Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
A hl2 lost coast 26.-án vagy 26. után fog megjelenni?

Én is firefoxot használok, de megpróbáltam IE-val is és semmi az a furcsa, hogy elöször tökre ment vagy fél órát utánna eltünt!!Ja amúgy köszi a válaszokatBy:Scom

Rapid81
Catalyst 5.5, mert az e fölötti verziók indításkor, mármint Windows indításko hibát jeleznek.
Amúgy maga a játék is amcsiban jáccódik nem, biztos nem Kelet-Európában.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

rage
Ez így elég durva, hogy azért hibáztatod a készítõket, mert
nem mûködik a feltört verzió, mikor kb a fórumban 1200 alkalommal leírták,
az AI probléma csak a crackelt verziónál fordul elõ
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Nem az a lényeg, ki fejleszti a játékot, hanem az, hogy hol, milyen világban játszódik...

A tûzzel nincs semmi probléma,melyik drivert használod a kártyádhoz?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Rapid81
Sztem nincs magyar. Esetleg egy szótár az angolhoz?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
A galériámban van pár kép, amihez kérdés is volna:

Valaki észrevette-e már, hogy a játékban a tûzzel valami gond van? Ugyanis ha felülrõl nézzük a tüzet, akkor csak vonalakat lehet látni.

Ja, és mégegy, miért pont Trabantok és Liazok vannak a játékban, amerikaiak a fejlesztõk nem?

Galériám

Max7
nekem lkátszik a kép! valaki hun leirast tud adni serverkesziteshez? kosz

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Rapid81
Nekem láccik a kép, mondjuk én FireFoxot használok, IE alatt nekem sem láccott.

Krinyo
komolyan mondom, egy bizonyos iq alatt nem engednék embereket gép közelébe <#wilting>

[NST]Cifu
Sokáig (khmm... 😊) gondolkodtam, hogy kitöröljem-e az ilyen értelmetlen emberek "jajj, ai_disable" hsz.-eit, de végül inkább egyfajta büntetésbõl úgy döntöttem, hogy bent hagyom - tessék, ennyi értelmetlen ember szaladgál szabadlábon... 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Mert rosszul linkeltél az Imageshack-ról...

Rapid81
Minden AI és egyéb hiba azért van a játékban, mert úgy készítették, hogyha feltöri valaki akkor legyen benne hiba, és ne legyen tökéletesen élvezhetõ. Amúgy én úgy tudom, hogy több száz rejtett hiba van, és mindez elõ is jöhet ha feltört verzióval jáccol. Vagy vedd meg, vagy használd a Steam-Downt, akkor nincs semmilyen hiba. És végre mindenki fogja már fel amit most írtam, mert állandóan ezt olvasom a fórumban. <#banplz>

Miért tünt el a képem??<#falbav>

Na de a viccet félretéve abban segitsetek, hogy hogyan tudom kikapcsolni az automentéseket a consol-ban: az sv_autosave 0 beirásával továbbra is ment<#help>??

Ez a grafika brutális ,az a víz-shader effekt kegyetlenül jól meg van csinálva.

[NST]Cifu
Ha megvetted volna, nem lennének AI Disable és egyéb hibáid. Dehát ezért is a Valve a felelõs, és nem te. <#ravasz1>

a faszom kivan az egész játékkal!!! a Valve kiadhatott volna egy javítást ai AI hibáinak kiküszöbölésére. elõször meg se mozdulnak, csak ha minden 5 percben beírom, hogy ai_disable, most meg nem tudok továbbmenni, mert a dog nem csinál nekem átjárót. Hiába írom be, hogy changelevel2 d3_citadel_01 nem akar arra a pályára átlépni!!
Még jó, hogy nem vettem meg ezt a rakás szart!!!!

A citadella bejáratánál vagyok,a kutyusnak oda kellene menni a falhoz és bejuttatni engem, legalábbis ezt olvastam a fórumban. Ehhz képest miután Barney elmondja a magáét a kutya meg se moccan, és ez nem ai_disable eset. Na ilyen kor mi van?

