42676
-
Pont 12.-én frissitettem a FAQ-ot, kidobva belőle a régi dobozos verziók tartalmát, és berakva az EA-s verziókat. :)
Apropó, nem véletlenül a HL2:GOTY verziót láttad?
Egyébként pedig a Collectorsban a HL2, a HL2:DM, a CS:S, két könyvkivonat és egy XL-es HL2 poló figyel elvileg, míg a GOTY-ban a HL2, a HL2:DM, a CS:S és a HL:S. -
Nem, szoftver az nincs benne
-
Ez azért érdekes, mert én megvettem a collectors editiont s nkm csak egy póló, maga a játék meg egy könyv volt benne, egyik barátomnak pedig még sapka is volt benne :) -
FLeK0 #39341 dod nem, hl2dm jar meg hozza. -
CUCLI #39340 és szoftver?
hl2,cs:s,dod:s,hl:s? -
könyv, póló, ilyesmi -
FLeK0 #39338 Ami rá van írva a dobozra. -
CUCLI #39337 collectors editonban(alu dobozos verzió) végülis mik vannak? mert media marktban úgytudom most 8000ft. annyiért meg megérné -
nyilván majd ha megjelenik az aftermath egyböl szedheted lefele.... -
háttérkép :)
-
Newfronter #39334 Csak elírásról van szó:
A Valve egyik frontembere árulkodott. Doug Lombardi elmondta, hogy jelenleg a Half-Life 2: Aftermath olybá tűnik, hogy április 24-én jelenik meg, a csapat minden erővel ezen fáradozik. Tovbbá ugyanekkor várható a Platinum kiadás is, amely az alábbiakat tartalmazza majd: HL2, HL2 DM, CS: Source, DoD: Source és HL2 Aftermath. Aki nem hiszi, járjon utána.
Gamestar -
Newfronter #39333 Na látod ezt furcsálom én is. Szerintem elírták, de hátha lesz valaki aki felvilágosít minket erről. -
"Az örömteli hírhez hozzátartozik továbbá, hogy még januárban, egészen pontosan 28-án érkezik a boltokba a Half Life 2 Platinum változata is. Ez tartalmazza a Half Life 2-t, az Aftermath kiegészítést,..."
Ha az Aftermath április 24- én jön, akkoe hogy lehet benne már január 28-ás a platina verzióban? -
Április 24! Mármint az Aftermath megjelenésének időpontja:
http://www.sg.hu/cikkek/41899 -
Ha eredeti HL1-etek van, elég csak regisztrálni a Steam kliensben, és máris tölthetitek és használhatjátok a CS 1.6-ot. -
Emporio (kibontott) és Steames változaton próbáltam (működött), mindkettőn volt HL2 is. Szét kell nézni a mappák között, és próbálkozni, jobb ötletem nincs. A HLS[cc] telepítése is "érdekes".
-
FLeK0 #39328 Termeszetesen, mivel eveken at 1500Ft volt egy jobb verzio - most kb. 3500 cs:czvel egyutt uj kiadasban - igy mindenki megvette (es jatszani sem lehet a regivel, mert lelottek a regi auth servereket, igy nem megy online). -
Narancs89 #39327 1.5 totál megszűnt? -
FLeK0 #39326 cs1.5 2002-ben volt, azota 1.6 van, steamen. -
Narancs89 #39325 üdv
kéne 1 kis help..azér írok ide mer ezt a topikot gyakran olvassák..és részben ide kapcsolódik
tehát..hogy lehet steam nélkül 1.5ös cs-t játszani neten?vmi segédprogram segítségével?
haverokkal összeakarjuk hozni a cs-t neten(mindenkinek van hl cdje) csak kicsit sok problémát okoz a steam...
aki tud segítsen plz..
battlelannal látja a servert csak nem tud rácsatlakozni..
-
Neked milyen verzióba van meg mert nekem csak egy exe fájl meg melette egy cfg fájl és ennyi, ja meg neked fel van rakva a hl2?
