
    Ahojj
    Elméletileg kész lett január elsején a Black Mesa Source HL2 mod, azonban mégsincs sehol semmi...
    Nem tudja vki, hogy mikor lehet a tényleges megjelenésre számítani, illetve, hogy miért csúszik?
  • TSL16b
    Ugyanott, a Magyarítások Portálon.
  • TSL16b
    Mielőtt nagyon körberöhögsz: minek megvenni net nélkül? Tudom, talán azt kéne vennem, ugye? Meg egy újabb gépet is, SP2-es XP-vel. Hogy aztán letiltsák a fiókomat, ha rájuk jön, de addig néha játszhatnék, amikor éppen engedi a Steam. Tudod, nem tartok olyan programot, amit ellenem készítettek, tehát Steamet sem.
  • tigeroo
    hnn nemtom, é nleszedtem wanadooról a hl2-t felraktam, csináltam steam accountot is..most perpill upgradel..mind1 túl szép ahhoz hogy igaz legyen:)