Macccy
<#nevetes1>ez kééééész ... <#nevetes2><#action>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

[NST]Cifu
<#eplus2>

Guer
<#nyes><#vigyor2>lál

Mert nem fizetted ki a mesterseges intelligenciat.

Skynet723
Sziasztok!!! Egy elég hülye kérdésem van 😉 Miért nincs mesterséges inteligencia a játékban????

Max7
valaki hun leirast serverhez? thx

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

janos666
Nem, de így:
"Steam-down-ba áthúzva half-life 2 cd-inek gcf állományai. Játék letöltésének elindítása steam-dawn-ban, ezzel a frissítéseket letölti." +Játszik tovább Steam-Down-ból indítva.
igen.
nem nyultak a hl2hoz, csak az engine frissult.

Sziasztok!

Steam-down-ba áthúzva half-life 2 cd-inek gcf állományai. Játék letöltésének elindítása steam-dawn-ban, ezzel a frissítéseket letölti. Vengeance féle kitömörítõ cracket elindít. Azt szeretném megkérdezni, hogy mükszik-e így?

janos666
A DOD:S-t elõkészítõ update töltött pár megát a HL2-höz is. Belenézett már valaki hogy nem-e elõjön a HDR néhány pályán?
mikisanzi
Nagyon kösz a helpet ! Csak akkor mire van az a 10 dolcsis vmi?

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

steamen csak 13 dollar lesz.

hl2 melle nem kell 10 dollar, azt ingyen csinaljak. Ne csak a papirt kuld el hanem magat a dobozt a kis papirral egyutt, csak igy fogadjak el, majd visszakuldik.

HALF LIFE 2 AFTERMATH PCHB

HALF LIFE 2 AFTERMATH PCHB, PC Games, PC Hintbooks
HALF LIFE 2 AFTERMATH PCHB, PC Games, PC Hintbooks $19.99

Pre-Order: Ships on 11/09/2005

Ezt találtam az egyik külfödi oldalon, ahol 20dolcsiért már elörendelhetö a game!!
<#nezze>

Rapid81
Mikor jelenik meg végre a Lost Coast?

mikisanzi
Jáj Figyu !

Ha jól értem akkor egy levélben kell elküldeni a megadot címre az eredeti cd keyt tartalmazó papirocskát?+ a kitöltött dokumentumot. És azt a fránya 10 dolcsit tegyem a borítékba? A többit értem. Talán.

köszi

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

mikisanzi
köszi

El kell kuldeni a valve-nak a cdkeyes csomagolast es ok atrakjak egy kivant masik accountra, de csak ugy torolni nem lehet.

mikisanzi
Sziasztok !

Hogyan kell a nevemhez rendelt cd key-t megszüntetni? Eredeti a game.

Köszönöm a segítéget

Max7
mar csinaltam farcry servert meg egyebb starategiai jatekhoz is csinaltam mar servert szal valamilyen szinten van tapasztalatom csak az angol nyelvben nincs tapasztalatom 😊 ezert nem igazan olvasok readmeket meg angol leirasokat csak ha minden part szakad!

A servert csak oszehozom valahogy az a lenyeg hogy van min elindulnom!

Guer
és igy hogy akarsz servert csinálni?

Zetorg
büszke lehetsz rá

Max7
a readmet soha nem olvasom el 😊

nem veletlenul van ott a link a kepes tutorialokhoz ha mar a readmet sem olvasod el.

Max7
ehhe ugyan ezt szedtem le 😄 és a windowhoz valót teszteltem volna de valamit downlodingol az internetrõl és kilép 😄

windows - linux

par tutorial a nagyon alap dolgokkal itt.

Max7
vagy mégse 😞 leszedtem valamit aminek server kinezete volt de ez updatel valamit es kilep ugyhogy hiaba irjak hogy server nem az 😊 szal mégis kéne egy kicsit pontosabb link 😊 elore is koffi

Max7
megvan nem kell köszi 😊

Max7
hmmm kicsit pontosabb linket ha lehetne mert ez az oldal kopasznak tunik nekem egy kicsit 😄

Max7
koszonom szepen a helpet <#integet2><#integet2><#integet2>

tudsz, a steampowered.com-rol letoltheted a kulonallo serverprogramokat windowsra meg linuxra is.