Blekk Síp köszi a sima hl müködik. -
Nálam az útmutató szerint felrakva működik, de ez téged valószínűleg nem boldogít.
-
Ezt sajnos nem tudom. Ha tippelnem kell, akkor igen (persze mind csak letiltásig). -
Na remélem ez jó lessz már csak az lenne a jó ha valahogy a source motoros verzióba is be lehetne valahogy. -
Olvasd el a hírt, majd irány a Letöltés menupont :]
ITT -
sehogy, akkoriban luxus volt az ilyesmi :D -
Leszedtem a sim a half-lifeot is abba höogyan lehet bele rakni hogy feliratozza amit az emberek mondanak. -
feldtam -
FLeK0 #39316 Szerinted ki fogsz talalni egy olyan cd-kulcsot, (ugye 25 karakterrol beszelunk), amit kiadtak es meg nem vettek meg? Tehat azokbol egyet ami most epp a boltokban van. Mennyi az eselye ennek? -
Half Life 2: Aftermath - Várható megjelenés
Az Electronic Arts még 2005 során kaparintotta meg a Valve-tól a Half Life 2 dobozos változatainak terjesztési jogait, s most a Gamershell értesülései szerint január 28-án tervezik bevezetni a Half Life 2 Platinum változatát, míg a kiegészítőnek vagy folytatásnak nevezhető Half Life 2: Aftermath megjelenését állítólag április 24-re tervezi az óriáskiadó.
Mivel az EA kimondottan a bolti terjesztéssel foglalkozik, így elképzelhető, hogy a legutóbbi halasztásról szóló beszámolók alapján a Valve 2006 február-márciusára tűzte ki az online, Steames megjelenést.
(Forrás: Hardwired - Gamers Hell)
-
Probald ki azt, amelyik a dobozban volt, azzal tuti mennie kell, az meg nem lehet foglalt!
-
most key activizációnál járok:P
serials.ws-ről nézek kódot, és variálom..persze már mind1ik foglalt...nomind1 majd átírok pár számot :P -
Borg #39312 "total conversation"
:DDDDD lol -
Hát nemtom, a half-life.hu-n ezt írták:
"A Half-Life rajongók nagy örömére a HL2 motorral sem maradhatnak el a „régen” történt események. Ezért is született meg a Black Mesa Source (HL2), hogy ne felejtsük el honnét is jött Gordon Freeman. A leírások alapján a játék nagyon de nagyon jó lesz, és a legjobb hír, hogy már nem is kell sokat várni rá, ugyanis a mod születésnapján tehát 2006 január elsején meg is jelenik ez a végigjátszható total conversation."
Csak akkor tudnám minek kell itt kavarni össze-vissza, már kezdtem örülni... :/ -
FLeK0 #39310 ilyet sose mondtak, kozel sincsenek a befejezeshez, honapok vagy talan evek vannak hatra. -
FLeK0 #39309 Szerinted jatszana vele rendszeresen 2.5+ millio ember online ha csak egyszer egyszer engedne oket jatszani, meg random letiltana oket ? -
Ahojj
Elméletileg kész lett január elsején a Black Mesa Source HL2 mod, azonban mégsincs sehol semmi...
Nem tudja vki, hogy mikor lehet a tényleges megjelenésre számítani, illetve, hogy miért csúszik? -
Ugyanott, a Magyarítások Portálon. -
Mielőtt nagyon körberöhögsz: minek megvenni net nélkül? Tudom, talán azt kéne vennem, ugye? Meg egy újabb gépet is, SP2-es XP-vel. Hogy aztán letiltsák a fiókomat, ha rájuk jön, de addig néha játszhatnék, amikor éppen engedi a Steam. Tudod, nem tartok olyan programot, amit ellenem készítettek, tehát Steamet sem. -
hnn nemtom, é nleszedtem wanadooról a hl2-t felraktam, csináltam steam accountot is..most perpill upgradel..mind1 túl szép ahhoz hogy igaz legyen:)